Egyik kedvencem az IBM. Magyarul nem idézem, mert az istenkáromlás lenne. Németül valahogy igy: Immer Besser Manual
Régi dolgok:
MSZMP: Megint Sz*rban Maradtunk Pajtás
és egy "komoly": Emlékeztek még a "hirhedt" DEMISZ kezdeményezésére, a Lakás- és Otthon-nélküli Fiatalok Akció Szövetségére? És ezt komolyan vették! Ki is irták röviditve...
CCNA - Certified Cisco Network Assotiate
CCNA - Certified Cisco Design Assotiate
vagy valami ilyesmi.
Én azt nem értem, hogy az operatőrök miért hivalkodnak ezzel a titulusukkal? Mért többek ők, mint a rendezők vagy egyéb szakmabeliek? Szerintem undorító és senkit nem érdekel, hogy ki milyen gittegyletnek a tagja.
Nem jartal veletlenul mostanaban az ISM honlapjan (www.ism.hu)? Ott van egy jatek, hogy aszongya minek lehet meg a roviditese az ISM. Akinek a javaslata megteccik nekik, annak a rovidites magyarazatat allitolag kiirjak, mint alcimet, a honlapra.
En az "Ingyen Sort Mindenkinek"-kel indultam. Szerintem ez nyero, nem? ;-)))
Szimba
Te raereztel a topic lenyegere. Koszi
az infot. Sejtettem, hogy valami
ilyenrol van szo.
Sok dologgal vagyunk igy, hogy sejtjuk,
de jol esik, ha valaki megerositi
a HSC, az mindig a filmek végén vagy elején a stáblistán látható, azt mutatja, hogy az operatőr tagja az operatőrök nemzeti szövetségének/kamarájának/valamilyének.
Az amiknál ez ASC.
Kedves peterr,
a HSC azt jelenti, hogy az illető tagja egy ilyen nevű szakmai szervezetnek. (Csak a legjobbak.)
Pl. operatőrök
A HSE Szvsz ugyanez csak mondjuk az editoroknak??
Szimba
Ez a HSC meg HSE engem is érdekelne, de azért még nem bosszant, hogy nem tudom.
Azt hittem olyanokról lesz szó, mint pl. a kedvencem, a zöldségeseknél előforduló pari, koviubi, ubi, nari, bari, peti. Azokat imádom.
Na csocsi ;)
Vannak olyan roviditesek - nem a
netszlengre gondolok elsosorban, azt
tetelezzuk fol ismertnek - amelyeket
idonkent jo lenne gyorsan megfejteni.
Mit tesz ilyenkor a magat muveltnek
gondolo ember? Titokban megnezi nehany
szotarban, lexikonban, a neten, de
vannak makacs peldanyok, melyek
magyarazata sehol sem bukkan elo.
Hatha itt megfejtunk nehanyat.