Keresés

Részletes keresés

neduddgi Creative Commons License 1998.08.10 0 0 29
A hiányzó láncszem,
A Common Punk Group meg letezik???
Esik Creative Commons License 1998.08.10 0 0 28
EMBEREK, A VOGONOK MAR KOZTUNK JARNAK. (Nagy darab kopaszok, Inkal-Secu felirattal)
A gyuras tenyleg veszelyes. Tunetek: hajhullas, agyzsugor.
Szasz wudigess! Orulok, hogy megint kiengedtek Lipotrol. Gyere ki a Szigetre, az Inkalnal meg munkat is adnak.

Zsoltu
(Tereskovarol) Jesssz!!!

A hiányzó láncszem Creative Commons License 1998.08.10 0 0 27
Szombati Sziget - szigeti szombat

Kicsit döcögősen indult a nap. Egy idejig rontottuk a statisztikát, de amikor kb. 23:0-ra vezetett a másik négerlábvíz, meguntuk. Kezdtem azt hinni, a legnagyobb izgalom az lesz, hogy átrohangáltunk a locsolókocsi előtt.

Pedig voltak bíztató jelek: Gengszter Zoliék alatt két srác BUNKÓ SZÖVEG feliratú transzparenseket emelt magasba, ám nagyon hátra szorultak, s csak egy szűk körben váltottak ki általános röhögést. Zolikáék kitartóan nyomulnak a "LegótvarosabbKöcsög Valagok Magyar Színpadon" kitüntető címért, de hát olyan nagy elődök után, mint Puttony az ős-Hitből meg Takony a cpg-ből, van még mit behozni.

Vannak bizonyos árak, amelyeken csak röhögni tudok: ilyen volt - sokadszor - a bungee jumping négyezerért. Mivel ezt nem sikerült lealkudni, maradt a pörgés három koordinátatengely körül az ejtőenyős-kerékben, füsttel s villogó fényekkel aláfestve, háromszázért. (Egyébként sokkal nagyobb élvezet és tovább tart.)

Bár igen nagy hangulat uralkodott is a "Kombiné, kombiné, csipkés kombiné..."-ra a lakodalmas sörsátornál, némi jazz után mégiscsak az ír színpadnál ragadtunk le megint, s rúgtuk a port, mint a lovak. Megfigyeltem valakit, aki festők által használt pormaszkot hozott magával (de rutin!), jól ment a kovbojkalapjához. Aki netán tudja, Kaszab Tibiék mostanában hol vannak elveszve a kocsmai életben, informáljon, és kösz!

A hét fazonjának először azt a faszit gondoltam, aki bakancsban, zöld műa. esőköpenyben és piros építőmunkás-sisakban kolbászolt ide-oda, miközben bodzafanyélen vörös munkásmozgalmi lobogót emelgetett a magasba. De meggondoltam magam, és szerintem a hét fazonja az a makulátlan sötét öltönyös, szemüveges, körszakállas, ötvenes krapek volt, aki mögöttünk ugrált csütörtökön a Kispálon, és úgy nézett ki, mint egy korrekt matematikatanár.

Gyönyörűszép nap volt, ráadásul éjszaka telehold. Külön köszönet a fáknak az árnyékért, és a locsolókocsiknak, csak úgy!

Nien:
Bocs, mondtam én, hogy sok volt a részeg az ír kocsma előtt? Mindössze azt mondtam, akkor ott láttam a legrészegebbeket, de ez nem az ír színpadot minősíti, sőt nem minősít senkit és semmit.

Wudiról:
Figyelem, itt valaki nagyon jó fejnek akar látszani! Hadd futkározzon a gyerek. Talán még a Szigetre is kimegy.

Csülök Creative Commons License 1998.08.10 0 0 26
Kedves Mogorva!
A kutyatenyésztők és kutyabarátok nevében felszólítalak, hogy szégyeld magad, mert ránk úszítod ezt a szerencsétlen wudit!
Mogorva Creative Commons License 1998.08.10 0 0 25
Mi fáj, Wudiasshead!

Csak tán nem az, hogy olyan rút és büdös vagy, hogy téged egy liberós srác sem akar megdugni a bokrok alatt? Ó te szegény...

Rá se ránts, irány a közért aztán vegyél két góliátelemet a vibrátorba, hisz egyszer élünk (mégy egy doboz gyufát!), aztán kérd meg a nejed, hogy dugja fel a seggedbe mint múltkor, hadd legyen neked is jó napod. Be happy. :(


Tényleg, csak úgy mellesleg a kutyatenyésztők levelezőlistájára még elfeledted elküldeni ezt a faszságot! Mer a többin már mindenütt olvastam. De ráérsz bazze.

kaviat Creative Commons License 1998.08.10 0 0 24
kerenyitomi drága barátom !

a helyzet az, hogy hétfőn délután - estefelé fogunk kiugrani, és esetleg még kedden - a szigetre... de nem tudom mi a konrét cucc, talán csak a rammstein-re emléxem, de lehet hogy van más is... .. ja Uzgin Üver koncert a tilosban. ezért lehet hogy már érdemes reszkirozni, de én könnyen adok tipppet, met nekem még van egy promo belépőm - aliasz 10teletjegy...

kaviat rondaemberbácsi /"főtt kukoriczát fogok enni mingyááÁ"/

Pepin Creative Commons License 1998.08.09 0 0 23
Kerenyitomi, en nemreg legrabbeltem a CD-jüket, most kölcsönben van, de ha visszajön és továbbra is érdekel a dolog, kölcsön tudom adni.
kerenyitomi Creative Commons License 1998.08.09 0 0 22
őőőőőőőőőőőőőőőőő.....
offtopic:
/kedves barátaim, most értem haza vidékről, elég fáradt vagyok. esküvő volt, nem az enyém :)))))/

kaviat:

mikor mész megint, és mire? ha tudsz valami jót mondani ami megér 1500 pénzt, akkor megyek én is, és láthatjuk egymást

esik:

hú, már nagyon kezd beszippantani az elveszett világ, sőt sikerült az öcsémet is beszervezni.

herb:

esik ott volt multkor, amikor én is ott voltam, a sátorból nyitottam ezt a topicot. ha kimegyek még a szigetre, akkor biztos ott is előfordulok.

zsoltu:

én a Balaton zenéjén nőttem fel, olyanok nekem, mint a szüleimnek az Illés. úgyhogy az imádat megvan, de a dolog már nosztalgikus, és tényleg iszonyú jó, de lehetne egy kicsit kisérletező. ezt úgy gondolom, hogy lehetne a zene mai, és nem nosztalgia, lehetne olyan, mint a trabant-balaton volt mondjuk 80-ban. valami új is lehetne benne. ettől függetlenül én is roptam a szigeten a táncot a zenéjükre, de valahogy....

fiúk-lányok! nem tud valaki tereskova mp3 mat?


people rockin` on the free world!!!!!

neduddgi Creative Commons License 1998.08.09 0 0 21
Szolni kene a kekinek, hogy ezt azert mar tenyleg vegye ki.... Vegig se olvastam

Nien, tetszett a beszamolod, lehet,hogy jovore raszanom magam. Persze a bandaktol is fugg, en csak a nagyon jo zenere mozdulok ra. Mar ami nekem nagyon jo. Pl ha egy jo kis Iggy Pop, vagy jo oreg Nazareth ellatogatna egyszer...

Nien Numb Creative Commons License 1998.08.09 0 0 20
[ignore wudigess on]
Herb-Atea Creative Commons License 1998.08.18 0 0 19
Emberek, ahol sok ember van, ott sokkal több a drogos. Természetesen, ha ez természetes lenne.
Sok-sok ember volt a Szigeten, ahogy mondták, kb. 250ezer ember. Ugye ez sok-sok hétvégi diszkó ember-mennyisége. Egész héten nagyon sok ember kérdezett meg, hogy van-e füvem. De nekem nem volt. ;) És nem is azért mentem oda, szerintem sokan mások sem.
Na.
/-/
Nien Numb Creative Commons License 1998.08.09 0 0 18
Nien Numb csak első nap volt kinn, a Korai Öröm miatt (neduddgi - a Boney-ról lecsúsztam). Szerintem a Korai Öröm nagyon jó volt. A közös dobolás szintén rulez! (még most is van 8 hólyag a tenyeremen :) Kívülről hallgatva nem volt olyan állat, de amikor odarángattak egy hordó mellé... Brrrrr! Sikerült a környékbeli 2-3-4 hordót ütlegelőkkel megtalálni a közös hangot, (ill. ritmust) de az igazi az lett volna, ha az egész tömeg együtt dobol. Persze voltak, akik csak a felesleges agressziót ütötték ki magukból (láttatok már szabvány méretű olajoshordót kb. 30 centisre összeverve?:), engem a primitív(?) összetartozás érzés fogott meg.

A hiányzó láncszem:
Rágalom! Méghogy az ír kocsma (színpad) előtt sok volt a részeg! Én is jártam (is) arra. És ott 3 francia lánynak fizettem italt (állítólag), sőt züllött, alkoholista barátaim szerint még kommunikálni is megpróbáltam velük (A piszkos fantáziájúak most a bádilengvidzsre gondolnak, de nem így volt. Abban az állapotban...:))), de szerintem csak kitalálták az egészet.
Én nem emlékszem semmire...

Nien

Tdeak Creative Commons License 1998.08.09 0 0 17
Herb:

Es Fellegi Adam? (Szerinted ...)

Herb-Atea Creative Commons License 1998.08.09 0 0 16
Elnézést kérek Örkény Istvántól.
Na nem az összehasonlítás miatt, hanem mert kis betűvel írtam a nevét. ;)
/-/
Herb-Atea Creative Commons License 1998.08.09 0 0 15
VHK, utána Chumbawamba, aztán pedig Másfél. Volt, pénteken. Nagyon állat így egymás után, egyenként is.
Méhek: a szokásos, még állatibb. L'art pour l'art: ez is tele volt állatokkal.
Színházban a Piszkos Fred, a kapitány: végre láthattam megelevenedni ezt a klasszikus művet.
A Boney M valahogy nem a Szigetre való.
A Színházban első napon volt a Homo Ludens című előadás. Nagyon jópofa jelenetek, róvidek, egypercesek tán, abszurdak. örkény István eltáncolva. ;)
Korai Öröm: rövid, de rendesen dübörgő, tavaly talán jobb volt a Prodigy helyett.

Szerdáról csütörtökre virradóan eléggé lehűlt a levegő, a színház mellett tüzet raktak és leúltünk melegedni meg csak úgy bele-bámulni.
Eközben előkerült a mintegy 100 darab olajoshordó, amiket a sok-sok ember lelkiismeretesen püfölt.

A főszerkesztgetőségen kívül senki Törzsasztalossal nem találkoztam. Senki nem jár az iNteRNeTTo-sátor felé...?

/-/erb

Gen Creative Commons License 1998.08.08 0 0 13
Esik:
Konkrétan a Kriszta értékes, vagy az énektudása??? :)
Esik Creative Commons License 1998.08.08 0 0 12
Szia Gen!

A Tereskovaban csak egy valami tuti: Nagy Kriszta, az enekes. (Meg Julikalacs is kimaradt neha...) Azt, hogy az eppen aktualis gitaros tud-e zenelni nem is illik firtatni. Szerintem igy az igazi :-)

neduddgi Creative Commons License 1998.08.08 0 0 11
Azert a Boney M-rol meghallgatnek egy szubjektiv tudositast... Valaki?
Gen Creative Commons License 1998.08.08 0 0 10
A Tereskova "tagjai" még mindíg nem tudnak zenélni?
Emléxem amikor a gitáros koncert közben többször átadta valami "háttérembernek" a gitárját, mert képtelen volt behangolni...
kaviat Creative Commons License 1998.08.08 0 0 9
zsoltu !

a Müllert ténleg ne is emlisd, mert az már 97-ben feliratkozott a jóemberek listájára /:-((/, amikor a bowie elött ott idétlenkedet, meg csinálta az irigy emberes fanyalgásait :-(((

kaviat rondaemberbácsi

kaviat Creative Commons License 1998.08.08 0 0 7
hella drága kerenyitomi barátom!

tegnap azaz pénteken, délután 1től ma hajnal 5-6ig nyomultunk, a lábaim helyén száraz csonkokat érzek :-)) mikor látlak next ? mikor mész ki, hol lehet összefutni veled ?

kaviat rondaemberbácsi aki ma tereskovára fog menni...

Esik Creative Commons License 1998.08.08 0 0 6
offtopic on ktrenyitomi , szega! ...es Angyalfold hogy van? offtopic off
MGperY Creative Commons License 1998.08.07 0 0 5
mi szerdán pl. azon vigyorohtunk h 17.23 perckor matt részeg emberek feküdtek a fűben, szana és széjjel. később újra arra keveredtünk, sőt meg is pihentünk ott (véletlenül ott volt 1 kocsma ;) és ezt hallom a hátam mögül: "Tényleg itt feküdtem...?"

tényleg ott feküdt.

A hiányzó láncszem Creative Commons License 1998.08.07 0 0 4
Patti tényleg feldobta egy kicsit a hangulatot (persze egy ilyen gyík Borz után nem kellett nagyon erőlködnie), meg különösen az egyik gitárosát, aki szétverte egy kicsit a berendezést a dobok mögött. Ezt azért még Müller Péterék is gondterhelt pofával szemlélték a buli után. Hüvelykujj fel!

A Borznak viszont: Hüvelykujj le!

Tegnap a legrészegebb embereket az ír kocsma (színpad?) előtt láttam.

kerenyitomi Creative Commons License 1998.08.07 0 0 3
na hazaérkeztem, a szigetről, egy különjáraton! merthogy ezek a szigetesek indítottak ilyet is, ami teljesen ingyenes. tehát azért egy kicsit jó fejek a szervezők...
egyszóval mudoltam az internetto sátorban, sikerült ott elindítanom ezt a topicot is, és mmost itthonról részletesen:
Patti Smith jó félórát késett, de legalább tudtam venni még egy korsó sert..
egy Stones klasszikussal kezdett:Paint it black, nem tudom miért, de biztos meg van az oka.
aztán jöttek a tutik:dancing barefoot, pissing in the river(egyenesen a mi dunánknak ajánlva)
a koncert közepe kicsit leült, mert az újjabb dalok akusztikusabbak, de az About a boy(azt hiszem ezt Kurt Cobainról írta)az azért szép volt.
a ráadásban benne volt a Becouse the night, meg a Rock and roll nigger és ezzel elszabadult a pokol, és Patti azt mondta, hogy igyatok vizet, és elköszönt.......
én jól éreztem magam, örülök, hogy kint lehettem.
a Balaton az szupi volt, sorra jöttek a régi számok, csak a Víg Misinek meg kéne már mondani, hogy 98 van. ezalatt értem azt amit pl. az Anima Sound System csinál.

ja és tényleg nem semmi, ahogy Patti tud köpni. eléggé fiús alkat.

tom

neduddgi Creative Commons License 1998.08.07 0 0 2
zsoltu, felreertesz, nem szeretem a Szigetet.
De a P Smith nem samli. legalabbis gyerekkoromban nem volt az.
neduddgi Creative Commons License 1998.08.07 0 0 0
kerenyitomi,
bovebben, ha lehetne a koncertrol...
Remelem nem playback volt.
kerenyitomi Creative Commons License 1998.08.07 0 0 topiknyitó
ahogy igértem nyitom a topicot. az internetto sátorból írok kedves társak. egy csodálatos Patti Smith koncert után. a koncert egyébként szerintem csak az ínyenceknek tetszett. én az vagyok. tudniillik a közepe, mármint a koncertnek lelassult, de amikor a rock and roll niggerbe belekezdtek elszabadult a pokol!!!!!

tom


majd írok még, ha hazaérkeztem angyalföldre....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!