OTP-nel idonkent ingyer is megcsinaljak a kartyat, vagy a tasrkartyat adjak hozza (persze ha nem akarod, hogy a "haziur" is hozzaferjen, ez utobbi lehetoseget nem kell nagyon lobogtatni otthon ;) ). Egy honapban elso ket penzfelvetelert se kell fizetni, ha jol tudom. En elvagyok vele, problemam meg nem volt, hitelkeret mukszik :), marciusban pedig tobbperces halaimat rebegtem a Cegnek es a kartyanak. Gorogorszagba mentunk es elfelejtettuk, hogy vasarnap van... nem valtottunk penzt, ott alltunk Thessaloniki kozepen egy rakat dollarral, egy cefetnyi drahma nelkul, szallas sehol, sotetedes rulez. Es akkor farzsebembol diszkret mozdulattal elorantottam a Penzforrast es az elso utbaeso automatat megcsapoltam (azt meg nem tudom, mennyit vontak le erte... lehet, hogy akkor visszavonom a halaimat :) ).
Üdv! Jómagam szintén az OTP-t javaslom, Visa-kártya azonnali igénylésével együtt - ez tavaly 300 Ft-ba került (mármint a kártya). Sok helyen van Bankpont, sok helyen lehet a pénzt kivenni. Bye
Nekem az OTP nem jött be. Órákat kellett várni mire sorra kerültem. Most a Postabanknál van a magán és a céges számlám is, és teljesen elégedett vagyok. A számlához mindenképpen érdemes egy kártyát is igényelni pl. Visa-elektron-t, amivel mindenhol lehet fizetni (azt hiszem külföldön is) - erre kezelési költséget nem számítanak fel. A pénzkivétel pedig a bank saját automatáiból ingyenes, más bankéból pedig 100-200 Ft kezelési költséggel lehet felvenni. Lehet kérni hitelkeretet a rendszeres havi bérrel (max 100eFt) megegyezô mértékben - automatikusan megadják.
(mA)
helo.
Szerintem jó erre a célra az OTP, én is ott vagyok. Az ING Bank se rossz, de ott keményen fizetsz, ha kiveszel pénzt az ATM-ből, viszont kezelési költség nélkül vásárolhatsz a kártyával.
Az OTP-nél meg minden esetben van kezelési költség.
Szép lehetsz, de okos nem! Helo.
Ma bejelentették, hogy a következő fizetésig kötelező bankszámlát nyitnunk. Mivel – akárcsak kollégáim – nem viszek haza menedzseri fizetést, és a fizut kapásból a „háziúr” fedőnevű személynek továbbítom, ezért szeretném megkérdezni:
Miként lenne jó cselekedni?