Ha márkaszervízben csináltatod akkor nagy esélyed van rá hogy jo lesz.
De az a trükk máluk ha nem találták el a színt akkor beleködölnek egy kicst a körülötte lévő elemekbe hogy ne legyen feltünő.
És ezt nem veszed észte az a baj. Csak ha nagyon megnézed. Ezt a trükköt metalfénynél szoktál alkamazni.
Oraszlánok
Mindjárt itt van a a tali és akkor hova megyünk??????
Na igen, sajnos... :-(
Valamelyik újságban olvastam erről a párosról (Autó Piac, ha jól emlékszem, 2002/03. szám), nagyon tele van téve extrákkal, ha szériaérett lesz, én 7-8m körüli ár alatt nem hiszem, hogy magyar ember hozzá tudna jutni... Főleg, hogy egy 147 lovas Opel SpeedSter is 11 milla, ha jól tévedek... Na mind1...
Ja és ebből a 2.2-es az dízel(!), ami azért nem semmi. Mindenesetre ez is bizonyítja, hogy a 2l-es 180 lóerős motor fejlesztését azért még nem állították le, úgyhogy lehet még reménykedni. :-)
A bal felső linkben találtam!!!
Ott még kép is van!
A Peugeot nagyszerű sportautókat állított ki, ám egyelőre nem tudni, lesz-e sorozatgyártásuk. A piros vátozat neve Carreau (káró), a feketéé Pique (pikk). Áramvonalas karosszéria és érdekes formaterv jellemzi a kocsit; a motorháztető agresszív módon nyúlik a szellőzőnyílásra. A kiállított példányokat kétféle motorral szerelték fel; az egyik 2 literes 180 lóerős, míg a másik 2,2 literes, 175 lovas.
Csak egy felvetés... Mit szólnátok ahhoz, hogyha meghívnánk a találkozóra a 406-os és a 307-es társtopic-ok rajongóit? Persze annak is megvannak a maga veszélyei, ha túl sok autó van, mert problémás lehet a parkolás és hasonlók, de gondoltam megkérdezem mégegyszer, ki mit szól hozzá és biztos ők is szívesen találkoznának Janikáékkal (de jó lenne, ha el tudnának jönni!). Szóval nem erőltetni akarom, csak gondoltam felvetem.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha márkaszervízbe viszed, számíts a 206wrc féle árra. Nekem (igaz az egy Focus volt) 1,5 éve 35e- fújtak metálfényben. Ja, még egy rossz hír: az áfáról se feledkezz meg. Szerintem jobban jársz, ha keresel egy maszekot, vagy csináltasd meg cascora, ha alacsony az önrészed. Másik lehetőség: ha van a lakáson biztosítás, akkor a felelősségbiztidre is meg tudják csinálni - így semennyibe sem fáj.
Még csak 10 ember jelentkezett a talira?
Én szoltam egy ismerősnak akinek peugeotja van és ő is jön a talira. Igy már 11-en vagyunk. És szoltam a Janikának is és Tóth Iminek is szoltunk hogy probálja meg elintézni hogy Janika ott legyen a talin.Ugy néz ki hogy jön a fotos lány is amiröl már beszéltem. Ti is szoljatok ha van még ismerős hogy minél többen legyünk.
Már csak 15 nap.
Az a baj ,hogy nem tudják csak a horpadást javítan ezért az egészet fujni kell.
Ja egy fontos kérdés hány éves az autod,mert ha már két éve akkor lehet hogy bele kell ködölni a többi elembe is ezt azért kell mert elüthet a fényezés a többitöl.
De az a legjobb ha több helyen is kérsz árajanlatot !!!
Csá.
hmmm voltal itt regen ??? ;DD en nem emlexem na mind1
hat nezd telleg nemmindegy hol csapta meg de belem 1 honaposan belemjott 1 skoda es az ajtot megnyomta, 53k volt a javitas... bar ez biztis sok volt dehat nem en fizettem, 1 elemet altalaban 18k ert fenyeznek telibe...
BUNNY:
Szerintem semmit, sőt a szervizkönyvben még az is le van írva, hogy tudod nullázni, meg beállítani.( de most pls ne követeld rajtam, hogy copyzzam be:-))
hát nem tudom hogy mit csinál az tuti hogy villogni fog meg. Nagy baj nem lehet vele. nulláztattni nem fogják.
Elviszed szervizbe megnézik kiveszik a 30e intervallum figyelőt szerintem és ártakják pl. 60e-ra a villáskolcsot.