Keresés

Részletes keresés

CoVboy Creative Commons License 1999.06.02 0 0 17
Na. Corporal! Egy: a nevem: CoVboy Ezt a CoVboy témát már lezártuk egyszer a CoV Onlineban. Teszteket meg már annyian küldtetek, hogy igazából nyitni kéne egy ilyen topicot (még csak az kéne!-Moderátor).

Ja! Áruljátok már el: a Munchausen moderátor vagy csak én vagyok paranoiás?

Más. Csodálom, hogy az alapvicc még nem került ide.

Press any key to continue...
Tessék kérem mondani, hol van az "any"?

Megint más. Mai lamertörténetünket Szakállas barátunk bocsájtotta rendelkezésre.

- Számtech-spec számtech tanár: te KoVboy, gyere már ide egy picit...
- Igen tanító bacsi?!
- Mitől ilyen lassú ez a gép? (486, 8Mb RAM)
- /a sokat látott Kovboy kapásból kiszúrja, hogy új Windows ('98) van a gépen/

Ez állítólag nem egyedi eset. A'még hagyján, hogy tihs a masina, de hogy még a tantóbácsi azt sem tudja, mi a tehén gerincének meghosszabodott részéért lassú, az már szegénységi bizonyítvány.

Holnap beszámolok a ***-ban levő okosszágokról. Van ott is bőven.

Rettenet: az a bajom a Manókás stuffal, hogy egy állítólagos "nívós lapban" ne már sub-6 korosztálynak szóló infot varrjanak be.

xyzyzxzyzxyz: az a lényeg hogy a fél világ. Hogy mit csinál a továbbiakban: magánügy. Ezt valahogy úgy hívják, hogy feltűnési viszketegség.

Ezt a passzust csak akkor olvassátok, ha moderálni akartok. Ha nem így van, tárgytalan. (Egyébként abból, hogy a nevem helyén ? van, arra próbálok következtetni, hogy moderátor testvéreink kipróbálták az új keyboardjukat. De mint mondta Bandi bácsi (jó, jó, többet nem fogok ilyet mondani): az Internetről senkit nem lehet kirúgni. Engem sem. Ha a thorint megbannelik, jövök a többivel. Kérdés: java kódot nem lehet berakni a fórumba?->HTML Próba)

Munchausen Creative Commons License 1999.06.02 0 0 16
Máskor add meg neki az 1234567-es telefonszámot, de előtte kérdezd meg, hogy mi a titkos kódja, meg a világkártya azonosítója, ez mindig beválik. ;-))
Előzmény: Dzsabb (12)
CoVboy Creative Commons License 1999.06.02 0 0 14
Mikrofonpróba 1...2...3...
Dzsabb Creative Commons License 1999.06.02 0 0 12
Bár egy kicsit más a téma, de a múltkor a főnököm várt egy e-mail-t, mely nem igazán akart megérkezni /valószínüleg soha nem küldték el/. Szóval végső elkeseredésében rámparancsolt, hogy "azonnal hívjam fel az INTERNET-et, kérsezzem meg, hogy hol az Ő mail-je?"
johnny crunch Creative Commons License 1999.06.02 0 0 11
http://www.rinkworks.com/stupid/
Ezt érdemes megnézni. Kicsit hasonló téma..
N___ Creative Commons License 1999.06.02 0 0 10
Álljon emlékül itt kedvenc felhasználóm, ki 6 év aktív számítógép használat után odahívott gépéhez, hogy ugyan már csináljak neki egy shortcutot, fogalma sincs róla, hogy kell...
alienne Creative Commons License 1999.06.02 0 0 9
#1: user (egyetemi hallgató) beront hozzám:
"elveszett a login nevem!!! brühühü stb."
kérdezem: "ammeg hogyan?"
válasz: "hát kiírta a gép bejelentkezéskor, hogy last login...".
weeeeheeeee. legalább nem volt büszke rá, az igaz.
#2: dolgozik itt egy szám.tech. tanár, aki nem tudta a gépére installálni a netscape-et. azért ez már picinykét húzósabb.

meg még hallani mindenféle ordas nagy szerencsétlenkedésekről, de azok szerintem inkább common legendák. az általam felsorolt két esetet legalább saját szememmel láttam/hallottam. :)

Rettenet Creative Commons License 1999.06.02 0 0 8
abba az ujságba én is beleolvastam. mivel renceresen megvásárolom(bár mostanában néha felmerül, hogy minek?).

1. no igen. vannak még ilyen kezdő felhasználók, akik már asziszik értenek hozzá. ezeknek először valóban nem ilyen levélirogatással kellene égetni magukat. De mint tudjuk csak ennek a fajtának van ideje és érkezése levelezni. Azok akik még nem érzik magukat guruknak, azok inkább nem mernek nyilvánosan hülyeséget kérdezni, azok pedig akik értenek is hozzá felesleges levelezni, mert úgyis nagyrészt tudnak annyit, mint az ujság készítői.

2. ezzel mi a bajod? nem nyelvtanfolyamon vagyunk.

3. na ezen én is jót röhögtem. ilyen alapon beperelem az összes volt tanáromat és iskolámat, mert olyant tanítottak ami nem állja meg a helyét.
Az megint más kérdés, hogy időnként és főleg az utóbbi időben annak a bizonyos ujságnak a tesztjeire nemigen lehet adni. egyes termékeket érdemtelenül kiemelnek, ami asszem bizonyos finanszírozási okok miatt lehetséges. Aztán azok a termékek, amiknél a hülye is látná, hogy jobbak, mint az ajánlott darabok, azok meg szépen kimaradnak a tesztből többnyire.
Asszem én elmondhatom, hogy elég szép példányszámú gépet szerelek össze évente és hát nem nagyon fordult még elő, hogy olyanokat építettem volna bele, amik ezekből a tesztekből kerültek ki győztesen. Namost lehet, hogy én vagyok a hülye, de eddig még senki nem panaszkodott, tehát nem valószínű. na mind1, ez nem ide tartozik.

Az ömlesztett idétlen cikkek tömegéről meg asszem nem is érdemes beszélni. Szinte az összes ujság ilyennel van tele(nekem meg a hócipőm:-).
Bár nemtom a Manókás témakörrel mi bajod, ilyen sem árt néha.
szóval összegezve ordít az ujságokból a marketing, meg a hogyan szedjünk ki a nyavajás felhasználóból minél több lét hozzáállás. Az ujság ebben legfeljebb annyira hibás, hogy csomagolja.

Előzmény: Törölt nick (-)
xgaddalf Creative Commons License 1999.06.01 0 0 7
"Legyen e topic azoknak az embereknek szentelve, akik azt hiszik, hogy értenek valamihez, de mégsem, és ezt mindenféle frekventált helyeken hangoztatják. Hadd röhögjön rajtuk az egész világ..."

Van egy csavo, allnevezik rendesen, es azt hiszi...
Mar a fel vilag rajta rohog ;)

Előzmény: Törölt nick (-)
Haladó Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
Akkor most ki is a láma?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
Alapjában véve nem szeretem a lámázást, pontosabban szólva, azt nem szeretem, ha a "hozzáértők" röhögnek felvilágosítás helyett.
Persze igen kirívó esetekben én sem állom meg röhögés nélkül.
Saját magamon is tudok röhögni, mert anno mikor megkaptam életem első személyi számítógépét, ZX81, akkor bekapcsolás után megpróbáltam bejelentkezni.

Ez pedig már inkább szomorújáték, mint lamer story:
Nagyválalat Számítástechnikai Főosztályvezetőjének a napokban mutattam meg, hogy alt+TAB (taszkváltásra), meg csoportos kijelölésre ctrl gomb használata a windows-ban fejezetet. No comment

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
Na-na! Az nem létezik, hogy nem hallot senki ilyen történeteket, hogy pl. (pc ultra vmelyik száma)

Utazunk a buszon. Áll x ember az ajtónál. Le akar belőle szállni y. Hogy biztosak legyenek a dolgukban, legalább y+1 ember megnyomja a leszállás-requestet. Vajh miért? Hogy jobban világítson?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
Moderátorok! Az előbbi két beszólást szíveskedjenek türülni! (Meg ezt a passzust is.)

Üdvözlet a Nagy Tehéntől!

Felfedeztem, de ez most kivételesen nem önreklám. Arra ott a CoV Online.

Tehenet rajzoni fogok. Holnap felrakok egy szériát.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2

Tehenet rajzoni fogok. Holnap felrakok egy szériát.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Szia CoVboy!
Látom felfedezted a T. asztalt.
Nem árt az önreklám igaz?
Ne felejts el, tehenet rajzolni :-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
Mivel ilyet még nem láttam, gondoltam csinálok. Méghozzá abból az apropóból, hogy szombaton véletlenül a kezembe került egy **** (az újság).

Elkezdem (volna) olvasni, de már a levrovnál megálltam. Te jóságos CoVboy. Ezek még propagálják is a lamerségüket?!

Passzusok az introból:
1. lamer: a **** 2. cdje csak 134 megás volt. DOSban nézte a tag.

2. csersznyétlen: Újonan vásárolt, szaküzlet által összeállított gép...

3. Shit nyomtatót vett, szerinte a **** átverte azzal, hogy az "ajánljuk" plecsnit nyomta rá az újságban.

Aztán következtek a szörnyűségek (csa így ömlesztve): a Kerorg nagy tapasztalata a "Tulip gépek" szervizelésében, Bill bátyó jótékonykodása, elindult az Office 2000 gyártása (ezért van ez a begyöpösödött szerzői és... törvény), az Acer Win 2000 kompatibilissé teszi új számgépgenerációját, a Microsoft azt tanácsolja, hogy most minden lamer vegyen NT-t, mert így érhető el W2000-re való átállás optimális feltételei, Manó Muzsika 1., Csupasz PC reklám, 2000.évtől való általános parázás, usw.

És ez csak egy újság egy számának elnagyolt tartalma.

Legyen e topic azoknak az embereknek szentelve, akik azt hiszik, hogy értenek valamihez, de mégsem, és ezt mindenféle frekventált helyeken hangoztatják. Hadd röhögjön rajtuk az egész világ...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!