Keresés

Részletes keresés

spers Creative Commons License 1999.06.17 0 0 313
Sziasztok!
Olvasom itten a regi DM uj DM hozzaszolasokat.
Asszem sokan egyeterunk azzal, hogy 101 Tour-nal jobb album meg nem keszult!(2 db bakelit--igazi kincs)
BYE!
KuZo Creative Commons License 1999.06.17 0 0 312
"a rock-os, gedrájtvidmí-s Dave nekem nem jött be"
Ezt sajnálattal hallom! :-((
Tény, hogy nagyon sokaknak tetszett az, hogy ismét rövid Dave haja, de szerintem ilyen nagy váltásra akkoriban senki sem számított! A hosszú haj, tatoo, rockosabb hangzás lehet, hogy el is ijesztett néhány fant, de KELLETT!
Gondolom ebből kiérződik, hogy a keményebb zenék felé is húz a szívem. Biztos elfogultabb vagyok mint te, bocsánat!
A DM sohasem állt egy helyben, folyamatosan változott és remélem ez így lesz a továbbiakban is.
Ha ezek után Dave lila hajjal énekel és Martin zöld fűszoknyában asszisztál hozzá egy szál gitárral az akkor is DEPECHE MODE lesz!
Biztosan sokaknak nem tetszene, de annyi baj legyen!

SOFAD FOREVER!!! :o))

morpet Creative Commons License 1999.06.17 0 0 311
Utóirat:
A Neoról írt véleményemmel senkit nem akartam megbántani, kicsit erősen fogalmaztam, de nem vagyok negatív véleménnyel sem a Neo tagjairól, sem a rajongóikról, csupán a zenéjük nem tetszik. Ez izlés kérdése, amik pedig különbözőek.

Érződik-e az Ultrán Alan hiánya? Nem tudom. Nekem az a véleményem, hogy a Songs Of nagyon igényesen kidolgozott, jól eltalált hangszínekkel, effektekkel, de bizonyos dalok nem igazán jöttek be nekem róla. Az Ultrán ezzel szemben minden dal nagyon tetszik, csak valahogy a hangzás nem az igazi. Kicsit mintha Alan-esre akarták volna csinálni, csak nem úgy sikerült, nem olyan "vegytiszta" az album. Martin nyugodtan adhatta volna önmagát, szerintem a Surrenderrel megmutatta, hogy most is van egyedi stílusa. Ami pedig az albumok modernségét illeti, az Ultra talán kicsit visszalépés a Violator felé a Sons Of-hoz képest, amit én nem is bánok, a rock-os, gedrájtvidmí-s Dave nekem nem jött be.
(Lehet újra min vitatkozni.)

morpet Creative Commons License 1999.06.17 0 0 310
Gyertek pénteken a DM klubba!

Tény, hogy a Neo koncert elmarad a holnapi DM klubban, de a másik program meglesz. Nekem egyébként nem is hiányzik a Neo, mert fantáziátlan zenét játszanak. Eltekintve a kóros ötlettelenségüktől, egyszerűen megölik a zenét: például a Minden lében két kanál zseniális (6/8-os ütemű) zenéjének (4/4-es ütemű) feldolgozása egyszerűen pocsék. A Pecsa-beli Neo koncert egyébként nem lemezbemutató lett volna, csupán egy negyedórás lemezízelítő, de a lemezkiadójuk megneszelte a dolgot, és nem engedi őket most fellépni.
Na, de a lényeg: a másik tervezett program, Dargay Marcell (zongora-zeneszerzés szakos konzervatóriumi hallgató) fellépése nem marad el. Arra kérek mindenkit, ne meneküljetek a büfébe a produkció elől, hanem inkább bátorítsátok a fellépőt. Marcell ugyanis egy szem digitális zongorán 100%-ig ÉLŐBEN fog Depeche Mode-ot ZONGORÁZNI, mintegy 20 percen át. A fellépés egy rövid előre beprogramozott zenekari intróval indul, amit Marcell írt a Surrender az In Your Room és az Interlude Nr.3 bizonyos elemeinek felhasználásával. Ezt követően SEMMI SEM LESZ PLAYBACK, már-már virtuóz előadást hallhatunk: a Pimpf és a Black Celebration megdöbbentő keverékével indul a non-stop DM, elvégre a 101 jubileumát ünnepeljük. Ezt követően gyorsan (1-2) percenként váltják egymást a számok, végig pergő ütemben, az ember csak ámul, mi mindent ki lehet hozni egy zongorából (és persze a Depesmódból). Most csak 1981-től 1991-ig lesznek számok (időkorlát miatt), nagyjából időrendben olyan gyöngyszemekkel, mint az If You Want vagy a Happiest Girl. A "koncert" - szintén a 101-jubileum - Everything Counts-szal zárul, és majd megmutathatjátok, hogy a Pecsa közönsége is tudja-e olyan jól énekelni a záró sorokat, mint a pasadenai fiatalok. Érdemes visszatapsolni is Marcellt, mert hallottam tőle a potenciális ráadást: egy zseniális Master and Servantet.
Azért írtam minderről ilyen részletesen, mert merész vállalkozás kiállni a Pecsa közönsége elé egy szem digitális zongorával. A playbackhez szoktatott közönség igényes és totálisan élő produkciót hallhat, de egész biztos, hogy az első pár perc mindenkit ledöbbent majd. Érdemes azonban bent maradni mert így még biztosan nem hallottátok egyik számot sem.
Szóval gyertek, és hallgassátok meg Dargay Marcellt (reméljük, semmilyen technikai gond nem jön közbe), aztán írjátok meg, hogyan tetszett.
Viszlát ott!

Előzmény: disp_ (307)
KuZo Creative Commons License 1999.06.16 0 0 309
Nekem volt szerencsém kimenni a bécsi koncertre, hát nem volt látványos az biztos! A szinpadkép jó kis szocreál fílingű volt. Szerintem a Devotional turnéhoz képest ég és föld!!! Szeretném tisztázni, hogy NEM a DM teljesítményéről beszélek, hanem kizárólag a dizájnról. Egyébként félreértettél, szerintem az ULTRA még igencsak ott volt a toppon dizájnban, kizárólag a Singlesről van rossz véleményem. :o(
A Recoil új albumára átköltözött a "szépség" ! :o)))
VV Creative Commons License 1999.06.16 0 0 308
régi DM vs új DM...
az az igazság, hogy én először a 101-t hallottam, meg a Violatort. ez a két album tehet arról, hogy megszerettem őket.ugye, akkor kb a Violator volt az utolsó album, úgyhogy csak visszafelé tudtam keresgélni az albumok között. nagyon furcsa volt először némelyik. de kivétel nélkül megszerettem mindet. sőt, minden számot róluk.nagyon tetszett mindig is, hogy államdóan változnak, újítanak, de ugyanazok maradnak mindig. a lényeg változatlan.
a SOFAD pedig tényleg igazi lázadó album volt. sok külföldi újságban is utánanéztem a dolognak. Dave-nek, ahogy kivettem Martin szavaiból, nem kis köze volt a változásokhoz. szóval a lényeg, hogy amikor megláttam az I feel you klipjét, kiakadtam...nameg amikor még előtte a bravoban egy képet róluk... de utána egy éven keresztül kiszedhetetlen volt a kazetta a walkmanből. nameg otthon is az ment, szinte kizárólag. és az Ultrán tényleg érződik Alan hiánya. ez volt első, amit észre vettem én is. de ha rangsorolni kéne az albumaikat, akkor az elején lenne! szerintem nagyon jó, nagyon nyugis. egy kicsit minimalista, de az nem hinném, hogy baj. szerintem sokat finomodott a dolog a SOFAD óta. lehet jó és rossz is ez, de inkább szerintem jó. viszont a turnén kicsit meglepődtem. sajna nem tudtam elmenni egy koncertre sem, de sok képet kaptam/láttam. tudom, persze, hogy nagyon jó volt, meg el is hiszem, de nagyon egyszerűnek nézett ki a szinpad pl. ezt meg nem tudom, hogy jó-e vagy rossz, mert állóképekből kideríteni nehéz. A design egyébként az Ultránál szerintem jó. ebben is változtak, ami nem baj. sőt, a Singles design is jóra sikeredett.bár az már egy kicsit túl egyszerű. nem is vagyok elfogult, mi? :-) nem baj, vállalom. ugyanis azért vagyok az, mert szeretem őket. és nem véletlenül szerettem meg...
a lényeg: szerintem nincs olyan, hogy régi, vagy új. csak DM van. mindig ugyanaz, de máshogy mutatja magát. és ez így van jól. így marad megunhatatlan hosszú éveken át. és így lesz halhatatlan...

ja, hallottátok, hogy a Kroq FM- nél minden idők legjobb zenekara lettek? :-))))) bár gondolom ti is olvastok depechemode.com-ot...

nem tud valaki használható World Violation Tour kalózvideot? eddig senki nem tudott ilyenről... :-(((((

disp_ Creative Commons License 1999.06.16 0 0 307
Sajnálattal tudatom , hogy a Neo koncertről egyelöre nem tudsz írni mert csak szeptemberben lesz :(((((
(A hírt Borbély Lajos is megerősítette.) Ugyhogy nem is megyek le a klubba.
Előzmény: depeche babee (306)
depeche babee Creative Commons License 1999.06.16 0 0 306
Kedves mode rajongók!
Ha van köztetek valaki aki szereti a NEO-t és tud is róla egy-két adattal szolgálni, az dobjon nekem egy emilt mert egy ismerősöm felajánlotta, hogy a netes lapjukba írhatok a klub béli koncertekről.
(Shape örülhet, meg fogom hallgatni mindet)
Köszi előre is!
SHAPE Creative Commons License 1999.06.15 0 0 305
DEPECHE MODE DEPECHE MODE DEPECHE MODE....
SHAPE Creative Commons License 1999.06.15 0 0 304
Na sziasztok!

Ma vagyok utoljára ugyanis reggel repúlők Gőrőgbe.
Még bucsuzoul szeretnék kőszőnetet mondani Morpetnek amiért eljőtt és meghallgatta a technikai hibákkal teli 99-es anyagot.
A julius 31-ei Pecsa fellépés várhatoan jobb lesz :)
Addig is készúlúnk teljes erővel és megprobálunk megfelelni az elvárásaitoknak.
Depeche Babee: Irok egy számot a tepertős pogácsárol de csak neked...
:)

Sziasztok és legyetek jok !

Egy hét mulva jővők,és akkor elkezdúnk dolgozni.

Aki megy Pecsába az bulizzon helyettem is !

sziasztok!

KuZo Creative Commons License 1999.06.15 0 0 303
Régi DM új DM:
Bármennyire is furcsának tűnik én a Speak&Spell után csak a SOFAD lemeznél kezdem újra DM-et hallgatni. Aztán szépen elkezdtem végigmenni a régebbi lemezeken is és egyre jobban bejött a dolog!!! :-)
Nagyon érdekes volt felfedezni azt az utat amit a zenekar bejárt ezidő alatt.
Tehát én a bizonyos korszakok közötti megítélést abszolút megértem, számomra például a SOFAD időszak magasan vezet.
Egyszerűen annyira összeérett a ZENE és a LÁTVÁNY (hála Corbijn papának!), hogy felülmúlhatatlan!!!
Az ULTRA-nál szerintem igen érződik Alan hiánya, de ezt bepótolom a RECOIL-al(az qrva jó!!!).
Ma már ott tartok, hogy nem merek lemenni a Metronómba mert biztos veszek valami CD-t! :-) (Már így is közel 40 darab van!).
Visszatérve a látványra: a mostani korszak dizájnja véleményem szerint csapnivaló! Na most lehet nyomasztani!!!:-))

morpet Creative Commons License 1999.06.15 0 0 302
Halo again!

Na még azért hozzászólnék ehhez a régi DM - új DM dologhoz is.
Sokan vannak, akiknek a 93 előtti albumok jobban tetszenek, mint az azutániak. Ettől még lehet igazi DM rajongó. Hiszen a DM folyton megújuló és változatos zenét csinált, ezért ha valakinek mindegyik album egyformán tetszik, az inkább meglepő, mint ha valakinek valamelyik jobban tetszik a másiknál.
Ez vélemény, senkit sem utálok, akinek más a véleménye.

Előzmény: depeche babee (296)
morpet Creative Commons License 1999.06.15 0 0 301
Hi!

Nem tudom, ki volt pénteken a 101-es Klubban (ShapeGábort mintha láttam volna :-)) , írnék pár sort róla. Szóval nem sikerült túl jól az 50. jubileumi buli, bizonyos okokból 2 órával hamarabb bezárt. Amiről igazán írnék, az a Shape koncert. Sajnos technikai problémák miatt az sem sikerült túl jól, de azért meggyőződhettünk róla, hogy a 99-es anyag jól sikerült. És tisztelet az együttesnek, amiért a technikai gondok ellenére megtartották a koncertet, pláne az énekesnek, akinek igen nehéz dolga volt a körülmények miatt. A közönség nem volt elég lelkes, de a Gyengédent azért visszatapsolták, és érdemes is volt, mert másodjára sokkal jobban sikerült. (Az "első sorban" tomboltam.) Amúgy én csak a napokban hallottam először a 98-as Shape anyagot (thanx MarK!), de szemben több felszólalóval, nekem továbbra is a 99-es Gyengéden tetszik jobban, bár tény, hogy van egy-két csúcs hangzás a 98-asban is (mint pl a "lát még" alatti zongora), amit hiányolhatunk az új verzióból, és az is igaz, hogy az ének igazán az eredetivel él együtt.

disp_ Creative Commons License 1999.06.15 0 0 300
Ford innen leszedheted :

Sitename: Unknown 17 % Chance of Being Open
IP Address Port Logon Password Last Checked Ratio Site Speed
24.30.31.46 21 page page 06-14 at 23:06 CEN None [»»»»»]
FTP Client hot copy: ftp://page:page@24.30.31.46:21 How do I use this?

/d:/stuff/sound/mp3/ soft cell - tainted love.mp3 2814620 bytes

VV Creative Commons License 1999.06.15 0 0 299
huhh... sziasztok! megint rég voltam itt... :-((((
végre sikerült leszednem a gyengédent. nekem teccik. inkább a korai Mode-ra hasonlít, szerintem, bár még csak 3-4 szer tudtam meghallgatni.
mondjuk egy picit talán tényleg "üres" zeneileg, de mindenképpen nagyon jó és TECCIK! :-)))
MarK: nemsoká fent lesz a honlapunkon a 3 Only when I lose myself - remix közül legalább az egyik. majd szólok, ha kíváncsi leszel! bár lehet, hogy mindhármat felrakom valamelyik helyemre...
látom van új emberke is itt, méghozzá egy leányzó! :-)
szijja depeche babee!
depeche babee Creative Commons License 1999.06.14 0 0 298
SHAPE:nem tudnátok írni egy számot "tepertős pogácsa" címen?
Ez az új parlamenti ötlet nagyon megfogott...
depeche babee Creative Commons License 1999.06.14 0 0 296
Hali mindenkinek!
Látom, egyből sikerült közutálatot kivívnom egy őszinte megnyilvánulással.
Nem állt szándékomban senkit megsérteni, megbántani. Ez a véleményem és kész.
Shape:nem azért mondtam a fellépőkről azt, hogy szar, hogy ti ne zenéljetek, szerintem igenis folytassátok amit elkezdtetek. Nekem pl az olasz zenekar nem tetszett a múltkor és az utóbbi időszak fellépői sem. Mint említettem bele-bele szoktam hallgatni az előadásukba. (aztán gyorsan visszamenekülök a shopba)
De ha bárkinek kérése, kérdése van, amit nem mer személyesen feltenni a nagy Borbély Lajosnak, bátran forduljon hozzám és majd tolmácsolom a vezetőség tagjainak.
Üdv:
Depeche Babee
u.i.:a little18-ből sajna kinőttem
MarK Creative Commons License 1999.06.14 0 0 295
Hi!
Külön üdv. az újaknak!
Adeptus: Sajna túl későn szóltál a buliról.
Morpet: hogy tetszik a Shape + Trend anyag?
AntiLoop: Kész a Shape cd, de majd csak júliusban tudom odaadni. (Cris: neked is) Lehet, talán jobb, hogy nem jöttél el a 101-be, mert igen tetemes mértékben sikerült késnünk a Shape-pel, úgyhogy, csak azoknak a "virtuális ismerőseimnek" tudtam cd-t adni, akiket arcról is ismertem, a többiekkel elkerültük egymást...
Egyébként a Neo zenéjét tényleg szokni kell, elsőre nekem sem jött be, én mindenestre próbálok barátkozni vele (ha már mai, divatos zenéről van szó, inkább a Neo-t hallgatom, mint a többi szemetet). Az Ordinary Mortalsról én is hallottam már, de a számaikat nem ismerem (júliusban talán lesznek mp3-aim).
Disp: Jó bulit kívánok neked a PeCsára! Majd, ha addigra o.k. leszek, esetleg felhívlak, hogy milyen volt.
Little18 :-): Nemtom mennyire olvastad figyelmesen a topicot, de én soha nem állítottam azt, amiről írsz és másoktól sem emléxem hasonló hozzászólásokra - talán néhány kivételtől eltekintve. Sőt, majdnem egyetértünk, bár azért annyit hozzátennék: Egy kicsit erős, hogy a DM nem változott annyira. Szerintem változott, de csak annyit amennyit kellett és pont ez (is) a jó bennük. Ennek ellenére nálam sincs korszakokra osztva az együttes, ill. igen, de nincs olyan korszak, amit ne kedvelnék (egyetértek Disp mondókájával :-)). Egyéb véleményem a témában már ismert.
A Shape pedig - most hallgatom ezerrel az új számokat - qrva jó. Ha én mondom, akkor így is van. :-))))) Na jó, bocs, egy kicsit elragadtattam magam, elfogult vagyok. Sajna a fellépő együttesek nagy része nem az igazi, ezért sokan sz@rnak rájuk, pedig akad 1-2 jónak tűnő anyag. Ezt talán - a pénz mellett persze - úgy lehetne kivédeni, hogy az érdekesebb számokat leadnák a klubbokban (PeCsa, 101, Rocktogon-os DM bulik), ami meg jó, arra úgyis felfigyelnek. Én is teljesen véletlenül hallottam meg a Gyengéden-t az egyik 101-ben -> 2 héttel később már direkt a Shape koncert miatt mentem az Almássy térre (pont 1 évvel ezelött). Na mindegy.
Mint már utaltam rá, most néhány hétre sajna felfüggesztem tevékenységeimet, így e topic látogatását is (Kórházi kényszerszünet, de semmi vész, fel fogok épülni - hiszen még tartozom néhány Shape cd-vel :-)). Úgy tudom, hogy Shape sem lesz szerdától 1 hétig (bár ő sokkal kellemesebb okból kifolyólag). Így, távollétünkben arra kérlek benneteket (Dispet, mint topicgazda-helyettest :-), ill., a hozzászólók többi jeles képviselőit), hogy további érdekes témákat felvetve + egyébb "finomságokkal" fűszerezve az eszmecserét, ne hagyjátok elsűlyedni a topicot. Ha visszatérek, ellenőrizni fogom az eseményeket :-))).
Folyt. köv. júliusban.
Hellóka!
Márk
disp_ Creative Commons License 1999.06.14 0 0 294
Azért ez nem teljesen igy van nálam...szerintem igenis korszakokra lehet bontani az együttes müködését. Igaz ez nem inkább személyekhez hanem a zenéhez kapcsolódik. Mert V.C. hatása még a 4. lemezen is érezhető volt pedig akkor már A.W. szerepelt a zenekarban.
A következő "korszakváltás" szeintem a SOFAD megjelenese volt amikor elkezdtek elfordulni a a "techno"-tól. És éppen ezért vannak olyanok akiknen a régi DM tetszik jobban és vannak olyanok akiknek az új .(Na és persze vannak olyanok is mint én akiknek - más-más okok miatt - de mindkét korszak tetszik.
Előzmény: depeche babee (292)
SHAPE Creative Commons License 1999.06.14 0 0 293
SZIASZTOK!

Most folytattam egy kis vitát Depeche Babee-el,és meg kell hogy mondjam kicsit elbizonytalanodtam /Ádámmal eggyutt/ attol hogy "a fellépő eggyuttesek 99%-a szar.
Minket még nem hallott mert nem szokta nézni a fellépő eggyutteseket .
Ezt félig meddig megértem,csak az a baj hogy mi pont nekik csináljuk.
Ha már őket sem érdekli akkor kit érdekel?
Na mindeggy.
Várom a véleményeteket.

sziasztok

depeche babee Creative Commons License 1999.06.13 0 0 292
Sziaszok!
Csak most olvastam a régebbi hozzászólásokat és igazán nem értem ezt a "régi mode-új mode" dolgot! A dm ugyanaz, attól, hogy Vince Clark vagy Alan Wilder benne van, még nem lett annyira más. Mégiscsak Martin a dalszerző és Dave a "torok".(és ne feledjük Mr Andrew Fletcher egyedülálló tapsolását!) Nem szeretem ezt az éles különválasztást gyerekek! Nem vall igazi mode-os lélekre...
Ez az én véleményem (meg még egy-két emberé a klubból) ezért nem kell engem utálni vagy lélekben leköpni.
stay devoted!
SHAPE Creative Commons License 1999.06.13 0 0 291
hI aLL!

Údvőzőllek Depeche Babee!
Fogadjátok szeretettel az uj tagunkat
Sajnos ő is a Depeche Mode-ot szereti,mint itt majdnem mindenki,de mostmár mindeggy.
Inkább valami diszkosat kellet volna ide hivni.
:)

szasztok

depeche babee Creative Commons License 1999.06.13 0 0 290
Sziasztok! Új vagyok itt. SHAPE adta meg a címet és bíztatott, hogy meséljek londoni kalandjaimról. (ugyanis kimentem az ősszel a hdmfc által szervezett utazás keretein belül az angol koncertekre)A lényeg az, hogy találkoztunk Anton Corbijnnal, Andy Franks-szel, Martin feleségével és lányaival és láttunk egy kisfiút akit Dave testőre kísért a hangosító pulthoz. Valószínűleg Jack volt az. :)
Na most ennyi.
Stay devoted!
disp Creative Commons License 1999.06.12 0 0 289
Na figyeljétek milyen fáradt vagyok egy sz@ros linket már 2X csesztem el
tehát :
www.extra.hu/NEO_Persuaders
Előzmény: disp (288)
disp Creative Commons License 1999.06.12 0 0 288
Az előző linket elcsesztem itt a helyes link
Előzmény: disp (287)
disp Creative Commons License 1999.06.12 0 0 287
Hát nemigen értem rá a mult héten...

Neo - Eklektogram :
Senki se számitson Popularos hagyományokra ellenben nagyon sok jo elemet találtam benne (még csk 3X halgattam meg)sok az acid és a house elem de találhato rajta jazz beütés is.
Van a cd-n egy url de nem müxik :(((

Presuaders : Májusban jelent meg ugyhogy mondhatjuk újnak.
Azért hasonlit a James Bond zenére mert az eredeti zenéknek ugyan az a szerzője (John Barry)

A klip letölthető innen

Előzmény: MarK (283)
AntiLooP Creative Commons License 1999.06.12 0 0 286
Hali
Nemtom mennyire uj ez a NEO-Persuaders, de nekem az. Szal eloszor nem teccett, mert olyan James Bond szeru zeneje van, de miutan lattam a klippjet, megvaltozott az abra :)
Amiota idejarok a forumra egesz sok uj es kiraly bandat imertem meg.
Ja es nemregota torzsvendeg vagyok a forumon, lehet gratulalni! :)
Van egy zenekar nalunk otthon, most ismertem meg. Meg keveset tudok roluk. Egy haver mutatta meg a zenejuket. Majd meg erdeklodok feloluk. Mortals a csapat neve, es van vagy 17 szamuk, ideillo mufajban. Van egy Enjoy the Silence feldolgozas is, szerintem egesz jo. A hangszereles es az enek nekem nagyonb teccik, viszont a zene inkabb atlagos. De lehet,hogy csak keveset halgattam. Az enekesnek olyasmi hangja van mint KIKInek a volt elso Emeletbol.
Ha erdekel vkit, megerdeklodom milyen korulmenyek kozott lehet terjeszteni.

Csa'
Topic elore! :)

Adeptus Creative Commons License 1999.06.11 0 0 285

Bocs ! Sikerült elszúrnom a linket:
természetesen
ez a jó cím
Ezer bocs !
Adeptus Creative Commons License 1999.06.11 0 0 284
Idesüss ! Ez egy jó buli lesz szombaton (12-én).
Nem egy nagy durranás, amolyan házibuli jellegű mint kb 12 éve ... emlékeztek ?
No, azért mindenki nem olyan fiatal :)
MarK Creative Commons License 1999.06.11 0 0 283
Disp!
Meglehetősen inaktív vagy mostanában! Mi lesz a topickal, ha 15.-től eltűnök úgy kb. 2-3 hétre? Te, mint kinevezett topicgazdahelyettes, igazán összeszedhetnéd magad egy kicsit! :-))) Na jó, nem idegesítelek tovább... Kár, hogy kihagyod a ma esti 101-et.
Egyébként milyen az új Neo album?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!