Igazából egy rohadós vagy sérült kasztnist kell venni, és a 3.0 akár olcsóbb is lehet. Én láttam mostanában is 3500GBP körül olyat, aminek nem volt szép a bódé, bár egyre ritkább, 3-4 éve tömegével voltak kopott belsejű kabriók fillérekért.
2 milliót biztosan nem szánnék a mutatványra, hiába ki lehet belőle árulni valamennyit.
A másik gond az, hogy jó eséllyel az m3 motorra rá kell még locsolni pár százezret mindenképpen (lapkák, vanos, csapágyak), így mégjobban drágul az egész. Azért köszi a választ.
Kb 2 misitol indulnak, hatar a csillagos eg, a multkor lattam egyet 30ezer fontert ami 12 milla, de kb 10k km volt benne. Igazabol ha szerencses vagy akkor 1 millaert ki lehet fogni olyat ami akar laban hazamenne de nincs rajta vizsga vagy hasonlo, treleren 200-250k forintert viszik haza, ami azert nem egy irdatlan osszeg.
Nem hulyek ezek :) tudjak, hogy elobb utobb sokat fog erni, csak itt azert is fizetned kell ha az uton all a kocsi es egy metert se mesz vele sehova, sok esetben ezert olcsobb mint otthon.
3.2 M3-ak mennyiért mennek? Unom már a szerelgetést (szerencsére az utóbbi időben a szereléssel eltöltött idő erősen konvergál a nullához), de ha itt állna a sajátom mellett egy komplett donor, akkor még egy M3 swapot bevállalnék :).
Nyilvan kell meg kolteni ra, de egy huszon x eves auto soha nem lesz tokeletes, mindenesetre elkuldom tesomat meg a szerelo haveromat, hogy nezzek meg, mert ezen kivul 1,5 millioig nem talaltam epkezlab peldany ami megfelelo lenne. Itt angliaba kicsitt szinvonalasabb autok vannak, csak azt nem tudom, hogy megerne-e hazavinni innen egyet, mert itt a nagyja 28as, ami regado szempontjabol nem tul kifizetodo, ellenben nagyon sok van vegig vezetett szervizkonyvvel fele aron a magyar araknak..csak a jobb kormany meg a paras levego amitol tartok..
Ez ,igaz , mondjuk egy 190 Evo II bármikor odavág egy e30 M3-nak , de más karakter ez tény. Nálam is a hathenger a minimum . . ,de egy keleti gép beszerzése folyamatban van 125p 1500 cm :) , hobby szinten.
Igazából 15 éve néztük az elsőt , egy amerikai behozot gép volt , nagyon rossz állapotban, ebben az árban adtak volna egy jaguár e-type-ot , de nem kellett elhozni egyiket sem mert annyira rosszak voltak.
Egy székesfehérvári nagy gumis cég intézte kompletten, ők BPestre vitték. Húsz éve dolgoznak együtt, kimondottan autó felnik felújítására/fényezésére vannak ráállva.
Végre valahára elkészültek a felújított kerekeim. Meglehetősen tökéletesek lettek...
Régi festés leszórva, összes kis hiba, horzsolás, minden kijavítva, porfestve-lakkozva. 12,500 Ft/db, számlával. Megjegyzendő, hogy 20 éves Ronal kerék (Made in Germany), felújítás előtt gépen megpörgetve : nem volt szükség görgőzésre, semmiféle javításra, azt mondták ezen csak rontani tudnának. Nyolc éve használom ezeken a magyar utakon. Mondjuk kerülgetem az úthibákat.
Autót soha nem fotóról ítélünk meg , sem esőben ,sem éjszaka !! :) Lehet a roszul álló kipufógó a legnagyobb hiba , a gép meg tökéletes . .de, ez is relatív , mert nekem beszélheti az ilyen -olyan dolgokat , majd alámegyek , és szétnézek :).
Más: ha nyomom a napi számláló gombot és közben a gyújtás kulcsonnegyet fordítok majd elengedem a gombot akkor szépen teszteli a műszerfalat illetve 1-12- ig mindenféle számokat ír ki. Ha pedig újra megismétlem és én léptetek a gombbal akkor meg szintén 1-12- ig csíkok meg left on felirat...nem todom mik ezek. Valaki tudja? Köszi. 98- as 316 compact. Különben jó kis gép:)
Van olyan a fórumon aki tanított kulcsot? (Aki saját maga csinálta és nem hallotta meg stb):)
Mert van 5 féle verzióm hogy kellene de nem akar működni. 2 kulcs is van de semmi, led világít, kínomba elemet is cseréltem, de így sem. Talán ground modul? A vevő a tükörbe? Mikrokapcsoló a zárba? Én már nem tudom. Gyári riasztós de belül nincsenek mozgás érzékelők, lehet gyárilag. A kulcson van egy felkelő nap, egy ház vagy nyíl meg az embléma. Ha jobbra fordítom a kulcsot zárás irányba akkor felhúzza az ablakokat bezárja a tolótetőt és villan az index.
Nekem nem szimpi,ráadásul órdít róla,hogy kereskedéses..De 1000X inkább mint bármilyen csökkentett képességű 4 hengeres..
Tehát a megfejtés: találni egy 3. versenyzőt,ami a kettő link pozitív tulajdonságait ötvözik. Na ez a nehéz,nem a krumplis zsák....Mindenesetre sok sikert,és nehogy engedj a 6 hengerből semmiképp se.
Igen,ezt mondtam neki én is,hogy lehet nehéz lesz így eladni,mert sokan a 6 hengert keresik :) Régen volt neki egy e30-as 328.Múltkor mentünk az enyémmel egy kört (320i coupe e36) ,nagyon ecsetelte,hogy mennyire hiányzik neki a 6 henger :)