The Solo Concert/ Depeche Mode Lounge Berlin on May 10th, 2025 in the Metropol Berlin.
The first double of Christian Eigner "The Solo Concert" and "Depeche Mode Winter Lounge" in Dresden was completely sold out. We are happy that Christian agreed again so you have the chance to experience the Christian Eigner "The Solo Concert" show on May 10th, 2025 this time in Berlin.
az egész élet egy nagy fake, tele önámítással, hamis illúziókeltéssel, reménnyel és reménytelenséggel... én (és még vagyunk így ezzel szerintem egy páran) biztos vagyok, hogy a háttérben már (valamilyen szinten) készül egy új turné helyszíneinek és időpontjainak az előkészítése, egyeztetése... ;)
A Freestate.hu is ezt a címet adta neki 2010-ben (Alan Wilder visszatért a Depeche Mode-ba). Én akkor nem voltam még a csapat tagja, és kicsit el is voltam távolodva a DM-től. Majdnem kiköptem a kávét :)
Nekem se jelentenek sokat, bár értékelem a korukat meg ami zenét előállítottak velük, de hát egy kiállításon nem a földön vannak a cuccok, hanem a falon vagy asztalon. :)
A cikk címében "világ szinten" - baszki, nem ám világszinten. Az a két "újságíró" csajszi legalább egy helyesírásellenőrző progit futtathatna a cikkén, ha már helyesen nem tudnak írni. :D