Keresés

Részletes keresés

szilvácska Creative Commons License 2000.09.11 0 0 260
Szia csl !

Milyen volt Svájcban? Láttál lila teheneket ?

csl Creative Commons License 2000.09.08 0 0 259

A pénztárcának különben is megvan a maga külön, sikeres topicja:


Előzmény: florentyna (255)
rice Creative Commons License 2000.09.08 0 0 258
Vigyázni kell ám tisztelt hölgyeim azzal, hogy mit utálunk meg egy pasiban! Eltelik egy kis ido és pont azért fogjuk szeretni. És akkor mi lesz az önérzetünkkel + a többi izével?:))

rizsa



borzimorzi Creative Commons License 2000.09.08 0 0 257
Vow! Meglehetosen el lettem pirulva, kedves gyulaicsaba... Még szerencse, hogy így péntek késo délután már egyedül vagyok az irodában...

Kellemes, utálatmentes hétvégét kívánok minden kedves Topiclakónak, korra, nemre sötöböre való tekintet nélkül!

b

gyulaicsaba Creative Commons License 2000.09.08 0 0 256
Kedves borzimorzi, régebben hozzászóltam a topikhoz, úgy a pénztárca-farzseb-vita elején, azóta csak bele.bele nézek, de nagyon örültem a Te hozzászólásaidnak! Végre valaki, aki!!!
Köszönet érte.
florentyna Creative Commons License 2000.07.14 0 0 255
Felhozandó a topicot egy kicsit átterelném a figyelmet a pénztárcáról más irányba.
Tegnap voltam konditeremben és egy kicsit figyeltem a pasikat bár ha nem figyelem , akkor sem tudnám elkerülni, hogy ne egyfolytában a hörgéseket, nyögéseket és nyílvánvaló szenvedéseket halljam.Minek kell akkora súlyokat emelni, hogy utána a földön fetrengve szenvedjen percekig.A Nok teljesen normálisan tudják az edzéseiket végigcsinálni.
Nahát ettol én kiütést kapok.Miért hiszik azt, hogy a majomszeruen kigyúrt pasik a no szemében az ideálok.
Üdv mindenkinek
Flo
sped Creative Commons License 2000.07.12 0 0 254
Az ő problémájára egy lehetséges megoldás:
jeladót kell rakni a srácra és akkor mindig tudod merre van, lehet még hívogatni se kell.

Egy másik megoldás ha van mobilja, a harmadik meg hogy megbízol benne ;-)

Előzmény: Devil Inside (253)
Devil Inside Creative Commons License 2000.07.11 0 0 253
Miután a lányok ilyen remekül összezördültek, nincs senkinek ötlete, hogy ezenkívül bennünk mit utálnak?

Nem sokkal lejjebb van kovvacsnak (212) hozzászólása, ő pl. elég pontosan tudja mit utál egy férfiban. (Nem könnyű kérdés, a fordítottjára én se tudnék igazán konkrét választ adni. :-)

Devil Inside Creative Commons License 2000.07.11 0 0 252
Neked is. :-)
Előzmény: szilvácska (249)
Devil Inside Creative Commons License 2000.07.11 0 0 251
Kösz. :-)
Előzmény: borzimorzi (248)
szilvácska Creative Commons License 2000.07.11 0 0 250
Kedvesem :))))
Engem egyáltalán nem zavar, ha valaki ebben a topicban vígasztalgatja magát, hogy se nem csúnya, se nem buta és, hogy remekül választott...
Előzmény: ShaReRe (245)
szilvácska Creative Commons License 2000.07.11 0 0 249
:)
Előzmény: Devil Inside (246)
borzimorzi Creative Commons License 2000.07.11 0 0 248
Kedves Devil Inside, csak nem azt akarod mondani, hogy nincs elég nő, aki vevő lenne arra a fajta szarkasztikus humorra és csipkelődő stílusra, amely Rád jellemző és amely nekem például nagyon tetszik? Nem tudják, mit veszítenek!
Azért szeretném hinni, hogy lesz, akinek igenis Te fogsz kelleni és senki más. Murphy, hogy elég nehezen fogod tudni levakarni magadról...
b
borzimorzi Creative Commons License 2000.07.11 0 0 247
Kedves Szilvácska, hasonló jókat kívánok, szívből. (Elismerem célzásod igazságát, a szerelem vak. Töbnyire. De nem mindig. Néha az is előfordulhat, hogy megtanuljuk szeretettel elviselni a másik hibáit és nem ássuk el egyből egy kósza, megalapozatlan benyomás alapján.) Kis lényeglátás tudatos kifejlesztése esetén esélyeid arra, hogy jókívánságaim valóra váljanak, meglepő mértékben megnőhetnek...

Kedves SRR, azt hiszem, egy ilyen fórum mindenkinek módot ad rá, hogy valamilyennek mutatkozzon, s kedve szerinti számú és színvonalú megszólalással árnyalja, pontosítsa, esetleg gyökeresen megváltoztassa a többiekben róla kialakult benyomást. Szilvácska ezt tudja is. Hol itt a gond?

Tisztelőtök: b

Devil Inside Creative Commons License 2000.07.11 0 0 246
Lassan kezdek rájönni, hogy mért vagyok még mindig agglegény: van pénztárcám, de nem kerül bele akkora fizetés, hogy négy öltönyt megvegyek a Kempinskynél a Bossban. :-((
ShaReRe Creative Commons License 2000.07.10 0 0 245
Őszintén meglep, hogy szilvácskával példálódzol. Az eddigi hozzászólásaiból nem is ismerheted Őt!
SRR
Előzmény: borzimorzi (243)
szilvácska Creative Commons License 2000.07.10 0 0 244
Kedves borzimorzi !

Nagyon elszomorodtam, mert most derült ki számomra, hogy lenyúltad a földkerekség egyetlen valamire való - mit valamirevaló, TÖKÉLETES pasasát ! :(
Nos, én is_me_ret_le_nül is kedvellek téged - dacára ennek - , és boldog vagyok, hogy legalább Neked sikerült !!! Nem hiába tanultál annyit !
Élj boldogan borzimorzi, még nagyon sokáig !!!

Szeretettel,

Szilvácskatípus-1 :)

borzimorzi Creative Commons License 2000.07.10 0 0 243
Kedves csl, köszi a korrigát, tényleg volt benne egy kis flame, így utánaolvasva már nekem is nagyon hirtelennek tűnik a hozzászólásom. Finomabban kellett volna fogalmaznom, ez tény. Érzékenysége ugyanis mindenkinek joggal van, s azt tiszteletben kell tartani.

Mindazonátal a dolog lényege nem változik, s a tények tények maradnak. Kérlek, engedd meg, hogy megosszam Veled 2 volt évfolyamtársam és kollégiumi lakótársam sztoriját:

Sztori no. 1: Szikvácskatípus-1 bombanő, fogorvos apuci a lehető legmenőbben öltözteti. Randira megy egy kettővel felettünk járó vegyész sráccal, aki majd' megpusztul érte. A koliba hazatérve összesen annyi a pasiról a mondandója, hogy micsoda bunkó az ilyen, hogy sötét cipőhöz és sötét nadrághoz fehér pamutzoknit vett fel. Hát, ez mondjuk, valóban elég ízléstelen, ebben egyet is értettek a lányok a szobában.
A srác nevét kb. két évvel később hallottam újra, amikor elvette egy 1gyel alattam járt barátnőmet, akit mellesleg én készítettem fel a felvételire. Dumcsi közben kiderültek a következő apróságok:

1. A srác szülei meghaltak azóta, a fenti randi idején már mindketten rákosok voltak. Nyaraló, kocsi az orvosok zsebébe vándorolt, a srác nevelte (és azóta is teszi, pedig már a kissrác is egyetemista) az akkor még csak 14 éves öccsét, pedig a kölyök égedelem volt.

2. A srácnak kizárólag fehér sportzoknijai voltak, mert az jó volt a laborgyakra is, meg sportcipővel farmerhoz is, az órákra bejárni, meg éjszakai műszakban a pékségben is. Mögasztán azt adták a kínai piacon a legolcsóbban, 10esével.

3. A vizsgáin meg úgy teljesített, hogy a profoknak nem volt ingerenciájuk a zoknijára figyelni. Ötödéven már demonstrátor volt, aztán tanseg., 3 év a Phd-ért, közben 2x1 év Németországban, szakmai gyakon. Mindkét helyen ott akarták marasztalni. Német fizuért, ottani előmenetelért. Hazajött és magyar egyetemi oktatóként se került a szakma világának a szélére, szépen nevelgetik a kisleányukat az asszonypajtással.

És erről az emberről Szilvácskatípus-1 azt a mélyreható benyomást bírta megszerezni, hogy ez egy bunkó, mert fehét zoknit hord...

A lány egyébként később hozzáment egy nemfehérzoknis bájgúnárhoz, akinek minden erénye abban állt, hogy a papikája be tudta nyomni egy jó állásba. Én még a cipőmet sem engedtem volna, hogy megpucolja. (Ja, a harmadik házassági évfordulójuk környékén valami kellemes kis nehezen gyógyuló nemi betegséggel is megajándékozta asszonykáját, de ezt már csak hallomásból tudom.)

Summa summárum, nagy a baj, ha egy nő nem tudja, mitől férfi egy férfi...

Sztori no. 2.: Egy másik évfolyamtársnőm (Sz. típ. 2) hozzáment egy közismerten nagyivó és szoknyavadász tanárhoz még az egyetemen. (Aki át akart menni nála és nem kettessel, annak musz volt miniben menni vizsgázni és a tanár úrral szemben beleülni egy olyan foltelba, amelyikből teljesen hiányzott az afrik meg a feszítőgurtni, úgyhogy annyi erővel egy szeneskosárba is ülhettünk volna, kellőképpen felfelé álló combokkal, ugye... Ez az egyetlen kettesem volt 5 év alatt, ki tuggya, mér'...) Gondolom, a kocsmáros apukának tetszett, hogy a leánya dr. XYné lett, nem tudom. Mindenesetre lakást vett a fiataloknak és el is tartotta őket. A férj "enyhén" berúgva úgy verte el a 8 hónapos terhes kis feleségét, hogy a gyerek ott lett meg a konyhában. Ritka randa válópör volt, és kapaszkodj meg, a csaj most is az elvált férje nevét viseli!

Persze, ez a pasi se hordott fehér zoknit, a tanári fizuját meg minek tartotta volna pénztárcában, ha úgyis elitta legkésőbb fizetésnap éjfélig...

Bocs. Máris eldugulok.

Tisztelettel: b

kiseszter Creative Commons License 2000.07.10 0 0 242
Én most pl. azt utálom, ha nem tudom merre jár és nem is lehet felhívni. Morc-morc!
csl Creative Commons License 2000.07.10 0 0 241
Kedves zombi, hihetetlen módon félreérted Szilvácskát meg mindent, az ilyen Szilvácskás nőiesség tetszik a férfiak jó részének, köztük nekem.
Előzmény: borzimorzi (240)
borzimorzi Creative Commons License 2000.07.10 0 0 240
Uhh. Ennyire le vagyok maradva? Ennyire vén vagyok a (még nem egészen) 30 évemmel? Segítsetek ki: tényleg zombi az a nő, aki az első (1-2) randin nem az ürge pénztárcája ill. trikója nemlétét, vagy megléte esetén mintás/mintátlan voltát firtatja, hanem az olyan huszadrangú kérdésekel bíbelődik, mint hogy van-e a pasinak humora és esze, kommunikatív-e és élvezetesen tud-e csókolózni?

Nem minden rosszindulat nélkül: még szerencse, hogy kevesen vagyunk ilyen zombik. Ezért sikerült nekem, aki igen messze vagyok a bombázótól is meg Einsteintől is (Ha nem hiszitek, kérdezzétek meg pl. Hacsekot.), kifogni úgy 4 éve egy olyan hapsit férjecskének, aki kedves, szellemes, számomra fizikailag is nagyon vonzó, bár egyesek szerint túl vékony, s a tetejébe (ma már) többet keres, mit az egész hajdani egyetemi tanköröm összevéve. Adalék: a srác előtte évekig járt egy olyan ifjúsági kórusba egyebek mellett asszonykeresőben, ahol jónéhány nálam csinosabb és fiatalabb leányka volt. Épp csak egyiknek se volt annyi sütnivalója, hogy egy hórihorgas, elismerten jóeszű jogász srácban partit lásson. Szerencsére az idétlen csehszlovák esőkabátja meg az előnytelen szemüvege eltakarta előlük a lényeget, vagyis azt, hogy ez a pasi ideális férj és apa lesz, épp csak hiányzik neki az a bizonyos mesebeli puszi, amelytől ugyebár leveli barátunkból, minő meglepő...

Azóta már egyhavi fizetéséből is vehet 10 jó öltönyt a város legjobb helyein (kivéve a Bosst a Kempinskinél, mert ott csak négyet...), vagy pedig méretre is csináltathat. Más kérdés, hogy még ma is a rojtos szárú, térdnél levágott levi's-ét szereti a legjobban hétvégén, otthon felhúzni.
Előre is bocsánatot kérek mindenkitől, akinek inge, de Isten éltesse soká a világ összes Szilvácskáját, mert nélkülük a hozzám hasonló átlagos külsejű nők a büdös életben soha nem tudnának úgy férjhez menni, ahogy Szilvácska csak szeretne!

Pá:b

kovvacs Creative Commons License 2000.07.10 0 0 239
Hehe:)

Nagyon jó.
Ugyanez a fickó hirtelen elkezd az Index autó-motoros fórumain nyomulni, kiderül, hogy pipec módon ért az autójához, és sportosan vezet:)))))

Ha már itt tartunk.

A pénztárcával semmi gond, minden normális keresoképes embernek van pénztárcája, hiszen csak ne hordhatja a füle mögött a pénzét, bankkártyáját, Corvin VIP kárytáját, munkahelyi belépo kárytáját, bulikárytáját stb.

Nagyobb baj, ha félelmetesen zurös az énképe. Azt akartam még írni, hogy baj az is, hogy ha képtelen a nokkel bánni, akkor autóba/fociba/munkába fojtja a feles energiáit. De ez nem olyan nagy baj.
Addig sem a noket bosszantják:P

Előzmény: kovvacs (214)
trebb Creative Commons License 2000.07.07 0 0 238
/off

Szal robicsek. Én áll.ig-ben dolgozom. Nyáron k. melegben is előfordul, hogy zakót is kell venni. Tudom, hogy a rövidujjas esetén nem látszik ki az előírásos 1 cm a mandzsettából a zakó alól, de ehhez kell a nyakkendő. Meg nem zavar, ha fel van gombolva teljesen, mert egy számmal nagyobb, mint a feltétlenül szükséges.

Egy darabig középiskolában használtam T-shirtöt ing alá. töredelmesen bocsánatodért esedezem! :))

Előzmény: robicsek (234)
Devil Inside Creative Commons License 2000.07.07 0 0 237
Pedig ezt gondolni olyan kényelmes érzés. ;-))

(Jó az a pénztárca, nem kell félórát turkálni a zsebemben 15 Ft-ot keresve. :-)))

Előzmény: szilvácska (236)
szilvácska Creative Commons License 2000.07.07 0 0 236
Sose gondold magadról, hogy tökéletes vagy ! :))))

(Nos, ha szerinted is saj_nos, hogy van, akkor miért nem dobod már ki a francba ? :))))))))))))

Előzmény: Devil Inside (233)
Devil Inside Creative Commons License 2000.07.06 0 0 235
off Az úgy tuti, ha mintás... :-)))
Előzmény: robicsek (234)
robicsek Creative Commons License 2000.07.06 0 0 234
OFF
trebb, már bocsánat, tudom, látom, sokan hordanak ilyet.
De egy ing vagy rövidujju, vagy nyakkendős.
A nyakkendő zakóval együtt illik.
Rövidujjú inghez nem illik a nyakkendő. legalábbis klasszikus divat szerint nem - meg ha már egyszer a melegnek megfelelően öltözködsz, minek gombolod be a felső gombot?
(tudom, nyakkendőhöz bizonyos népnemzeti urak se gombolják be, de hát kultúrált öltözködésről beszéltünk vagy mi:) )
trikó meg szövetnadrág ügyben egyetértünk.
(és mi a véleményetek arról, aki T-shirt-öt vesz ing alá? )
Előzmény: trebb (219)
Devil Inside Creative Commons License 2000.07.06 0 0 233
Nekm például komoly lelki sérülést okoztál, mert eddig azt hittem tökéletes férfi vagyok, de sajnos van pénztárcám...

:-))))))))

Ne sértődj meg, csak ez olyan furcsa szempont, hogy mindenki szivesen poénkodik rajta egy kicsit. :-)

Előzmény: szilvácska (231)
Kataca Creative Commons License 2000.07.06 0 0 232
off
INXS .. kedvenceim :)
on
Előzmény: farriss (229)
szilvácska Creative Commons License 2000.07.06 0 0 231
Nem értem, miért kell folyton engem cikizni ? :)
Beleolvastam a pénztárcás topikba, szerintem eddig a nempénztárcások "vezetnek" . Akkor most miről beszélünk ?

Köszi a linket, Devil :))

Előzmény: Devil Inside (228)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!