Keresés

Részletes keresés

disp Creative Commons License 1999.06.22 0 0 330
Hi Mindenki!
Örülök hogy kevés időm ellenére még mindig top-on van a DM Klub topic.

1 Tipp a lemezekhez :
nézzetek be az IRC #depeche csatira
ott van még 1-2 fanatikus

KuZo Creative Commons License 1999.06.22 0 0 329
A metronómban nincs. Ez biztos mert ott lakom és gyakran benézek. Ők is az amerikai változatokat ajánlják, de az öszvér megoldás, mert rendszerint egy-két szám nincs rajta. A solarist megpróbálom! Ha már elkezdtem gyűjteni, akkor megpróbálnám az eredetiket megszerezni!
De nagyon nehéz! :o(
Kösz a segítséget morpet!!
Azért várok még ötleteket!!!
Előzmény: morpet (328)
morpet Creative Commons License 1999.06.22 0 0 328
Hi Kuzo!
Talán a Metronomban?
Ha más nem, az LCDBong18 egy az egyben rajta van az amerikai Enjoy the Silence maxin (Sire records), a CDBong18 anyagával együtt. Ez rendszerint kapható a Metronomban és a Vígszínház melleti Solarisban is. A World In My Eyes esetén sajnos ez nem ilyen egyszerű, mert ott csak 7 szám van az amcsi változaton (Európában összesen 10), és nem is pont ugyanazok.
Előzmény: KuZo (327)
KuZo Creative Commons License 1999.06.22 0 0 327
Segítség!!
Tudja valaki, hogy hol lehet megkapni a World In My Eyes limitált maxiját???
Ez az:

LCDBong20

Ja és érdekelne még az Enjoy The Silence limitáltja és extra limitáltja is. Állítólag fekete illetve sárga alapon van rajta a rózsa!

A számuk:
LCDBong18
XLCDBong18

Köszi Szépen!

morpet Creative Commons License 1999.06.21 0 0 326
Ahoi!
Csomó dolgról akarok írni, de menjünk sorjában.
A klubban a fellépő fiú produkcióját én nehezen tudnám megítélni, mert legelől áltam ahol pocsék volt a hangzás. A basszus egybefolyt: pedig dobok hiján a basszus ütemessége nagyon fontos, és Marcell figyelt is erre, hihetetlen munkát végzett a bal kezével, kár, hogy elől ebből egy nagy maszlag hallatszott. A zongora-hangszín elől már alig emlékeztetett zongorára, így minden apró félreütés (aminek az ad létjogosultságot, hogy Marcell nem a szintibillentyűkhöz szokott) lakodalmasszinti-hatást keltett. Ezenkívül Marcell elmondása szerint az is nehezítette dolgát, hogy fáziskéséssel kétszer hallotta magát, először a színpadi hangfalaiból egyenesben, aztán kis késéssel a nagy hangfalak visszhangját. Különben érdekes megoldás, hogy a hangfalak nem a színpadnál, hanem a terem másik végében vannak, ez nem kedvez egyetlen fellépőnek sem (már ha valaki élőben akar fellépni). Amúgy végülis egész sokan végighallgatták Marcellt, ha közöttetek van még ilyen LooP-on kívül, akkar írja meg a véleményét, akár jó, akár rossz!

babee: Hányan voltak most a klubban? Szerintem nem is voltak most kevesen. Amúgy én sem szeretem a tömeget, de oké, a klubnak is meg kell élni... A Little 15 party 1995. májusában volt, onnét tudom, hogy akkor még nem voltam egyszer sem a DM klubban, de olyan klassz neve volt a klubnak (az egyik kedvencem a Little15), hogy mindenképp el akartam menni. Sajnos nem jött össze a dolog, csak a rá következő klubba jutottam el, és akkor hallottam, hogy az előző bulin 15 Ft volt a beugró. Végülis a Populär lemezbemutatója kárpótolt életem első HDMFC-jében.
Kár, hogy már lehagytuk a 101 évfordulóját, lehetett volna 101 Party a HDMFC-ban 101 Ft-ért: az is jelképes összeg, és a klubnak is kifizetődőbb...
A klubtagságról már hallottam, de nem sokkal többet mint AntiLooP. Ez egészen komoly! Jópárszor voltam az elmúlt 4 évben DM klubban, de sohasem hallottam sem a tagdíjról, sem a hozzá kapcsolódó kedvezményről.
A SHOP. Na, ott már voltam, egyszer, most pénteken, mert Marcell barátom ott irogatta az egyik szervezőnek az Enjoy the silence akkordjait. (Hű de komoly!) Gondoltam rá, megkérdezem, ki az a depeche babee amíg ott ülök, de végülis nem tettem ezt.

disp: Vitán felül áll, a Singles 86>98 igen jó válogatás!!

Előzmény: depeche babee (325)
depeche babee Creative Commons License 1999.06.20 0 0 325
Először a shopról:a shop az a kis fülke a büfével szemben ahol sok emberke (általában 5-6) ül bent és jól elvan, plusz Jockey (mindenki ismeri, ugye?) egyfolytában az ablakán lóg befelé.
Na, az a shop ahol Cd-ket, videókat meg mindenfélét lehet kapni. Volt már dm lufi, klubplakát. Most pl. a koncertről készült képeket lehet megrendelni.
Szóval a shopban mindig benn ül egy szöszi fiú, ő a "boltvezető". Rendes, kedves gyerek, ő mindenre válaszol. A tagsági azt jelenti, hogy a jegyet elővételi áron kapod, és minden hónapban kapsz egy hírlevelet postán. Néha exkluzív fotómelléklettel. És évi 3-4 tagságis gyűlés van ahol megtárgyaljuk a klub jövőjét. Nem hiszem el, hogy nem tudtál róla!!!
A shopban egyébként azért ül sok ember mert a klubszoba nincs többé és a vezetőségi tagokkal barátságban lévők bekéreckednek. De elvileg csak a két srác lehet benn akik a boltot csinálják a klub alatt. :-)
Én meg a szimpatikus hosszú barna hajú kis hölgy vagyok,de elég ha a nickemet mondod, tudják, hogy engem keresel. :-)))
Tehát tessék befizetni a tagságit és hangoztatni, hogy létezik ilyen!!!
Ha a klubesteken minden alkalommal lesz legalább 600-700 ember, hátha megint gyakrabban lesz.
A következő klubdátumok:július 30, szeptember 10.
A hathetes ciklus miatt nem lesz augusztusban de ez egyébként is holtidőszak szokott lenni. De megsúgom, hogy Lajos tervez megint egy little15 klubot (ez asszem 93-ban volt, 15 ft volt a belépő) nem biztos, hogy sikerül, de így hátha eljön 1000 ember, látja, hogy ez jó és ezután fizetni is hajlandó érte...
Ennyit erről, ha a klubbal kapcsolatos kérdés van, írjatok még!
Pussz mindenkinek!
Előzmény: AntiLooP (323)
weirdo Creative Commons License 1999.06.20 0 0 324
Sziasztok!
Talán témába vág: a Z+-on nyilatkozta a Popular (pontos a)nevű furcsaság egyik tagja, hogy a bristoli hangzás, a trip-hop, a dub a DM-nek köszönheti
létét!!! Elég furcsa!
Vélemények?
weirdo
AntiLooP Creative Commons License 1999.06.20 0 0 323
Mifele tagsagi??? Kar, hogy en errol csak most hallok eloszor, eg is a pofam randesen ;-))
Ird mar meg, hogy ez mit takar, es hogy mikor es hol lehet ilyet valtani!
Es akkor meg kerdezek batran: Mi ez a shop, amit irtal?
Elore is koszi a felvilagositast.

u.i.: Sajnalom, hogy ilyen kicsi a forgalom. Bar a bulin nem szeretem a tomeget, de a 6 hetenkenti club elegge elszomorit :(

Előzmény: depeche babee (322)
depeche babee Creative Commons License 1999.06.20 0 0 322
Hali!
Ugy tűnik én meg a második vagyok...
Azárt csak 30-án lesz a következő klub mert mostantól fogva csak 6 hetente lesz klubest. Az ok egyszerű: nem volt elég látogató a 3-5 hetente megrendezett bulikon és a klub már ott tartott,hogy majdnem veszteséges volt. Ez azt jelenti, hogy becsukott volna és kész. Így ezért lett a 6 hetes ciklus, hogy kiéheztessük a jónépet a mode-ra. Szóval gyerekek tessék gyakran lejönni a pecsába, befizetni azt a rongyos 1200 forintot egy évre (ne mondjátok, hogy sok!) Kicsit röhejes, hogy idén 100 ember fizette be a tagságit!!!
És ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan oda lehet menni a shophoz és megkérdezni az ott ülő szimpatikus fiatalemberek egyikét (hisz az a dolguk, hogy válaszoljanak) Ha épp én is benn vagyok, kérdezzetek engem is bátran! Majd megpróbálok segíteni.
Egyébként mit tudtok arról a pletykáról, hogy Jennifer 5 hónapos terhes a kis Gahan bébivel???
Csók mindenkinek!
Előzmény: AntiLooP (321)
AntiLooP Creative Commons License 1999.06.19 0 0 321
En vagyok az elso, aki jelentkezik a HDMFC utan :)
Nem volt rosz a fellepo srac, bar neha kicsit szegenyesnek tunt az 1 szal szinti, de egesz jol atdolgozta es osszemixelte a szamokat.
Miert csak 30-an lesz a kovetkezo? :(
disp Creative Commons License 1999.06.18 0 0 320
Szerintem pedig igen jó válogatás ez
The Singles 86-98
AntiLooP Creative Commons License 1999.06.18 0 0 319
Jobb kesobb, mint soha alapon szeretnek melled allni, a "gedrájtvidmís" kerdesben. Nalam a Music for the Masses az orok csucs. Mivel alapjaban veve Trance rajongo vagyok, a rockos DM stilus kicsit tavol all tolem. Az elozo megjegyzesedben a SOFAD szamokrol irt velemenyeddel 100%ig 1et ertek! A Higher Love es a One Caress fantasztikusak, de az I feel you-t sohasem szerettem.
Azert abban is lehet vmi, hogy ki melyik albumot hallotta eloszor, mivel en a Masses-el ismertem meg a csapatot, es maig az a csucs nalam. A Strange Love, a Never let me down again, es a Sacred olyan feelinget nyujt, ami minden korulmenyek kozott megerint. Egyetlen eloado sem tud a szamaival olyan hangulatot kivaltani belolem, mint a fennt emlitettek. Es ha az orokzold szo fogalmat definialnom kene, ezek a szamok jutnanak eloszor eszembe.

Tehat Music for the Masses RulZ 4eVeR!

Ettol meg persze minden albumukat szeretem, csak ugy ereztem fel kell szolalnom morpet mellett, mert meg azt hinne egy ide tevedo, hogy a SoFaD minden DM rajongo kedvence :)

1 a lenyeg, mi mind szeretjuk a DM-et. Ki ezert, ki azert, de mind tudjuk, hogy ez a zenekar egyedulallo es utanozhatatlan. Ugye tudjuk? ;-)

Előzmény: morpet (318)
morpet Creative Commons License 1999.06.18 0 0 318
Látom, gedrájtvidmís soraim mögé nem sokan sorakoztak fel, inkább ellene. Azért a Sofadon van 4-5 szám (Higher Love, One Caress, In Your Room, Walking In My Shoes, + Judas), ami a csúcsok csúcsa, de a többi nekem kevésbé tetszik, mégha
- az I Feel You az egyetlen szám az albumról, ami esetleg a nem-Mode rajongók emlékezetében is megmaradt az albumról,
- a Condemnation Dave egyik kedvence, Göd közelében forgatott klippel,
- a Rush a magyar rajongók széles körében nagyon népszerű.

Színpadképek. Élőben csak a 93-as dizájnt láttam, elég jó volt, bár "fiatal fejemmel" valami monumentálisabbat vártam akkoriban. A 98-as színpadkép viszont egyszerűen csúnya.

Előzmény: KuZo (312)
KuZo Creative Commons License 1999.06.18 0 0 317
Kösz VV ! :-)
VV Creative Commons License 1999.06.18 0 0 316
hát igen...
a 101-nél tényleg nincs jobb koncertalbumuk, bár nekem a hamburgi is tetszett...
KuZo: nekem is szocreál, szot-üdülősnek tűnt. de tényleg a SOFAD tour látványa volt az, ami nekem eddig a legjobban tetszett...
persze azt meg tudtam nézni élőben...
"a rock-os, gedrájtvidmí-s Dave nekem nem jött be"
ezt én is szomorúan hallom... :-(((
DM az DM kész...
;-)
depeche babee Creative Commons License 1999.06.17 0 0 315
See-ya-stuck! (nem ismerős ez valakinek???) ;-)
Szóval nagyon csalódott vagyok, hogy nem lesz Neo de sebaj. A másik előadást viszont biztosan élvezni fogjuk.
Örülök, hogy nem vagyok egyedül a "régi-új dm nincs, csak Depeche Mode" nézetemmel. Egyébként ezt a látásmode-ot valószínűleg az befolyásolta nálam ,hogy az ULTRA volt az első az életemben (mint teljes album) utána a 101. :-)
És igen, a 101-nél nincs jobb koncertalbum.
Stay devoted!
cris Creative Commons License 1999.06.17 0 0 314
Hi!
"..az akkor is DEPECHE MODE lesz"!!
Igen a zene a lényeg..

és (jajjde csunya szo..)a feeling:-))

sirC

Előzmény: KuZo (312)
spers Creative Commons License 1999.06.17 0 0 313
Sziasztok!
Olvasom itten a regi DM uj DM hozzaszolasokat.
Asszem sokan egyeterunk azzal, hogy 101 Tour-nal jobb album meg nem keszult!(2 db bakelit--igazi kincs)
BYE!
KuZo Creative Commons License 1999.06.17 0 0 312
"a rock-os, gedrájtvidmí-s Dave nekem nem jött be"
Ezt sajnálattal hallom! :-((
Tény, hogy nagyon sokaknak tetszett az, hogy ismét rövid Dave haja, de szerintem ilyen nagy váltásra akkoriban senki sem számított! A hosszú haj, tatoo, rockosabb hangzás lehet, hogy el is ijesztett néhány fant, de KELLETT!
Gondolom ebből kiérződik, hogy a keményebb zenék felé is húz a szívem. Biztos elfogultabb vagyok mint te, bocsánat!
A DM sohasem állt egy helyben, folyamatosan változott és remélem ez így lesz a továbbiakban is.
Ha ezek után Dave lila hajjal énekel és Martin zöld fűszoknyában asszisztál hozzá egy szál gitárral az akkor is DEPECHE MODE lesz!
Biztosan sokaknak nem tetszene, de annyi baj legyen!

SOFAD FOREVER!!! :o))

morpet Creative Commons License 1999.06.17 0 0 311
Utóirat:
A Neoról írt véleményemmel senkit nem akartam megbántani, kicsit erősen fogalmaztam, de nem vagyok negatív véleménnyel sem a Neo tagjairól, sem a rajongóikról, csupán a zenéjük nem tetszik. Ez izlés kérdése, amik pedig különbözőek.

Érződik-e az Ultrán Alan hiánya? Nem tudom. Nekem az a véleményem, hogy a Songs Of nagyon igényesen kidolgozott, jól eltalált hangszínekkel, effektekkel, de bizonyos dalok nem igazán jöttek be nekem róla. Az Ultrán ezzel szemben minden dal nagyon tetszik, csak valahogy a hangzás nem az igazi. Kicsit mintha Alan-esre akarták volna csinálni, csak nem úgy sikerült, nem olyan "vegytiszta" az album. Martin nyugodtan adhatta volna önmagát, szerintem a Surrenderrel megmutatta, hogy most is van egyedi stílusa. Ami pedig az albumok modernségét illeti, az Ultra talán kicsit visszalépés a Violator felé a Sons Of-hoz képest, amit én nem is bánok, a rock-os, gedrájtvidmí-s Dave nekem nem jött be.
(Lehet újra min vitatkozni.)

morpet Creative Commons License 1999.06.17 0 0 310
Gyertek pénteken a DM klubba!

Tény, hogy a Neo koncert elmarad a holnapi DM klubban, de a másik program meglesz. Nekem egyébként nem is hiányzik a Neo, mert fantáziátlan zenét játszanak. Eltekintve a kóros ötlettelenségüktől, egyszerűen megölik a zenét: például a Minden lében két kanál zseniális (6/8-os ütemű) zenéjének (4/4-es ütemű) feldolgozása egyszerűen pocsék. A Pecsa-beli Neo koncert egyébként nem lemezbemutató lett volna, csupán egy negyedórás lemezízelítő, de a lemezkiadójuk megneszelte a dolgot, és nem engedi őket most fellépni.
Na, de a lényeg: a másik tervezett program, Dargay Marcell (zongora-zeneszerzés szakos konzervatóriumi hallgató) fellépése nem marad el. Arra kérek mindenkit, ne meneküljetek a büfébe a produkció elől, hanem inkább bátorítsátok a fellépőt. Marcell ugyanis egy szem digitális zongorán 100%-ig ÉLŐBEN fog Depeche Mode-ot ZONGORÁZNI, mintegy 20 percen át. A fellépés egy rövid előre beprogramozott zenekari intróval indul, amit Marcell írt a Surrender az In Your Room és az Interlude Nr.3 bizonyos elemeinek felhasználásával. Ezt követően SEMMI SEM LESZ PLAYBACK, már-már virtuóz előadást hallhatunk: a Pimpf és a Black Celebration megdöbbentő keverékével indul a non-stop DM, elvégre a 101 jubileumát ünnepeljük. Ezt követően gyorsan (1-2) percenként váltják egymást a számok, végig pergő ütemben, az ember csak ámul, mi mindent ki lehet hozni egy zongorából (és persze a Depesmódból). Most csak 1981-től 1991-ig lesznek számok (időkorlát miatt), nagyjából időrendben olyan gyöngyszemekkel, mint az If You Want vagy a Happiest Girl. A "koncert" - szintén a 101-jubileum - Everything Counts-szal zárul, és majd megmutathatjátok, hogy a Pecsa közönsége is tudja-e olyan jól énekelni a záró sorokat, mint a pasadenai fiatalok. Érdemes visszatapsolni is Marcellt, mert hallottam tőle a potenciális ráadást: egy zseniális Master and Servantet.
Azért írtam minderről ilyen részletesen, mert merész vállalkozás kiállni a Pecsa közönsége elé egy szem digitális zongorával. A playbackhez szoktatott közönség igényes és totálisan élő produkciót hallhat, de egész biztos, hogy az első pár perc mindenkit ledöbbent majd. Érdemes azonban bent maradni mert így még biztosan nem hallottátok egyik számot sem.
Szóval gyertek, és hallgassátok meg Dargay Marcellt (reméljük, semmilyen technikai gond nem jön közbe), aztán írjátok meg, hogyan tetszett.
Viszlát ott!

Előzmény: disp_ (307)
KuZo Creative Commons License 1999.06.16 0 0 309
Nekem volt szerencsém kimenni a bécsi koncertre, hát nem volt látványos az biztos! A szinpadkép jó kis szocreál fílingű volt. Szerintem a Devotional turnéhoz képest ég és föld!!! Szeretném tisztázni, hogy NEM a DM teljesítményéről beszélek, hanem kizárólag a dizájnról. Egyébként félreértettél, szerintem az ULTRA még igencsak ott volt a toppon dizájnban, kizárólag a Singlesről van rossz véleményem. :o(
A Recoil új albumára átköltözött a "szépség" ! :o)))
VV Creative Commons License 1999.06.16 0 0 308
régi DM vs új DM...
az az igazság, hogy én először a 101-t hallottam, meg a Violatort. ez a két album tehet arról, hogy megszerettem őket.ugye, akkor kb a Violator volt az utolsó album, úgyhogy csak visszafelé tudtam keresgélni az albumok között. nagyon furcsa volt először némelyik. de kivétel nélkül megszerettem mindet. sőt, minden számot róluk.nagyon tetszett mindig is, hogy államdóan változnak, újítanak, de ugyanazok maradnak mindig. a lényeg változatlan.
a SOFAD pedig tényleg igazi lázadó album volt. sok külföldi újságban is utánanéztem a dolognak. Dave-nek, ahogy kivettem Martin szavaiból, nem kis köze volt a változásokhoz. szóval a lényeg, hogy amikor megláttam az I feel you klipjét, kiakadtam...nameg amikor még előtte a bravoban egy képet róluk... de utána egy éven keresztül kiszedhetetlen volt a kazetta a walkmanből. nameg otthon is az ment, szinte kizárólag. és az Ultrán tényleg érződik Alan hiánya. ez volt első, amit észre vettem én is. de ha rangsorolni kéne az albumaikat, akkor az elején lenne! szerintem nagyon jó, nagyon nyugis. egy kicsit minimalista, de az nem hinném, hogy baj. szerintem sokat finomodott a dolog a SOFAD óta. lehet jó és rossz is ez, de inkább szerintem jó. viszont a turnén kicsit meglepődtem. sajna nem tudtam elmenni egy koncertre sem, de sok képet kaptam/láttam. tudom, persze, hogy nagyon jó volt, meg el is hiszem, de nagyon egyszerűnek nézett ki a szinpad pl. ezt meg nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, mert állóképekből kideríteni nehéz. A design egyébként az Ultránál szerintem jó. ebben is változtak, ami nem baj. sőt, a Singles design is jóra sikeredett.bár az már egy kicsit túl egyszerű. nem is vagyok elfogult, mi? :-) nem baj, vállalom. ugyanis azért vagyok az, mert szeretem őket. és nem véletlenül szerettem meg...
a lényeg: szerintem nincs olyan, hogy régi, vagy új. csak DM van. mindig ugyanaz, de máshogy mutatja magát. és ez így van jól. így marad megunhatatlan hosszú éveken át. és így lesz halhatatlan...

ja, hallottátok, hogy a Kroq FM- nél minden idők legjobb zenekara lettek? :-))))) bár gondolom ti is olvastok depechemode.com-ot...

nem tud valaki használható World Violation Tour kalózvideot? eddig senki nem tudott ilyenről... :-(((((

disp_ Creative Commons License 1999.06.16 0 0 307
Sajnálattal tudatom , hogy a Neo koncertről egyelöre nem tudsz írni mert csak szeptemberben lesz :(((((
(A hírt Borbély Lajos is megerősítette.) Ugyhogy nem is megyek le a klubba.
Előzmény: depeche babee (306)
depeche babee Creative Commons License 1999.06.16 0 0 306
Kedves mode rajongók!
Ha van köztetek valaki aki szereti a NEO-t és tud is róla egy-két adattal szolgálni, az dobjon nekem egy emilt mert egy ismerősöm felajánlotta, hogy a netes lapjukba írhatok a klub béli koncertekről.
(Shape örülhet, meg fogom hallgatni mindet)
Köszi előre is!
SHAPE Creative Commons License 1999.06.15 0 0 305
DEPECHE MODE DEPECHE MODE DEPECHE MODE....
SHAPE Creative Commons License 1999.06.15 0 0 304
Na sziasztok!

Ma vagyok utoljára ugyanis reggel repúlők Gőrőgbe.
Még bucsuzoul szeretnék kőszőnetet mondani Morpetnek amiért eljőtt és meghallgatta a technikai hibákkal teli 99-es anyagot.
A julius 31-ei Pecsa fellépés várhatoan jobb lesz :)
Addig is készúlúnk teljes erővel és megprobálunk megfelelni az elvárásaitoknak.
Depeche Babee: Irok egy számot a tepertős pogácsárol de csak neked...
:)

Sziasztok és legyetek jok !

Egy hét mulva jővők,és akkor elkezdúnk dolgozni.

Aki megy Pecsába az bulizzon helyettem is !

sziasztok!

KuZo Creative Commons License 1999.06.15 0 0 303
Régi DM új DM:
Bármennyire is furcsának tűnik én a Speak&Spell után csak a SOFAD lemeznél kezdem újra DM-et hallgatni. Aztán szépen elkezdtem végigmenni a régebbi lemezeken is és egyre jobban bejött a dolog!!! :-)
Nagyon érdekes volt felfedezni azt az utat amit a zenekar bejárt ezidő alatt.
Tehát én a bizonyos korszakok közötti megítélést abszolút megértem, számomra például a SOFAD időszak magasan vezet.
Egyszerűen annyira összeérett a ZENE és a LÁTVÁNY (hála Corbijn papának!), hogy felülmúlhatatlan!!!
Az ULTRA-nál szerintem igen érződik Alan hiánya, de ezt bepótolom a RECOIL-al(az qrva jó!!!).
Ma már ott tartok, hogy nem merek lemenni a Metronómba mert biztos veszek valami CD-t! :-) (Már így is közel 40 darab van!).
Visszatérve a látványra: a mostani korszak dizájnja véleményem szerint csapnivaló! Na most lehet nyomasztani!!!:-))

morpet Creative Commons License 1999.06.15 0 0 302
Halo again!

Na még azért hozzászólnék ehhez a régi DM - új DM dologhoz is.
Sokan vannak, akiknek a 93 előtti albumok jobban tetszenek, mint az azutániak. Ettől még lehet igazi DM rajongó. Hiszen a DM folyton megújuló és változatos zenét csinált, ezért ha valakinek mindegyik album egyformán tetszik, az inkább meglepő, mint ha valakinek valamelyik jobban tetszik a másiknál.
Ez vélemény, senkit sem utálok, akinek más a véleménye.

Előzmény: depeche babee (296)
morpet Creative Commons License 1999.06.15 0 0 301
Hi!

Nem tudom, ki volt pénteken a 101-es Klubban (ShapeGábort mintha láttam volna :-)) , írnék pár sort róla. Szóval nem sikerült túl jól az 50. jubileumi buli, bizonyos okokból 2 órával hamarabb bezárt. Amiről igazán írnék, az a Shape koncert. Sajnos technikai problémák miatt az sem sikerült túl jól, de azért meggyőződhettünk róla, hogy a 99-es anyag jól sikerült. És tisztelet az együttesnek, amiért a technikai gondok ellenére megtartották a koncertet, pláne az énekesnek, akinek igen nehéz dolga volt a körülmények miatt. A közönség nem volt elég lelkes, de a Gyengédent azért visszatapsolták, és érdemes is volt, mert másodjára sokkal jobban sikerült. (Az "első sorban" tomboltam.) Amúgy én csak a napokban hallottam először a 98-as Shape anyagot (thanx MarK!), de szemben több felszólalóval, nekem továbbra is a 99-es Gyengéden tetszik jobban, bár tény, hogy van egy-két csúcs hangzás a 98-asban is (mint pl a "lát még" alatti zongora), amit hiányolhatunk az új verzióból, és az is igaz, hogy az ének igazán az eredetivel él együtt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!