Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Susiisusii Creative Commons License 2017.11.14 0 0 515

Mi a véleményetek a csepeli Pappjogsiról? Van aki sikeres vizsgát tett már?

Nonooo996 Creative Commons License 2017.11.13 0 0 514

Szia :) 

szabad tudni miert? 

 

Előzmény: Ildikó Nagyszegi (503)
van ilyen Creative Commons License 2017.11.05 0 1 513

És még számolhatsz olyan késleltetéssel, hogy nincs forgalmi vizsgahely pl Nyíregyházán október végétől nincs erre az évre hely.Meglehet tenni ezt is !!!!!!!,reméljük lesz majd akinek ez feltünik ,és megreformálja ezt a vizsgarendszert,szerintem elég kifizetődő ágazat,11000 ft-os vizsgadíj naponta 8x egy vizsgabiztossal számolva ,hátha valaki meglátja benne a lehetőséget ,és lépni fog ,mert szerintem kifizetődő.Igény van bőven vizsgahelyre ,csak a HIVATAL nem ad lehetőséget vizsgázni még 11000ft-ért sem,legalább is Nyíregyházán NEM

 

Előzmény: Lady Mariposa (512)
Lady Mariposa Creative Commons License 2017.11.05 0 0 512

Sziasztok!

Én Győr - Moson - Sopron megyében élek, de azért leírom a tapasztalataimat. A Netcart nem ajánlom senkinek. Én most náluk vagyok. 

 

Az ügyintézéssel alapból nincsenek gondok, kedves csajokkal találkoztam eddig. Amit felháborítónak tartok, hogy a szerződésben kiemelték a 20.000 ft (!!!) átnyargalási díjat - ahogy én hívom -, amit akkor fizetsz, ha sulit váltasz. Oké, semmi gond. Miért is váltanék? - Gondolja az ember. Amit POFÁTLAN MÓDON nem emelnek ki előre, hogy 2-3 hónap a várakozási idő a vezetésre. Ezt most tudtam meg.

 

Mint tudjuk, a sikeres KRESZ vizsgától számítva korlátozott az időnk a jogosítvány megszerzésére és noha a legtöbb embernek időben sikerül mindent teljesíteni, ezzel negyed évet is elvehetnek belőle. Nem tudom, hogy törvényesen ebbe bele lehetne - e kötni, de ilyen pofátlan átnyargalási díj mellett én bármilyen panasznak helyt tudnék adni. 

 

Száz szónak is egy a vége, ezt a sulit senkinek sem ajánlom. Én csak jókat hallottam róla, de ilyenekről eddig szó sem volt. Kíváncsi leszek, valójában mennyit kell majd várnom. Minket nem vágna földhöz az a 20 ezer forint, de talán van, akinek sokat számít. Ezért inkább kerüljétek. Máshol ennek a töredékéért válthattok, ha töketlen az iskola. 

fulljogsi Creative Commons License 2017.10.28 0 0 511

Ha nem szeretnél lemaradni tanfolyamunkról, érdeklődj MOST, az űrlapon keresztül kötelezettségmentesen és küldjük számodra a részletes tájékoztatót! https://fulljogsi.hu/jelentkezem

 

F.Andi98 Creative Commons License 2017.09.30 0 0 510

Sziasztok!

 

Én oktatót szeretnék nektek ajánlani a XI. kerületben. Budafokon lakom és a környéken kerestem autósiskolát.  Több autós iskola is szóba jött, végül a Mazsolához iratkoztam be. Az elméleti tanfolyammal minden rendben ment, elsőre átmentem a vizsgán. A gyakorlati oktatómmal viszont sok gondom támadt. Egyáltalán nem volt türelmes, mindig az volt az érzésem, hogy sosem tanulok meg vezetni. Végül, mivel már nagyon rosszul éreztem magam az órák alatt, oktatót váltottam. Így kerültem Gedeon Ádámhoz. Véletlenül egy nagyon jó oktatót sikerült kifognom, aki pozitívan állt hozzám, a végtelenségig türelmes volt velem, mindent logikusan, érthetően elmagyarázott. Bár rengetegszer lefulladtam, sőt egyszer parkolásnál valamit leszakítottam az autó hátuljáról, de soha egyetlen rossz szava sem volt, sosem kiabált. Mire vizsgázni mentem, újból volt önbizalmam és sikerült elsőre átmennem. Egyik barátnőm az S.O.S.-nél tanult, ő is hozzá járt és hasonlóan jó tapasztalatai voltak. :)

pantera_nera Creative Commons License 2017.09.14 0 0 509

Sziasztok,

Én a Talentumot nem ajánlom, épp most hagyom ott őket. E-mailekre nem válaszolnak, személyesen sem túl felkészültek. A KRESZ vizsga után hetekig ültek a vezetési kartonomon, mire eljutott az oktatóhoz - akit random kellett választanom a kezembe nyomott névjegykártyákból... Az oktatónál hónapokra előre le kell foglalni az időpontot, egyébként heteket kell kihagynod. Nem ad visszajelzést a teljesítményedről, nem mondja meg, hogy még kb. hány órát kellene venned akkor sem, ha konkrétan rákérdezel. Nem gondolom, hogy különösebben béna lennék, szerintem tudnia kéne, hogy hol a vége... Nálam mindenesetre itt.

merciless80 Creative Commons License 2017.08.15 0 0 508

Köszönjük a linket!

Előzmény: k.eszter92 (507)
k.eszter92 Creative Commons License 2017.08.06 0 0 507

Sziasztok!

 

Én is keresgéltem az autósiskolák között, sok jót láttam a Talentumról, de azért a többi iskolához hasonlóan itt ebben a statisztikában is megnéztem őket, és amit ott láttam az nem olyan biztató (a mostani vizsga sikerességi mutató 41%). Azt hiszem még keresgélek tovább.

 

http://www.nkh.gov.hu/documents/11102/230874/Vizsga+Sikeress%C3%A9gi+Mutat%C3%B3+%28VSM%29/395a1d99-d66a-4a6d-8ab8-1abc49b9a5c6?version=1.17&type=.pdf

motoros68 Creative Commons License 2017.07.27 0 0 506

Üdv sziasztok!

Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata a Fordulat autós iskoláról? Az olvasottakból nagyon szimpatikus a Talentum suli , de az alap "B" jogsi pótórák és pótvizsgák nélküli árban van 50000ft különbség a Fordulat javára!!!???

A Csiga és a Gyorsjogsiról látom sok a negatív vélemény. 

 

Üdv Tamás.

van ilyen Creative Commons License 2017.07.01 0 0 505

Gratulálok !Hány órát gyakoroltál?

Előzmény: uszk (504)
uszk Creative Commons License 2017.06.30 0 0 504

Sziasztok, ma volt a forgalmi vizsgám, ami elsőre sikerült, köszönhetően az oktatómnak. (Egyébként 46 éves vagyok, messze nem ez az ideális kor a vezetés megtanulására, de végig viztos voltam benne, hogy sikerülni fog a vizsga.) A TALENTUM AUTOSISKOLABAN SZABÓ TIBORNÁL tanultam, aki profi módon érti a dolgát, és nemcsak arra készít fel, hogy a vizsgán átmenj, hanem valóban megtanít vezetni. Náluk szóba sem jöhet, hogy "megvedd a vizsgát", addig gyakorolunk, amíg biztonságban nem érzem magam, és Tibor felkészültnek nem érzett a vizsgára. Mindenkinek ajánlom őket. 

Ildikó Nagyszegi Creative Commons License 2017.06.25 0 1 503

Sziasztok!

Dekmár autósiskolát nem ajánlom senkinek az oktatók közül pedig Klement Csabikát kerüljétek el messzire.

mojoorizin Creative Commons License 2017.06.21 0 0 502

Sziasztok.

 

Van egy gyűjtőoldal ahol össze vannak szedve a a B kat. képzőhelyek:

 

http://autosiskolakereso.hu/

 

Van térképes nézet is.

Nafthsli Creative Commons License 2017.06.02 0 0 501

Én tegnap mentem át végre a forgalmi vizsgán. 3 bukás után úgy gondoltam lecserélem az Oktán autósiskolàban oktató Varga Imrét,akit igazából inkább csak az ellenségemnek ajánlanék. Azt mondta,hogy ha adok a vizsgabiztosnak (persze rajta kresztül) 25000 Ft-ot,akkor meg lesz a jogsi. Hát nekem nem annyira sikerült. Arra a kérdésemre,hogy mi lett volna,ha nem "segítséges" vizsgára menntem volna,persze nem válaszolt. Nem vagyok arról meggyőződve,hogy ilyenkor ezek a pénzösszegek eljutnak egyáltalán a vizdgabiztoshoz. Mondjuk én ugye nem fizettem,mert nem engedtek át,de akinek sikerült, az valszínűleg pénz nélkül is átment volna. Átmentem hát Gyálra az Obelix Autósiskolához, egy ismerős ajánlâsára. Kicsit húzósnak tartottam az óradíjat,de itt minden órát beírtak,ès pontosan megtartották az órákat.Az én oktatóm F. Nagy Istvántól rengrteget tanultam,  kenőoénz nélkül,és szivatás nélkül simán átmentem a 4. vizsgân. Ebben a suliban akkor kapnak fizut egy tanuló után,ha sikerül a vizsga. Szóval nem vezettetnek veled plusz órâkat,mert nekik is érdekük,higy minél előbb levizsgâzzon a tanuló. Hiába Gyâlon van,nekem megérte ez a kis plusz fáradozás,hogy Pestről kimentem,mert valóban megtanítanak és szinte 90%!!!!!! elsøre átmegy aki az èn oktatomnál tanul.

Beáta Berta Creative Commons License 2017.06.01 0 0 500

VEZESS, FIZESS RUGALMASAN A FULLJOGSI-nál!

Autósiskolánk egyre népszerűbb, nem véletlen! Az ismert autósiskolákkal ellentétben a Fulljogsinál nem a mennyiség számít, hanem az elégedett tanuló! Te is közéjük szeretnél tartozni?

JELENTKEZZ MOST! https://fulljogsi.hu/online-beiratkozas

 

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.29 0 0 499

Mivel itt a fórumon egymás kárából tanulunk, álljon itt egy újabb példa tanúlságként:

 

Az elméleti képzést online tanfolyamon keresztül végeztem, így csak a gyakorlati képzésről tudok véleményt formálni. Ismerős ajánlására a vezetést Dörnyei Józsefnél, budapesti oktatónál kezdtem el. A kezdeti óradíjak viszonyalg magasak, 4500 Ft/óra, de a sok jó hallattán és a sok rémtörténet miatt gondoltam vágjunk bele (nem kellett volna ...). Először is kezdtük egy időpont egyeztetéssel, amikor is megbeszéljük a részleteket, no ez a megbeszélés kb. 3 perc volt, mert menni kellett órát tartani. Gondoltam jó, így alakult ez a megbeszélés, a munka az munka. Következő alkalommal megbeszélés és a gyakorlati képzés megkezdése. A befizetést követően se szerződés, se számla, se igazolás az átvett összegekről, de legalább vezetői karton az van ... 

 

Ezek után félretettem minden ajánlást és elkezdtem kutatni, melyik autósiskola is ez valójában, mert eddig ez sem derült ki, csak egy ismerős ajánlása van mögöttem (tudom, már a legelején gyanakodni kellett volna mindezekre és utána járni ...). Nagy nehezen kiderült, hogy Dörnyei József a Rácz Autósiskola névjegye alatt végzi áldásos tevékenységét. Az autósiskoláról nem tudok véleményt formálni, velük semmi tapasztalatom, kifejezetten csak az említett oktatóval voltam kapcsolatban.

 

Az órák 2x45 percesek (2x4500 Ft), amelyek szinte minden alkalommal 15-20-25 perccel hamarabb véget értek, mert mindig volt valami "egyéb" program. Igaz a kezdetek kezdetén megbeszéltük, hogy előfordulhat, hogy a vezetési idő alatt el kell ugranunk ide-oda, de emiatt nem kell aggódnom, mert "ajándékba" kapok egy 45 perces órát. Elég fura ajándék, amit azért kapok, hogy a kifizetett időmet levezethessem ... Azzal semmi gond, hogy időnként beugrunk pár helyre, ez ebben a körben "megszokott", csak a mentalitás és hogy még én legyek hálás emiatt, amire többször fel is hívta a figyelmemet. Kis számolás: összesen 20 alkalommal találkoztunk, ami 40 levezetett óra, átlagosan 10 perc levágással számolva (ami ebben az esetben tény adat!) 200 perc, amiből 45 percet kapok "ajándékba", így nettó 155 perc mínuszom van, ami 3.4 tanóra!, így a veszteség 15500 Ft! Elvileg kedvezményt lehet kapni, amennyiben mind a kötelező 29 órát és az esetleges plusz órákat is itt vezetem le, de a kedvezmény elmaradt, így maradt végig a fix. 4500 Ft-os óradíj, ami 45 percet fut. A gyakorlat során a magyarázatok egész jók, érthető, segítőkész vagy mégsem?

 

Eljött a próbavizsga napja, ezt a 29 levezetett óra után tartjuk. Ugyan olyan, mint egy forgalmi vizsga, csak ez "házi". A végén volt pár olyan hiba, ami miatt nem sikeres a vizsga. Ebből 3 olyan, amiről a 29 óra alatt egyáltalán nem esett szó, de szerinte beszéltünk róla. A 4. egy jobb kezes kereszteződésnél az elsőbbség meg nem adása, vagyis nem jött semmi sem, de elmaradt a fékkészenlét, na jó, tényleg elmaradt. Visszatérve a többi hibára. Furán éreztem magam, mert ezeknek a megbeszélésére tényleg nem emlékeztem. Foglalkoztatott a dolog és felkerestem több hozzá járó diákot is. Ők is beszámoltak hasonló dolgokról. Ekkor állt össze a kép: a próba vizsga arra jó, hogy megalázzon és hülyének nézzen olyan dolgok miatt, amiket meg sem beszéltünk és mindezt miért? Hát azért, hogy vegyél még plusz órákat, mert ezek után azt fogod érezni, hogy nem lenne meg az éles vizsga és nem akarod kidobni a vizsga díját. Ez a taktika, ami még több pénzt húz ki belőled ... Elég inkorrket dolog, de fogadd el, mert nem sztereotípiai, hogy a PÉNZRE mennek!!!

 

Megbeszélt órát lemondani 1 munkanappal korábban lehet a SZÓBELI szerződésben megállapodottak alapján. Én valóban kicsúsztam ebből az időkorlátból pár órával. Ez már a pótórák alatt volt, amikor már több, mint 135.000 Ft-ot odahordtam. Jeleztem a problémát, de nem sikerült megbeszélnünk a dolgot, így a beírt 2 óra, azaz 9000 Ft ugrott, mert nem jelentem meg a gyakorlati órán. Na ez a mentalitás és az összes többi undorító, pénzt kicsiholó dolog az, ami miatt hónapokkal később, jogosítvánnyal a kézben, de megosztom a véleményemet.

 

Egy szó mint száz, legyetek résen és ha tudjátok, Dörnyei Józsefet kerüljétek el.

 

 

Annalánynick Creative Commons License 2017.05.26 0 0 498

Szia! Hát ez attól függ, mi van a szerződésben, amit a beiratkozásnál aláírtál. Ha az van, hogy 40.000 Ft-ot kell fizetned, ha nem náluk végzed a teljes tanfolyamot, akkor jogosan kéri. Nézd meg a nálad lévő példányt, mait mindketten aláírtatok!

Előzmény: Sági Marianna (494)
merciless80 Creative Commons License 2017.05.18 0 0 497

Szia!

 

Köszönöm a válaszodat. XI. ker.-be mennék inkább, de meglátjuk.

 

Előzmény: cukorfalat89 (496)
cukorfalat89 Creative Commons License 2017.05.17 0 0 496

Sziasztok!

 

Ha jó oktatót kerestek, akkor nagyon tudom ajánlani Kiss Károlyt (S.O.S.). A XIV. kerületben oktat, végtelenül türelmes és remek tanár. Az órákat végig tartja, mindent részletesen elmagyaráz, én nagyon szerettem hozzá járni vezetni.

(BG) Creative Commons License 2017.05.11 0 0 495

Szia! Én is itt tartok most, tehát ha befizettem az első részletet a kresz oktatásért, egy orvosi vizsgálatot, és ma sikerült a kresz vizsgám, felmondhatom a szerződést és máshol folytathatom a vezetéssel? Nem fogják velem kifizettetni a teljes árat?

Előzmény: Bee87 (448)
Sági Marianna Creative Commons License 2017.05.11 0 0 494

sziasztok!szeretnék kérdezni.ha megakarok szabadulni az oktatotol.igaz még vezetést el sem kezdtem.sikeres kreszen vagyok túl.szoltam oktatonak hogy kellene a papirom ö erre 40000ezret  akar kérni.ez tényleg lehet hogy kell érte fizetnem?

merciless80 Creative Commons License 2017.05.10 0 0 493

Jó estét! 

 

S. O. S. jogsi autósiskolánál tud valaki jó oktatót ajánlani a XI. ker.-ben?

 

A válaszokat előre is köszönöm.

merciless80 Creative Commons License 2017.05.10 0 0 492

Jó estét!

 

S. O. S. Jogsi autósikolánál tud valaki jó oktatót a XI. kerületben?

Köszönöm.

mepocos Creative Commons License 2017.04.29 0 0 491

 

Sziasztok!

 

Csatlakozom Edina00-hoz!

 

Szívből ajánlom a Talentum Autósiskolát! Az ügyintézés gyors, az árak korrektek, az oktatók profik! :)

 

Göblyös Zoltán volt az oktatóm. Nem ismerek nála nyugodtabb, türelmesebb embert. Profi oktató és csodás ember!! :)

 

 

mepocos Creative Commons License 2017.04.29 0 0 490

 

Sziasztok!

 

Szívből ajánlom a Talentum Autósiskolát! Az ügyintézés gyors, az árak korrektek, az oktatók profik! :)

 

Göblyös Zoltán volt az oktatóm. Nem ismerek nála nyugodtabb, türelmesebb embert. Profi oktató és csodás ember!!

Edina00 Creative Commons License 2017.04.17 0 0 489

Sziasztok!

 

Én a TALENTUM AUTÓSISKOLÁVAL kapcsolatban írnám le a véleményemet. 

 

Az ATI autósiskolánál kezdtem vezetni, tőlük hamar megszabadultam, és az itt olvasott vélemények alapján választottam a Talentumot. Velem nagyon kedvesek voltak, először mindenről e-mailben érdeklődtem. Ügyfélfogadás kétszer van egy héten, ahol megkaptam pár oktató telefonszámát, végül Göblyös Zoltán-hoz kerültem. Nem voltam egy egyszerű eset,sokszor voltam pesszimista és hisztis,  azonban Zoltán mérhetetlen profizmusa, higgadtsága, szellemessége által a legjobb alapokat kaptam. Jobb oktatóhoz nem is kerülhettem volna, aki őt választja biztosan nem fogja megbánni, azonban pár hét várakozási időre számítani kell nála, nem véletlenül....... 

Botond András Pelyhe Creative Commons License 2017.04.03 0 0 488

Sziasztok

Székesfehérvári Szfinx autós iskoláról mi a véleményetek és az oktatókról kihez érdemes menni ???

lautnermark Creative Commons License 2017.02.20 0 0 487

Miért nem hívod fel az autósiskolát és kérdezed meg tőlük?

Előzmény: Gigi1977 (486)
Gigi1977 Creative Commons License 2017.02.19 0 0 486

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni! Az érdi Billig autósiskolában van egy oktató, sajna csak a becenevét tudom, Kicsi. Tudja valaki véletlenül az elérhetőségét?

 

Előre is köszi! 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!