Keresés

Részletes keresés

-tarkus Creative Commons License 2001.06.06 0 0 154
SQS
Első felindulásból a következő jutott eszembe:
El tudod tartani? Képes V. nagy döntéseket hozni? Lenne hol laknotok? Megéri neki a továbbtanulás helyett a szerelem? Egyikőtök sem képes a másik nélkül élni? Ha minden kérdésre igen a válasz, szöktesd meg!
Egyébként meg: Minden csoda három napig tart. A felzúdulás elcsendesül, és pár nap múlva már az lesz a téma, hogy a részeges Jenő már megint megverte a feleségét. Tehát türelem! Minél többet álltok ki egymásért, annál édesebb lesz az együttlét. Jelenleg ez egy tetőpont! De ez el fog csendesülni.
Az is jó taktika lehet, hogy V. bűnbánóan hallgat, és nem vesz tudomást a vádakról. De ha hevesebb, és elég intelligens hozzá, akkor megfelelő "ártatlan" kérdésekkel - csakis kérdésekkel és sosem kijelentésekkel - vitába szállhat az ellenséges szónokokkal. A kérdéseknél én ilyenekre gondolok:
Nem az a kurva, aki pénzért, szerelem nélkül csinálja?
Te soha sem voltál szerelmes?
És 17 éves?
Te mikor voltál először fiúval?
Helyeslő és pozitív válaszok esetén a vitázó saját maga cáfolja a véleményét. Negatív válaszok esetén pedig további kérdések:
Voltam szerelmes, de nem mondtam ellent az anyámnak. -> Nem gondolod, hogy nagy szerencse az, hogy az anyádnak is tetszett az udvarlód? Mit tettél volna, ha eltilt tőle?
23 évesen voltam először. -> Te is ennyire féltél az anyádtól?
Stb stb. De nem akarom fokozni a dolgot, ebben akármennyire is szeretlek benneteket, nem lehetek más, csak kívülálló. Nem mondhatom, hogy költözzetek hozzám, és ne törődjetek semmivel. Nem tudok nektek megoldást adni, csak szövöm itt a szavakat.
Tényleg, neked vannak szüleid? Arról nem tudok semmit, hogy ők mit szólnak a dologhoz. Támogatnak, vagy csak hagyják, hogy főjj a saját levedben?
tarkus
Előzmény: SumQuiSum (153)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.06 0 0 153
Sziasztok!

Mizu felétek? Keleten rosszabbodik a helyzet. Az egész falu Editnéne mellé állt:/ Idézek két egymás utáni SMSt, amit most kaptam:
"B+!KURVANAGYBALHÉVAN!NEMTOKIRNI!MINDENKIANYAMELLETTVANBUJONMERTAKURVALÁNYAKIBASZOTTVELE!MERTÁLLITOLAGÉN+TECSINÁLTUKEZTAZEGÉSZETANYA+ÁLDOZATÉSÉNDÖGÖLJEK+MINDENKISZERINT!NEMBIROMTOVÁBB!MITCINÁLJAK?SOHANEMFOGELFOGADNITÉGED!AZTMONDJAHOGYAZELSÖSZERELEMHEZHAHOZZÁM1VALAKIANNAKBIZTOSVÁLÁSAVÉGE!SZAKITANIKELLUGYE?NEMAKAROKDEMUSZÁLY"

Na most akkor mi legyen? :(

SumQuiSum

SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.05 0 0 152
Na beszéltem Lulussal és igazolta félelmeimet: mindenki az ismerettségi körében el van ájulva Edit nénitől, hogy milyen szép volt és hogy milyen okosan beszélt, meg hogy mekkora áldozat volt a részéről, hogy így kiállt az elvei mellett, stb stb. Valira meg nem is melékeztek, meg hogy az is miylen szar volt. Most értettem meg 100%-ig, hogy miért Szabolcs Szabolcs :(

VISZONT : A mónika honlapján (www.rtlklub.hu/monika) oldalon lehet szavazni a nap arcára. Fotók vannak és ha szavazol, megkapod az eredményeket is. 5 ember van: (alulról) a látatlanbaanyóstszerető Timi, a szöktető papa, az Anyósok Gyöngye, felette az negatív példa, majd én. A szavazat eddigi állása uebben a sorrendben:42-12-12-7-28% Én sokallom azt a hetet... :)

SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.05 0 0 151
Hihi:) Enyém lett a 150!

Még az is aranyos volt, hogy kiírták a közepefelé: "Vajon sikerül-e meggyőzni Edit nénit?" Kíváncsi volnék a nem-megtörtént telefonos szavazás eredményeire...

Vali az elöbb hívott... Nagyon szomorú volt a hangja... Azt mondta, hogy majd késöbb, ha alszik ancika, beszélni szeretne velem. Nem sok jóra számítok... De majd jelentek, ha nem olyan az eredmény... :(

SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.05 0 0 150
A találkozás ötlete csak úgy felmerült... Szerintem csak nyáron megvalósítható, ha Vali amúgyis Pesten fog járni. Akár hozzátok is elmennénk:), de Talán mindkettönknek kényelmesebb egy pesti célpont. Nekem ugyanis nincs autóm, és szerezni is csak NAGYON :) macerásan tudok. Talán valami beülös hely jó lenne. De még 1x: ez még arrébb lenne...

Editen szerintem már az elküldés se segít. Ahogy írtad, ő ilyen marad, ameddig halmazállapotot nem változtat.

A szúrós szemek szerintem mindkettőnknek szóltak. Amikor utána azonnal bevágtak engem, akkor hogy néztem? Mérgesen, gyűlölettel, félve vagy vmi más? Mert nem emléxem és nem is veszem észre magamon :)

A duzzogással az a gond, hogy ez 6ni fog Valira és baromira rosszul fogja érezni magát, hogy Ő szemét hálátlan elhagyja az anyját, aki kínos keservek közt szülte meg és nagy *szerencsém* van, ha nem csinálja addig magában, amíg vissza nem megy hozzá...

A telepatikus címem: sumquisum@uze.net Kíváncsi vagyok a kisípolatlan, moderálatlan véleményedre is. Vagy másodnikken ugyanide :)

Tarkusnak pszichológusnak kellett volna mennie... :)

A Te anyósod tényleg rém édes volt:) És most láttam az oklevelet is:) Hozzánk inkább egy megnemtámadási szerződés illene:D

SumQuiSum

Előzmény: PINGYI (149)
PINGYI Creative Commons License 2001.06.05 0 0 149
Höhö, én is felvettem! Engem már egész nap üldöztek itt a faluban, főleg a gyerekek, mert azok ismernek a legtöbben. Mindenki a műsorról érdeklődött. Affene gondolta, hogy ennyien nézik az adást!
Találkozás rendben! Hol gondoltad? Elmehetünk valahová csatangolni, vagy eljöhettek hozzánk is. Jó lenne, ha mindketten tudnátok jönni. Edit nénit meg majd én elküldöm valahová, hátha tőlünk is eltiltja a lányát! De komolyan, ha kell, elkérem majd telefonon tőle a Valit!
A vágások valóban jók voltak! Nekem is feltűnt, hányszor mutatják E-t, hogyan reagál a többiek véleményére. Amikor bejött, én azt hittem rád néz olyan szúrós szemekkel. Tarkus rögtön azt mondta, amit Te: Ezért még számolunk! Én már úgy látom, E. javíthatatlan, nem fog megváltozni még akkor sem, ha V. elhagyja. Egy darabig duzzogni fog és rettentően sajnálni fogja magát, hogy milyen hálátlan is az ő gyereke. Ha lesz köztetek valamiféle kapcsolat, mármint E. és köztetek, az akkor is nektek, fiataloknak lesz köszönhető. Hagyjátok, hagy fortyogjon a saját levében. És nincsenek jó elvei, semmit sem tudott mondani, semmit sem tudott megindokolni, csak hímezett-hámozott. Komolyan vissza kell fognom magam, hogy ne mondjak csúnyákat róla, ezeket majd telepatikus úton közlöm inkább Veled. Tarkus szokta mondani, hogy ha a butaság következetességel párosul, mentsen meg az isten!
Az én anyósom meg majdnem elsírta magát, olyan aranyos volt!
SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.05 0 0 148
Hi!

Neadjisten 1x, a távolabbi vagy a közelebbi jövöben össze lehetne hozni egy IRL találkozót, nem? :)
Én attól félek, hogy a környezete úgy fog reagálni, hogy Neki ad igazat. Mer tulajdonképpen attól, hogy x000000 ember előtt hülyét csinált magából, még lehetnek jó elvei, nem? :/
A középső lányod rém cuki, biztos rászolgálnak a bemutatkozásra ;)
Közben néztem a képi bizbaszokat is. Az tök érdekes volt, hogy soxor mutatták a kezeinket, a másik, pedig, hogy Editkét is egy párszor bevágták, ahogy halgatta a többieket. És azt láttátok, amikor a temperamentumáról beszélt és bevágtak minket? :D Az Qnagy volt:) Föleg a Vali :))) Egyébként felvettük videóra, ha kell.

Előzmény: PINGYI (146)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.05 0 0 147
Uhh... A végén még klasszikus lesz belöle :) :/

Hát, ami a forrongó dühöt illeti, máskor is ugyanígy beszél... Az az ahhoz képest nem reális SZVSZ, ugyanis eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a tanárok/tanítók egy külön állatfaj. Nem hinném, hogy a levegöbe beszélek, anyám is az, és még az ún. jó fej pedagógusokban is látom azt a "rosszat", ami szerintem kivetnivaló.

Jó kis sztori, mi? A másik topic sajna bizonyos szerzödések miatt megszünt, így egy kis idö kiesik az ottani utsó hozzászólás és a jelenkor között.
Az utolsó bekezdésedre reagálva mondanám, hogy habár nem akartam, talán tényleg az lett volna a leg célravezetőb, ha porig alázza magát. Még egy pár kérdés és biztos kifakad és akkor jobban röhögött volna az audience, mint a showmuksin. Ha kiderül, hogy az a legfőbb problémája, hogy dugom a lányát (elnézést a közönségességemért:( ), akkor talán lenne valami. De egyenlőre minden jel arra mutat, hogy semmi nem változott/változik/fog változni. :( Viszont ha lejáratódik, annak meg Valus issza meg a levét. Én kaptam 1folytában a telefonokat és SMSeket, amik ugye nem 2séges, hogy kinek a pártját fogták:) De a megrázó az volt, hogy bárhogyis fikázták Edit nénit (mostmár kiiírom a neveket, a feliratban úgyis benne volt...) azt megfigyelték, hogy hogy nézett rá, közvetlenül mielött leült volna. Mintha az mondta volna, hogy "Na, ezért még otthon számolunk." És ha úgy sül el a műsor, hogy Edit néni sikeresen rekcióba lép az oxigénnel, számolnak is. És azt nem biztos, hogy Vali megússza 8 napon belül. Mint a műsorban és a linkelt topicokban láttátok, Edit néni egy rém primitív asszony és én nagyon sajnálom. De ha nem hagyja, hogy segítsenek rajta, akkor maradjon csak seggfej. Van már ilyen az én családomban, próbáltunk neki segíteni, de ugyanilyen volt. Azt érte el vele, hogy az egyetlen fia kb 3-4 éve látta utoljára... Én nem akarom, hogy Edit néni ilyen sorsra jusson (habár soxor úgy érzem, igencsak megérdemelné:( ).

SQS

Előzmény: -tarkus (145)
PINGYI Creative Commons License 2001.06.05 0 0 146
Halihó!
Örülök, hogy láttam és hallottam V.-t. nagyon belevaló kislány, csak bíztasd és rabold el! E. pedig szerintem is tiszta hülyét csinált magából. Kár, hogy rajtatok csattan az ostor. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az ő környezete hogyan reagál az adásra! A középső lányom - ő nem volt ott a felvételkor - teljesen fel volt háborodva (8 éves). Azt mondta, "nem a szülő dönti el, hogy ki legyen a lány férje, és az anyának ki kell mutatnia a szeretetét." Abszolút az ő szavait idéztem, édes, nem? Azt is mondta, írjam meg, hogy drukkol nektek. Engem meg folyamatosan cikiz, rámnéz és bűbájos mosollyal az arcán közli: tündér!
Ti viszont csodálatosak voltatok, ahogyan ott ültetek kéz a kézben. Mi is szeretünk titeket!
Előzmény: SumQuiSum (144)
-tarkus Creative Commons License 2001.06.05 0 0 145
SQS
Hogy kedvenc anyósjelöltödet idézzem: Nem mondok se igent, se nemet :-)

Szó ami szó, ahhoz képest, hogy tanító, az ő beszéde volt a legkevésbé kiművelt. Időnként még a szavak sem jutottak eszébe, bér ez írható a belül forrongó düh számlájára is. Mindeb esetre az adás eloszlatta azt a gyanút, hogy esetleg V. túloz az anyjával kapcsolatban. (Az idevágó részeket az általad linkelt másik topikban olvastam.)
Így utólag méginkább bánom, hogy nem hagytak lehetőséget arra, hogy beleszóljak a vitába, mert a zavaros válaszaival sokkal jobban lejáratta volna magát a saját sleppje előtt, s ez azért nektek hozott volna profitot.

tarkus

Előzmény: SumQuiSum (144)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.05 0 0 144
Na, Nektek hogy tetszett? Szerintem egész jó volt. Az én ismerettségi körömben E. nagyobb ökröt csinált magából, amekkora eddig volt. Egyébként ő is kamuzott. Pontosabban: amit ő mondott a távkapcsolatbeli csalódásáról, az azt takarja, hogy ő Amerikában ment férjhez egy magyarhoz. Tehát ő távol volt innen, de egy helyen a kedvesével (akivel ráfázott). Namostakkoreztávkapcsolatkéremszépen? Vélemények?
SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.05 0 0 143
So, let the game begin...

SumQuiSum

SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.05 0 0 142
Ha sor kerülne rá, én szívesen megnyitom ;) De csak nem fogják kimoderálni. Ha neadjisten végigolvassa és a linkeket is megnézi, akkor biztos nem fogja... Megfáztam az IC-n hazafelé, mert túl volt tekerve a légkondi és elaludtam a falnak dőlve. Már egy tekercs Szilviát teljesen elfújtam :/ :-'D
Előzmény: PINGYI (140)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.05 0 0 141
Nem is tudom, hogy milyen jelzőket is mondjak erre a történetre... Nagyon szép, nagyon jó, nagyon izgalmas. Egy rövidke filmet tuti, hogy lehetne belöle csinálni:) Az a rész, amikor "mellédfeküdt" a vőlegény, az nagyon tetszett:) Ilyen abszurd forgatókönyvet is csak az élet tud... :)
Előzmény: -tarkus (139)
PINGYI Creative Commons License 2001.06.04 0 0 140
És még mondja azt valaki, hogy a nők sokat beszélnek! :)
Jaj, tarkus, én_annyira_szeretlek!
Mingyá kimoderálnak innen minket, oszt nyithatunk egy topikot tarkus és Pingyi szerelmesek címmel...
Előzmény: -tarkus (139)
-tarkus Creative Commons License 2001.06.04 0 0 139
A megismerkedésünk tényleg így történt, csak Pingyi kissé tömören fogalmazta meg dolgot.
Szóval, egy náluk tartott munkatársbúcsúztató bulin akadt meg igazán rajta a szemem. Az előtte történt hajbeletúrás nem volt igazán komoly, mindössze egy másik fiúkollégám hatására cselekedtem, aki folyamatosan velük dolgozott, s így intimebb dolgokat is megengedhetett magának. Én akkoriban a cég egy másik részlegénél voltam, így szinte sosem találkoztunk.
A sors érdekessége, hogy mikor munkát keresve a céghez telefonált, én voltam az első, akivel beszélt, és saját állítása szerint tetszett neki a hangom. Sőt azt modta a kolléganőjének, hogy ha ott olyan jó pasik dolgoznak, mint amilyen jó a hangjuk, akkor az egy jó hely (sic). Én erre a momentumra igazából nem emlékszem.
Tehát a buli a Budát körülölelő hegyekben lévő városszéli kis parasztházban volt. Vittem jónéhány kazettát, hogy biztosan ne fogyjunk ki a talpalávalóból, s a buli végeztével, mikor elköszöntünk, közöltem, hogy szívesen odaköltöznék. Ekkor már igencsak érdekelt az a göndör 19 éves lány, akiről közben kiderült számos olyan dolog érdekli, ami engem is. Ő erre halálos komolyan azt felelte, hogy költözzek csak nyugodtan.
A zenekazettákat nála felejtettem, így néhány nap múlva felhívtam, hogy találjunk ki valamit, hogy visszakerüljenek hozzám, ugyanis a kazetták a feleségemé voltak. (Igen, nős voltam akkoriban 26 évesen, de a házasságom a végét járta.)
Feljaánlotta, hogy behozza őket, de ez nekem valahogy nem tetszett, mert szerettem volna találkozni vele, s ha csak beviszi a munkahelyre, akkor azt bárki odaadhatja nekem, s elkerüljük a találkozást. Kínomban megkérdezetm tőle, hogy tud-e főzni. (Azt füllentette, hogy igen). Ezek után megkértem, hogy ez esetben hívjon meg vacsorázni, s utána odaadhatja a kazettákat. Szerintem ez volt az a pillanat, amikor minden épeszű lány elküldi a francba a fiút, de Pingyi nem így tett, hanem beleegyezett. Kitaláltuk, hogy 5-kor találkozunk a Deák téren. Én elég korán érkeztem, így úgy gondoltam, hogy beugrom a közértbe egy üveg borért, s mit ad Isten, már a mozgólépcsőn összefutottunk, így együtt folytattuk a bevásárlást. Kiderült, hogy pizza lesz a fehér asztalon, s ehhez vörösbort vettünk, bár én kb 10 év alatt iszom meg egy üvegnyi alkoholt, s ő is hasonlóképpen élt.
Egymás mellett ültünk a buszon, míg a ház felé tartottunk, s közömbös témákról beszélgettünk, mint a monix szemüvegek ha jól emlékszem.
Aztán megérkeztünk. Havas téli este volt, jól esett befűteni a ház egyetlen vaskályhájába. Elkészült a kissé égett tésztájú pizza, amit el is fogysztottunk, majd egy kevés borral öblítettünk le. El kezdett mosogatni, s én mögé állva átöleltem, mire ő vissza nézett rám, s ebből lett az első csók. Azt nem tudom, hogy ő mit érzett, én minden esetre valami földöntúli nyugalmat, olyat, amikor az ember előre tudja, hogy mi lesz egy történet vége, mert már leírták egy könyvben. Nem a szexre gondoltam, hanem valami egészen másra, aminek a nevét akkoriban még képtelen lettem volna megfogalmazni. A csók után leomlott közöttünk egy gát, és olyan érzés volt egy légtérben lenni vele, mintha mindig is ezt tettem volna.
Kártyázni kezdtünk - ki tudja miért - rablórömizni. Folyamatosan az volt a kérdés, hogy mi legyen a tétje a játéknak. végül abban egyeztünk meg, hogy aki nyer, az kívánhat valamit. Így visszatekintve, valószínűnek tartom,
hogy mindegy lett volna melyikünk nyer, mert ugyanaz járt a fejünkben, bár egyikünk sem árulta el, hogy mit is kívánna. Pingyi nyert, pedig mindent megtettem, hogy győzzek, s ráadásul a rablórömi az egyik erősségem volt, talán a programozói vénámnak köszönhetően. Az nem derült ki, hogy mit kívánt, de megegyeztünk abban, hogy teljesülni fog.
Ahogy a kályha befűtötte a házat, és az estéből éjszaka lett, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy nem fogok aznap már haza térni. Minden kiszámítottságot nélkülözött ez az este, egyszerűen csak így alakulk. Mire észbekaphattunk volna, már egymás mellett feküdtünk a takaró alatt. A varázst még olyan dolgok sem tudták megtörni, hogy az ember alvás(?) előtt lezuhanyozik egy meglehetősen hideg fürdőszobában.
Nem akarom az illendőség határait átlépni, de nem is erről szólt ez az éjszaka. A románc akkor csapott át börleszkbe, amikor úgy tizenegy körül megzörgették az ablakot.
A lehető legforróbb pillanatban történt ez, s egy pillanatig egyikünk sem tudta mitévők legyünk. Azt már tudtam, hogy van barátja (utóbb kiderült: gyűrűs menyasszony), de arra nem számított, hogy az éjszaka közepén fog beállítani, mivel katona volt. (Van is némi lelkiismeretfurdalásom szegény bakával szemben, de az idő minket igazolt.)
Szóval kopognak az ablakon. Majd dörömbölnek az ajtón. Jézusmária, most mi lesz? Azonnal kiugrottam az ágyból, és sebtiben öltözni kezdtem, mégsem fogadhatom pőrén a ház tulajdonosának fiát!
A szobában, ahol voltunk, elég sötét volt, mindössze egy világító földgömb szolgáltatott némi fényt, ami arra volt csak elég, hogy a homályt megszokva viszonylag tájákozódni lehessen. Egyéb ruhadarot nem találtam, mint a farmernadrágom, így mindössze annyi volt rajtam, mikor kinyílt a szoba ajtaja, s a konyhából beözönlő fényben feltűnt Pingy katona barátja. Részeg volt, és nem egyedül érkezett. Egy katonatársa elkisérte erre az - utóbb kiderült - engedély nélküli kiruccanásra. Ott állt az ajtóban, velem szemben, és valami hihetetlen csoda folytán nem látott engem! Pedig négy méterre álltam tőle, és aggódva vártam, hogy mi lesz. Viszont ő teljesen ignorált, Pingyihez intézte a szavait. Letolta, hogy nem nyitott időben ajtót, majd közölte, hogy úgyis tudja, hogy van itt valaki.
Pingyi nagyon jó érzékkel kiterelgette a konyhába, ahol a fiú a maradék vörösborral tetézte ingatag állapotát, s én ezalatt vissza osontam az ágyhoz, és az ágyat takarásként használva lekuporodtam a padlóra. Egy percre bejött Pingyi, s kézjeleimre reagálva rámdobott egy pokrócot. Gondolom, csak annyira voltam feltűnő, mint egy piros elefánt a hómezőn.
A konyhából beszélgetés, vita zaja hallatszott, majd egy kiáltás: Gyuri, gyere elő!
A vér meghűlt bennem a nevem hallatán, de nem mozdultam. Jól tettem, mert rövidesen: Géza, gyere elő! hallatszott. Tehát csak blöffölt, viszont azt roppant hatékonyan. A vitából kiderült, hogy tud a néhány nappal azelőtti buliról, s azt hiszi, hogy az a fickó férkőzött a menyasszonyához, akinek a kocsijával jöttünk. Szídta is szegényt,mint a bokrot, nem nevén, hanem a kocsi márkáján keresztül megnevezve.
Eltelt egy kis idő, és Pingyi, valamint a fiú kisérője közösen meggyőzték, hogy ésszerűbb volna visszatérni a laktanyába. Megitta a bort, majd elment!
Pingyi visszatért, s mi az átélt izgalom hatásának elmúltával megpróbáltuk úgy folytatni az éjszakát, mintha mi sem történt volna.
Nem telt el, legfeljebb negyed óra, s újra dörömböltek az ablakon. Visszatért a fiú, akinek - teljesen jogosan - az volt a meggyőződése, hogy a barátnője nincs egyedül. Én már rutinosan másztam le az ágy mellé, s magam húztam a fejemre a pokrócot.
A katona bejött a szobába, de villanyt nem gyújtott. Azóta sem tudom, hogy mi járhatott a fejében. Erős, és főként erőszakos jelleme kizárja, hogy el akarta kerülni a nyílt konfrontációt, szóval nem értettem a dolgot. Körülkémlelt a házban, és kisvártatva felfedezte az aktatáskámat az ajtó mellett. A fogason lógó kabátom és a cipőm viszont elkerülték a figyelmét. Az aktatáska viszont nagyon felbosszantotta! Felvette, nézegette, de nem nyitotta ki. Kié ez a táska? - kérdezte. Az enyém - válaszolta Pingyi higgadtan. - Munkahelyi iratok vannak benne - tette hozzá. A fiút nemigen győzte meg a dolog, és kilátásba helyezte, hogy kihajítja a táskát az udvarra. Pingyi a sarkára állt, és - Meg ne próbáld! - felkiáltással szerelte az ittas bakát. Valahogyan lenyugodott, és bevágta maga mögött az ajtót.
Nincs az az Isten, hogy mégegyszer visszajöjjön, gondoltuk, s újfent megpróbáltuk egymást kedvesen megnyugtatni. Némi idő elteltével ez sikerült is. Illetve sikerült volna, ha nem dörömböl a katona az ajtón! Kezdett kicsit elegem lenni! Rezignáltan kuporodtam a padlóra, s arra gondoltam, hogy vége lehetne már, mert kezdek fázni, így egy szál farmerben. A kályha időközben kihűlt, s jó meleg már csak a paplan alatt várta az embert.
A fiú bejött a konyhába, majd pénzt kért Pingyitől. Miután megkapta, a részegség egy jellemző állapotába esett, azaz őszintén szánta-bánta minden bűnét, miközben katonatársa kinn tiblábolt az udvaron. Bejött a szobába, s miközben nyomorú sorsát, és Pingyi rideg magatartását méltatta, lefeküdt az ágyra, úgy húsz-harminc centiméterre tőlem. Tisztán hallottam a szavait, hiszen akár az én fülembe is suttoghatta volna őket, de nem emlékszem rájuk, mert annyi minden járt az eszemben. Számba vettem az éjszaka folyásának összes lehetőségét, s nem tűnt igazán biztatónak, hogy a csupasz padlón kell eltöltenem az időt hajnalig.
A letargikus viselkedése ekkor indulatosba csapott át, kiment a konyhába, és kiabálni kezdett. Aztán egy pofon csattant. Ez volt az a pillanat, amikor megelégeltem a dolgot. Azt mondtam magamnak, ha most nem megy el, akkor felfedem magam, lesz ami lesz, de ennek véget vetek. Tökéletesen úgy éreztem, hogy egy idegen ütötte meg azt a lányt, aki az enyém!
De elment. Elment és aznap éjjel már nem is jött vissza többet. Az éjszakánk éppoly csodálatosan folytatódott, mint ahogyan kezdődött, s reggel kissé kialvatlanul, együtt indultunk munkába.
Másnap Pingyi összeszedte a cókmókját, és hazaköltözött a szüleihez, én meg elvittem a fényképét anyámnak, és elmondtam, hogy szerelmes vagyok, valamint közöltem a feleségemmel, hogy elválok tőle. Mindketten radikálisan megváltozattuk az életünket, és vagy egy évig szörnyű nyomás alatt éltünk. Hol itt hol ott laktunk, folytonos várakozás volt az életünk, de még ezt az időszakot sem cserélném el semmi pénzért. Ha valaki azt mondaná, hogy újra kezdhetem az életem, csak válasszam ki az időpontot, akkor én azt a 12 évvel ezelőtti december elsejét választanám, és mindent pontosan ugyanúgy tennék, mint akkor, mert nem tudok elképzelni jobbat az életemben, mint Pingyivel, a feleségemmel eltöltött idő.

tarkus

Előzmény: PINGYI (133)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.04 0 0 138
Ja, ami a megszöktetést illeti: megvárom, míg fixálódik egy dátum a "nagy" találkozásra. Amióta írtam az előző 2 hozzászólást, kicsit megnyugodtam. Amíg csak a levegőben lóg a dolog, nincs értelme szöktetésnek. De ha konkretizálódik, akkor már igen. Mindenesetre a fejemben már szervezem a dolgot...

Off: PINGYI! Érdekelnek az anime-törvények? :)

Előzmény: SumQuiSum (137)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.04 0 0 137
A ti történetetek is nagyon szép:) Kalanddal teli;) Szerintem marha jó:)

De azzal mit érek, ha az egész világ látja, hogy vannak még E. nénik? Toborozzak hadsereget belölük és szabadítsam fel a falut? :) :/

A férjmegparancsoláshoz... Nem ő az első jelölt... Van egy másik, asszem 21-2 éves és a falu második leggazdagabb emberének a fia. Sok fődjük van ám! Belinkelek ide egy másik topicot, ahol korábbról vannak infok. A 85. hozzászólástól aktuális. És asszem a jogi háttér is megvan. Szánjatok rá elég időt, mert hosszú... Sziasztok! Szeretlek benneteket!

Előzmény: PINGYI (135)
PINGYI Creative Commons License 2001.06.04 0 0 136
ZsZs, nem sokat veszítettél, bár érdekes dolog egy ilyen felvételt belülről látni. A munkád valóban fontosabb!
Előzmény: Zs Zs (134)
PINGYI Creative Commons License 2001.06.04 0 0 135
Tarkus kiegészíti az ismerkedésrünkről alább leírtakat, azt mondta, "nyugi, nem pornóregényt írok!" :)

Nem csináltál hülyét magadból!!!! Ország-világnak látnia kell, hogy vannak még E. néni félék, olyanlesz ez, mint egy horrorfilm! És akik a műsort látják, nem is tudnak mindent! Várjuk ki a végét, Te se légy türelmetlen - na ez jó hülyén hangzott, hiszen nem vagy az - én nagyon bizakodó vagyok, mert V. klassz lány! E. néni ismerősein kívül nem lesz ember, aki ne érezne együtt veletek!

"NAMOSTERREMIAFASZTCSINÁLJAK??????:'''''(((((( "
Ez már minden képzeletet felül múl, amint lehet hozd el V.-t onnan!!!!! Akármi is lesz a Ti kapcsolatotok sorsa, jót teszel! A - majdnem csúnyátmondtamE.nénire - még azt is megszabná, ki legyen a lánya férje!! Vagy az nem baj, ha az ő választottjával tartja a lánya kapcsolatot!? De komolyan, nincs valami jogi alap megtámadni E.-t? A gyermekek jogai meg ilyesmire gondolok, de nem ismerem ezeket a törvényeket!

Előzmény: SumQuiSum (132)
Zs Zs Creative Commons License 2001.06.04 0 0 134
Ha egy kicsit visszaolvasol a topicban, rájössz...
Egyébként a régi hozzászólásaim miatt kerestek meg.
Az előző hozzászólás leginkább az rtl-eseknek szólt.
nekem aznap, amikor a felvétel volt, dőlt el, hogy felvesznek dolgozni. Egy német cég első magyarországi képviselőj elettem. Ezt egy kicsit fontosabbnak tartottam.
Egyébként bocs, ha zavartam :)
Előzmény: -tarkus (131)
PINGYI Creative Commons License 2001.06.04 0 0 133
Ha nem untat, bár igencsak off, leírom, mi hogyan ismerkedtünk meg.
Egy vállalatnál dolgoztunk, de más helyen. Egyszer bejött tarkus a gépterembe és beletúrt a göndör hajamba. Én meg majdnem képen vágtam, csak a döbbenet, hogy ilyen merész volt, az tartott vissza. Aztán volt nálunk egy buli, egy munkatársunkat búcsúztattuk és ő is eljött. Nagyon tetszett neki a ház - ami nem az enyém volt - és közölte, hogy holnap ide is költözik. Aztán másnap felhívott és meghívatta magát hozzám vacsorára. Megbeszéltük, hogy 5-kor találkozunk a Deák téren. De mindketten ott voltunk fél ötkor és mindketten úgy gondoltuk, veszünk egy üveg bort, bár egyinkünk sem iszik alkoholt. Így hamarabb találkoztunk útban a közért felé. Aztán első éjszaka megtörtént a dolog, de én gyűrűs menyasszony voltam, tarkus meg még nem vált el. Az éjszaka közepén pedig hazajött a barátom, aki katona volt. Tök részeg volt, mint mindig. Benézett a szobába és közölte, Gyuri gyere elő. Ő majdnem elő is jött, de szerencsére kapcsolt, hogy a barátom nem tudhatja a nevét, csak ráhibázott, így elbújva maradt. Ezután még ugyanezen éjszaka többször is visszatért az akkori barátom, mi meg recegtünk a takaró alatt.
Ezután én elköltöztem, tarkus meg elvált és egymáséi lettünk. De mi két test és egy lélek vagyunk, állandóan ugyanazt mondja, amit én, ugyanazt gondolja, amit én, elküldhetném ruhát venni nekem, biztosan eltalálná, mi tetszik nekem és ez viszont is így van. Szóval a miénk egy ideális házasság már 12 éve. Most is úgy szeretem, ahogyan régen, ha nem jobban, és érzem, hogy ő is engem.
Na nem olyan mesébe illő, mit a tiétek. Ha valamit kihagytam, majd tarkus kiegészíti.
SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.04 0 0 132
Ja, igen, ezt is akartam mondani, hogy nagyot alakítasz a bemutatóban ;)

Én meg nem vagyok benne a bemutatóban... Egyik szemem sír, másik nevet... De a nevető hangosabb...

A BSpearsos bekezdés utsó mondatával nagyon egyetértek. Múltkor asszem azt nyilatkozta, hogy még mindig az, de egyre nehezebbjére esik :)

Tényleg be kellett volna neki olvasnod... Egyre jobban erösödik bennem az a tudat, hogy hülyét csináltam magamból és a mű*sor nem ért semmit.

És milyen igazam volt... Amikor az utolsó mondatomat írtam, a *-nál kaptam egy SMSt V.-tól. Idézem:"Szeretlek, csak anya nem akar Rólad hallani, mert Laci (egy szatír rokon, aki állandóan lesmárolja - SQS) testvérével akar összehozni aki Gödöllön valami kurva pénzes nötlen 34 éves!Nem ír6ok!HOLNAP VEDD FELAMONIT!"

NAMOSTERREMIAFASZTCSINÁLJAK??????:'''''((((((

Zs Zs: te ki vagy?

Előzmény: PINGYI (130)
-tarkus Creative Commons License 2001.06.04 0 0 131
Zs Zs
Egy szót sem értek abból, amit írtál...
Lehet, hogy túl kevés a cukor az agyamban, de nem lehetne mégis egy kicsit érthetőbben? Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy kit is tisztelhetünk benned, kinek írtad a választ, és mit is jelent.
tarkus
Előzmény: Zs Zs (129)
PINGYI Creative Commons License 2001.06.04 0 0 130
Benne vagyok a bemutatójában, hát jobban nézek ki, mint gondoltam! :) Biztos a jó smink teszi... de legalább tetszem majd magamnak, akármilyen is lett a műsor. :)

Adás után igyekszem itt lenni, de legkésőbb este 7 után feltétlenül jövök eszmecserére. Anyósom ma volt itt, meséltem rólatok, üdvözletét küldi és sok szerencsét kíván!

Simpsont szoktam nézni, naggyon jóóó!

"Mit gondol E. néni?
Hogy V. a Britni Szpírsz?

Ezt nem értem... "

Arra gondoltam, hogy ma már csak a Brtiney Spears - ha így írják - reklámozza magát úgy, hogy szűzen megy férjehez, bár szvsz ő sem szűz. Normális ember nem vesz zsákbamacskát.

Nem tudom, miért volt olyan nagy szünet, mielőtt E. néni bejött. Előttünk is mindenki titkolózott, nem tudom, mi az, amit nem láthattunk, hallhattunk.

Lehet, hogy mégsem lett volna baj, ha kiosztom, hiszen én nem vagyok senki a számára, ezért aztán azt gondol rólam, amit csak akar. De Te valóban ne mondd meg neki így a véleményed, csak állj ki V. mellet - ezt meg úgysem kell mondanom. :)

Zs Zs Creative Commons License 2001.06.04 0 0 129
ha tudom, hogy ti is elmentek, lehet, hogy mégis megpróbálom bepréselni az ebéd után az adást...
Milyen volt?
Ágoston, ezúton is bocs....
SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.04 0 0 128
Holnap adás... Utána valahány órakor tapasztalat/eszmecsere?
Előzmény: SumQuiSum (127)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.03 0 0 127
Na, az elöbb láttam egy trailert... Majd' infarktust kaptam... Igazából semmi se derül ki szerintem belöle egy idegennek, viszont a Móni elötti két utolsó kép... Eléggé drámai... Úgy meg volt rémülve, látszik Rajta... :( Majd írjatok!

SumQuiSum

SumQuiSum Creative Commons License 2001.06.02 0 0 126
Aha, Ágoston called. Marha jó volt:) Épp most jöttem vissza egy nemhivatalos látogatásról ;) és éppen jól éreztük magunkat, amikor Valinak el kezdett rezegni a hátizsákjában a móbájl. Kapkodás, minden, hátha az anyja és mire odaért, már letette. Erre visszajött és megrezzent az enyém. Akkor közölte velem Ágoston a "jó" hírt és megígértem, hoyg továbbítom Luluséknak:) Nem tudom, én most úgy érzem, hogy nem cselekedtem jól ezzel a műsorral. Még nem tudom, hogy megnézzem-e egyáltalán. De arra is kiváncsi vagyok, hogy mennyire vágták meg, mert egy vendéget kivéve minden lényeges volt.

A SP-ot nem szoktam nézni, mert nincs HBO-nk, meg mert szinkronizált, de Finnországban néztem és tetszett. És Te a Simpsonst?

Gondoltam, hogy tarkus nem letörni akart, de az ő leírása nagyon tárgyilagos volt, minden rózsaszín felhőcskét nélkülöző... :)

Viszont köszi a drukkolást, a mostani randi jól sikerült. Vittem magammal egy villanyrezsót és csináltam Neki egy vacsorá a hotelszobában. Nagyon tetszett Neki:)

Pápá

SumQuiSum

Előzmény: PINGYI (125)
PINGYI Creative Commons License 2001.06.01 0 0 125
Kedden délután 16:20-kor leszünk adásban, Neked is szóltak?
Benneleszekatévében, benneleszekatévében...:)))
Szoktad nézni a szószparkot?

Majd írok még Neked, de ma így edzés után nagggyon fáradt vagyok, bocs.

Addig is, ne keseredj el, tarkus sem elkeseríteni akart, csak hogy számoljatok minden lehetőséggel. Én nagyon optimistán látom a kapcsolatotokat és nagyon drukkolok Nektek!

Üdv.
Pingyi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!