Keresés

Részletes keresés

kishal Creative Commons License 1999.07.08 0 0 31
Pusszancs, nyusszancs! :-)
Előzmény: kockasfulunyul (23)
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.07.08 0 0 30
Halászkirály, ezt nem vártam volna tőled. Főleg nem úgy, hogy én hoztam elő. Na, mindegy, aki csalódik a házasságban az így beszél, de nem kell kivetíteni mindenki másra és főleg nem ilyen stílusban, már megbocsáss....:-(((((
Vanek Creative Commons License 1999.07.08 0 0 29
Csak egy hűvös fuvallat...
Rémusz bácsi Creative Commons License 1999.07.08 0 0 28
Kedves Halászkirály!

Égszínkék betűidhez nem mutat jól a választott stílus. Nem akarok itten fejtegetésekbe bocsátkozni, hogy a gyűrűért nem a "nő hisztizik, meg szabja feltételül", legalábbis a jó házasságban. Az 1 közös elhatározás, és csak érett egyedeknek ajánltatik, akik tudják, mire vállalkoznak.

Sokan szeretik az élettársi kapcsolatot előnyben részesíteni, mer ha nem tetszik nekik egy idő múlva, továbblépnek. Persze sajnos ma ez a klafa, hogy ha lehet, semmilyen kellemetlenséget ne vállaljunk, legyen nekünk mindig jó, a kapcsolatainkban is. Meg lehet nézni az eredményét: az első komolyabb súrlódás után már adják is be a válópert. Az eszükbe sem jut, hogy a jó házasságért tenni is kell, és néha vannak hullámvölgyek, akkor meg még többet kell tenni.

Egy lehelletnyit hímsovinisztának érzem a hozzászólásod.

Rémusz atya

Előzmény: Halászkirály (24)
kisvacak Creative Commons License 1999.07.08 0 0 27
Ja, ja! Nekem is van ilyen kávéskészlet 1.0-13.0 gyűjteményem az ágyneműtartómban!
Előzmény: NaNe (19)
Yv Creative Commons License 1999.07.08 0 0 26
Na de kedwes Törökbasám! Miért wagy így feldúlwa?
Vanek Creative Commons License 1999.07.08 0 0 25
Halászkirály!

Hozzászólásodért a VST őszinte elismerését fejezi ki és soron kívül tagjául fogad...

Halászkirály Creative Commons License 1999.07.08 0 0 24
Az egész esküvőben a nászajándék az egyetlen pozitívum. Lehetőleg minél több pénzes ismerőst/rokont kell meghívni, azok meg majd tejelnek (egymást túllicitálva).
Nameg a lakodalom. Sok nő a fehér ruháért meg a jó buliért megy csak férjhez. Aztán meg később rádöbbennek, hogy az ilyen alkalom nem minden nap van. És akkor jön a kiábrándulás. Meg a hiszti. És idővel elhagyják magukat, avasak lesznek. Persze tisztelet a kivételnek.
A házasság egy nagy f*szság! Az élettársi kapcsolat sokkal reálisabb a mai világban! Az olyan nő, aki meg hisztizik a gyűrűért és feltételül szabja, az menjen a p*csába.
Má' elnézést!

a zugpecás

kockasfulunyul Creative Commons License 1999.07.08 0 0 23
kishal, ez is az volt egy kicsit.
Yv Creative Commons License 1999.03.12 0 0 22
MaCS: én küldenék. De nem baj, hogy nem is ismerlek Benneteket?
PS: Amúgy yo ötlet itt kiadni egy telefonszámot?
Előzmény: MaCS (21)
MaCS Creative Commons License 1999.03.12 0 0 21
Halihó!

Gyerekek!
Újabb nagy kérésem lenne. Az e-mailek a házi rencer gondja miatt valahol a szerveren csücsülnek, és csak a nászút után tudja őket a kedvesem (akkor már: nejem) elolvasni. Rá tudnátok esetleg ereszteni egy kétszavas jókívánság-SMS-t a 30/9855 062-re? Nagyon hálás lennék, nagy örömet okoznátok vele.

Köszönettel: MaCS

Yv Creative Commons License 1999.03.12 0 0 20
Nászajándék. Ez tényleg nagy kérdés tud lenni. Mert ha már adok, akkor az legyen a fiatal pár számára walamiféleképpen hasznos. Azt, hogy megbeszélik a rokonok, barátok, hogy ki mit ad, yo ötletnek tartom, miwel hiszen nem cél, hogy egész életre ellásák Őket pl. ágyneműhuzattal, káwéscsészéwel.
Kedwes barátnőm májusban megy férjhez. Mondtam Neki, hogy beszéljék meg, hogy mit szeretnének kapni, mert nem akarok semmi haszontalan dolgot adni. De nem nagyon nyilatkozik a drága. Úgy néz ki magamnak kell kitalálni majd a dolgot. Walószínű fényképező gépét kapnak, miwel egyszer említette, hogy az nincs Nekik.
MaCS: mél ment:)
NaNe Creative Commons License 1999.03.12 0 0 19
Szerintem a legjobb nászajándék a kávés készlet Version 72.0
Ebből ugyanis legalább 72.0 darabot szokott kapni az ifjú házaspár és upgrade-elhető 6 darabosról 10-12-re.

Én például Kocekásfülűnyúlnak koceka fülű csészéket ajándékoznék kocekacukor csipesszel. És stílszerűen a násznagy, az öreg kocekás, vagyis a pepi-tata adná át.

NaNe

MaCS Creative Commons License 1999.03.12 0 0 18
Halihó!

Az 5let jó! Mármint az emil...
Meg is kérnélek Benneteket, hogy segítsetek +lepni a menyasszonyomat, Melindát egy kis virtuális nászjándékkal! Ezért kérlek, hogy pénteken legkésőbb délig eresszetek má' meg egy gratuláló emilt a következő címre:
melinda.vincze@astra.hu.astra.com

Nagyon meg fog lepődni, és örülni a dolognak!

Köszi: MaCS

Előzmény: BZoltan (14)
Thor Creative Commons License 1999.03.11 0 0 17
Esetleg bármi, lufiba csomagolva. Ugyanott (Andrássy út) csinálják. Eszméletlen jól néz ki és elsöprően hatásos.
r_bendegúz Creative Commons License 1999.03.11 0 0 16
Házaspár-állatkák, plüssből (Happy Boxban rendszerint van), egy dátumozott szívlufira kötve. A lufibolt valahol az Andrássy út elején leledzik.
-----
Egy baráti esküvőre egyszer odaajándékoztam egy külhonból származó lemezemet, amelynek zenéje mellett a menyasszony/vőlegény valamikori első éjszakájukat töltötték.

Előzmény: Calliope (2)
czaby Creative Commons License 1999.03.11 0 0 15
Lét a menyasszonytáncon kell adni, kár hogy MaCS esküvőjére nem tudok elmenni.

Kedves MaCs! Úgyis ígértél képeket az esküvőről, ha mutatsz nekünk a párodról egy szép menyasszonyi ruhás képet, rendezünk virtuális menyasszonytáncot.

Kitalálták már az interneten keresztüli fizetést, aki küld valami zsetont, az kap egy kedves emailt a menyasszonytól. Mondjuk százasonként egy sor.

(Ez azért már elég csökevényes dolog lenne, nem?)

BZoltan Creative Commons License 1999.03.11 0 0 14
Gratula mindenkinek aki megteszi azt a bator lepest, hogy frigyre lep elete parjaval.
Naszajandek. hat az egy gazos tema. Tradicionalis csaladban a kozeli rokonnsag alatalaban elore megbeszeli, hogy ki, mit ad a fiataloknak. A tavolabbi rokonok, ismerosok, baratoknak, meg mindegy csak jopofa legyen es ne praktikus (!) jobbhijjan lehet let adni, de szerintem ez az utolso otlet.
Egérke Creative Commons License 1999.03.11 0 0 13
:o))))))))
Előzmény: Micimackó (11)
MaCS Creative Commons License 1999.03.11 0 0 12
Halihó!

Nekem történetesen holnapután lesz a nagy nap. Nem akartunk amerikai szokás szerint igényeltajándék-listát készíteni, úgy döntöttünk, hogy lesz egy persely, amibe azok a kevesek, akik komolyabb ajándékot adnának, bedobnak egy összeget, amiből kihirdetéssel egybekötve veszünk valami szépet-hasznosat.

Üdv: MaCS

Micimackó Creative Commons License 1999.03.11 0 0 11
Egérke, tudod miből áll a csók ?
3% Nyál, 4 % rúzs, 73% keményítő. :-))
Előzmény: Egérke (6)
Egérke Creative Commons License 1999.03.11 0 0 10
Mondjuk én a rendes keményítőre gondoltam, de a várt eredmény ugyanaz! ;o)
Előzmény: Mci (8)
Planney Creative Commons License 1999.03.11 0 0 9
Kockasfulu:
Sikerult mar? En is hotmail-ezek, nekem megy ezerrel. :o)

Planney

Előzmény: kockasfulunyul (7)
Mci Creative Commons License 1999.03.11 0 0 8
Egérke,
milyen keményítőre gondoltál? Ami V-vel kezdődik és a-ra végződik?
Előzmény: Egérke (6)
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.03.11 0 0 7
Planney,

az a baj, hogy nem jutok fel a hotmailre...:(((

Calliope, hát az bizony kedves lenne. De még addig úgyis találkozunk.:)
Én minek örülnék? Ez nagyon nehéz. A lakásunk komplett, nem kell bele semmi, de mindig vannak dolgok, amikből sosem árt a kevés. Persz 5 darab szamovár kicsit sok lenne...:))

Előzmény: Planney (1)
Egérke Creative Commons License 1999.03.11 0 0 6
Szerintem a legjobb nászajándék egy csomag keményítő.
Előzmény: Vanek (-)
Micimackó Creative Commons License 1999.03.11 0 0 5
Szerintem legjobb Tasztalos nászajándék egy rakás ehhez hasonló , bármikor (többször, sőt soxor) újrafelhasználható topictéma és hozzászólás. Fantáziátlan és unatkozó netezőknek különösen alkalmas...
Calliope Creative Commons License 1999.03.11 0 0 4
Jó poén! Felírtam!
:)
Előzmény: Alejandro DeSilva (3)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.11 0 0 3
A testverem meg a bandaja az evfolyamtars eskuvojere 5000 darabos puzzlet vettek, 'hosszu teli estekre' felkialtassal :)
Calliope Creative Commons License 1999.03.11 0 0 2
Kockásfülűnek én már találtam nászajándékot, fel is ajánlottam Neki az első esküvős topicjában. :)
Viszont komolyan, Te minek örülnél?
Másrészt vannak jó ötleteitek?
27-én esküvőre megyek, és nem akarok unalmas kávézókészletet meg ilyesmit venni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!