Az Amnitra 34-0-0. 2 hét múlva az jön. Jobban szeretem külön, mint egyben. A keverés sosem tökéletes, egymás után kétszer meg nincs kedvem végigballagni a területet.
Vagy permezetek szelektívvel. De most nem látok még elég gyomot, ezért inkább vsz, hogy most szellőztetés, majd felülvetés, s majd valamikor június első felében a szelektív.
Az előzmény hsz-ban a Bartwingo el lett írva, mert bár az is egy angol perje variáns, de mint a képen is látható Barlancia van a Water Saver-ben.
Nem köcsögösködni akartam közel 5 évvel később, csak a ma megvett, tavaly csomagolású 5 kilós WS-en immáron más összetétel szerepel, új réti perje variáns van benne: Barserati.
Köszönöm a választ, nagyjából ez volt, bár kiegyenlítettet nem használtam. Viszont arra is kiványcsi lennék, hogy az itteni szakik jelenleg melyik gyártót tartják ár-érték arányban a legjobbnak.
Igaz, nem néztem meg, milyen belőle a kinálat, de veszel nitrogéneset, kiegyenlitett N-K tartalommal és káliumosat. A nitrogénessel kezdesz tavasszal. Ha kifulladt a hatása, és még mindig tavasz van, szórsz még 1x ugyanolyat. Amikor bejönnek a nyári melegek, attérsz a kiegyenlitettre. Ha szeptemberben szellőzteted a gyepet, utána megint tavaszit használsz. Azután meg 1x káliumosat.
Összefoglalva tavaszit 2-3x, kiegeyenlitettet 1-2x, káliumosat 1x az évben fogsz szórni.
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni éves műtrágyázási tervvel kapcsolatban? Évekkel ezelőtt sza_attila és samubá éves terve alapján trágyáztam. Scottot használtam, majd mivel már azt vettem észre, hogy valahogy már nem tudta azt, amit korábban, áttértem a Lovogreen műtrágyára. Most nézegetem a kínálatot, mert meg akarom időben rendelni, de tanácstalan vagyok, hogy milyet használjak. Ha valaki tud segíteni tapasztalat alapján, azt megköszönném :)