Keresés

Részletes keresés

zbigniew Creative Commons License 2013.01.06 0 0 505

CSODACSAPAT Tippjáték

(2013 jan. 6, Bischofshofen HS140)

Végeredmény:  http://www.fis-ski.com/pdf/2013/JP/3772/2013JP3772RL.pdf

Szakaszgyőztes:  Rozsdaboglya 436 ponttal, gratulálok!

Nap embere: Kraft

Legnagyobb ugrás: Jacobsen (139 m.)

Ellenőrizzétek!

hoppaaa Creative Commons License 2013.01.06 0 0 504

Családi döntetlen :)

Előzmény: zbigniew (499)
zi_laj Creative Commons License 2013.01.05 0 0 503

Remélem, hogy lesz jobb is!

Előzmény: zbigniew (502)
zbigniew Creative Commons License 2013.01.05 0 0 502
Fura, hogy 5 vereséged ellenére is +145 a pontarányod, ennek köszönhetően szerintem csak ideiglenes lesz az utolsó helyed egy esetleges győzelem után! Sajnos peches a sorsolásod!
Előzmény: zi_laj (501)
zi_laj Creative Commons License 2013.01.05 0 0 501

Köszi!

Előzmény: zbigniew (499)
fanpauli Creative Commons License 2013.01.04 0 0 500

Végre nyertem! Ez a rossz verseny után most némi vidámságot okozott. :)

Előzmény: zbigniew (498)
zbigniew Creative Commons License 2013.01.04 0 0 499

PRÉMIUM Tippjáték  (6. forduló)

(2013 jan. 4, Innsbruck HS130)

zbigniew Creative Commons License 2013.01.04 0 0 498

CSODACSAPAT Tippjáték

(2013 jan. 4, Innsbruck HS130)

Végeredmény:  http://www.fis-ski.com/pdf/2013/JP/3770/2013JP3770RL.pdf

Szakaszgyőztes:  fanpauli 288 ponttal, gratulálok!

Nap embere: Stoch

Legnagyobb ugrás: Schlierenzauer (131,5 m.)

Ellenőrizzétek!

zi_laj Creative Commons License 2013.01.03 0 0 497

Köszi!

Előzmény: zbigniew (486)
zi_laj Creative Commons License 2013.01.03 0 0 496

Megnyugtató rendezése a kérdésnek!

Előzmény: zbigniew (491)
Veszpremi Creative Commons License 2013.01.03 0 0 495

Na, végignéztem, tényleg érdekes. A verseny videója kicsit engem a Kőszegi versenyekre emlékeztet. Még a sánc nagysága is. Nagy kár, hogy a nagysánc meg így lepusztult. Ilyen állapotból felhozni már nem könnyű. Érdekes a történetének a leírása. Én nem is sejtettem, hogy Székelyföldön ilyen sportélet volt anno. Egyszer csak el kéne látogatnom arrafelé, lassan érik már a dolog :)

Előzmény: zbigniew (494)
zbigniew Creative Commons License 2013.01.02 0 0 494

Nagyon szép sánc, ráadásul gyönyörű környezetben is van!

Irigylésreméltó sáncon szánkózhatnak a gyermekeid! :)

Egyébként tavaly februárban még egy veterán versenyt is rendeztek itt.

Akit érdekel, kattintson idehttp://www.youtube.com/watch?v=qzi_CmVUCMM

Itt pedig a tekerőpataki sánc története, nagyon érdekes, ajánlom mindenkinek a figyelmébe!

http://eletmod.transindex.ro/?cikk=16619

A német oldalon is szerepel, íme:

http://www.skisprungschanzen.com/DE/Schanzen/ROU-Rum%C3%A4nien/Valea+Str%C3%A2mb%C4%83/0399/

Előzmény: zosmai (493)
zosmai Creative Commons License 2013.01.02 0 0 493

Előzmény: zosmai (492)
zosmai Creative Commons License 2013.01.02 0 0 492

Ez a Tekerőpataki ugrósánc, amelytől 5 km-re lakunk. 

Előzmény: zbigniew (491)
zbigniew Creative Commons License 2013.01.02 0 0 491

Kedves zosmai!

Ez ám a svédcsavar! :) Mindenre számítottam csak erre nem!

Őszintén szólva, ha nem tűnik föl mindkét nicknél az azonos helyesírási hiba, valamint fogalmazási stílus, akkor eszembe sem jutott volna, hogy azt föltételezzem (így már utólag kiderült) fiadról, hogy bármilyen előnyt szeretne szerezni a játékok során!

Azért azt beláthatod, hogy én, mint a játékok (ideiglenes) adminja jogosan élhettem úgymond a „gyanúperrel”, hogy azt gondoljam egy bizonyos személy több nick mögé bújva szeretne ily módon előnyhöz jutni mindkét játékban! Mint ahogy azt Veszpremi is említette, sajnos a közelmúltban történtek olyan furcsa dolgok a síugró fórumainkon, amik akarva-akaratlanul is gyanút ébresztenek az emberben. Mint a két játék számolója nem tehettem mást, mint hogy az általad fölvázolt történet ismeretének hiányában szóvá tegyem ezt a topikon, az igazságérzetem, a korrektségem, valamint a síugrás és az ezzel kapcsolatos játékok iránti szeretetem ezt diktálta!

Örülök, hogy ezt a kínos szitut pont Te tisztáztad és nem valamely kedves családtagod, mert lehet, hogy kevésbé lett volna hihető a történet részükről!  Természetesen a Prémiumbeli kizárás így hatályát veszíti, kívánok Neked, feleségednek és fiaidnak nagyon jó játékot a szezonok során, remélem nagyon sokáig fogjátok lelkes kis csapatunk táborát gyarapítani az elkövetkezendő években is! :)

Egyébként pedig örömmel tölt el, hogy vannak olyan lelkes síugrást szeretők határainkon túl is, mint Ti, ahol egy teljes család rajong egy ilyen különleges téli sportért egy olyan országban, ahol bár a síugrást nem jegyzik olyan szinten, mint nyugati szomszédainknál, de mindenképp előrébb jár, mint nálunk, hiszen nemrég Barcarozsnyón (Rasnov) nemzetközi versenyek megrendezésére alkalmas sánckomplexumot avattak, arról pedig már nem is beszélve, hogy egyre több ügyes erdélyi v. román ugró bontogatja szárnyait, akiket talán egyszer magyarokkal együtt a Világkupában is láthatunk majd versenyezni (remélem meg érem ezt a napot…)!  Talán éppen az egyik fiad lesz az, akinek a tv-n keresztül szurkolhatunk majd! :)

A pici fiadat természetesen pár éven belül várjuk itt a topikon, Jenőnek pedig még egyszer gratulálok, ügyesen cserélgeti a csapatát, csak így tovább! Bár a nickjéből gondolhattam volna arra is, hogy egy kisfiú játszik, így viszont minden elismerésem neki, talán még nem rontottam el teljesen a renomémat nála! :)

Arra azért kíváncsi lennék, hogy melyik sánc (település) közelében laktok, ha nem vagyok túl indiszkrét!

Üdvözlettel:

zbigniew

Előzmény: zosmai (488)
illeskese Creative Commons License 2013.01.02 0 0 490

Erre én sem számítottam, de nagyon örülök hogy így játszotok, örülök, hogy nem egy csaló játszik egymaga. :D Így gondolom az a döntés, amit zbigniew hozott, értelmét veszti. :)

Veszpremi Creative Commons License 2013.01.02 0 0 489

Bocs, hogy beleszólok, de én nagyon örülök a dolog tisztázásának, köszönjük! És elnézést kérünk! Biztos tudod, hogy sajnos régebben történtek "érdekes" dolgok a síugró topikjaink körül, ami éberen tart bennünket, hamar gyanakszunk. Tegnap este én is megnéztem a hivatkozott hozzászólásokat és gyanúsak voltak az azonos hibák miatt.

További jó játékot kívánunk az egész családnak! Gyertek minél többen a családból, és Székelyföldről, szeretettel várunk benneteket a topikjainkban és a játékban is továbbra is!!!

zosmai Creative Commons License 2013.01.02 0 0 488

Kedves zbigniew,

A kilétünkről nem lenne kötelező beszámolni, ahogy ezt te magad is beismerted a leveledben, de mivel olyan dolgokkal vádolsz ami nem reális, hát akkor felfedem neked a kilétünket. Azelőtt viszont, elmondom neked zárójelben, hogy nagy csalódást okoztál a fiamnak. 

Na, akkor itt volnánk mi, a kis családommal:

-zosmai az én volnék, a családfő

-ekangi77 a kedves feleségem

-hunor2001 a nagyobbik fiam, ő 11 éves

-jeno2003 a középső fiam, ő 9 éves

Az egészen nagyon szeretjük a siugrast követni, ezért is neveztünk be a játékba. Egy siugró sánc közelében lakunk, székelyföldön. Ha majd erre vezet utad, megmutatjuk neked, mert rendszeresen eljárunk oda szánkózni. 

Ami neked feltűnést okozott, hogy ugyanazokat a hibákat követtük el a cserélések alkalmával, hát azt is elmondom, hogy ott az történt, hogy mivel a feleségemnek nem volt ideje a gép elé ülni, megkérte Jenő fiamat, hogy a cseréit irja be. Hát igy sikerült neki, hibákkal. De nem is baj, hisz csak egy 9 éves gyerekről van szó.

Előre szólok, hogy majd ne okozzon neked fejtörést, hogy egy pár éven belül bővülni fog a családi csodacsapatba való benevezések száma, mivel még egy 3 éves kisfiam is van, aki már jelenleg mellettünk követi a versenyeket és örvendezve várja, hogy a siugrók integessenek neki a képernyőn keresztül. 

Ha megadsz egy e-mail cimet szivesen küldök neked egy családi fotót.

Kivánunk neked további eredményes munkát és megkérünk, hogy ezt a négy nevet ne keverd össze.

Üdvözöllek,

zosmai

Előzmény: zbigniew (487)
zbigniew Creative Commons License 2013.01.01 0 0 487

Tisztelt jeno2003!

Először is gratulálok a szakaszgyőzelmedhez, ugyanakkor szeretnék egy kínos témát feszegetni!

Meggyőződésem, hogy 2 vagy 3 nick névvel (ekangi77, hunor2001) játszol a Csodacsapatban, ami a szabályok értelmében ugyan nem tilos, de úgy érzem nem is fair a többiekkel szemben, hiszen így a nyerési esélyeidet próbálod megsokszorozni, ami nem éppen szimpatikus a részedről!

Számomra a 466 és 467-es hsz. tartalma mindenképp sokatmondó, a fogalmazási stílus, valamint a helyesírási hibák együttvéve árulkodóak! Bízom abban, hogy nem futunk le felesleges köröket azzal, hogy meggyőzz én tévedek!

Lényegébe véve a Csodacsapat tippjátékba még belefér a dupla v. tripla indulás egy személy részéről (még ha nem is korrekt), de a Prémiumra már nem, hiszen egy olyan játékostól vetted el az indulási lehetőséget, aki előző szezonbeli Csodacsapat szerepléssel szabályos keretek között „harcolta” ki, hogy el indulhasson a Prémiumban, ő pedig nem más, mint zosmai!

Sajnálatos módon arra így már utólag nem látok esélyt, hogy a jeno2003/ekangi77 kettős közül valamelyik helyet cseréljen menet közben zosmai-jal, hiszen ez így teljesen átrendezné a jelenlegi Prémium állását, nem lenne korrekt egy ilyen döntés részemről!

Ilyen eset tudtommal még nem fordult elő a Csodacsapat szezonok során, így ez nem is lett rendszabályozva anno e csodálatos játék kitalálója, ottisz által! Mivel az idei szezon során az admin szerepet én töltöm be, így egy nem túl szimpatikus döntést kellett meghoznom!

A Csodacsapatot tekintve minden változatlan marad, viszont a Prémiumban a jeno2003/ekangi77 kettős közül a szezon végén a gyengébb teljesítményt nyújtó nick mindenképp kiesik! Ha a jeno2003/ekangi77 kettős valamelyike a 14.-nél nem végezne rosszabb helyen, akkor a 15. hely mások számára még bennmaradást fog biztosítani!

Sajnálom, de úgy érzem ez így fair, kérem megértésedet, melyet ezúton is előre megköszönök!

További eredményes játékot kívánok Neked  a későbbiekben is!

Üdv.

zbigniew

zbigniew Creative Commons License 2013.01.01 0 0 486

PRÉMIUM Tippjáték  (5. forduló)

(2013 jan. 1, Garmisch-P. HS140)

Megjegyzés:  A Csodacsapat által érintett alábbi hibák, amik a Prémiumra is vonatkoznak szintén javításra kerültek!

zbigniew Creative Commons License 2013.01.01 0 0 485

CSODACSAPAT Tippjáték

(2013 jan. 1, Garmisch-P. HS140)

Végeredmény:  http://www.fis-ski.com/pdf/2013/JP/3809/2013JP3809RL.pdf

Szakaszgyőztes:  jeno2003  370 ponttal, gratulálok!

Nap embere: Hilde

Legnagyobb ugrás: Jacobsen (143 m.)

Ellenőrizzétek!

Megjegyzés:  A táblázat már javított verziót tartalmaz! Egyrészt korrigálva van 22man és janisch észrevételei, másrészt jeno2003 kuusamói csapatérték összege is javítva van, ugyanis a 425-ös hsz.-ban rosszul lettek összeadva az ugrók értékei. Eszerint nem 12000, hanem 12300 új csapatának értéke (Schlierenzauer nem 4700, hanem 5000 Ft-ba kerül), így a csapatérték pontja 30 helyett 27, azaz Kuusamó óta játékonként levonásra került 3 pont (összesen 18)!

Ezúton kérnék mindenkit, többek között jeno2003-at, hogy az ugrói értékét helyesen írja le, valamint adja össze ezzel a munkámat lényegesen megkönnyítve! Előre is köszönöm!

zbigniew Creative Commons License 2013.01.01 0 0 484
Köszi a jogos észrevételt, legközelebbi táblázatokban már orvosolva lesz a probléma!
Előzmény: 22man (483)
22man Creative Commons License 2013.01.01 0 0 483

Kedves Zbigniew! A legnagyobb ugrásért a 20 pontot csak Ammannál vetted figyelembe, Jacobsennél nem. Valószínűleg semmit sem változtat, mert szinte mindenki bevette a csapatába. Ezzel együtt kösz a rengeteg munkát és mindenkinek vidám 2013-at kívánok.

Előzmény: zbigniew (481)
zbigniew Creative Commons License 2013.01.01 0 0 482

PRÉMIUM Tippjáték  (4. forduló)

(2012 dec. 30, Oberstdorf HS134)

zbigniew Creative Commons License 2013.01.01 0 0 481

CSODACSAPAT Tippjáték

(2012 dec. 30, Oberstdorf HS134)

Végeredmény:  http://www.fis-ski.com/pdf/2013/JP/3807/2013JP3807RL.pdf

Szakaszgyőztes:  Veszpremi 384 ponttal, gratulálok!

Nap embere:  Jacobsen

Legnagyobb ugrás:  Jacobsen/Ammann (139 m.)

Ellenőrizzétek!

zbigniew Creative Commons License 2012.12.31 0 0 480
Ja, igen! :)
A szokás hatalma... :)
Előzmény: CSom81 (479)
CSom81 Creative Commons License 2012.12.31 0 0 479

Nem Wisłatól? :-D

Előzmény: zbigniew (478)
zbigniew Creative Commons License 2012.12.31 0 0 478
Igen sajnos, ez a cseréd már Zakopanétól érvényes!
Előzmény: Hélia (476)
CSom81 Creative Commons License 2012.12.31 0 0 477

Négysánc alatt nem lehet cserélni. :(

Előzmény: Hélia (476)
Hélia Creative Commons License 2012.12.31 0 0 476

Takeuchi, Prevc ki, Schlierenzauer, Jacobsen be

Schlierenzauer 5000

Kofler               4700

Freund             3900

Hvala                 500

Jacobsen           100

össz:      14200

Marad 3 csere

Előzmény: Hélia (426)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!