Kedves X polgártárs!
Reménykedek tehát vagyok.
Ez a teljesítmény dolog egy kicsit homályos számomra. Eddig úgy vettem észre, hogy a teljesítménynek nem túl sok köze van a részvényárfolyamokhoz (legalábbis itt Magyarországon). Pl. az utóbbi években többször is előfordult, hogy amikor a Richter előrukkolt az éves eredményével - ami kifejezetten jó volt - az árfolyama rögtön lepottyant. És ez vajon miért van?
greencat polgártárs:
a remény hal meg utoljára :)
Lehet 25K a Richter (bár az a TB csomag eladásához kapcsolódó irreális felfutás volt), csak nem most, egy 80 %-os ugrás esélye nem túl nagy, ráadásul - érthető okoból - nem is teljesít úgy a cég, mint korábban (az orosz válság előtt).
xpt
A RICHTER-nél megfigyelhetö, hogy magas a Bétája, magyarra fordítva, amerre a piac megy, arra megy ö is, csak sokkal jobban!
Még van esély az emelkedésre, de ahhoz, hogy újra 25 000 legyen, ahhoz a BUX-nak is legalább 12000 fölött kellene lenni!
Üdvözlettel: dr Somló János
http://www.somlo.net
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy tőzsdeguru, de érdekelne, hogy mi a véleményetek a Richter részvényekről. Megy még feljebb mostanában vagy nem várható jelentősebb változás. Egyáltalán van remény a 25 ezres álom újbóli elérésére?