Keresés

Részletes keresés

Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.14 0 0 184
valoban,bar a leanyzotol en mar azt nem kis teljesitmenynek tartom,hogy van olyan kapcsolatban a szuleivel,hogy legalabb nekik elmondta...Innentol okoskodjanak a tapasztalt felnottek..
Előzmény: AliceCsodaországban01 (183)
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2010.10.14 0 0 183
Na igen, ilyenkor arra kell gondolni, hogy ÉN mit éreznék, ha csak utólag tudnám meg, hogy ismerősök tudtak erről, csak valami zsiványbecsületből vagy a lányuk iránti lojalitsból nem szóltak. És Én csak akkor tudnám meg, amikor a gyerekem már a kórházban fekszik, vagy mittudomén egy közvécében adta be magának az aranylövést... :-(

A legjobb persze az lenne, ha a leányzó mondaná meg szemtől szembe a haverjának, hogy öregem aggódom érted, ha nem térsz jobb belátásra, szólok a szüleidnek.
Előzmény: Gabiiiiii (182)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.14 0 0 182
valahogy en is efele hajlok,ez nem egy gyerekcsiny,ha valami tortenik vele,sosem bocsatanam meg magamnak
Előzmény: AliceCsodaországban01 (178)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.14 0 0 181
H G fejtette meg ennek a magasroptu topiknak a nyitjat:)
Előzmény: Babco (180)
Babco Creative Commons License 2010.10.14 0 0 180

Hehe, itt is ez volt a téma?

Múltkor a Tiltsuk be a Minimaxos topicban osztottam ki egy tinigyereket, azóta se írt vissza... Tiltsák be, mert neki nem tetszik..

Előzmény: Gabiiiiii (165)
BCVITO Creative Commons License 2010.10.13 0 0 179
A férjem is ellene van, azt mondja ne avatkozzak be mások életébe... Hát nem tudom, egyenlőre várok.
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2010.10.13 0 0 178
Pedig figyelmeztetni kéne a szüleit, akárhogyan is.
Talán írjál névtelen levelet nekik... olyan stílusban, hogy ne jöhessenek rá, hogy te voltál.
Előzmény: BCVITO (177)
BCVITO Creative Commons License 2010.10.13 0 0 177
Keresgéltem itt a topicok között, de nem találtam olyat, ahol a problémámat megkérdezhtném: hátha ti tudtok tanácsot adni!

Egy ismerősöm fai (17 éves) kollégista ott, ahol az én lányom. A lányom nagyon kedveli ezt a fiút, haverjának tartotta, eddig ha kérdeztük is csak dicsérte, de most azt mondta, hogy baj van, mert elkezdett keményen inni a srác, és lehet hogy mást is.... Szóljak-e az ismerősömnek, hogy baj van a fiával???? Mit gondoltok? Én örülnék ha felhívná még idejében valaki a problémára a figyelmemet, de a lányom azt mondta, hogy nehogy elmondjam, mert akkor kiderül, hogy ő árulkodott.
H_G Creative Commons License 2010.10.08 0 0 176
Legalább megtudtuk, mit keresett itt olyan nick, akinek láthatóan se tapasztalata, sem intelligenciája nincs ahhoz, hogy hozzászóljon a kérdéshez! Hát ennek a bumeráng-sz**nak a reklámozása a szánalmas munkája, soha ne is kapjon jobbat.

Előzmény: Gabiiiiii (170)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.08 0 0 173
elmondana valaki,mi koze ennek a topiknak a gyerekekhez?
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.08 0 0 170
lassan kezdem ugy erezni,egy gyerekre kizarolag a TV lehet hatassal
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 168
egy mostani gyereknek egyaltalan nem biztos,hogy tetszik,te hiaba vagy oda erte
Előzmény: Törölt nick (166)
Somlói Juliska Creative Commons License 2010.10.06 0 0 167
Tényleg jó lenne összevonni a másikkal, de akkor már a címét is ki kéne javítani... ("Gyerek nevelés" helyett "Gyereknevelés". Már persze ha az alapító nem arra gondolt, hogy a nevelés kiskorú... :)
Előzmény: H_G (149)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 165

nem mondom,hogy nincs olyan mese,amitol nekem ne hullana ki a hajam,de van egy gomb a tavkapcsolon,hogy OFF

mi ezzel a baj? Igazan van valasztek,ezeket nem kotelezo nezni.En megprobaltam megmutatni a gyereknek azokat,miket en annakidejen szerettem.A tobbsegen halalra unta magat en meg szajtatva neztem,mint kiskoromban:)

ok mar sokkal intenzivebb ingerekhez vannak szokva,de helyen kezelve nincs ezzel baJ

a multkor beleneztem egy Derrick ismetlesbe,es halvany fogalmam nincs,mit ettunk rajta annakidejen,megaludt a tej a szajukban:))

Előzmény: Törölt nick (164)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 163
nem,csak nehezen ertem meg,miert kell kinyilatkoztatni..Az enyem batran nezhet akarmennyi reklamot is,megsem akarja megvetetni velem a fel boltot....Felhivom a figyelmet a kommunikaciora,a gyerek nem hulye,csak kicsi es ha kellokeppen kezelve vannak ezek a hatasok,remekul fel tudja dolgozni..
Előzmény: Törölt nick (162)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 161
tenyleg komoly hatassal van a gyerekre,hogy lat idegen orszagokat,kulturakat,hogy megmutatjak neki a krokodil szaporodasat ,hogy olyan tortenelmi filmeket lat,ami helyreteszi az iskolaban tanultakat,szerintem is  borzaszto
Előzmény: Törölt nick (159)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 160
elmondanad,milyen karosabb hatasa van a Minimaxnak,mint a Hofeherkenek?
Előzmény: Törölt nick (159)
Aminah Creative Commons License 2010.10.06 0 0 157
Póráz: a gyerek szempontjából nézzük már meg szerintem...nekik még messze nincsenek ilyen hülye sztereotípiák az agyukba kódolva, hogy őket mostan itten megalázzák, vagy mittudomén, inkább élvezik, hogy nem kell anyu kezét fogva mellette baktatni, hanem lehet szaladgálni _egyedül_...szerintem a gyerek ezt sokkal jobban élvezi. Sajnos amikor a nagyobb fiam volt kicsi, ilyen nem volt, a kisebb meg már egy álmos vidéki városba született, itt meg felesleges :-)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 156

nem is ide gondoltam:)

az uram ceges fenykepezogeppel villanyorakat fenykepez es mikor bevitte leadni az anyagot,akkor tunt fel a fonokenek,hogy tele van a gep gyerek meg kutyakepekkel:) Most mit csinaljak,az a gep volt keznel:))

Előzmény: H_G (155)
H_G Creative Commons License 2010.10.06 0 0 155
Ó, hát képek főleg még a fényképezőgépben vannak. Majd kereshetek otthon, de azért inkább nem ide, csak mert haldokló topik, még nem szép dolog szétoffolni :)

Előzmény: Gabiiiiii (154)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 154
ha az enyemet nevezhetem igy,gondoltam hatha a tiedet is:)
Előzmény: H_G (153)
H_G Creative Commons License 2010.10.06 0 0 153
Milyen Ödönke??

Előzmény: Gabiiiiii (152)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 152
te beszolhatsz:) Nincs uj kep Ödönkéről??:)
Előzmény: H_G (149)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 151
rohadt diktator vagyok..van,amiben nincs vita
Előzmény: Törölt nick (150)
H_G Creative Commons License 2010.10.06 0 0 149
Én láttam harangöntést az "Andrej Rubljov"-ban, akkor beleszólhatok? :)

Ezt a topikot komolyan össze kellene vonatni a szomszédos, szintén csak vegetálóval (nincs már itt egyikük nyitója sem?), és leírásként odatenni pirossal, hogy gyerektelenek ebbe legyenek szívesek nem beleszólni.

Előzmény: Gabiiiiii (146)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 148

nekem egy sem,mert nagy korkulonbseggel szulettek es mindig egyszerre 1 volt kicsi:) De semmi aggalyom nem lett volna mondjuk ikreknel,vagy kicsi korkulonbsegnel....Nem,nem kell feltetlen kokemeny szigor,de egy hatarozott NEM-tol meg egy gyerek sem lett lelki serult...Nagyon nem ertek egyet a mostanaban divatos fene liberalis es minden megengedo nevelessel,mert a gyereknek a gyerek letebol adodoan szuksege van szabalyokra es korlatokra,nagyobb biztonsagban erzi magat tole,mintha a kis fejevel neki kellene ezeket minden alkalommal kitalalnia..

Előzmény: Törölt nick (147)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 146
nem szivesen vitatkozom olyannal,aki eddig kepeskonyvben latott gyereket es olyan sztereotipiakat puffogtat,ami mogott semmi nincs..En is tartsak neked kiselodast a harangontesrol?? Olvastam rola valahol...Pont ennyire vagy vitapartner gyerekneveles kerdeseben...Ha megis lenne gyereked /amit kotve hiszek/,akkor mar latom a kovetkezo szent es serthetelen generaciot,akitol Isten mentsen minket
Előzmény: Törölt nick (145)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 144
kosz,hogy elmagyarazod igy 3 gyerek utan,hogy is kell gyereket nevelni..orok hálám
Előzmény: Törölt nick (143)
H_G Creative Commons License 2010.10.06 0 0 142
Vagy egyszerűen csak ki akarja próbálni, hogy milyen érzés :) Gyerekek mindenre képesek, a forró sütőt sem azért fogják meg és a konnektorba sem azért dugnak villát, mert ezt látták volna az anyjuktól.

Előzmény: Gabiiiiii (140)
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.10.06 0 0 141
kicsit tul sok mostanaban a semmiben sem korlatozott gyerek,meg is latszik rajtuk..
Előzmény: Gabiiiiii (140)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!