Egy székesfehérvári nagy gumis cég intézte kompletten, ők BPestre vitték. Húsz éve dolgoznak együtt, kimondottan autó felnik felújítására/fényezésére vannak ráállva.
Végre valahára elkészültek a felújított kerekeim. Meglehetősen tökéletesek lettek...
Régi festés leszórva, összes kis hiba, horzsolás, minden kijavítva, porfestve-lakkozva. 12,500 Ft/db, számlával. Megjegyzendő, hogy 20 éves Ronal kerék (Made in Germany), felújítás előtt gépen megpörgetve : nem volt szükség görgőzésre, semmiféle javításra, azt mondták ezen csak rontani tudnának. Nyolc éve használom ezeken a magyar utakon. Mondjuk kerülgetem az úthibákat.
Autót soha nem fotóról ítélünk meg , sem esőben ,sem éjszaka !! :) Lehet a roszul álló kipufógó a legnagyobb hiba , a gép meg tökéletes . .de, ez is relatív , mert nekem beszélheti az ilyen -olyan dolgokat , majd alámegyek , és szétnézek :).
Más: ha nyomom a napi számláló gombot és közben a gyújtás kulcsonnegyet fordítok majd elengedem a gombot akkor szépen teszteli a műszerfalat illetve 1-12- ig mindenféle számokat ír ki. Ha pedig újra megismétlem és én léptetek a gombbal akkor meg szintén 1-12- ig csíkok meg left on felirat...nem todom mik ezek. Valaki tudja? Köszi. 98- as 316 compact. Különben jó kis gép:)
Van olyan a fórumon aki tanított kulcsot? (Aki saját maga csinálta és nem hallotta meg stb):)
Mert van 5 féle verzióm hogy kellene de nem akar működni. 2 kulcs is van de semmi, led világít, kínomba elemet is cseréltem, de így sem. Talán ground modul? A vevő a tükörbe? Mikrokapcsoló a zárba? Én már nem tudom. Gyári riasztós de belül nincsenek mozgás érzékelők, lehet gyárilag. A kulcson van egy felkelő nap, egy ház vagy nyíl meg az embléma. Ha jobbra fordítom a kulcsot zárás irányba akkor felhúzza az ablakokat bezárja a tolótetőt és villan az index.
Nekem nem szimpi,ráadásul órdít róla,hogy kereskedéses..De 1000X inkább mint bármilyen csökkentett képességű 4 hengeres..
Tehát a megfejtés: találni egy 3. versenyzőt,ami a kettő link pozitív tulajdonságait ötvözik. Na ez a nehéz,nem a krumplis zsák....Mindenesetre sok sikert,és nehogy engedj a 6 hengerből semmiképp se.
Igen,ezt mondtam neki én is,hogy lehet nehéz lesz így eladni,mert sokan a 6 hengert keresik :) Régen volt neki egy e30-as 328.Múltkor mentünk az enyémmel egy kört (320i coupe e36) ,nagyon ecsetelte,hogy mennyire hiányzik neki a 6 henger :)
Szia. Koszonom, szep auto egyebkent csak a motor :) mindenkepp 6 hengerest szeretnek, de azert meg meggondolom. Igazabol nem akarom elkapkodni a vetelt mert annyira nem surgos, jovore szeretnek hazakoltozni, de a nyarra mar jo lenne egy szep auto :)
Élettársam unokatestvére árul egy kabriót,igaz,hogy az "csak" 1.8.Sokat nem tudok róla írni,azt tudom,hogy nem volt törve,illetve most csináltatott meg rajta pár dolgot. Ha időd engedi,egy próbát megér,szerintem erre már nem kellene költened egy ideig.
Udv mindenkinek. Auto vasarlast tervezgetek a kozeljovoben, ami fontos mindenkeppen cabriot akarok, mivel tul sokat nem vagyok otthon, azt a keveset is leginkabb nyaron. A hasznaltautot nezegetve eleg siralmas a helyzet E36 cabrio teren, vagy a motor kicsi, vagy automata, vagy csak szarul nez ki..viszont talaltam egyet ami viszonylag megfelelo, kulfoldi papiros, de magyar forgalmija mar van, 320i sotetlila 680k. Beszeltem a tulajjal tegnap delutan, elmondta, hogy ahol rohadt ott kijavitottak, a ponyvat megcsinaltatta, tehat osszesegeben nincs rossz allapotban, motor valto futomu ok. Ahogy szamolgattam kb 900k-bol magyar papiros lehetne, tehat nagy ertelmet nem latom nemetbe vagy osztrak menni egy masikert. A 900 ezren felul meg a kozeljovoben maxiumum 500ezret tudnek a kocsira kolteni, kerdezem en lehet-e ennyibol egy normalis kocsit varazsolni ugy hogy feltetelezem nincs nagyon rossz allapotban.
Esetleg valaki ismeri az autot vagy megnezte mar, attol nemi informaciot szivesen hallanek :)
Nem fogok vitatkozni, de ne hülyítsed már. LL-04 2001 UTÁN gyártott BMW motorokba LEHET jó, előttiekbe 01 vagy 98. Pláne nem értem miért jó ez, mikor 98/01-ből is temérdek választék van. Arról már ne is beszéljünk, hogy az 5w30 sosem volt bele való.
Ember. Leírom neked MAGYARUL, hogy bármilyen 5w40, ami BMW-LL98/BMW-LL01/BMW special oil jóváhagyással rendelkezik, valószínűleg 4 literre lesz szükséged.
Erre belinkelsz egy 5w30-as, BMW-LL04-es olajat, ráadásul 6 litert, hogy jó lesz-e. Én itt bejeztem, majd más válaszolgat.
A jobbkormányos kivitelek miatt.:) Azoknál a jobb oldalon kell világítson a ködlámpa.
Én sosem kapcsolom fel, okulva abból, ha valaki olyan után megyek, aki használja kiégeti a szemem, konkrétan nagyon zavar. Meg nem szoktam különösebban feltartani senkit.