Keresés

Részletes keresés

Maminti Creative Commons License 1999.03.10 0 0 101
Naspolya! :))) S hogy még a Bountyt is önfeláldozóan magába gyűrte, nehogy mégjobban megharagudj... :))
Előzmény: naspolya (98)
piggy-wig Creative Commons License 1999.03.10 0 0 100
aranyos
Előzmény: naspolya (98)
Thor Creative Commons License 1999.03.10 0 0 99
naspolya, ez isteniiiiiiiiiii!
naspolya Creative Commons License 1999.03.10 0 0 98
Friss élmény. A munkaidő vége táján csörgött a telefon: Ő volt az. Javasolta, hogy menjünk együtt haza, találkozzunk a Nyugati aluljárójában az újságos előtt 1/2 6-kor. Már előre örültem :), ott voltam a jelzett helyen és időben. Eltelt 10 perc: senki. Újabb 10 perc: még mindig senki. Nézelődtem, vettem egy újságot, elkezdtem olvasgatni. Eltelt félóra, kezdtem kíváncsi lenni, felhívtam a mobiltelefonján (info minimalizálás). "Szia. Hol vagy?" "Szia. A villamoson az Oktogonnál." "O.K. Várlak. Siess." Eltelik újabb 10 perc: senki. 20 perc: senki. Tétova gondolatok: Leállt a villamosforgalom? Onnan gyalog is ide kellett volna érnie. Baleset érte? Összefutott egy szőke démonnal? Kezdtem aggódni. 1/2 7-kor már nem bírtam tovább, ismét felhívtam: "Szia. Hol vagy?" "Én?? Hát itthon. Miért?" "1/2 6 óta várok rád a Nyugatinál." Döbbent csend. "B* meg." És hogy miért szeretnivaló? Kiderült, hogy abban a pillanatban, amikor letette a telefonkagylót már ki is röppent a fejéből, hogy randija lesz. K.b. 3/4 6-kor úgy érezte, hogy eljött az ideje a hazamenetelnek, de eszébe jutott, hogy olyan régen kaptam már meglepit, ezért vesz nekem virágot. Meglepődött, amikor 6-kor csörgött a telefonja, még kicsit meg is hatódott, hogy milyen türelmetlenül várom haza. Leszállt a villamosról, benézett a virágboltba (az újságos mellett van), de nem találta amit keresett, ezért kicsit csalódottan elindult hazafelé. Üres kézzel azonban mégsem akart megérkezni, ezért vett a boltban egy Bounty-t. Hazaért, csodálkozott amiért nem vagyok otthon, majd leült a számítógép elé, hogy ne teljen unalmasan a várakozás. Sejtelme sem volt miért telefonálok neki 1/2 7-kor. Amikor rájött, akkor teljesen maga alá zuhant. Úgy döntött ezek után biztosan félremagyaráznám a Bounty-t (ld. engesztelő ajándék) ezért inkább magába gyűrte. És amikor hazaértem akkor ott állt az ajtóban a csokitól maszatos képével és csak nézett rám a nagy, bánatos kutyaszemeivel...
Thor Creative Commons License 1999.03.10 0 0 97
Mikor folytatod?
Előzmény: originalqszi (96)
originalqszi Creative Commons License 1999.03.09 0 0 96
Thor kedves: Igen, a tréning....folytatom:-))))****
Előzmény: Thor (95)
Thor Creative Commons License 1999.03.09 0 0 95
Milyen tréningre?
"Hogyan legyünk még viccesebbek?" "Hogyan legyünk még szeretnivalóbbak?" "Hogyan képezzünk portaszító réteget a bőrünkön?"
Nincs más tippem. Folytasd Qszika, kérlek!
Előzmény: originalqszi (85)
Törölt nick Creative Commons License 1999.03.09 0 0 94
Körübelül. Nem tudnám újra elmondani, pedig tényleg rövid volt.
Előzmény: originalqszi (93)
originalqszi Creative Commons License 1999.03.09 0 0 93
Igyunk!
Előzmény: Calliope (92)
Calliope Creative Commons License 1999.03.09 0 0 92
Kedves Vackorka! És hogyan hangzott az a nagyon rövid és lényegretörő pohárköszöntő?
:o))
Előzmény: Törölt nick (91)
Törölt nick Creative Commons License 1999.03.09 0 0 91
Hát kérem, itt vagyok pl. én. Vicces is, szeretnivaló is. Az apró sztori (még friss és ropogós) a következő:
Tegnap (mint minden évben) a cégünk rendezett egy kisebb nőnapi bulit. Nem azért hogy ezzel szúrja ki a szemüket, hanem hogy egy kicsit jól érezzék magukat. Sikerült is. A legnagyobb meglepetés engem ért, ugyanis kedves főnök uram engem kért fel a nőnapi köszöntő elmondására, természetesen fél perccel azelőtt, hogy el kellett volna mondani. Kicsit úgy éreztem magam, mint a kisgyerek aki körül ott a sok ember, és figyelik az első lépéseit. Próbáltam kicsit vicces lenni, de nem eltúlozva, de azt hiszem a sikerem igazi titka az, hogy sikerült elmondani a világ talán legrövidebb, de leginkább lényegretörő pohárköszöntőjét...
kerdojel Creative Commons License 1999.03.08 0 0 90
Hidd el a szaxi a nyero!
Előzmény: Alejandro DeSilva (89)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.08 0 0 89
Ha tudtam volna, hogy mit vesztek, amikor ellogtam a gitarorakat... :) / :(
Neil Creative Commons License 1999.03.08 0 0 88
Calliope!

Erre a kérdésedre a válasz egyszerű, Te is írtad, igen, megéri. ÉN speciel úgy szerettem azt a lányt, hogy a Váci utcában megcsináltam volna ugyanezt a kedvéért:))
És nincs annál szebb, mikor az a párás szempár rámnéz, és elsuttogja azt a pár szót. Ahhoz sajnos nagyon kevés vagyok, hogy elmondjam, mennyire szép és jó érzés ez.
Szia
Neil

Előzmény: Calliope (87)
Calliope Creative Commons License 1999.03.08 0 0 87
Neil, :o)))))

Ha már annyiótoknak volt szerenáddal kapcsolatos élménye... Mi visz rá egy fiút, hogy gitárt/verseskötetet a hóna alá csapva elinduljon a Kedves ablaka alá? Hogy "közröhejjé" váljon az utcán, ezernyi ember szeme láttára? Megéri az a két bepárásodott szempár, és azok a kedves és szerelmes szavak, amit cserébe kaptok?
(Remélem igen... ;o)))

Előzmény: Neil (86)
Neil Creative Commons License 1999.03.06 0 0 86
Kedves Calliope!

Köszi!
A vicces elképzelhető, sőt, remélem, a szeretnivalóban nem vagyok biztos:))
Szia
Neil

Előzmény: Calliope (80)
originalqszi Creative Commons License 1999.03.06 0 0 85
Endre tehát szeretnivalóvá vált és még csak viccesnek sem kellett lennie!
Ha most azt hiszitek, hogy szokványos szerelmi történet következik, bizony tévedtek! Visszamegyünk a boltba. És ime kit látunk ott, tollseprűvel a kezében, törölgetve a vicces és szeretnivaló fiúkat? Igen, eltaláltátok, Andrást, akit a boltos boldogan vett vissza, mert senki más nem jelentkezett az állásra és habár a boltosnak semmi dolga nem volt, azért tollseprűt nem vett volna a kezébe a világ minden kincséért sem!
Akár hogy is, de a bolt nem ment! A vicces és szeretnivaló fiúk nem kellettek, már a komoly és szeretnivaló nőknek, a feketekörműeknek meg nem volt pénzük. Hogy mennyibe került egy ilyen fiú? Nos a szerződésben az állt:
1. Fülbevaló belövés tetszőleges helyre: 3000.- Ft (ne mazsolázzatok az árakon!!)
2. Rágó: 300.- Ft/nap
3. Fodrász: 4000.- Ft/hó
4. Kocsi bérlés ( ha nincs a nőnek saját): 10000.- Ft/nap + a benzin, ha messze lakik a viccesnek a barátnője akkor + km tarifa) Tessék? hogy mért van barátnője? Hát az tertmészetes, mert teszem azt csúnya nő veszi meg, akkor a napi elfoglaltság után jár a pihenés! Ha szép nő veszi meg, akkor meg jár a szórakozás!
5. Bőrgúnya: 100000.-Ft/év
Ha idáig összeadjuk, az évente kb. fél- és egymillió Ft. körül mozog. Nos ezért voltak viccesek a fiúk! A szeretnivaló nők persze ezt tudták és ezért tértek be csak nagyritkán a boltba, főleg szerelmi bánat idején.
Mint minden boltban itt is voltak akciós árak! Pl. ingyen adtak a megvásárolt fiú mellé egy évre elegendő rágót, vagy 99.- Ft-os benzinárat vállaltak, szintén egy évre. Így is csak kevés fiú kelt el. Erre gondolt egy nagyot a boltos és elhatározta, hogy a fiúkat elküldi tréningre.......
Todd Creative Commons License 1999.03.05 0 0 84
Ha mar szoba kerult a szerenad, akkor en is elmeselek egy (a) szerenadsztorit.
3 evvel ezelott egy szep(?) napon nagyon megbantottam a Kedvest. Szegeny, sirva rohant haza, pedig ez volt az elso es mint kesobb kiderult, az utolso veszekedesunk is. Hivtam tobbszor is telefonon, hogy bocsanatot kerjek, de nem volt hajlando beszelni velem. Felmenni hozza nem mertem, ezert inkabb arra gondoltam, hogy fogom a lakotarsam gitarjat, es enekelek neki valami szepet (marmint szep dalt). Este 9 ora korul ra is zenditettem John Lennon Woman cimu szamara, ami angol- es gitartudasomat tekintve nem lehetett lehetett katarziselmeny a negyemeletes lakoinak. Nem is beszelve az enekrol.
Eleg hamar rajott a Draga, hogy en vagyok az a hulye, aki lent enekel, es kiszolt, hogy hagyjam abba, mert feljelentenek a szomszedok. Nem hagytam abba, nem jelentettek fel a szomszedok, pedig kineztek nehanyan a fuggony mogul. Ugy latszik, vannak meg olyan helyek, ahol toleransak az emberek.A dolog vege egy hajnalig nyulo beszelgetes lett egy padon, gitarral a kezben (siras, nevetes, igergetesek stb. kisereteben). Hat, ennyi.

Qszi draga, most mar en is kivancsi vagyok...

originalqszi Creative Commons License 1999.03.05 0 0 83
András bizony elvesztette szerelmét a lány iránt, akit egyébként Timeának hívtak! Annyi feketekörmű járt be a boltba, akik hamar felfedezték, hogy csak András járóképes, a többieket csak pénzért lehet kapni és így megpróbálták elcsábítani.... sikerült nekik, nem is egynek. Beleszerettek nagy hirtelen az elkényesztetett fiúba, az meg hagyta magát elcsábítani. Sírt is miatta Timea, mert egyszer látta, amint az egyik feketekörmű ott logott a nyakán, amikor jöttek ki a boltból. A nem szeretni való fiúnak - most már adjunk nevet neki, legyen mondjuk, Endre, minő véletlen - majdnem meghasadt a szíve megint, de nem rohant a lány után. Tudta, hogy ilyenkor kár. Hanem azt is tudta, hogy ha csak ott ücsörög a boltban, bizony sose éri el szerelmét. Szólt a boltosnak, hogy elege van. A boltos rá se hederített, mert az üzlet nem lendült fel tőle és hagyta, hadd menjen. Endre először is haza rohant fürdeni, mert róla nem törölték le a port. Aztán megpróbálta kideríteni, hogy hol lakik a lány. Elment a Citywhitepages neveű mulatóba és ott a számítógépbe bepötyögtette a "szeretni való lányok" -at. Nem is hitte, hogy ennyi van, majd egy órát töltött a gép, amikor megin redi volt, akkor beütötte, hogy Timea. És láss csodát! A gép visszakérdezte, hogy melyiket? Endre beütötte, hogy az, amelyiknek látványa szíven ütötte. Rövid idő alatt megvolt a cím. Endre egyik reggel odasettenkedett a ház elé és várt. Nemsokára kilépett rajta Timea. Gyönyörű volt! A szerelmi csalódás nem dobta vissza, sőt. Ebből Endre megállapította, hogy a lánynak akaratereje is van. Gyorsan úgy tett, mintha megelőyné a lányt:
- Szia Timea!
- Sziiiia - csodálkozott a lány - hát Te hogy kerülsz ide? már nem vagy a boltban?
És el kezdtek beszélgetni. Sokszor egymásra néztek és Endre egyre jobban érezte magát, de okos volt és hamar elbúcsúzott a lánytól, aki ment dolgozni.
Másnap megint csak megvárta a lányt, aki megérezte, hogy ez nem lehet véletlen és abban a pillanatban megjelent az arcán, nemis az arcán, hanem a szemében az a pici plusz, amire Endre várt.
originalqszi Creative Commons License 1999.03.05 0 0 82
Hol a hozzüzim???:((((((((((((
originalqszi Creative Commons License 1999.03.05 0 0 81
Jól van na! folytatom a hét végén, most csesztetnek....brühühühühü:(((((( Szeretlek benneteket:-))) különösen Thort:-)))))*********
Calliope Creative Commons License 1999.03.05 0 0 80
Kedves Neil, Te egy nagyon szeretnivaló fiú lehetsz. :o))
Qszi, hát magadravennéd, ha tövig lerágnám a körmeimet miattad?! Folytasd már! ;o)))
Thor Creative Commons License 1999.03.05 0 0 79
Qszika, hogy van tovább?
Neil Creative Commons License 1999.03.04 0 0 78
Kedves originalqszi!

Ne csináld, már karmolom magam, mi lesz a folytatás? És mikor?:)))
Szerenád:
Én is próbáltam egyszer, csak az ablakot tévesztettem el. Igaz, én nem énekeltem, lévén, hogy az én hangom hallatán még a bandából a hangjuk miatt kirekesztett varjak is lazán seppukut követnek el, hanem amilyen szívhezszólóan bírtam, elszavaltam a Mikor az utcán átment a kedves-t. Végére értem, és gyanús hangokat hallottam, mintha valaki iszonyatosan röhögne, már-már sírna a kacagástól. Na, mondom, tessék, így legyek romantikus. Épp fordultam meg, hogy farkamat behúzva, vert seregként távozzam a csatatérről, imígyen csinálva ismételten hülyét magamból, mikor a nyitott ablakon kihajolt a Kedves anyukája, és könnyes szemmel közölte, hogy ilyen szépen még nem szavaltak neki.
Én ott, azon nyomban, ha ezt a földrajzi lehetőségek engedik, elsüllyedtem volna, de mivel ez nem votl lehetséges, ezért csak álltam ott, bamba félmosoly játszadozott ajkaimon, a lábaim mintha viaszból lettek volna. Kinyögtem, hogy "Elnézést", igen, ilyen frappánsat találtam ki, és elbattyogtam, némileg rogyadozó alsó végtagokkal. Aztán jó vége lett, a lány utánam jött, és sírva-nevetve közölte, hogy ennél szebbet ki sem találhattam volna.
Hát, ennyi.
Qszi, please, folytasd!:))
Sziasztok
Neil

originalqszi Creative Commons License 1999.03.04 0 0 77
A nem szeretni való fiúnak felcsillant a szeme. Tudta, hogy tilos leszállni a pultról és mégis megtette, de rögtön vissza is csúszott, mert megjelent András. A lánynak a szemei tündököltek, rátelepedtek András arcára és simogatták. András láthatóan nem örült a lánynak és elég hamar eltólta magától és még odasúgta:
- Ne, mert a főnök haragszik érte!
- Csak üdvözölni akartalak - mondta a megijedt szeretnivaló lány.
- Jó, jó de ne itt - válaszolta András és hozzátette - mért jöttél?
- Csak azt akartam mondani, hogy olyan jó volt tegnap sétálni, Te nek....- András beléfolytotta a szót és lassan kikisérte az ajtón túlra, majd gyorsan visszajött.
A nem szeretni való fiúnak majdnem meghasadt a szíve és máris tudta, hogy ez az a lány, aki kell neki. Nem értette Andrást! Ha valaki szeret valakit, azt nem tagadja meg sehol! ( neeeeem?? no és a tiltott szerelem? hogy a szerelemért megtagadod szerelmedet? új topic cím! No tovább a mesét, mert ugyebár itt nincs tiltott szerelemről szó! Igaz, munkahelyen sem szabad a szerelemnek hódolni, még ilyen boltban sem. András vajon helyesen cselekedett, vagy egyszerűen nem szereti a szeretnivaló lányt? Talált magának, talán egy szőke feketekörmüt, csótánytaposóban, akik elég sűrün jártak be a boltba, szeretnivaló vicces fiukat mustrálgatni? Majd meglátjuk legközelebb:-))))))))
originalqszi Creative Commons License 1999.03.03 0 0 76
Thor kedves: én nem mire...én csak......Rád gondolok:-)))))*****
Előzmény: Thor (75)
Thor Creative Commons License 1999.03.03 0 0 75
Fújjjjj qszi, mire gondoltál?!!!
Akkor csak folytasd a mesét, mielőtt kilyukad az oldalam a kiváncsiságtól.
Előzmény: originalqszi (74)
originalqszi Creative Commons License 1999.03.03 0 0 74
Thor édes: majd hüje vagyok megmondani:DDDDDD))))*********
Előzmény: Thor (73)
Thor Creative Commons License 1999.03.03 0 0 73
Qszika, aranyos, folytaasd kééééérlek! Én is nagyon kiváncsi vagyok. Hol van az a bolt ahol naponta leporolják a fiúkat?
Előzmény: originalqszi (72)
originalqszi Creative Commons License 1999.03.03 0 0 72
Maminti kedves:csak halkan súgom, hogy magam se tudom, de amikor folytatom, akkor már tudom:DDDDDD
Előzmény: Maminti (71)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!