Keresés

Részletes keresés

VV Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1047
nemtom ki hogy van vele, de én nagyon élveztem azt a stílust, ahogy a Novák vezette a klubokat. az a sok beszólás, az ugrálásai, meg ilyesmi. nekem teccett. ebből a szempontból laposabb lett a klub... ja és nemcsak hogy nem anyáztak, ha szóltunk, hogy ezt-azt szeretnénk, meg esetleg változtatnánk, hanem ugye még kívánságműsor is volt.
vélemények?
VV Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1046
nemtom ki hogy van vele, de én nagyon élveztem azt a stílust, ahogy a Novák vezette a klubokat. az a sok beszólás, az ugrálásai, meg ilyesmi. nekem teccett. ebből a szempontból laposabb lett a klub... ja és nemcsak hogy nem anyáztak, ha szóltunk, hogy ezt-azt szeretnénk, meg esetleg változtatnánk, hanem ugye még kívánságműsor is volt.
vélemények?
VV Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1045
Strange: megint egyet kell, hogy értsek veled ( mármint abban, amiket én is tudtam, és abban, amit a Borbélyék előtti időszakról mondasz)
iszonyatosan felhúzott Insight azzal a bizonyos hozzászólásával, amire reagáltál te most. és most megint kiakadtam, amikor leírtad a dolgokat. és megint nem miattad, hanem amiatt, hogy hogy lehet ilyen rohadtul nagyképűen előadni valamit, mikor "csak" egy bejáratott dolog továbbviteléről van szó, pláne úgy, hogy végig benne volt valaki, mielőtt átvette volna. ok, nekik is van elég sok érdemük, de azért tényleg nem ők azok, akik kizárólag tettek bármit is a dolog érdekében... előtte is volt elég dolog, ami a klubért szólt. különben nem lenne már régóta klub...
egyébként nekem a Novák féle vezetéssel kevesebb bajom volt, mint a mostanival. és ők emberközelibbek voltak. meg oda lehetett menni hozzájuk és véleményt is nyilváníthattál, nem küldtek el egyből a halál f....ra. kisebb volt a pofa felénk, akik végülis eltartjuk őket...
Insight:tényleg hihetetlen, amit előadsz...
üdv,
VV
Strange Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1044
Kedves Insight+

Ne sarkítsuk a dolgokat! A Novák minden klubban az elejétől a végéig ott volt! Való igaz, hogy - havonta egyszer - minden klubesten megitta a maga vörösboroskóla adagját, csakúgy mint a Szepy vagy a Fekete a maga tequiláját - a hangulat kedvéért. Ezt minden bizonnyal el lehet ítélni, mint azt is, hogy Dave drogozott. Azon kívül a Novák ezt sohasem titkolta. Nem hiszem, hogy ez a követendő példa, de az vesse rá az első követ, aki maga nem iszik egy házibulibn, diszkóban vagy a klubon egy-egy pohár valamit. Persze vannak antialkoholisták, az ő véleményülket is tisztelni kell. Nekik valószínűleg NJ ezen vonása vagy szokása ellenszenves volt. Az, hogy minden este be volt rúgva egy kicsit erős túlzás. Azon kívül néhány apróság (BONG előzetes):
Nem tett a klubért semmit!
Valóban nem, csak kiharcolta a PeCsa vezetésénél, hogy legyen! Megalapította. 1993-ig a szervezésben is aktívan részt vett. Megszervezte a születésnapi hajókat, az 1990-es müncheni és berlini koncertutat. Az 1993-as Devotional Tour összes klubos útját koncertjegyekkel szállásssal. A busz a Fekete, a londoni út pedig a Borbély érdeme volt. A régi vezetőség többi tagjával beindította fanzint, a klublevelezést, a tagsági rendszert, megszervezte és levezette a 36 órás klubot és a verőcemarosi Black Dayt. Felfedezett egy Bonanzát (erről is a BONG-ban)...nem sorolom tovább, mert mindez semmi!
Hogy mikor jelent meg ez is egy kérdés! Amikor a klub indult 17-22-ig tartott. Gyengébbek kedvéért öt óra hosszat. 1994-ben mér 17-től reggel 4:30-ig. Összesen 11 és fé órát. Sokáig egyedül csinálta, majd kialakult egy munkamegosztás. A szervezési feladatokat átvette a Fekete később a Borbély. Előbbi elég jól megélt belőle, a Novák viszont nem. Ezért munkát kellett keresnie - nem maradt ideje a szervezésre. Még a Feketével megállapodtak abban, hogy ő vezeti a klubesteket. Az első ás az utolsó óra mindig a novák feladata volt. 1995-96-ban, este kilencig fiatal vállalkó kedvűek kaptak lehetőséget. Olyanok is, akik később a Borbély alatt is lemezlovaskodtak: Pellbárt Tamás, Durbák Norbert, Molnár Péter, és egy Jácint nevű fiú. Mindezt azért, hogy ne csak a Novák és a Szepy ízlése érvényesüljön. Este tíztől kb fél háromig övék volt a pálya. Akkor azonban való igaz, hogy eltőnt egy órára. Elfárdat, vagy berugott? Ezt csak ő tudná megmondani.
A HDMFC mai klubvezetése valóban kiváló. Borbély Lajos érdemei elévülhetetlenek és ugyanolyan meghatározó egyénisége a HDMFC történeének, mint a Fekete István vagy a Novák József.
Hogy ez lenne az eddigi legjobb klubvezetés! Lehet, nem tudom megítélni, mert nmem járok klubvba. De kérem, ne söpörjük le egy fél mondattal az első nyolc évet és azt, aki a legtöbbet tette ezért a klubért (csak zárójelben? NJ-t az ősidőkben néhányszor megverték, a Fekete elvitette katonának, mert neki kínáltak fel egy állást, amit a Feka szeretett volna, ráment a klubra ráment egy másfél éve tartó kapcsolata és két állása. Ez után kirúgták. Ebben szerintem ő is hibás, de hogy miért azt majd a BONG-ban. A mai vezetés minden érdemének elismerése mellett azért ne felejtsük el, hogy nem létrehozott valamit, hanem átvett valamit!

Előzmény: insight (1019)
VV Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1043
na, ha már ilyen szépen rendbejött minden, kérdeznék valamit:
van az egyik haveromnak egy DM koncert CD-je. 1990-es, olaszországi, és azt hiszem Waiting for the night a címe. a hangminőségre vonatkozó kérdésemre azt a választ kaptam, hogy közepes...
tud erről valaki valamit? én valószínűleg a héten fogok hozzájutni, asszem már mp3-ban leledzik. megpróbálok utánanézni. az, hogy bootleg, ugye nem kérdéses...
üdv,
VV
mortals Creative Commons License 1999.09.22 0 0 1042
Ujra jo itt lenni... Minden teljes.

Csoda Magyarorszagon.
Vajon mit csinaltak az Indexnel???
ELoszor mindenkit azzal remisztgetnek, hogy minden eltunt, mi szerezzuk vissza azt , amit leirtunk, most meg kiderul, hogy vegulis minden megvolt...

A lenyeg a lenyeg. Minden folytatodhat tovabb...

VV Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1041
ámberek! nézzetek szét a netcápa ( vagy ie ) cache-ében! hátha...
disp Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1040
Hajrá...
VV Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1039
a fenébe...
amióta feldarabolták a topicot, azóta nem mentem :-(
ha hinni lehet a windows commanderemnek, az én utolsó mentésem dátuma 09.06...
ha gondoljátok, amikor nejem beveti magát a szerk-be, nekirontunk valakinek ( mondjuk pl a Kekinek ) és felpakoltatjuk vele...
disp Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1038
Hi feladtam a szept2-i mentést a cégnek.
MarK Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1037
Egyszer már volt itt egy hasonló malőr, talán április-május felé? Néhány hetes intervallumban ugyanígy kérdőjelesek lettek a hozzászólók + az időpontok. Igen én is úgy látom, hogy a 10.-i PeCsa utánig, tehát kb. 12.-éig van meg az anyag. Egy gyors körbeinfo után azt mondhatom, hogy eddig Dispnek van a legfrisseb topicmentése (szept. 2.).
Szerintetek küldjünk el egy ép, de nem olyan friss verziót, hogy viszaállítsák azt, vagy ne zavartassuk magunkat és haladjunk tovább?
mortals Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1036
A FENE! Egesz nap nem jott le semmi, most meg ez... Ha jol olvasom, akkor kb szept. 11-12-ig van meg a forum. Most mi lesz? Folytatjuk, mintha mise tortent volna?
MarK Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1035
Na b@sszus, jó kis gáz volt itt. Elolvastátok az index.hu-n, hogy mi történt? Esetleg lementette mostanában valaki a topicot (nekem sajna csak egy agusztusi mentésem van).
demimur Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1034
Azt hiszem, ez a fajta szűklátókörűség - bocsi - az, ami sok embert távol tart a különböző "fan-cluboktól".

Fiúk, szerintem hiába is ragoznánk tovább a dolgot. Aki nem elég nyitott és toleráns, azzal nem tudsz egy ilyen vitát érdemben lezárni..
És hangsúlyozom még egyszer, számomra ez a dolog nem Ákosról és a BB-ről szól, hanem a fekete-fehér tipusú megközelítésről..
Ahoj és azért továbbra is figyelemmel kísérem a dolgokat, ha nem zavarok..
:-))

mortals Creative Commons License 1999.09.21 0 0 1033
Artifex: igaza van MarKnak. Szerintem egyik Mode-osnak sem kötelező szeretni Ákost vagy a BB-t, ezzel sokan vannak így. Sőt. Nem minden Ákos rajongó szereti a Mode-ot. Érdemes körülnézni egy-két koncertjén - elég meglepő az összetétel.
Más. Van egy jó inet címem:
http://hem1.passagen.se/jostberg/dmlinks.html
Ha valaki ráér nézzen el ide egy-két RA letöltés erejéig. Interjúk, DM demódalok...
Üdv.
disp_ Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1032
Keresek képeket Dave tetkójáról...minden méretben éekel mailban jöhet
disp@writeme.com
MarK Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1031
Persze, de én nem csak azért kedvelem Ákost, mert nem tudok nála jobbat mutatni Mo.-on, hanem mert "önértéken értekelve is értékelhető" a zenei teljesítménye. Pozitívan. De akkor most kb. 23-adszorra is elmondom, hogy ízlések és pofonok... Kinek mi tetszik...
Azért az egy kicsit mégiscsak furcsa, hogy itt a közel hasonló ízlésű emberek DM topicjában Ákost fikázzuk. OK, nem kötelező szeretni, de ha valamit sz@rnak nevezünk, akkor szerintem van bőven honnan válogatnunk...
Mondom ezt annak ellenére, hogy a BB feelingű egykori zenekarokról megvolt a véleményem...
Más. A minap hallottam egy ismerősömtől, hogy a 30.-ai klubban a barátnőjét + 2 embert csak egy ezresért cserébe engedték be a kidobók - 1800 Ft-tal károsítva ezzel a klub bevételét. Lehet, hogy többször is előfordult hasonló, insight, demo, szerintem nézzetek utána.
artifex Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1030
Artifex: ha szerinted Ákosnak és a BB-nak csak SAJNOS volt/van helye, akkor nézzél már szét egy kicsit a "magyarpopbizniszpiacon", hogy mennyi gagyival vagyunk körülvéve...

attol meg valami lehet szar mert nincs jobb. en maradok az eredetinel.

udv mindenkinek

disp_ Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1029
Ők kicsodák? (És honnan tudják? :))
mortals Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1028
VV: igazad van, Insight tényleg átlépte azt a bizonyos határt.
MarK: Kösz a megértést, ne haragudj, hogy egy kicsit magamra(unkra) vettem azt, amit írtál. Hamarosan Neked is lesz lehetőséged a számainkat hallgatni. :-))) A DM-BB vitában is nagy részt veled is egyet tudok érteni. Még csak annyit róla, hogy az Ákos is sokszor nagyon szeret hasonlítani egy bizonyos Dave Gahan-re. Egyébként én is csak azért járok (néha) a Pecsába, mert Mode-ot hallgatok, és az a pár másik szám is üdítőként hat, és amelyiket ismerem, arra táncolok is... Egyébként a Fan Club-ból nekem sem hiányoznak az egyéb előadók, nehezen is tudnám elképzelni másképp...
Üdv.
morpet Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1027
Öhmmm, látom, a VIP-listához hasonlatos felbojdulást kelltett a Szigi-lista.
El sem tudom képzelni, hogy csináltad Szigi. De mások előtt tanúsítom, Szigi nem azért megy DM klubba, hogy jegyzeteket készítsen, mindig az elsőtől az utolsó percig tombolni-táncolni szokott.
A listáját én - aki nem voltam ott - érdeklődéssel olvastam, és bár nem vagyok egy Einstein, hamar észrevettem, hogy nem a számok sorrendjét akarta bemutatni, hanem az elhangzott számok palettáját - kedves insight...
A DM 2o év alatt sokféle zenét játszott, természetes, hogy minden rajongó mást szeretne hallani a klubban. - Én pl. My Joy-t és Populärt. :-)
Amúgy az, hogy régebbi-újabb-régebbi vonalat ír le a számok sorrendje az este folyamán, az nekem tetszik, de én is úgy érzem, hogy a 81-82-es vonal kicsit túl sok, a 83-84 pedig rendszerint kevesebb. A 98-as koncertfelvételeket kevésbé bírom, de valamikor úgy is pihenni kell. :-)
Novákról: akkor én még nem jártam klubba. Viszont láttam már sok olyan helyet, ahol a DJ 1-2 pohárral ivott alkoholt a rendezvény alatt, mégis remekül csinálta a zenét.
disp: én nem tudom, honnét vették azt a szép hegedűbetétet, ezt csak Portished és Johny Dollar tudja.
VV: bonanza terén nagyon hasonló az izlésünk...
disp_ Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1026
Szóva hallgatom a Friderikus szubjektív ban a egyik riportot(A Hortobágyi Nemzei Park igazgatójával)
És egy érdekes dologra figyeltem fel. Egy komolyzenei darab ment a riport alatt és kísértetiesen hasonlított az egyik DM szám részletére, nevezetesen
a Walking in my shoes koncert verziójának az elején hallható hegedűs felvezetésre.
Érdekes ... miből lesz a cserebogár...aki tudja melyik komolyzene az mail to me.
Más : Miféle újság?
KuZo Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1025
Hogy ti mennyit tudtok írni egy pár nap alatt??!! :o)
Szia Brigi! Látod milyen jó helyre jöttél?
Insight: Kicsit vissza kéne venni a stílusból nem??!! :o(
Örülök, hogy mindenki megkapta a CD-t tőlem remélem sikerült örömet szereznem!
MarK. Megtennéd, hogy megírod a számodat és akkor megbeszélehtnénk egy talit a CD miatt?!
És most következzen egy lista az otthoni CD-imről, válaszul arra, hogy esetleg csak DM-et hallgatok:
2 Unlimited,Ákos,Alice In Chains,Alphaville,Apocalyptica,Beastie Boys
Beethoven,Bikini,Body Count,Bonanza Banzai,Clawfinger,David Bowie,Dead Can Dance
Die Krupps,Dream Theater,Duke Ellington,Duran Duran,Ella Fitzgerald
Eric Clapton,Extreme,Faith No More,Frank Sinatra,Frankie Goes To H.
Front Line Assembly,F.O. System,George Michael,Irígy Hónaljmirigy,Jamiroquai
Jimi Hendrix,Kajagoogoo&Limahl,Kft,Korál,Korn,Kylie Minogue,Laibach,Madonna
Marilyn Manson,Mike Oldfield,Miles Davis,Mozart,Neneh Cherry,Nikola,Orbital
Paradise Lost,Pat Metheny Group,Peter Gabriel,Phil Collins,Pink Floyd
Prodigy,Queen,R.E.M.,Rammstein,Recoil,Republic,Sade,Seal,Seneca,Sexepil
Simple Minds,Soft Cell/Marc Almond,Sting,Tchaikovsky,Tears For Fears
Terence Trent D'arby,The Art Of Noise,The Chemical Brothers,The Chieftains
The Communards,The Cult,The Cure,The Doors,The Perfect Name,The Police
U2,Ultravox,US3,Wham,Yngwie Malmsteen :o)
MarK Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1024
Halihó!
Eltűntem ugyan néhány napra, de nem a Shape-reklám-leb@szás miatt... :-))) Örülök, hogy alig néhány napos távollét alatt ilyen forgalom volt... :-) Kicsit meglepődtem ma reggel.
Külön üdv. az újaknak!
Semmi gondom sincs a kialakult vitával, néha bizony ismétlődnek a témák, ehhez asszem hozzá kell szoknom. Morpet, semmi bajom sincs a honlapreklámozásaiddal, legalábbis a tieddel (+ még 1-2 hozzászólóéval) nem, hiszen szinte minden egyéb aktuális témában is van véleményed és nem csupán a hp-d "nyomod" (ráadásul az még jó is). De menjünk sorban...
Mortals: ha figylemesen elolvasod, egyáltalán nem ítéltem el a zenekarod, éppenséggel pont azt írtam, hogy nem szeretnék véleményt alkotni, amíg nem hallottam a számaitokat.
A DM-BB-Ákos vitával kapcsolatban természetesen nekem is megvan a véleményem, de nem szeretném újra felszítani a kedélyeket. Azért idecopyzok egy részletet egy korábbi hozzászólásomból (még az első 100-ból):
"Ákos soha nem tagadta, hogy szereti a DM-ot (mi több az egyik kedvence). Csak az újra és újra felmerűlő BB-DM hasonlítgatás elől próbált kitérni - szerintem joggal. Mint az ország akkori egyik legsikeresebb, szintetizátor stíluson belüli csapata, egyből megkapta a DM-os címkét, pedig úgy gondolom, csupán hangulatában lehet DM utánérzésről beszélni - zeneileg nem. Úgy vettem észre, hogy a legtöbb esetben igaz: szinte minden Bonanzás szereti a DM-ot, de nem minden DM-os szereti a BB-t. Nem véletlenül. Kivételek persze vannak, de ezzel csak arra szerettem volna utalni, hogy nem szeretem "beskatulyázást". Ha mindenképpen hasonlítgatnom kell, akkor azt mondom, hogy a Mo.-i DM-feelingből kinőtt divathullám nyomán sora alakuló (és még néhány ma is létező) amatőr szinti-pop csapatok döntő többsége (akarva akaratlanul) inkább hasonlít a BB-ra, mint a DM-ra. Kevés olyan együttes volt, ami mély nyomot hagyott bennem, ha 1-2 zeneileg jó is volt, az csak addig tartott, míg az énekes nem kezdett el "énekelni". Ákosnak akkor nem adtam igazat, amikor arról "panaszkodott", hogy a rajongói túl fanatikusak, nem érti, miért fontosak a külsőségek, zavarja őt, ha hozzá akarnak hasonlítani (akkori jellegzetes lófarok, stb.). Pedig elfelejti, hogy a kezdetekben ő is úgy nézett ki, mint egy bizonyos együttes frontembere... Ettől függettlenül hasonló (sztárság + egyéb) kérdésekben egyetértek vele."
Egyébként félreértés ne essék, én nem utálom a BB-t, sőt jónéhány számukat nagyon szeretem, Ákos zenéjét pedig kimondottan kedvelem (főleg a legutolsó albumát), dehát már erről is volt szó.
Artifex: ha szerinted Ákosnak és a BB-nak csak SAJNOS volt/van helye, akkor nézzél már szét egy kicsit a "magyarpopbizniszpiacon", hogy mennyi gagyival vagyunk körülvéve... Egyébként főleg Strange és Morpet hozzászólásaival értettem egyet.
HDMFC:
Nemtom már ki írta, hogy nem kéne erőltetni a 98-as live-okat. Véleményem szerint viszont akkor van a legjobb hangulat a nagyteremben, ha a Singles Tour-ról nyomnak valamit... Nekem pont az nem hiányzik, hogy 3-1/2 4-től zárásig leadják szinte az összes számot 80-82-ig. Mindenestre ez nagyon szubjektív, nehéz mindenkinek a kedvében járni, éppen ezért én nem szidom a pultosokat. OK, talán lehetne egy kicsit több "ezt-azt" adni (Nitzer Ebb, Front, v. éppen Garbage, PL, BB(!)...), de azért ez mégiscsak egy DM klub. Én aztán tényleg nem vagyok beszűkülve, de zwozi: könyörgöm, milyen más zenéket akarnál még? Sehol máshol nem játszanak ilyen zenéket, CSAK A HDMFC-ben! Nekem ne adjanak még "egyéb" dolgokat is! Havonta 1x igenis ezt szeretném hallani, orrba-szájba DM-ot! Mindenestre nagyon hiányzik a palettáról egy olyan hely is, ahol egyenlő arányban adnának DM, U2, Ákos, BB, Inxs, Faith no more, Metallica, Paradise Lost, Therapy, Cure, Nitzer Ebb, Front 242, FLA, And One, Chem. Brothers, Camouflage, stb. számokat.
Insight: Senki sem problémázik Lajoson, annál is inkább, mivel szerintünk a klubvezetés valóban jó, ezt már Strange és én is elismertük, amellett, hogy azért igyekszünk (ill. inkább Strange) feleleveníteni mi történt a múltban és hogy jutottunk a jelenbe.
W: ez az újság téma engem is nagyon érdekelne, a honlapot pedig megbeszélhetnénk live-ban akár az általad kezdeményezett talin is. Helyszín, ill. időpont gyanánt javasolnám az Almássy teret e hét szombaton... :-)))
Bye!
demimur Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1023
Ez durva volt..
VV Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1022
még egy-két hozzáfűzni való:
mortals: elég sok mindenben egyet értünk!
Insight: igaza van mortalsnak is, meg Sziginek is! senki nem akar itt forradalmat. csak arról van szó, hogy mi itt azt hittük, hogy a klub nekünk van, nem nektek. a te megnyilatkozásaidból meg az derül ki, hogy mi a f.szt akarunk mi, örüljünk, hogy bemehetünk. pedig pont az odajárók véleményeit és kritikáit kéne figyelni !!! ti meg ebből éltek, hogy mi bemegyünk, nem?
de csak szólj, ha tévedtünk. mindenesetre neked kéne egy kicsit lejjebb ereszkedni hozzánk, és nem olyan magasról lenézve anyázni, ha megszólalunk...
mortals Creative Commons License 1999.09.20 0 0 1021
Újra itt. Sziasztok!
Strange: jó sokat tudsz a Bonanzáról, de nem mindenben tudok egyet érteni veled, ami nem is baj, úgysem győzzük meg egymást. :-) Tök sokat tudsz a HDMFC történésekről is...
Morpet: veled csak egyetérteni tudok... Szerintem hagyhatjuk a bonanza témát, mert már mindenki elmondta a véleményét.. Egyébként Ákmos szólóban annyira DM-es, hogy szinte lemásolta a Mode image-it, sorról sorra. Csak két párhuzam: Beavatás - Walking in my shoes / Ikon - Barrel of a gun&It's no good... Írd meg, hogy mi van ezzel az újsággal, mert engem nagyon érdekel. Akár emilben is...
VV:imádom a dalszövegeket, elég jól tudok angolul is, de én mégis "csak" a zenében érzem otthon magam. Verseket én is írogatok(gattam), de ki nem? :-) Ákos koncertjeit én is szeretem, tényleg látványosak, ha tehetem, ott vagyok a bs-ben is.
szigi101: te szórakozol is a Pecsában? Szinte hihetetlen, hogy miket nem csinálnak a Mode Klubban. :-)))
Insight: nem hiszem, hogy bárki is forradalmat szeretne csinálni, csak mindenki szeretne javítani, finomítgatni azon, ami már önmagában is jó!
Üdv.
VV Creative Commons License 1999.09.19 0 0 1020
remélem Insight, nem jellemzi a hozzászólásaid minősége az egész klubvezetést! miért ne érekelhetne minket minden, ami a klubban megy?
mellesleg nem úgy emléxem, hogy a Novák csak este 11-kor, részegen jelent volna meg ÁLLANDÓAN. hosszú ideig este 6-tól, a végéig ott voltam, és azért én nem ezt láttam. persze, biztos volt ilyen is...
és igenis, minket a legapróbb részletekig minden érdekel! Szigi101 pedig időrendi sorrendben írta ki... és egyáltalán nem szállt el vele...
üdv,VV
insight Creative Commons License 1999.09.19 0 0 1019
Szevasz Szigi

Látom nagyon alapos munkát végeztél,csak nagyon elszálltál vele együtt.Kár hogy nem irtad le hogy melyik szám mikor,és mi után következett.Abbol kiderült volna számodra is hogy mindig időrendi sorrendbe 81-től 98-ig emelkednek a számok ,majd ugyan igy vissza.Általában a populárisabb számokat töbször kell játszani,és ki kell szolgálni azokat az embereket is ,akik elöbb jönnek és hamarabb mennek,valamint akik késöbb jönnek és a végén mennek haza.Ha legközelebb megkeresel szivesen elmagyarázom neked. Kár hogy ilyen faszságokat figyeltek a klubbon.A Novák kirugásárol meg csak annyit hogy ő provokálta ki az egészet ,nem rugta ki senki hanem a Pecsa igazgatója döntött úgy ,hogy jobb lesz ha a Lajos csinálja tovább.A Novák a klubbokba este 11-kor jelent meg berugva majd 1ora után eltünt a pultról,tehát kerek kettő órát volt a pulton.Ezen kívül nem csinált semmit.Nem értelek titeket hogy mit problémáztok a vezetésen.Sosem volt még ilyen jó vezetősége a klubnak.A Lajos posztját már nem fogja átvenni senki,legfeljebb megszünik.

Üdv.mindenkinek:Ins.

VV Creative Commons License 1999.09.19 0 0 1018
emberek! nagy dolgok vannak itten készülőben!
lehet, hogy megcsinálhatjuk a legjobb újságot ( ahogy szeretnénk ) ráadásul itt a neten! és persze mellette a kezdő és új együtteseket is reklámozhatjuk, stb... persze, ha sikerül. szóval ha valakinek van zeneújságírói ingerenciája és szívesen csinálná, az szóljon!
de majd szólok, ha már minden rendben, hogy csinálhassuk!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!