Keresés

Részletes keresés

mortals Creative Commons License 1999.09.23 0 0 1061
Szisztok!
Mode Klubbok. Legeloszor hadd emlitsem meg, hogy itt nalunk (Nagykanizsan) is letezett egy klub 1993-tol, melynek szervezesebe en is bekapcsolodtam, majd ram maradt az egesz, majd a hely is megszunt, ahol volt. :-( Mostansag elofordulhat, hogy ujraindul egy masik pubban, de ez hetek kerdese... biztos, hogy van meg klubb Zalaegerszegen, Tatan, Miskolcon.
Udv.
disp_ Creative Commons License 1999.09.23 0 0 1060
Na kedveseim!
Mai reggeltől a topic uj címről is elérhető : http://dmklub.hungary.nu

A Shape honlap pedig a http://shape.hungary.nu címről is klikkelhető :)
További yo napot

Előzmény: MarK (1059)
MarK Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1059
W: egyenlőre a topicot is alig bírom követni, de ígérem, hogy a héten összeszedem magam és megpróbálok válaszolni...
Morpet: Mortals biztos jobban tudja, de én is ismerek néhány vidéki klubot, pl. Siklós, Baja, Szeged, Pécs, Szombathely,...
:-)
Előzmény: VV (1054)
morpet Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1058
mortals: milyen vidéki klubokat ismersz? müüködnek még?
Előzmény: mortals (1057)
mortals Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1057
Sziasztok!
Huu, de sok mindenki irt ma mar... 8-O

Strange: tok erdekes, amit irtal. Nagy reszt en is egyet tudok veled erteni, bar annyira en (kivulallokent) nem ismerem a HDMFC tortenetet. Nyilvan az Insight egy kicsit eros volt. Sajnos nem jartam azokban az idokben a klubba. :-(

VV: ez a kivansagmusor szimpatikus dolognak tunik, a 101-es klubban is van ilyesmi, de szerintem eroltetett dolog. Ha mar amugy is leadjak azokat a szamokat amiket altalaban kernek, akkor minek megegyszer lejatszani oket? Amugy is odamennek altalaban a pulthoz, es mindenki ker azt amit csak akar (bar igaz, hogy nem mindig teljesul).
A dalok sorrendjerol: mar nekem is feltunt, de ilyen nagy vonalakban szerintem mindenkepp a klubvezeto donti el, hogy mi legyen a sorrend. En nem vagyok ezzel teljesen megelegedve, vegyesen talan jobb lenne, bar igyis ugyis jo lenne a klub. Sokat jartam videki klubbokba, ahol term. nem csak DM szolt, es mindig nagyon elveztem. A Pecsaban viszont neha mar tenyleg kellemetlen, hogy kb. tudom, melyik szam kovetkezik. Legyen mar neha egy kis meglepetes is. :-) Nem akarom oket bantani, en a DM-et szinte minden szamat szeretem, es a Fan Club-beli sorrend ezen mit sem valtoztat...
A hangtechnikarol is hasonlo a velemenyem. Videken alig telik valamirevalo cuccra - tulhajszolt erositok, tulhajszolt hangfalak stb. - megis frenetikus hangulat szokott lenni (meg 60-80 emberrel is!). A Pecsa kihangositasahoz persze nem mindegy, mit hasznalnak, de en altalaban elegedett voltam. En a DM szamokat egy folhallgaton is nagyon tudom elvezni... ;-)
Szerencses vagy Strange, hogy eljuthattal ama koncertekre!
Udvozlet mindenkinek!

Strange Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1056
Hogy ne csak fikázzak!

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a HDMFC jóvoltából mind Münchenben, mind pedig Berlinben ott voltam. A World Violation egy zseniális koncert volt. A látvány a helyén, a Dave elemében. Az út részleteiről majd az aktuális BONG-ban. A koncertről is csak annyit, hogy azt a döbbenetet nem lehet leírni, amikor valamilyen koncertprogramot nem egy bootleg CD-ről hallasz. A koncert indítás ezúttal is frenetikus volt, bár szerintem kicsit alúlmúlta a Music For The Masses turnéét. Bár szerintem a Pimpf-Behind the wheel, fényes-függönyös-zászlós játékot egyszerűen nem lehet überelni. A Devotionallal megróbálták - szerintem 99 százalékos lett.
A Kaleid-World In My eyes egy 98-at megérdemel. Engem legjoban a Halo kapott el. Szóval eléggé ott volt. A vetítések nekem nagyon tetszettek. Akkor új elem volt és ezt még a Devotionallal túl is szárnyalták. Ehhez képest nekem a Singels vetítései visszalépést jelentettek - mondhatnám azt is, hogy gagyi volt. Ha már minimál fény-minimál színpad koncepció volt. Nyugodtan elhagyhatták volna. (Egyébként a privát véleményem szerint nem jó, ha egy zenakar koncepcíót csinál a visszalépésből - főleg egy Ultra után valami nagyobb durranást vártam látványban is, de örüljünk annak is, hogy Dave egyáltalán felvállalta a turnét!)
Vissza 90-be. A Waiting for the night három szólamú éneke zseniális volt, csakúgy mint az egészu 'második' blokk. Szerintem a közepét egy kicsit leültették. Sok volt együtt a Stripped, a három lassú meg a Clean. Ellenben annál nagyobbat szólt így a második blokk...

morpet Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1055
A hangtechnika tenyleg nem csucs, legalabbis nem mindig szol jol a dolog. Aug. 20-an eleg tuti volt. Amugy valamit a szervezok is probalkoznak, mert folyton masutt vannak a hangfalak. Maga a rendezveny tenyleg nagyon nivos.

World Violation: a szamlista alapjan ez az a turne, amin a legszivesebben kint lettem volna. De hallottam olyan velemenyt, hogy nem "elt" elegge a koncert. En ezt nem tudom elhinni. Az egyuttes palyafutasa csucsan volt, remek szamokat adtak elo, annak mukodnie kellett.

Előzmény: VV (1054)
VV Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1054
még mindig Strange az, akinek a véleménye minimum 99%-ban fedi az enyémet...

MarK:
való igaz, a klub így is nagyon jó. én is jól érzem magam, amikor megyek, annak ellenére, hogy pont azért hagytam abba, mert már nem volt jó a hangulat. szóval azért rendesen gatyába rázták!

morpet:
rendicsek, megírom itt, hogy milyen. engem is izgat a kérdés, mert ugye a world violation teljesen kiesett az életemből ( és ezzel gondolom nem vagyok egyedül ) pedig a world in my eyes klipje alapján... hmmm. nem is mondok semmit, mert teljesen kiakadok, amikor visszagondolok rá. kegyetlen jó turné lehetett. volt valaki? szóval ahogy megkapom és meghallgatom, kiírom ide, aztán majd szétosztjuk, ha kell. talán 1-2 mp3-at kirakok valahova a netre, hogy könnyebb legyen hozzáférni és dönteni ( bár asszem itt ez nem kérdés :-) ) hogy kell-e.
viszont: szerintem csak a zene első osztályú a klubban, a technika már korántsem. esetleg másodosztályú. iszonyú, mik bírnak kijönni belőle. néha magastúltengés, néha mélytúltengés van. a legutóbbin amin voltam, például majdnem szétvitte a fejem a mély ( még a PeCsa előtt, sőt a kocsiban is nagyon zavaró volt. ok, a kocsi a pecsa előtt állt közvetlenül, a pénztár környékén. )iszonyú sok volt. bár lehet, hogy csak a technikusok állítanak el valamit. nade állandó jelleggel? :-(
viszont még így is nagyon elégedettek lehetünk, mert szerintem az ország legnívósabb klubja! vigyázzunk rá!
üdv,
VV

marK:
válaszolsz majd? kaptál tőlem bazinagy levelet! :-)

morpet Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1053
A legutobbi hozzaszolasomban azt irtam, nekem tetszik a szamok jelenlegi sorrendje a klubban. De az is igaz, hogy idonkent kicsit unalmas is. Amikor olvastam itt, hogy a regi idokben egyszer az Enjoy The Silence utan a Work Hard kovetkezett, elakadt a lelegzetem is. SZERINTEM EZ BRAVUROS! Ki is probaltam otthon, isteni. Es tenyleg, lehetne kicsit keverni a dolgokat. Hogy ne azt talalgassuk, hogy vajon a Dangerous vagy az Enjoy The Silence jon-e a Personal Jesus utan. Oke, Strange peldaja mar eleg bizarr parositas. De sajnos Strange, az az igazsag, hogy nem ertettel felre semmit: nem 2 blokkrol van szo, 2 albumnal nagyobb ugras sosincs a szamok kozott. Az egy albumrol szolo szamok nagyjabol egymas utan kovetkeznek, legalabbis nekem igy tunt. Hogy megis miert nem zavar ez sokakat? Azert mert I. osztalyu a technika, videok, koncertvideok nagyon szinesse teszik a dolgot, ja meg a zene is elso osztalyu. :-)

Insight: en mellesleg valahol azt hallottam, hogy a klubban majdnem mindenki (beleertve Borbelyt is) ingyen dolgozik, talan csak a biztonsagiak nem. Akar igy van, akar nem, minden tisztelet azoke, akik csinaljak nekunk ezt a klubot, de azert lehetne kicsit emberkozelibb a vezetes. En nem jarok regota a klubba, de meg soha senki nem kerdezte meg, hogy mi a velemenyem a klubrol. Ez nem vicc, ennyi a minimum, amit megtehet a klub: egy kitoltheto szorolap nyitott es zart kerdesekbol allo kerdoivvel, vagy szavazasi lehetoseg az interneten keresztul. Erteni teccik, INTERAKTIVITAS.

disp: kulonben a multkor azt a ket nevet rendesen felregepeltem (head es Johnny ugye)

demi: most szerinted az lat feketen-feheren, aki csak DM hallgat, vagy az, aki a HDMFC-ben csak DM-et akar hallani? En egyebkent azert orulok a nem DM szamoknak a HDMFC-ben, mert keves zenekart ismerek a 80-as evekbol, pedig nagyon jok is voltak. Kar, hogy az a nehany szam, amit a Pecsaban hallhatunk, mindig ugyanaz. Biztos nincs mas CD-juk. :-)

VV: majd ird meg, milyen az a bootleg, nekem semmim sincs a Violator Tourrol, ideje lenne ezt a hianyossagot potolnom. 2. a Novak-fele klubban csak 1x voltam, ugyhogy nem tudom osszehasonlitani.

Figyeltetek, ez mar az 1054. hozzaszolas. Mivel 2 napja meg 970-nel tartottunk, azota volt 25 hozzaszolas, valoszinu, hogy az Index korabban elszamolt valamit. Mindenesetre igy senki sem lehet 1000. hozzaszolo. :-(
Tenyleg, egy roppant elmeleti kerdes: szerintetek fog valaki hallgatni 1000 ev mulva Depeche Mode-ot?

Bocsi, hogy hosszu voltam, es meg ekezetet sem tudtam irni.

Strange Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1052
Igazad van MarK, egy kicsit elragadtattam magam, vagy tényleg félre értettem. A példa is rossz volt...
Természetesen egy ilyen klubnak is meg van a maga 'dramaturgiája'. Ennek alapköve az általad is említett blokkosítás. Én csak arra gondoltam, hogy unalmas lehet, ha minden klub 1981-ben kezdődik és szépen szabályosan, még ha nem is a lemez sorrendet követve jut el 98-ig és vissza. Ha nem gí van akkor bocsika!
Ha Insight egyike ezeknek a lemezlovasoknak, akkor egyszerre örülök és egyszerre vagyok szomorú. Örülök, mert eme lemezlovasokat ismertem és nagyon kedveltem. Szomorú vagyok, hogy ezen emberek egyike úgy írt a múltról, ahogy...
Előzmény: MarK (1051)
MarK Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1051
Az igazat megvallva, nem szokott a Rush után Just can't get enough jönni... Szerencsére... Szerintem jó, hogy valamennyire rendszerezve vannak a számok különböző intervallumok szerint. Persze nem albumokra van felbontva a számsorrend, de kb. 81-85, ill. 86-98 blokk él és ez nem hülyeség. Nyílván 1-1 átfedés előfordul, de legalább nem össze-vissza nyomatják az igét...
:-)
Előzmény: Strange (1049)
MarK Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1050
Hi, örvendek, hogy ismét helyre állt a rend, legalábbis ami a technikai dolgokat illeti... :-)
Nem tudom kétségbe vonni Strange igazát, már megint sok infoval lettünk gazdagabbak. W, nekem ennek ellenére a mostani klub is legalább annyira tetszik, mint ami a régi vezetés alatt volt. Insight valóban egy kicsit elragadtatta magát, de azért annyit hagy mondjak el a védelmében, hogy én egy segítőkész, szerény embernek ismertem meg és másoktól is ezt hallottam, akik jobban ismerik, mint én, pl. Shape, v. a többiek (mégha a hozzászólásából most nem feltétlenül ez derült ki). OK, túlreagálta a dolgot, de ne húzzuk rá a vizes lepedőt. Egyébként ő az egyike azoknak, akiket Strange lemezlovasként említett... A nevét majd ő maga elmondja, ha akarja.
demimur: amikor a szűklátókörűségről beszélsz, akkor úgy általánosságban érted (mint, sajnos néha jelenlevő fogalmat), vagy esetleg valamelyikünkre gondolsz? Csak azért, mert szerintem a topic legtöbb hozzászólójáról (legalábbis akiket ismerek) nem mondható el, hogy feketén-fehéren látná a dolgokat. Szerintem.
Egyébként nem zavarsz... Sőt. :-)
Strange Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1049
Bocsi, még két apróság.
Kiegészítés: természetesen a Novák boroskólája és Dave kokain adagjai közötti hasonlat nem a két személy párhuzamba állítása (még mielőtt valaki ezért megkövezne), csak mindenki számára elképzelhető módon próbáltam érzékeltetni, hogy csak nézőpont kérdése az egész. Pl. én már ittam boroskólát, de - ha lenne rá pénzem - sem próbálnám ki a kokaint, mint ahogy más drogot sem kóstoltam még. (Lehet, hogy öreg vagyok?)
Kérdés: jól értettem-e Insight ominózus felszólalásából, hogy idézem "...Kár hogy nem irtad le hogy melyik szám mikor,és mi után következett. Abbol kiderült volna számodra is hogy mindig időrendi sorrendbe 81-től 98-ig emelkednek a számok ,majd ugyan igy vissza." - a dalokat időrendi sorrendben játszva jutnbak el a múltból a jelenbe és vissza? A da abszurdum nem fordulhat elő, hogy Rush után Just can't jön. MONDJÁTOK, HOGY NEM IGAZ VAGY AZT, HOGY ÉN VAGYOK A HÜLYE ÉS FÉLREÉRTETTEM!!!
Strange Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1048
Mindenkitől bocsi, ha egy kicsit hirtelen voltam, de az ismert műszaki problémák és egyéb irányú elfoglaltságaim miatt régen olvastam a topicot. Isight hozzászólása volt az első és egy kicsit sok volt éhgyomorra. Lehet, hogy az öregségem okozza érzékenységem, de az is lehet, hogy láttam ezt-azt a klubban 1987 óta. Mindenesetre Insight elfogultságát fiatalságával és azzal magyarázom, hogy feltételezzem, nem is simerte az előző vezetést.
Egyébként nem tudom, hogy Insight utolsó mondata, miszerint: a Borbély Lajos után nem lesz más és vele hal a klub, kitől származik. Sajátja-e vagy épp a Lajosé. Bár lehet, hogy igaza van, azért úgy gondolom, hogy ez téveszme mert:
1. A Novák és a Fekete is azt hitte magáról, hogy így lesz. Nem így volt.
2. A temető tele van nélkülözhetetlen emberekkel.
3. Mindig van nálad erősebb, szebb, ügyesebb és okosabb. (a tulajdonságok tetszés szerint behelyettesíthetők)
3. A Borbély is jött valahonnan és a Novák is elment valahová.
4. Minden elmúlik egyszer.
Hogy csak a legnagyobb közhelyeket említsem...
VV Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1047
nemtom ki hogy van vele, de én nagyon élveztem azt a stílust, ahogy a Novák vezette a klubokat. az a sok beszólás, az ugrálásai, meg ilyesmi. nekem teccett. ebből a szempontból laposabb lett a klub... ja és nemcsak hogy nem anyáztak, ha szóltunk, hogy ezt-azt szeretnénk, meg esetleg változtatnánk, hanem ugye még kívánságműsor is volt.
vélemények?
VV Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1046
nemtom ki hogy van vele, de én nagyon élveztem azt a stílust, ahogy a Novák vezette a klubokat. az a sok beszólás, az ugrálásai, meg ilyesmi. nekem teccett. ebből a szempontból laposabb lett a klub... ja és nemcsak hogy nem anyáztak, ha szóltunk, hogy ezt-azt szeretnénk, meg esetleg változtatnánk, hanem ugye még kívánságműsor is volt.
vélemények?
VV Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1045
Strange: megint egyet kell, hogy értsek veled ( mármint abban, amiket én is tudtam, és abban, amit a Borbélyék előtti időszakról mondasz)
iszonyatosan felhúzott Insight azzal a bizonyos hozzászólásával, amire reagáltál te most. és most megint kiakadtam, amikor leírtad a dolgokat. és megint nem miattad, hanem amiatt, hogy hogy lehet ilyen rohadtul nagyképűen előadni valamit, mikor "csak" egy bejáratott dolog továbbviteléről van szó, pláne úgy, hogy végig benne volt valaki, mielőtt átvette volna. ok, nekik is van elég sok érdemük, de azért tényleg nem ők azok, akik kizárólag tettek bármit is a dolog érdekében... előtte is volt elég dolog, ami a klubért szólt. különben nem lenne már régóta klub...
egyébként nekem a Novák féle vezetéssel kevesebb bajom volt, mint a mostanival. és ők emberközelibbek voltak. meg oda lehetett menni hozzájuk és véleményt is nyilváníthattál, nem küldtek el egyből a halál f....ra. kisebb volt a pofa felénk, akik végülis eltartjuk őket...
Insight:tényleg hihetetlen, amit előadsz...
üdv,
VV
Strange Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1044
Kedves Insight+

Ne sarkítsuk a dolgokat! A Novák minden klubban az elejétől a végéig ott volt! Való igaz, hogy - havonta egyszer - minden klubesten megitta a maga vörösboroskóla adagját, csakúgy mint a Szepy vagy a Fekete a maga tequiláját - a hangulat kedvéért. Ezt minden bizonnyal el lehet ítélni, mint azt is, hogy Dave drogozott. Azon kívül a Novák ezt sohasem titkolta. Nem hiszem, hogy ez a követendő példa, de az vesse rá az első követ, aki maga nem iszik egy házibulibn, diszkóban vagy a klubon egy-egy pohár valamit. Persze vannak antialkoholisták, az ő véleményülket is tisztelni kell. Nekik valószínűleg NJ ezen vonása vagy szokása ellenszenves volt. Az, hogy minden este be volt rúgva egy kicsit erős túlzás. Azon kívül néhány apróság (BONG előzetes):
Nem tett a klubért semmit!
Valóban nem, csak kiharcolta a PeCsa vezetésénél, hogy legyen! Megalapította. 1993-ig a szervezésben is aktívan részt vett. Megszervezte a születésnapi hajókat, az 1990-es müncheni és berlini koncertutat. Az 1993-as Devotional Tour összes klubos útját koncertjegyekkel szállásssal. A busz a Fekete, a londoni út pedig a Borbély érdeme volt. A régi vezetőség többi tagjával beindította fanzint, a klublevelezést, a tagsági rendszert, megszervezte és levezette a 36 órás klubot és a verőcemarosi Black Dayt. Felfedezett egy Bonanzát (erről is a BONG-ban)...nem sorolom tovább, mert mindez semmi!
Hogy mikor jelent meg ez is egy kérdés! Amikor a klub indult 17-22-ig tartott. Gyengébbek kedvéért öt óra hosszat. 1994-ben mér 17-től reggel 4:30-ig. Összesen 11 és fé órát. Sokáig egyedül csinálta, majd kialakult egy munkamegosztás. A szervezési feladatokat átvette a Fekete később a Borbély. Előbbi elég jól megélt belőle, a Novák viszont nem. Ezért munkát kellett keresnie - nem maradt ideje a szervezésre. Még a Feketével megállapodtak abban, hogy ő vezeti a klubesteket. Az első ás az utolsó óra mindig a novák feladata volt. 1995-96-ban, este kilencig fiatal vállalkó kedvűek kaptak lehetőséget. Olyanok is, akik később a Borbély alatt is lemezlovaskodtak: Pellbárt Tamás, Durbák Norbert, Molnár Péter, és egy Jácint nevű fiú. Mindezt azért, hogy ne csak a Novák és a Szepy ízlése érvényesüljön. Este tíztől kb fél háromig övék volt a pálya. Akkor azonban való igaz, hogy eltőnt egy órára. Elfárdat, vagy berugott? Ezt csak ő tudná megmondani.
A HDMFC mai klubvezetése valóban kiváló. Borbély Lajos érdemei elévülhetetlenek és ugyanolyan meghatározó egyénisége a HDMFC történeének, mint a Fekete István vagy a Novák József.
Hogy ez lenne az eddigi legjobb klubvezetés! Lehet, nem tudom megítélni, mert nmem járok klubvba. De kérem, ne söpörjük le egy fél mondattal az első nyolc évet és azt, aki a legtöbbet tette ezért a klubért (csak zárójelben? NJ-t az ősidőkben néhányszor megverték, a Fekete elvitette katonának, mert neki kínáltak fel egy állást, amit a Feka szeretett volna, ráment a klubra ráment egy másfél éve tartó kapcsolata és két állása. Ez után kirúgták. Ebben szerintem ő is hibás, de hogy miért azt majd a BONG-ban. A mai vezetés minden érdemének elismerése mellett azért ne felejtsük el, hogy nem létrehozott valamit, hanem átvett valamit!

Előzmény: insight (1019)
VV Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1043
na, ha már ilyen szépen rendbejött minden, kérdeznék valamit:
van az egyik haveromnak egy DM koncert CD-je. 1990-es, olaszországi, és azt hiszem Waiting for the night a címe. a hangminőségre vonatkozó kérdésemre azt a választ kaptam, hogy közepes...
tud erről valaki valamit? én valószínűleg a héten fogok hozzájutni, asszem már mp3-ban leledzik. megpróbálok utánanézni. az, hogy bootleg, ugye nem kérdéses...
üdv,
VV
mortals Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1042
Ujra jo itt lenni... Minden teljes.

Csoda Magyarorszagon.
Vajon mit csinaltak az Indexnel???
ELoszor mindenkit azzal remisztgetnek, hogy minden eltunt, mi szerezzuk vissza azt , amit leirtunk, most meg kiderul, hogy vegulis minden megvolt...

A lenyeg a lenyeg. Minden folytatodhat tovabb...

VV Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1041
ámberek! nézzetek szét a netcápa ( vagy ie ) cache-ében! hátha...
disp Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1040
Hajrá...
VV Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1039
a fenébe...
amióta feldarabolták a topicot, azóta nem mentem :-(
ha hinni lehet a windows commanderemnek, az én utolsó mentésem dátuma 09.06...
ha gondoljátok, amikor nejem beveti magát a szerk-be, nekirontunk valakinek ( mondjuk pl a Kekinek ) és felpakoltatjuk vele...
disp Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1038
Hi feladtam a szept2-i mentést a cégnek.
MarK Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1037
Egyszer már volt itt egy hasonló malőr, talán április-május felé? Néhány hetes intervallumban ugyanígy kérdőjelesek lettek a hozzászólók + az időpontok. Igen én is úgy látom, hogy a 10.-i PeCsa utánig, tehát kb. 12.-éig van meg az anyag. Egy gyors körbeinfo után azt mondhatom, hogy eddig Dispnek van a legfrisseb topicmentése (szept. 2.).
Szerintetek küldjünk el egy ép, de nem olyan friss verziót, hogy viszaállítsák azt, vagy ne zavartassuk magunkat és haladjunk tovább?
mortals Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1036
A FENE! Egesz nap nem jott le semmi, most meg ez... Ha jol olvasom, akkor kb szept. 11-12-ig van meg a forum. Most mi lesz? Folytatjuk, mintha mise tortent volna?
MarK Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1035
Na b@sszus, jó kis gáz volt itt. Elolvastátok az index.hu-n, hogy mi történt? Esetleg lementette mostanában valaki a topicot (nekem sajna csak egy agusztusi mentésem van).
demimur Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1034
Azt hiszem, ez a fajta szűklátókörűség - bocsi - az, ami sok embert távol tart a különböző "fan-cluboktól".

Fiúk, szerintem hiába is ragoznánk tovább a dolgot. Aki nem elég nyitott és toleráns, azzal nem tudsz egy ilyen vitát érdemben lezárni..
És hangsúlyozom még egyszer, számomra ez a dolog nem Ákosról és a BB-ről szól, hanem a fekete-fehér tipusú megközelítésről..
Ahoj és azért továbbra is figyelemmel kísérem a dolgokat, ha nem zavarok..
:-))

mortals Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1033
Artifex: igaza van MarKnak. Szerintem egyik Mode-osnak sem kötelező szeretni Ákost vagy a BB-t, ezzel sokan vannak így. Sőt. Nem minden Ákos rajongó szereti a Mode-ot. Érdemes körülnézni egy-két koncertjén - elég meglepő az összetétel.
Más. Van egy jó inet címem:
http://hem1.passagen.se/jostberg/dmlinks.html
Ha valaki ráér nézzen el ide egy-két RA letöltés erejéig. Interjúk, DM demódalok...
Üdv.
disp_ Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1032
Keresek képeket Dave tetkójáról...minden méretben éekel mailban jöhet
disp@writeme.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!