Segítsetek!, mi a mese címe és honnan lehet letölteni?
Búslakodó királylányról és Draga János favágóról szól, szerepel benne egy búslakodó királylány, akit nem tudnak meggyógyítani, ezért a király több doktort kerestet az országában de már csak Draga János favágó maradt, aki kivág minden fát a királyi udvarban és a körözöttes kenyerével meggyógyítja a királylányt.
Juharfalva lakoi - (Juharfalvi kalanfok - Erdei állatok országa) Maple Town Monogatari 1986 RTL klub-on adott sorozat szinkronjait. értelem szerüen az RTL es szinkront Szeretném össze hozni öket jó minöségü videóval.
Keresek egy régi rajzfilmet, kb. 90-es évek közepén mehetett a tv-ben. Nem sorozat volt, hanem csak egy történet. Három hernyóról szólt, akiknek a bábjukat kéne kötni, természetesen csak az egyik volt szorgalmas a másik kettő mindig elmászkált. Kalandokba keveredtek és a végén a szorgalmas hernyóból gyönyőrű szép pillangó lett.
Sajnos a címére nem emlékszem, így nagyon megköszönném a segítséget.
Engem a Fakopáncs frici kalandjai érdekelne mert kiskoromban nagyon imádtam és most nem találom sehol, aki tudná esetleg hogy honnan lehetne letölteni az kérem írjon.
Emlékszik valamelyikőtök egy régi, 90-es években VHS-en megjelent rajzfilm sorozatra, ami Barnie néven futott? Ez egy fehér, hosszú szőrű kutyus volt a főszereplő (Barnie) és az ő bénázásáról, vicces kis történeteiről szóltak a részek.
Ha valaki emlékszik valamire ezzel kapcsolatban, esetleg tudja, hogy valahol elérhető-e még a mese, kérem írjon: corrney@gmail.com -ra.
Sziasztok. Keresek egy régi rajzfilmet csak nem tudom mi a neve.Neptunuszról szóll és a családjáról a víz alatt.Viharokat kevernek, volt valami benne Darwinről amikor fedezte fel a Galapagos szigeteket. ha valaki esetleg tudja......
Volt régen egy nem magyar mese a tvben, amit keresek. Egy erdőben olyan figurák szerepeltek benne, akiknek makk kalap volt a fején, és nagyjából a gombákkal voltak egy magasak (vagy kisebbek). Nem elékszik rá valaki? Várom az ötleteket.
Szija!! Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, de én megtaláltam az Ico, a bátor lovacska című mesét. Fent van egy torrent oldalon, és ha gondolod szívesen letöltöm neked. Na majd írsz. Megadom az email címem, az biztosabb: dallosmoncsi@freemail.hu. Puszi Szia!:)
Hát amikor még kicsi voltam(nem tegnap) nagyon szeretem a Viki a vikinget éééés annyira jó lenne ha le tudnám valahonnan szedni...:( tudom-tudom...1974-es mese de annyira nosztalgiáznék! :P Kerestem már égen földön világhálón de sehol semmi :s Szóval ha valaki akárki tud segíteni azt megköszönném: itt az e-mail címem: bniki007@gmail.com
Hellosztok. Régóta keresem öcsém kedvenc meséjét, de sehol nem találom. A mese címe: Igloo - Gloo. A JimJam meseadón adják este ezt a mesét. Ha vki tud róla vmit az kérem segítsen. Köszi
Sziasztok! Keresek egy Warner mesét. Tiny Toon Adventures az eredeti címe.Régen adták a Magyar Televízió műsorán is. 1992-es mese lehet. Ha valaki tudna segíteni, hogy honnan lehetne letölteni magyar szinkronos részeket, vagy megnézni, nagyon megköszönném.