Nem fogok vitatkozni, de ne hülyítsed már. LL-04 2001 UTÁN gyártott BMW motorokba LEHET jó, előttiekbe 01 vagy 98. Pláne nem értem miért jó ez, mikor 98/01-ből is temérdek választék van. Arról már ne is beszéljünk, hogy az 5w30 sosem volt bele való.
Ember. Leírom neked MAGYARUL, hogy bármilyen 5w40, ami BMW-LL98/BMW-LL01/BMW special oil jóváhagyással rendelkezik, valószínűleg 4 literre lesz szükséged.
Erre belinkelsz egy 5w30-as, BMW-LL04-es olajat, ráadásul 6 litert, hogy jó lesz-e. Én itt bejeztem, majd más válaszolgat.
A jobbkormányos kivitelek miatt.:) Azoknál a jobb oldalon kell világítson a ködlámpa.
Én sosem kapcsolom fel, okulva abból, ha valaki olyan után megyek, aki használja kiégeti a szemem, konkrétan nagyon zavar. Meg nem szoktam különösebban feltartani senkit.
Én néztem egy időben ilyen "toldatot" sima lökösre,de Európában még nem találtam,csak USA...viszont ha onnan rendelném,drágább a szállítás,mint maga az áru,annyit meg nem ér.Nekem tetszik,elgondolkodnék rajta,ha találnék a közelben olcsóbb szállítással.Nem tudom te tudsz-e ilyet,vagy láttál-e már,esetleg mi a vélemény erről??