Keresés

Részletes keresés

CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.31 0 0 2
De gyors voltááál :-))))
Előzmény: jeegynullas (0)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.31 0 0 1
A leány gépe nem lesz a záráskor NULLÁS
jeegynullas Creative Commons License 1999.03.31 0 0 0
En tisztelem a CCFZ-t, ezert most ebbe a topikba nem ronditok bele.
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.03.31 0 0 topiknyitó
Imént értem vissza a Julius Meinlből. Rendszerint Enni Kék, Sodex ho Pass jeggyel fizetek, amit a cégem vagdos hozzám a fizetésem mellé. Fél éve minden további nélkül visszaadtak belőle a pénztárosok. Később már kikerült a felirat, hogy nem áll módjukban. Sebaj, ebül szerzett jószág, veszni szoktam hagyni néha 20-50 Ft-ot.

Ma azonban a pökhendi, enyhén vérző pattanásokkal tarkított, patacipős plázaszutyok pénztárosmuci mélyen a szemembe nézett (fogyókúrás látvány volt, odavan az étvágyam) és azt mondta: "kilencvenhét forint".

Méltatlankodásomra közölte, hogy az "utalványt le kell vásárolni". Közöltem vele, hogy számomra ez újdonság, akár pl. ki is írhatták volna úgy fyki jelleggel csak. Csimpánzhoz is méltatlan válaszát nem is idézem.

Mindegy, levásároltam, de bosszúból ráhagytam +100 Ft-nyi jegyet és teljesen összekavartattam vele a pénztárgépet; mikor eljöttem, már hárman keresték az Escape-et.

A kicsinyes bosszú nem elégített ki igazán.

Kérdezem tehát: van valaki a vonalban, aki tudja, hogy mi ez az egész kavarás az étkezési utalványokal? Oszlassátok el abbéli gyanúmat, hogy a visszajáró megtakarítása azonos a vásárló megkárosításával. Ha mégis így lenne, talán szét kellene perelni az elfogadóhelyeket, úgy is pl., mint McDonald's.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!