Fura, hogy 5 vereséged ellenére is +145 a pontarányod, ennek köszönhetően szerintem csak ideiglenes lesz az utolsó helyed egy esetleges győzelem után! Sajnos peches a sorsolásod!
Na, végignéztem, tényleg érdekes. A verseny videója kicsit engem a Kőszegi versenyekre emlékeztet. Még a sánc nagysága is. Nagy kár, hogy a nagysánc meg így lepusztult. Ilyen állapotból felhozni már nem könnyű. Érdekes a történetének a leírása. Én nem is sejtettem, hogy Székelyföldön ilyen sportélet volt anno. Egyszer csak el kéne látogatnom arrafelé, lassan érik már a dolog :)
Ez ám a svédcsavar! :) Mindenre számítottam csak erre nem!
Őszintén szólva, ha nem tűnik föl mindkét nicknél az azonos helyesírási hiba, valamint fogalmazási stílus, akkor eszembe sem jutott volna, hogy azt föltételezzem (így már utólag kiderült) fiadról, hogy bármilyen előnyt szeretne szerezni a játékok során!
Azért azt beláthatod, hogy én, mint a játékok (ideiglenes) adminja jogosan élhettem úgymond a „gyanúperrel”, hogy azt gondoljam egy bizonyos személy több nick mögé bújva szeretne ily módon előnyhöz jutni mindkét játékban! Mint ahogy azt Veszpremi is említette, sajnos a közelmúltban történtek olyan furcsa dolgok a síugró fórumainkon, amik akarva-akaratlanul is gyanút ébresztenek az emberben. Mint a két játék számolója nem tehettem mást, mint hogy az általad fölvázolt történet ismeretének hiányában szóvá tegyem ezt a topikon, az igazságérzetem, a korrektségem, valamint a síugrás és az ezzel kapcsolatos játékok iránti szeretetem ezt diktálta!
Örülök, hogy ezt a kínos szitut pont Te tisztáztad és nem valamely kedves családtagod, mert lehet, hogy kevésbé lett volna hihető a történet részükről! Természetesen a Prémiumbeli kizárás így hatályát veszíti, kívánok Neked, feleségednek és fiaidnak nagyon jó játékot a szezonok során, remélem nagyon sokáig fogjátok lelkes kis csapatunk táborát gyarapítani az elkövetkezendő években is! :)
Egyébként pedig örömmel tölt el, hogy vannak olyan lelkes síugrást szeretők határainkon túl is, mint Ti, ahol egy teljes család rajong egy ilyen különleges téli sportért egy olyan országban, ahol bár a síugrást nem jegyzik olyan szinten, mint nyugati szomszédainknál, de mindenképp előrébb jár, mint nálunk, hiszen nemrég Barcarozsnyón (Rasnov) nemzetközi versenyek megrendezésére alkalmas sánckomplexumot avattak, arról pedig már nem is beszélve, hogy egyre több ügyes erdélyi v. román ugró bontogatja szárnyait, akiket talán egyszer magyarokkal együtt a Világkupában is láthatunk majd versenyezni (remélem meg érem ezt a napot…)! Talán éppen az egyik fiad lesz az, akinek a tv-n keresztül szurkolhatunk majd! :)
A pici fiadat természetesen pár éven belül várjuk itt a topikon, Jenőnek pedig még egyszer gratulálok, ügyesen cserélgeti a csapatát, csak így tovább! Bár a nickjéből gondolhattam volna arra is, hogy egy kisfiú játszik, így viszont minden elismerésem neki, talán még nem rontottam el teljesen a renomémat nála! :)
Arra azért kíváncsi lennék, hogy melyik sánc (település) közelében laktok, ha nem vagyok túl indiszkrét!
Erre én sem számítottam, de nagyon örülök hogy így játszotok, örülök, hogy nem egy csaló játszik egymaga. :D Így gondolom az a döntés, amit zbigniew hozott, értelmét veszti. :)
Bocs, hogy beleszólok, de én nagyon örülök a dolog tisztázásának, köszönjük! És elnézést kérünk! Biztos tudod, hogy sajnos régebben történtek "érdekes" dolgok a síugró topikjaink körül, ami éberen tart bennünket, hamar gyanakszunk. Tegnap este én is megnéztem a hivatkozott hozzászólásokat és gyanúsak voltak az azonos hibák miatt.
További jó játékot kívánunk az egész családnak! Gyertek minél többen a családból, és Székelyföldről, szeretettel várunk benneteket a topikjainkban és a játékban is továbbra is!!!
A kilétünkről nem lenne kötelező beszámolni, ahogy ezt te magad is beismerted a leveledben, de mivel olyan dolgokkal vádolsz ami nem reális, hát akkor felfedem neked a kilétünket. Azelőtt viszont, elmondom neked zárójelben, hogy nagy csalódást okoztál a fiamnak.
Na, akkor itt volnánk mi, a kis családommal:
-zosmai az én volnék, a családfő
-ekangi77 a kedves feleségem
-hunor2001 a nagyobbik fiam, ő 11 éves
-jeno2003 a középső fiam, ő 9 éves
Az egészen nagyon szeretjük a siugrast követni, ezért is neveztünk be a játékba. Egy siugró sánc közelében lakunk, székelyföldön. Ha majd erre vezet utad, megmutatjuk neked, mert rendszeresen eljárunk oda szánkózni.
Ami neked feltűnést okozott, hogy ugyanazokat a hibákat követtük el a cserélések alkalmával, hát azt is elmondom, hogy ott az történt, hogy mivel a feleségemnek nem volt ideje a gép elé ülni, megkérte Jenő fiamat, hogy a cseréit irja be. Hát igy sikerült neki, hibákkal. De nem is baj, hisz csak egy 9 éves gyerekről van szó.
Előre szólok, hogy majd ne okozzon neked fejtörést, hogy egy pár éven belül bővülni fog a családi csodacsapatba való benevezések száma, mivel még egy 3 éves kisfiam is van, aki már jelenleg mellettünk követi a versenyeket és örvendezve várja, hogy a siugrók integessenek neki a képernyőn keresztül.
Ha megadsz egy e-mail cimet szivesen küldök neked egy családi fotót.
Kivánunk neked további eredményes munkát és megkérünk, hogy ezt a négy nevet ne keverd össze.
Először is gratulálok a szakaszgyőzelmedhez, ugyanakkor szeretnék egy kínos témát feszegetni!
Meggyőződésem, hogy 2 vagy 3 nick névvel (ekangi77, hunor2001) játszol a Csodacsapatban, ami a szabályok értelmében ugyan nem tilos, de úgy érzem nem is fair a többiekkel szemben, hiszen így a nyerési esélyeidet próbálod megsokszorozni, ami nem éppen szimpatikus a részedről!
Számomra a 466 és 467-es hsz. tartalma mindenképp sokatmondó, a fogalmazási stílus, valamint a helyesírási hibák együttvéve árulkodóak! Bízom abban, hogy nem futunk le felesleges köröket azzal, hogy meggyőzz én tévedek!
Lényegébe véve a Csodacsapat tippjátékba még belefér a dupla v. tripla indulás egy személy részéről (még ha nem is korrekt), de a Prémiumra már nem, hiszen egy olyan játékostól vetted el az indulási lehetőséget, aki előző szezonbeli Csodacsapat szerepléssel szabályos keretek között „harcolta” ki, hogy el indulhasson a Prémiumban, ő pedig nem más, mint zosmai!
Sajnálatos módon arra így már utólag nem látok esélyt, hogy a jeno2003/ekangi77 kettős közül valamelyik helyet cseréljen menet közben zosmai-jal, hiszen ez így teljesen átrendezné a jelenlegi Prémium állását, nem lenne korrekt egy ilyen döntés részemről!
Ilyen eset tudtommal még nem fordult elő a Csodacsapat szezonok során, így ez nem is lett rendszabályozva anno e csodálatos játék kitalálója, ottisz által! Mivel az idei szezon során az admin szerepet én töltöm be, így egy nem túl szimpatikus döntést kellett meghoznom!
A Csodacsapatot tekintve minden változatlan marad, viszont a Prémiumban a jeno2003/ekangi77 kettős közül a szezon végén a gyengébb teljesítményt nyújtó nick mindenképp kiesik! Ha a jeno2003/ekangi77 kettős valamelyike a 14.-nél nem végezne rosszabb helyen, akkor a 15. hely mások számára még bennmaradást fog biztosítani!
Sajnálom, de úgy érzem ez így fair, kérem megértésedet, melyet ezúton is előre megköszönök!
További eredményes játékot kívánok Neked a későbbiekben is!
Megjegyzés: A táblázat már javított verziót tartalmaz! Egyrészt korrigálva van 22man és janisch észrevételei, másrészt jeno2003 kuusamói csapatérték összege is javítva van, ugyanis a 425-ös hsz.-ban rosszul lettek összeadva az ugrók értékei. Eszerint nem 12000, hanem 12300 új csapatának értéke (Schlierenzauer nem 4700, hanem 5000 Ft-ba kerül), így a csapatérték pontja 30 helyett 27, azaz Kuusamó óta játékonként levonásra került 3 pont (összesen 18)!
Ezúton kérnék mindenkit, többek között jeno2003-at, hogy az ugrói értékét helyesen írja le, valamint adja össze ezzel a munkámat lényegesen megkönnyítve! Előre is köszönöm!
Kedves Zbigniew! A legnagyobb ugrásért a 20 pontot csak Ammannál vetted figyelembe, Jacobsennél nem. Valószínűleg semmit sem változtat, mert szinte mindenki bevette a csapatába. Ezzel együtt kösz a rengeteg munkát és mindenkinek vidám 2013-at kívánok.