Szia. Koszonom, szep auto egyebkent csak a motor :) mindenkepp 6 hengerest szeretnek, de azert meg meggondolom. Igazabol nem akarom elkapkodni a vetelt mert annyira nem surgos, jovore szeretnek hazakoltozni, de a nyarra mar jo lenne egy szep auto :)
Élettársam unokatestvére árul egy kabriót,igaz,hogy az "csak" 1.8.Sokat nem tudok róla írni,azt tudom,hogy nem volt törve,illetve most csináltatott meg rajta pár dolgot. Ha időd engedi,egy próbát megér,szerintem erre már nem kellene költened egy ideig.
Udv mindenkinek. Auto vasarlast tervezgetek a kozeljovoben, ami fontos mindenkeppen cabriot akarok, mivel tul sokat nem vagyok otthon, azt a keveset is leginkabb nyaron. A hasznaltautot nezegetve eleg siralmas a helyzet E36 cabrio teren, vagy a motor kicsi, vagy automata, vagy csak szarul nez ki..viszont talaltam egyet ami viszonylag megfelelo, kulfoldi papiros, de magyar forgalmija mar van, 320i sotetlila 680k. Beszeltem a tulajjal tegnap delutan, elmondta, hogy ahol rohadt ott kijavitottak, a ponyvat megcsinaltatta, tehat osszesegeben nincs rossz allapotban, motor valto futomu ok. Ahogy szamolgattam kb 900k-bol magyar papiros lehetne, tehat nagy ertelmet nem latom nemetbe vagy osztrak menni egy masikert. A 900 ezren felul meg a kozeljovoben maxiumum 500ezret tudnek a kocsira kolteni, kerdezem en lehet-e ennyibol egy normalis kocsit varazsolni ugy hogy feltetelezem nincs nagyon rossz allapotban.
Esetleg valaki ismeri az autot vagy megnezte mar, attol nemi informaciot szivesen hallanek :)
Nem fogok vitatkozni, de ne hülyítsed már. LL-04 2001 UTÁN gyártott BMW motorokba LEHET jó, előttiekbe 01 vagy 98. Pláne nem értem miért jó ez, mikor 98/01-ből is temérdek választék van. Arról már ne is beszéljünk, hogy az 5w30 sosem volt bele való.
Ember. Leírom neked MAGYARUL, hogy bármilyen 5w40, ami BMW-LL98/BMW-LL01/BMW special oil jóváhagyással rendelkezik, valószínűleg 4 literre lesz szükséged.
Erre belinkelsz egy 5w30-as, BMW-LL04-es olajat, ráadásul 6 litert, hogy jó lesz-e. Én itt bejeztem, majd más válaszolgat.
A jobbkormányos kivitelek miatt.:) Azoknál a jobb oldalon kell világítson a ködlámpa.
Én sosem kapcsolom fel, okulva abból, ha valaki olyan után megyek, aki használja kiégeti a szemem, konkrétan nagyon zavar. Meg nem szoktam különösebban feltartani senkit.