Keresés

Részletes keresés

blackhole Creative Commons License 2000.08.07 0 0 104
Roxy Sun Citynél lehet zuhanyozni(az ideiglenes
rendőrségnél).
Előzmény: Ági19 (102)
bluesbrother Creative Commons License 2000.08.07 0 0 103
Szerintem nagyon gáz, hogy légkondicionált
(szellozéssel is ellátott) sátrakat ígértek és
én közel nem ezt tapasztalom. Ótvar meleg, büdös
és dekoordinált arcok öntik a sört a csajomra,
valamint hánynak Meskó barátom cipojére (ez utóbbi legalább vicces volt).
Gáz még az is, hogy nemcsak nem a tutit hozzák
rock-ban, de aki tényleg az, (mint Mambo Kurt) azt sátorba teszik be úgy, hogy két-háromszor annyi ember szeretne még bejutni, ha kényelmesen lehetne de így nem is nagyon akar már késobb.
Szóval ezt elbasztátok, Mambo Kurt-ot nagyszínpadra kellett volna már idén is tenni.u
Ha jövore nem ott lesz, komoly bajok lesznek.
A jó hír viszont ezen felül: minden más O. K.
Legalábbis nekem.
A 16 horsepower-t pedig nagyon várom.
De a Leo már önmagában bebizonyította, hogy megérte idén is kinézni.
get upper!
Ági19 Creative Commons License 2000.08.06 0 0 102
Hát, ami az árakat illeti, tényleg minden iszonyú drága, de ha birja valaki a vegetariánus kaját, a krisnásoknál kaphatsz potom pénzért naponta többször is(50-100 Ft).
A tisztálkodásról és a szükséglet-elvégzés dologról csak annyit, hogy legszivesebben minden nap hazautaznék (250km)legalább letusolni egy olyan nem épp fagypont körüli vizzel.....
De azért jó itt!!!!!!!!!!!
Kúper Creative Commons License 2000.08.06 0 0 101
Nemtom miről beszélsz, ma is 14:00 kor jöttünk ki a tegnapi jeggyel, simán bent lehet maradni, egyik haverom 1 jeggyel végignyomja az egész hetet! Kerülni kell a jegyellenőröket, ennyi. Nem mondom, ránk is ránkszóltak, de akkor azt mondtuk, hogy már kifele megyünk és békénhagytak...

Többieknek: Szerintem is qrva drága most a Sziget. 500 Ft 1 Gyrosért, 0.5L üdítő 250 FT! Kész rablás. (Bár ezt is meg lehet oldani, nem a Szigeten kell vásárolni.) Ettől függetlenül én azt mondom még mindig nagyon jó a Sziget. Az szerintem baromság, hogy csak a businessről szól, és nem a Zenéről, nagyon jó együttesek vannak!

Csá!

P.S.: Getuppaaa!

Előzmény: ptr (96)
Dr. Gorbi Creative Commons License 2000.08.06 0 0 100
Getuppa! :)
a legtutibb party amin csak valaha voltam...
leirhatattlan.... csak konyortelenul.. jon.. jon.. az az ido, amikor tiszteletet kell tenned valamelyik WC-n.... nah itt maragyon egybe a gyomrod... mire bejutok az ajton, mar akkor legszivesebben 3szor lezuhanyoznek... es akkor belegondolok abba, milyen joo hogy en reggel megyek haza, es majd otthon elintezem a problemasabbakat... viszont aki kint van egesz 7en...... :) hat.... getuppa..... :)
h8 Creative Commons License 2000.08.06 0 0 99
Hali!

Pár évvel ezelott - de lehet, hogy 5-6 is volt - még lehetett napijegyet kapni a Zöld Sátornál, ha segítettél néhány órát szemetet szedni, és nagyjából el is lehetett bliccelni, így hát sok punk ment oda, meg is szunt az iskola. :)
h8

Előzmény: Helgimu (95)
kanda Creative Commons License 2000.08.05 0 0 98
Szia!

Osztom az elöttem néhány sorral lejjebb hozzászóló véleményét, aki szerint 2-3 éve a sziget már egyre jobban kezd undorítóan elanyagiasodni és haszonvadász árúsok és reklámozó
majmok helye... Emberek hol itt a zen??? Az egész
jobban hasonlít lassan a BMV-re mint egy igazi
zenei "woodstok"-ra! Amúgy aki 96-97-ig nem volt kinn az nem tudja milyen is az igazi sziget! Akkor volt még az igazi buli és nem volt annyi sok idióta majom mint most az izomagyú securitys
maajmokról meg ne is beszéljünk! tavaly óta már nem járok mert nem tetszett és az az igazság idén sem vágyom rá hogy kimenjek...! Vajon ebben az életben visszajön még a jó kis "Diákszigeti" buli...? Ezen talán érdemes lennne elgondolkodni! :(

- Kanda -

gege7 Creative Commons License 2000.08.04 0 0 97
Ismeritek a Vadorzó kocsmát?
ptr Creative Commons License 2000.08.04 0 0 96
jo lenne ez a sziget dolog, ha nem lennenek ekkora kocsogok a rendezok, meg az inkalosok. Reggel szo szerint kidobtak, mert lejart a jegyem, es amikor vissza akartam menni mielott elmegyek, hogy a napszemuvegemet magamhoz vegyem basztak visszaengedni erte, mondanom sem kell hogy eltunt, es nem egy olcso darab volt. Ugyanez torten a csajommal, meg a pulcsimmal. Szoval bekaphatjak azok a F@sszopok...

sziget sux

2000 ert porfeszek, meg szopatas.. ennyi.

Helgimu Creative Commons License 2000.08.04 0 0 95
Én most voltam kint először. Szerintem a közvéleményben (már azok körében, akik nem voltak még)egész más kép él a Szigetről. Kellemesen csalódtam! Az egészben az a legjobb, hogy az ízlésvilág széles rétege fellelhető. Nyilván nem tetszik az összes, de nem is kell, hogy így legyen. Tolerálni kell a BS rajongókat (már ha van ilyen), a kis pólós szőkéket és az anti-zuhany híveit is. Ha ez sikerül, már megérte kimenni! Na jó, azért nem árt, ha jó a zene is, de szerintem azzal nincs gond. Röviden ennyit az első élményekről. Hétvégén újra megyek...
korcs Creative Commons License 2000.08.04 0 0 94
A sok sztori olvasgatasa kozben nekem is eszembe jutott egy:
Haverokkal kinnvoltunk evekkel ezelott (akkor ment a tevebe az a jatek, hogy ha nyerte akkor valamelyik szinpadrol valaszthatta ajandekot). Elfogyott a pezunk ahogy kell, 2 srac kitalalta hogy dolgozni fognak a szigeten. Ures laposra taposott papirpoharakat szedtek a foldrol egy kocsma korul, igertek nekik 500 forintot (nem volt rossz pez). Szettek vagy 2 zsakkal, viszik a tulajnak megmutatni az meg elejukrak egy sort, hogy nesztek itt a beretek. A ket srac reklamalt, a faszi elhajtotta oket. Nekik se kellett tobb megfogtak a zsakokat beszortak a szemetet a pult moge, meg a padok szekek koze.

Ez idaig fasza poen, csakhogy ket faszfej szekuritis egyet-egyet utott, a ket haver meg lefekutt a fodre.

Meg egy kis raadaspoen: azegyik haver felallt, megveregette a vallat az allatnak : "Te nyertel, kettes szinpad nyiijj ki." (Persze a kovetkezo utestol o is visszaesett a foldre).

steve77 Creative Commons License 2000.08.04 0 0 93
Miért szidjátok azt a szerencsétlen csajt?
Megvan a hangja, és ennyi évesen mégse énekelhet komoly balladákat....
Különben is, még Bono is azt mondta neki, hogy tetszik a zenéje.
Mielőtt valaki BS fan-nek nevezne, gyorsan leszögezem, hogy nem vagyok az, csak obejktív próbálok lenni....
Előzmény: Ajtófélfa (92)
Ajtófélfa Creative Commons License 2000.08.03 0 0 92
Én inkább nem fürdenék egy hétig illetőleg a bokorba szarnék, csak ne kelljen Britney-t hallgatnom. Ennyi.
Gofry Creative Commons License 2000.08.03 0 0 91
Bocs, ha kiábrándítalak, de felületesen sétálgatva is legalább tíz könyvet láttak a sátorok előtt heverészni. Természetesen van olyan, aki elkerüli a könyvtárat. 200 ezer emberből mindig akad ilyen, de ez önmagában nem is baj. A maradék tízezreket (köztük engem) meg ne zargasd ilyen butaságokkal.
Előzmény: Trap (89)
perge Creative Commons License 2000.08.03 0 0 90
Kedves Trap!

> Esetleg konyvtarat? A szigeten? A sziget a konyvarat nagy ivben elkerulo egyenek szamara >lett kitalalva.
En spec 2 konyvtarnak vagyok tagja es jarni is szoktam, ja es eppen most hetijegy van a csuklomon. Hogy is van ez baratom?

Trap Creative Commons License 2000.08.02 0 0 89
Ez komoly kérdés volt... ? Aki egy hétig nem fürdik, az igenis legalább annyira igénytelen, mint aki BS -t hallgat. Sőt. Ha valakinek a zenei izlésébe belevág a BS, akkor ám legyen, de hogy a saját szagát szagolja valaki egy hétig, neadj isten a bokorba sz*jon, már bocs, de az kur*ára igénytelen.

>Most elolvasva látom, hogy estleg az olvasható ki a szavaimbol, hogy egy hétre felejtsd el azokat a dolgokat amik emberré emelnek, és légy állat.
>Errôl szó nincs. Olvass a szigeti délelôttönként Nietzsche-t, Julius Evola-t, és Hamvas Bélát.
>Talán már könyvtár is van a szigeten.

pont erről van szó. a szőkéknek is azért van eggyel több agysejtje, hogy ne sz*ják összevissza az udvart. amugy mondd csak, hany ember kezeben lattal te a szigeten konyvet... ? Esetleg konyvtarat? A szigeten? A sziget a konyvarat nagy ivben elkerulo egyenek szamara lett kitalalva. Ezzel semmi gond, de akkor ne akarjátok elhitetni velem, a szigettől kellő távolságot tartó emberkével azt, hogy a BS hallgatása igénytelen, de ti bezzeg f*a csávók vagytok jól... Fogjuk rövidre: aki Britney Spearst hallgat, annak legfeljebb rossz az ízlése, aki 1 hétig nem fürdik és a bokorba sz*ik, az viszont elég erős lépéseket tesz az emberi mivoltától való megszabadulás útján. Kösz nem.

Előzmény: dwiki (42)
perge Creative Commons License 2000.08.02 0 0 88
Vlamikor 3-4 eve tortent, a brigadunkban mindenki csoro foiskolas, 1etemista vott...igy a benti ellatmany megvasarlasa nagy nehezsegekbe utkozott..mindent megprobaltunk, hogy vmi occso kannasbort bevigyunk neha sikerult, neha nem. 1szer 1ik srac kunnyizott 1 eleg nagy dinnyet az 1ik zoldsegestol, a leket keresztul kivajtuk a dinnye nagy reszet, majd ennek helyere betoltottuk a jofajta kannas voroset....kapun az 1ik lany a dinnyevel siman be...hat meg mindig itt van a szamban a "jo" dinnyes vorosbor ize.....regi csoro evek...regi szep evek
A masik a napijegyekkel valo jatek, regebben emlekeztek az osszes inkalos messzirol kiszurhato sarga kukasmellenyben flangalt es toluk kellett jegyet venni....hat kb 500 mrol siman kiszurhatoak voltak szerencsetlen hulyek.
Nemazaz Attila Creative Commons License 2000.08.01 0 0 87
Ez még a leglegelső szigeten volt. Még igen kevesen voltak akkoriban, úgyhogy volt tér futkározni. Szóval egyszer csak látjuk ám, hogy mint a nyúl fut egy szakadt faszi és a nyomában vagy négy őr. Fák mögött el.
5 perc múlva vissza, szakadt faszi, őrök közelítenek. . Újabb 5 perc szakadt faszi, őrök még közelebb. Egyszer csak fék, megáll a csávó a nép előtt.

Ja, a jegyemet kéritek? Tessék. ...

Zer Creative Commons License 2000.07.31 0 0 86
A masik jo lesz nekem!
Irok mailt, megsem irkalom ki az osszes adatom ide:)
Előzmény: szigeti vitéz (83)
tecs Creative Commons License 2000.07.30 0 0 85
Hát a 4/1 ifjoncabb korból nnaggyon ismerős,(talán ez is az lesz neked:)
haverok szigetre fel,kb.két éve.Már a buszon/vonaton jólberúgtak,az meg a hasikájuk jólfelrázta,sz'val elég fonnyadtnak tűntek már megérkezéskor.Azt érezték hogy vmi bajuk van,csak azt nem tudták eldönteni,hogy Tüdőherét v. Faszgerincet kaptak-e.:)
Na,mi 1 másik skaccal ezen röhögtünk már éjjel vhol a dzsungelben.Találkoztunk két másik deformálttal,ők rögvest üvöltve terjesztették a rémhírt:kitört a Tüdőhere-járvány!!!
1szercsak az egyik fa tövében egy újabb idegen összecsuklik és görcsben üvölti:-segítsetek!-a Tüdőhere!!!Újabb idegen odarohan egy bottal,a fejéhez érinti(az időközben összecsödűlt tömegen keresztülverekedve magát):engedjenek,orvos vagyok!
-Na,jobb már? Ugye Érzi a javulást?!
Srác felugrik,üvöltve el.Mindenki csodát emlegetett...
A két deformálttal még hosszan nyerítettünk,mire az egyik eltűnt.Haver kérdezi:-te,hová tűnt a barátod?
-ELHÚZOTT A RÁKBA!!! :DDD
Előzmény: _mic_ (80)
gadgul Creative Commons License 2000.07.30 0 0 84
szigeti vitéz vevő lennék egyre ha akarsz hivj fel: 06 20 3525984
Előzmény: szigeti vitéz (83)
szigeti vitéz Creative Commons License 2000.07.30 0 0 83
Off topic:
Két darab heti Sziget-belépő sürgősen áron alul eladó. Help!
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.07.27 0 0 82
_mic_!
Ez egy kedves kis sztori volt:)))
Előzmény: _mic_ (80)
_mic_ Creative Commons License 2000.07.26 0 0 81
ugylqaccik a sorok szamaval hatvanyosan no az olvasasi ido.. :) lekkozelebb nem irok ennyit igerem ;)
_mic_ Creative Commons License 2000.07.25 0 0 80
udv

szal arrok a mai mese a kisse szakadt noi bugyi esete :)
az ugy tortent, hogy a haverokkal elkezdtuk nyomni szepen a 4/1es boroskoalakat a szokasos korso sorok kisereteben, azta amikor meg untuk ma a sok lubickolast elkezdtuk tekerni mi is azt (azokat:)) a bizonyos lantot, de ugy hogy tinodi lantos sebestyen sem jaccott szebben rajta anno :)
szal lenyomtunk 1-2 ilyen szamot azta elindultunk az erikszon haffurdobe. igenam csakhogy utkozben betertunk a gonosz agyszaggato manok barlangjaba (a kis katonai alcazott sator erixon mellett) ahol nem birtunk lekattanni vagy 3/4ed oran keresztul hatan 1 UV-ben vilagito kis gumidarabrol. mikor vegre megeis sikerult atmentunk a ericconba, ahol valami allat nagyot buliztunk.
haverrer rajottunk, ha a habfurdo aljan uszunk, nem tudnak fellokni, uszkaltunk is sok sok kort mignem 1xcsak kijutottunk a partra ahol meglepetten vettem eszre hogy a kezemben egy noi melltartot szorongatok :)
hazavittem szepen emlekbe a satorba, azta reggel egy gyogyos koleganom elkezdte felprobalgatni, nem ment fel a melltarto sehogy sem...
kb fel ora meg ket sor mulva rajottunk, hogy a melltaro 1 csipkes tanga bugyi :)) ezert nem passzolt sehogy sem a csajszira.
jol haza is hoztam, azota az a szigetrol a legkedvesebb szuvenyirem :)

ennyit a melltarto eseterol sajnos a sziget tobbi resze mar telleg nagyon kodos, azert meg kutakodok kicsit elmem melyen.

csa, mic

Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.07.25 0 0 79
Ehhhehehehe, kissé szakadt női bugyi...ez tetszik!!!
Előzmény: _mic_ (78)
_mic_ Creative Commons License 2000.07.24 0 0 78
hali,

mivel az alapsztori a szigetelmenyek, ezzel kezdenem. tavaji szigeten az 1ik legnagyobb bulim a 0. este volt (ez a hivatalos nyitas elotti este amikor mar be lehet menni) zalaegerszegi vagyok, eleg messze van a sziget, mindig az volt a problema, hogy szetszeled a 30-35 fos zegi banda, keptelenseg osszeszedni.
na ettol jo a 0. este, annyira kevesen vannak, hogy az embernek van iedeje felkeszulni az egesz heti bulira, nem megy szet a banda.a legnagyobb buli ez az este volt meg semmi kulonos "tudatmodositas" csak pia de az leirhatatlan mennyisegben.
reggel haromra sikerult visszatamogatnunk 1mast a satrakhoz. reggel 7kor felkeltem, elkialtottam magam, hogy irany a kocsma. haverok kivoltak nem jott 1 sem inni, de kb 2 perc alatt osszehaverkodtam 6-7 pesti arccal es vegigittuk a delelottot veluk mintha evek ota ismernenk egymast.
utana meg kint voltam egy heteg, de az mar bizonytalan, hogy ezutan mi tortent :)
ui: azert meg +probalok 1-2 nagy bulit felidezni, remlik valami habfurdo az erikszonban, kisse szakadt noi bugyi, ilyesmik :)

udv: mic

Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.07.04 0 0 77
Cult!
Ez a legszebb mondat, amit valaha topicban olvastam!
Így igaz, ezekért érdemes élni!!! Mekkora szöveg...

Csirkecsöcs!

cult Creative Commons License 2000.07.03 0 0 76
Hehh!
Ismerős!
Dehát ilyenekért érdemes élni!:)
Kint találkozunk....:)
Előzmény: JOcika (75)
JOcika Creative Commons License 2000.06.28 0 0 75
Én '94 óta járok a Szigetre, és mindig hosszab időre megyek. Volt olyan, hogy 2-3 napra, és volt olyan is hogy egész hétre, igaz nem szoktam kint aludni. Szerintem '97-ig minden évben egyre jobb volt a Sziget. A '98-as is nagyon jó volt, de nem múlta felül az előzőt. Tavaly nyaralás miatt kihagytam a Szigetet, de azt hallottam nem volt nagy szám. Kíváncsi leszek az ideire, de sokat nem várok tőle. A Sziget is elindult az elanyagiasodás felé, és a divat egyre érezhetőbben tarol. Sajnos.

Egy sztorit leírnék (nem egy nagy szám, de ott akkor jó volt):
'98-ban egész héten kint voltam egy haverommal. Egyik nap kijöttek a munkatársai is kocsival. Kint leparkoltak, bejöttek. Elkezdtünk inni, közben fociztunk meg buliztunk. Egyszer a haver munkatársai közül eltűnt kettő, a harmadik pedig jött velünk tovább. Reggel a srác (aki velünk maradt) indult volna haza, de a hátizsákja bentmaradt a kocsiban, amivel jöttek. Elkezdtük keresni a két arcot, hogy ki tudjuk venni a táskát. Nem találtuk őket sehol(a telefonok pedig ki voltak kapcsolav), de kimentünk megnézni a kocsit, hátha ott vannak. Nem voltak ott. A srác valamivel kinyitotta a csomagtartót, kivette a cuccát, aztán hazament. Délután felé sikerült felhívni a két srácot, hogy hol vannak. Kiderült, hogy annyira berúgtak, hogy elfelejtették, hogy kocsival jöttek, és hazamentek gyalog.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!