Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.11.18 0 0 1623
Policy of Truth: LCDBong 19 es az amerikai megvan.
(az amerikain a trancentral mix-et elirtak, egyebkent azt a KLF remixelte)

Alan Wilder-tol kerdeztek, hogy tudna-e hiressegeket mondani, akik szeretik a DM-ot. O egyedul Geena Davis-t emlitette (tobbet nem, talan szerenysegbol?)

Egyebkent mikor keszult az a Devenyi interju (remelem, meg a nyolcvanas evekben ;)?

Előzmény: morpet (1622)
morpet Creative Commons License 1999.11.18 0 0 1622
Szigi: még egy apróság a SOFAD albumkritikádhoz: oké, csak kötözködés, de nekem a Violator CD-m borítójában is van kép az együttesről, négy kicsi és sötét kép a 4 tagról a szövegkönyvben - persze nem beszélve a 81-85 és a 101 borítójáról.

Ja és ha az LCDBONG20 WIME mellé még vki a CDBONG19-et (Policy Of Truth capitol mix, beat box és Kaleid remix) vagy az amerikai változatot is kölcsön tudná adni...

mortals Creative Commons License 1999.11.18 0 0 1621
Disp, Mark, vagy valaki: meséljétek már el miért volt Disp a fókuszban! És mi történt ottan? Kíváncsi vagyok...
MarK Creative Commons License 1999.11.18 0 0 1620
Woodpaul: én már egyszer elküldtem az ftp jelszót 15.-én a hotmail-es címre, erről írtam is. Nos, akkor elküldöm az index-re is...
morpet: jó, hogy írtál az Until The End...-ről, mert én nem láttam sehol. Z+: zenetv@zplusz.hu
DM-U2: rajongói szemmel, a zenéjük, pályafutásuk általm vélt párhuzamáról már írtam, de jó, hogy cyba_T is írt róluk, mert engem nagyon érdekel a két együttes személyes kapcsolata (ha van) és úgy általában a sztárok kapcsolata. Pl. érdekes volt az a tavalyi info, amikor vmelyik USA-beli DM koncert elött(után) Madonna látogatta meg kedvenceinket az öltözőben...
DM-Graf-Dévényi: Szerintem igencsak meglepődnénk, ha tudnánk, hogy még milyen sok ismertebb személyiség kedveli a DM zenéjét.
Disp: direkt megmondtad az operatőrnek, hogy úgy vegyen, hogy jól láthatóak legyenek a háttérben lévő poszterek a falon? :-)
Alphaville: annyira sohasem volt a kedvencem, hogy elmenjek Győrbe...

mortals Creative Commons License 1999.11.18 0 0 1619
Sziasztok!

Nem kacsa!!!
Tényleg lesz Győrben Alphaville koncert!
Egy újsághírdetés alapján a barátnőm felhívta a megadott info-számot: A koncert 1999. november 27-én egy 2000 férőhelyes sportcsarnokban lesz, a belépő 3000ft, és kb 100 percet játszanak. :-) Ha valakit érdekel otthon előkeresem a telszámot... :-)

disp Creative Commons License 1999.11.17 0 0 1618
Igen Disp szabadságon és szerepelt a TV-ben :)
Aki olvassa 0:10 kor ismétlik a FÓKUSZ-t az RTL-en

VV 2 cd már kész :)

Előzmény: VV (1613)
morpet Creative Commons License 1999.11.17 0 0 1617
Nekem is ugyanez a CD kellene, mert az amerikai van meg, plusz volt nalam a 7" versionos europai World In My Eyes. A vocal verzio 128 kbs-os mp3-ban van meg.
Szoval LCDBONG20 World In My Eyes kerestetik!

Ja, es mi annak a Zmeg-nek az email cime? A honlapjukon nem talaltam olyat.

Előzmény: Törölt nick (1614)
Woodpaul Creative Commons License 1999.11.17 0 0 1616
Sziasztok !

Először a találós kérdések megoldásaival kezdem a levelem.
1. Martin kedvenc focicsapata. Tévhit,hogy ez a Chelsea. Tudom, hogy szinte mindenütt a Chelsea-at emlitik. Az igazság az, hogy az Arsenalnak drukkol egészen gyerekkora óta. Hogy honnan tudom ? Maga Martin jelenette be jó másfél évvel ezelőtt a depechemode.com-on. Ezenkivül eldicsekedett azzal, hogy őriz egy dedikált mezt Dennis Bergkamptól (tudjátok, a légiszonyos holland sztártól). Szóval, szegény Martin biztosan nagyon szomorú, mert kiesett a csapata a Bajnokok Ligájából. Ez van...
2. DM fan TV-man: Dévényi Tibor ! Garatulálok, Szigi ! Hogy honnan tudom ? A Veszprémi 7 nap (ingyenes veszprémi újság) hasábjain jelent meg vele egy interjú. Egy mondatát nagyon bevéstem az agyamba. Ezt mondta: "Öregnek érezem már magam ahhoz, hogy a fiataloknak a diszkóban a Depeche Mode hallhatatlanságáról beszéljek...". Mit szűltok ehhez ? Bevallom, én sosem kedveltem az ipsét, de eme nyilatkozata miatt sokat nőtt a szememben.
Kicsit más. Dave-Martin fogadása a Chelsea-Manchaster Utd. FA kupa döntő előtt. A legenda szerint Dave fogadott Martinnal, hogyha a Chelsea megnyeri a kupát, akkor ő levágatja a haját. A Chelsea 2:0-ra győzött, igy Dave megszabadult hosszú fürtjeitől. Mint az Useless klipjében kiderült, Martin is... :-) Tényleg nagyon brutálisan komikus abban a klippben... :-) !
A végére pár üzenet.
VV: Ha irtál, még nem tudom megnézni, mert ilyenkor 4-5 óra tájban a Hotmail elérhetetlen. Ha még nem irtál, akkor légyszives ide cimezd a levelet: mrwoodpaul@index.hu.
MarK: Megkérhetnélek, hogy küldd el nekem is az ftp password-ödet ? Nagyon hálás lennék !

Egyelőre ennyi ! See You !

Useless Creative Commons License 1999.11.17 0 0 1615
Jelentem: Z +-os levelem megírtam.

Szerintem az a két srác, aki Martin-kinézetű volt, és pengével szórakoztak, egyértelmű, hogy a fejüket borotválták. Nincs ebben semmi elítélni való, én is megteszem hetente. :-))))

Vasárnap a VOX nevű német adón volt egy természetfilm, melynek aláfestő zenéje a kedvenc remixem volt: Useless DJ Krueder. Szarvasvadászatról szólt...

Tudtátok, hogy Steffi Graf DM-es? Egy teniszversenyen DM polóban jelent meg!

Törölt nick Creative Commons License 1999.11.17 0 0 1614
Halo c. klipben Jenna Elfman mint Cameo (a kisebbik lany?).
A szineszno kepeit es biografiajat megtalalhatjatok a neten)
A faterja egyebkent hires (film?) zenesz, asszem Robert a neve.

Egyeb erdekessegek:

1, DM-U2
A magyarorszagi U2 koncerten egy magyar lany megkerdezte Bonotol, hogy szereti-e a DM-ot. Bono huzott szajjal kitert a valasz elol.
Alan Wilder egyebkent nem kedveli Bonot a hangja miatt, de egyszer beszelt Edge-el is.
Amugy a U2 megnezett egy DM koncertet is (1993), mert kivancsiak voltak a turnejuk elott Anton Corbijn masik munkajara is.

2, Alan Wilder egy rovid vagas erejeig szerepel az Agyban Madonnaval c. (In bed with Madonna) filmben. Allitolag. Megvan valakinek a film?

Valaki tenyleg kolcsonadhatna egy napra, begrabbelesre a World in my Eyes (mayhem mode) remix-et CD-n. Megkoszonnem.
Kellene meg (szinten grabbelesre)
World in my Eyes (dub in my eyes)
Happiest Girl (the pulsating orbital vocal mix)
ismetlem vocal, nem az instrumental valtozat.

Elore is kosz

VV Creative Commons License 1999.11.17 0 0 1613
na mi van? nem csak Disp van szabadságon??? :-)
Előzmény: morpet (1612)
morpet Creative Commons License 1999.11.17 0 0 1612
VV: okéoké

Mark: nekem nincs Death's Door flexim, egy barátom nyerte a HDMFC-ben, nála láttam. Egyszer felajánlotta, hogy nekem ajándékozza (neki amúgy nem a kedvence ez a szám), de nincs erre érdemes lemezjátszó otthon, meg egyébként sem én nyertem.

Többiek: TÖBBIEK!?

Előzmény: VV (1611)
VV Creative Commons License 1999.11.17 0 0 1611
Morpet: tudomtudom! és értem, amit mondtál!
én csak a saját véleményemet mondtam a tied tükrében. ha nem teccikneked a Condemnation, hát nem teccik. van ilyen. :-)))
Előzmény: morpet (1610)
morpet Creative Commons License 1999.11.16 0 0 1610
VV: én nem azt mondtam, hogy azért nem tetszik a Condemnation, mert kevés a szinti benne. Kétségtelen, hogy vonzódom a szintizenéhez, de a Condemnationnél nem (csak) ez lehet nálam az ok, ami miatt nem kedvenc. Szigi kérdezte, hogy miért nem tetszik, én meg kiemeltem néhány dolgot:
"a stílus, az énekesnők domináns szerepe, a taps jellegű ritmus, a dallamvezetés és a
zenei alapok egyszerűsége és Dave szenvedő-szenvedélyes éneke sem"
Talán azt kellene írnom, hogy "nem teccik és kész"?

Until The End...: a múltkor láttam a Virgin-ben, de csak arra emlékszem, hogy árengedményesen is háromezervalamennyi volt.

disp: ja igen, Lysette a Playboy modellje is volt... Amúgy az egyik linket rosszul írtam, nem homes.qcmecity.com, hanem homes.acmesity.com, az utolsó link pedig fizetős site.
wiseman: a cím nem rossz, de a letöltés nagyon lassú
artifex: talk talk audió cd-n... nagyon csábító! CD-t írni tudnék, ha lenne miről
cyba: ismét egy rejtélyes feladvány, kíváncsivá tettél!

Előszilveszteri HDMFC: na végre valami!

tavaszi: életemben először én is akkor voltam a HDMFC-ben, amikor te először és mostanáig utoljára. Üdv a topicban, és gyere nyugodtan a Pecsába, szerintem teljesen kulturált hely. (Talán csak épp borotválkozni próbált a két srác, akiket a wc-ben láttál, hogy illő kinézetűek legyenek a klubban. :-))

Előzmény: VV (1604)
mortals Creative Commons License 1999.11.16 0 0 1609
Sziasztok!
Először is, én is írtam egy levelet a Z+-nak, mivel az érzéseink hasonlóak, és én is reménykedem... :-)

Morpet. Halo ügyben teljesen igazad van, nem emlékeztem pontosan... Ugyanazt van meg nekünk.

Condemnation. Egyetértek VV-vel. Talán azért nem közkedvelt a Mode-osok között, mert eléggé gospel hangzású, és egyszerűségében is elüt a többi SOFAD számtól. Én jobban el tudtam volna képzelni B-oldalas számnak. Az meg főleg érthetetlen, miért kellett videóklippet is csinálni belőle - talán nekik jobban tetszett, mint nekünk... :-) Talán egy Rush vagy Higher Love jobb lett volna helyette.

Üdvözöllek itt Tavaszi. Ha hazajössz, bátran gyere le DM fanklubba, tapasztalataim szerint nagyon ritkák az attrocitások. Szerencsére manapság már inkább a zenéért járnak el a fiatalok.

tavaszi Creative Commons License 1999.11.16 0 0 1608

Sziasztok!

Itt vagyok a tengerentulon (nem sokaig) es egyszer a valamelyik Tv reklamja kozben ezt lattam/hallottam:
Egy rakas fiatal all es a a Just can get enough-ot enekli , talan zene is volt a hatterben , nem tudom . Azt hiszem a GAP nevu cege volt a reklam(farmer?).
Milwaukee egyik radiojaban (620WTMJ) az egyik musor elott mindig a Try walking… elso masodpercei mennek minden alkalommal amikor reklam utan a musorvezteo megszolal. Ez mondjuk a legtobb ami ertekelheto ebben a varosban.
A forumba mar regebben akartam irni de mire megszuletett a mu elvesztette aktualitasat.
En egyebkent egyszer voltam a klubban 95 juliusaban a Popular koncert miatt foleg.
A mellekhelysegben 2 Martin fazonu gyerek( reszegek voltak) “idetlenkedett”, az egyiknek penge volt a kezeben es verzett a keze. Nem tunt veszelyesnek de eleg bizarr latvany volt egy “szorakozohelyen” .Ugye nem gyakori az ilyen? Egyebkent most ujra kivancsi lettem , amint tehetem elmegyek.
Udvozlok Mindenkit.
‘tavaszi’

MarK Creative Commons License 1999.11.16 0 0 1607
Üdv!
Kezdem egy jó hírrel:
Dec. 30., PeCsa: előszilveszteri HDMFC!
Már megint szépen fogok kinézni 31.-ére... :-)
Death's Door: morpet, neked is megvan az a hajlékony lemez? Még a 80-as évek elején, az "általánosban" láttam ilyet, csak az kék volt és orosz nyelvlecke volt rajta... :-)))
Talk Talk: szerintem nem csak az ismertebb számok jók, az első 2-3 lemezük egész korrekt.
Wiseman: kösz a címet.
The world is not enough: Emlékeztek? Ezt a Bond-dalt mondta le a DM az év elején - még itt is téma volt. A Garbage készítettel el, most adták ki, szerintem jó lett, eléggé DM-os beütésű, ha lehet ezt mondani. Dave hangjával talán egy DM számnak is elmenne.
W: egyetértek.
cyba_T: már megint kiváncsívá tettél...
:-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.11.16 0 0 1606
Lysette Anthony-ról jutott eszembe, hogy a Halo klipjeben szereplo egyik lany a kesobbiekben hires amerikai szineszno lett. Kirol is van szo tulajdonkeppen?
mortals Creative Commons License 1999.11.16 0 0 1605
Csakazértis én leszek az 1600.! :-)))))))
VV Creative Commons License 1999.11.16 0 0 1604
a Condemnationnal kapcsolatban: szerintem butaság olyan dolgokra fogni a dolgot, hogy kevés a szinti, vagy akármi.
szerintem nem attól DM a DM, mert szintivel van teletömve. való igaz, minden album túlnyomó részében a szintik játsszák a szerepet. nade az In your room zephyr mix-ben sincs sok szinti, mégis imádja mindenki.
szerintem a zenekar DM mivoltát sokkal de sokkal mélyebben kell keresni. az, hogy szinti-e vagy sem, csak részletkérdés...
szerintem...
Előzmény: morpet (1598)
Strange Creative Commons License 1999.11.16 0 0 1603
1. Az Until The End Of The World egy nagyon jó album, érdemes beszerzni. Lehet, hogy megköveztek, de a Death's door még a gyengébb produkciók közül való.
2. Erasure - a sivatag effektus az első három lemezre nem igazán volt jellemző. Nagyon jó albumok voltak. Azután jött a Drama, ami két szám kivételével dráma. A Chorus egykiváló lemez - kicsit visszataláltak magukhoz, azóta viszont teljes homok... V. Clarke hetero-hovatartozása tudomásom szerint egyértelmű. A színpadon csak teszi magánt Andy közönségének. (Egyébként a meleg-vonal elég jellemző a 80-as évek szintipop bandáira: tisztelet a kivételnek!)
3. Talk-Talk - első lemezük, mily meglepő a 'Talk Talk' nekem nagyon bejön, meg is van. A többi már nem annyira.
4. Utánanéztem a Boytronic második lemezének címe The Continental és már első kiadásban is megjelent CD-n, gondolom igen kis példányszámban.
disp Creative Commons License 1999.11.15 0 0 1602
Amint látom a nevezett högy nem utasitja vissza a ruhanélküli szerepeket sem :))))
Előzmény: morpet (1599)
Wiseman Creative Commons License 1999.11.15 0 0 1601
morpet,

Itt megtalálod a Such a Shame-t, egyéb régi zenék társaságában:

http://zap.to/canna

Előzmény: morpet (1599)
artifex Creative Commons License 1999.11.15 0 0 1600
ize. nekem van talk talk cd-m, cim szerint az it's my life. ezen van a ket akkori nagy slager, a such a shame es az album cimado dala. blancmange-bol a koncert amit irtam az videon van meg (ha meg megvan). van erasure wonderland koncert video is. a zene kurva jo, de a kozonseg nevetseges. hm. fogalmazzunk ugy hogy forro hangulatu volt a koncert... egyebkent az enekes szerintem homoki buckalakonak szuletett alapbol, viszont clarke-ot nem tudtam sehova sem tenni eddig. az emlitett koncerten vannak olyan reszletek amikor a hovatartozasa egyertelmu. mind1, a zene kurva jo (volt akkor meg), ugyhogy a tobbi a o soc. problemajuk. a beloved sweet harmony szama kiraly, ha valaki mp3-ban birtokolja attol lenyulnam adott esetben. nik kershaw szinten jo, sajnos nincs.

az egyetlen la prelude lemez is megvan. azt hiszem arccal a foldnek volt a cime, es az az egy szam amelyik ismert volt, korrekt. a tobbi tucatzene.

a dijakhoz meg annyit tennek hozza, hogy ha valamelyik muvesz (zenesz,szinesz,rendezo) abban az evben nem csinal semmi ertekelhetot akkor jo esellyel palyazhat az eletmu dijra. ilyet lattam mar a monacoi dijatadason es oscar-on is. nem mintha eddig merce lett volna szamomra barmelyik ilyen dij is (a titanic dijak jo peldak erre), de ezen ket esemeny utan meg megnezni sem vagyok nagyon hajlando a dijmusorokat (azert klaudia klipper musorvezetoi jelenlete meg tudja az uzleties zenet feledtetni velem...).

cd masolas megoldhato, van iro kezkozelben. mindenesetre lassan azt hiszem kell titkolnom a 80-as evekbeni cd-imet, mert az iro tonkremegy a sok irastol.

;)
mindenesetre ellenorzeskent hogy kinek milyen cd-je jelent meg, tudom ajanlani a http://www.cdnow.com cimet. sajnos amerikaban van es igaz hogy is rendelni lehet, de se szamlam se penzem onnan rendelni. ha esetleg van valakinek surun idejaro amerikai kapcsolata az dobjon ma' meg egy email-lel.

egy kicsit bolere eresztettem magam, ugyhogy itt az ideje hogy befejezzem.

udv mindenkinek

Előzmény: MarK (1597)
morpet Creative Commons License 1999.11.15 0 0 1599
Na, már tovább haladtam a topic olvasásával.

Z+: szerintem alig van DM klipjük.
Gascone étterem: állítólag méregdrága hely.
Miss Spears: sokkal rosszabb zenék is vannak nála, amik ráadásul esztétikailag is kevesebbet nyújtanak.
Martin kedvenc focicsapata: a Chelsea nem Dave kdevence? Vagy hogy is volt az a fogadás 1997 tavaszán?
Talk Talk: az Such A Shame c. számot régebben sokszor láttam a VIVA2-on, de nem sikerült találnom senkit, akinek lett Talk Talk volna hanghordozója. Pedig az a szám nagyon tetszett. (Még van néhány ilyen szám, mint pl. Fiction Factory / Feels Like Heaven, ezt az egyet félig sikerült megszereznem; Nick Kershaw / Wouldn't It Be Good - ezeket mind a VIVA2-n ismertem meg pár éve.)
Beloved: nem is tudtam, a mixelésükről. A két WIME mix amúgy nagyon jól sikerült szerintem, bár egymásra talán túlságosan is hasonlítanak.

Más. Én csak nemrég olvastam vhol az I feel you borítóján lévő számok jelentését. Lehet, hogy rajtam kívül mindenki tudta, hogy az a 4 szám a 4 tag születési dátuma, de talán újdonság vkinek. Az I Feel You klippjében pedig egy Lysette Anthony nevű csaj szerepel, aki ismert színésznő. Néhány link a csajról:
www.geocities.com/Hollywood/Interview/2687/banner.html
www.btinternet.com/~dave.newton/lysette-anthony/index.html
homes.qcmecity.com/jennyjones/liedetector/137/index.htm
www.zoy.com/preview/ppage.msql?clip=36

morpet Creative Commons License 1999.11.15 0 0 1598
Még csak péntek du-nál tartok a topicban, de gyorsan írom észrevételeim.

mortals: az én Halo demómat Dave énekli, nem Martin. Érdekes lenne a kettőt összevetni!

Condemnation: hát igen, eretnek módon nem vagyok oda ezért a számért. Abszolút nem Depeche-es szám. A Songs albumra sokan mondják, hogy nem tipikus DM album. Ez talán igaz, de azért a legtöbb szám mégis szintetizátorokra épül, és eléggé jellegzetesen Martin Gore dal. A Condemnation viszont eléggé más stílus. Hosszan sorolhatnám, hogy mi minden nem tetszik benne (a stílus, az énekesnők domináns szerepe, a taps jellegű ritmus, a dallamvezetés és a zenei alapok egyszerűsége és Dave szenvedő-szenvedélyes éneke sem). De hát ízlések és...

Szigi: a Rush témához én nem szólnék hozzá, viszont egy apróság a honlapodhoz, ahol mintha a Death's Doornál némi pontatlanság lett volna. Pl. szerintem a Somebodyhoz nem hasonlít, inkább csak a(z akusztikus) live változat. Az eredeti, ami az 1991 novemberében kiadott Until The End Of The World OST albumon (Wim Wenders filmje) jelent meg - ahogy Szigi is írta -, a jazz mixhez jobban hasonlít, mint a live változathoz. [Tényleg, hallotta valaki annak az albumnak a többi számát? Engem érdekelnének, mert elég neves előadók - Nick Cave, REM stb. - szerepelnek még rajta.] A jazz mix viszont nemcsak a Condemnation maxin jelent meg, hanem már 1992 elején (!) kiadták hajlékony "bakelit" lemezen. Ezt a lemezt a Bong magazin vmelyik számához mellékelték, de később pl. a HDMFC-ben is lehetett nyerni ilyet, (amikor még előfordult olyan, hogy nyereményjáték).

Le Prelude: én csak 1 számukat ismertem, nem tetszett, de érdekes volt. Hogy mennyire lehetett volna építeni a Bonanza közönségére? Hisz a Populär is csak addig jutott, ameddig... Erről jut eszembe, van egy Populär képem (a honlapon is fent van), amin ez a felirat áll 'A Populär a Bonanza Banzai méltó követője lehet'. Öhhhmmmmm.

MarK Creative Commons License 1999.11.15 0 0 1597
Woodpaul: vmiért semmi sem jelenik meg az extrás "oldalamon", de mailben küldöm a password-öt, ftp-vel elérhető és könnyebben "le is jön" a cucc.
Igen, én is úgy tudom, hogy Mart a Chelsea-nek szurkol...
MTV "Music" Awards: szerintem itt előre le vannak osztva a lapok, gondolom pl. Britney-nek a menedzserek még azt is megmondták, hogy mit mondjon a köszönő szövegben... Nálunk ugyanez megy kicsiben. Emiatt sem hiszem, hogy eredményesen tudnánk lobbyzni egy DM napért a Z+-on. Szerintem a Kiadók + akik pénzel nyomatják a TV-t állítják össze a műsort... Nehogy azt hidd, hogy érdekelné őket 30-40 levél. Persze lehet, hogy túlságosan szkeptikus vagyok. Azért én reggel elküldtem egy mail-t nekik... :-)))
artifex, Strange: ha már 80-as évek, pl. a Talk Talk nálatok mennyire ok? Azon kevesek közé tartoznak, akiktől még bakelitem is van. Erasure: amennyire tudom, sajna náluk a "sivatag effektus" mindig is élt.
:-)
VV Creative Commons License 1999.11.15 0 0 1596
nnna. hála Márknak, sikerült végre eligazodnom a single-borítókon. most már tudom, hogy melyik az európai kiadású...
nameg rájöttem, hogy amit eddig ismertem, az amerikai, vagy a box set. :-)
szigi101 Creative Commons License 1999.11.13 0 0 1595
De jó, eltűnt az összes vendégkönyves bejegyzésem.

Nnna. Szóval megvolt a kis megemlékezés a BS mellett. Tavaly, a 4 éves évfordulón 200-an voltak. Most harmincan. "Ha eltűnne a dalos, akkor is megmarad a dal, és segít, hogy boldogabban élj".

Condemnation. Örülök, hogy mindenki elmondta a véleményét a számról. Kezd összeállni a kép, ez egyébként az a dal, amit a legtöbben mondanak "antiszámuknak" a DM-től. Érdekes... Még néhányan mondták az I Sometimes Wish I Was Dead-ot, a Get Right With Me-t és a Jazz Thieves-t is.

Nekem is van egy szám, amitől feláll a hátamon a szőr (elnézést minden DM-rajongótól, de tényleg nagyon utálom), és ez az It Doesn´t Matter. Ha ezt egyszer véletlenül leadnák klubban, és valaki ordítva menekülne a teremből, na az lennék én.

Some Great Reward: Useless, szerintem nincs annyira közvetlen összefüggés a CD borító és a cím között, bár az elméleted nagyon érdekes. A Lie To Me (amiből van ez a kiragatott részlet) szerintem csak egy fiú gondolatsorozata, aki nem bízik a barátnőjében, mert érzi, hogy az hazudik neki. De ennek ellenére vele marad, hiszen neki is kell minden este az a Some Great Reward...

Speak And Spell: Teljesen meg lettem győzve. De miért ez az albumcím? Valószínűleg azért, amiért celofánba van csomagolva az a madár a lemezborítón... Elvont dolgok ezek.

Martin kedvenc focicsapatát nem tudom (talán a Chelsea???) Alané a Queen´s Park Rangers.
A DM-fan TV-bemondó pedig a Dévényi, bár én erről nem is tudtam.

Megint csak a fele jutott eszembe, amit le akarok írni, de már így is túl sok.

Strange Creative Commons License 1999.11.13 0 0 1594
artifex - Teljesen felcsigázátál ezzel a bejelentéssel. Kíváncsi lennék milyen 80's csemegék vannak még a birtokodban. Sajna engem az mp3 nem tud felcsigázni, ám sima lejátszóban is hallgatható változatban szivesen átiratnék egy-két ezt-azt. Pl. a Blancmange válogatást vagy a Men Without Hats CD-ket, ha meglesznek. Ki kéne találni a mikéntjét. Van egy ismerősöm, aki hébe-hóba átír nekem ezt azt, de ez kicsit hosszadalmas és körülményes lenne... Nem t'om?!

Mindenesetre az Erasure kapcsán írt 'túlzott sivatag effektus' kijelentésed nagyon találó. 'Teccett!'

Előzmény: artifex (1593)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!