Érdekes, hosszabb úton nekem is elkezd ott nyiszegni, ciripelni, de ha másnap rövid távokat megyek, nem hallom, csak olyan 100-150 km után kezdi el. szemmel is lehet ezt a hibát látni, vagy csak kézzel nyomkodva?
Ha meg maradt volna a Megane-nál (igaz a Megane II tudja ezt), akkor otthon is átállíthaná ezt a funkciót a bezárógomb nyomva tartásával 5 másodperc alatt :)
ZÖRGÉS téma: ma voltam szervízben, ahol kicserélték a szélvédő alatt lévő légbefúvó műanyag csíkot (amin a légkondi és a riasztó érzékelője/villogója van, egészen benn a szélvédő és a műszerfal találkozásánál). azt történt uis, h elkezdett nyiszatolni, zörögni, mire alaposabban szemügyre vettem és azt láttam, hogy egyik oldalt kiugrott a helyéről. nem tudták visszpattintani, kilazult a pöcök vagy mi, úgyhogy rendeltek egy újat. most úgy tűnik minden rendben.
azt mondták (KIA Óbuda, kifogástalan kiszolgálás és stílus), h miután elvittem elkezték figyelni és három másik ceednél is találtak ilyen jellegű problémát.
egy szó mint száz, lehet, h akinél van zörgés ez lehet az ok, úgyhogy érdemes ránézni és kagylózni, hiba esetén cseréltetni, 20 perc az egész.
Noja, jó kis ítélet, objektív marad... innen üzenem a kollégának, hogy a számára bosszantó kp-zár működés átprogramozható! Szervízben szólni kell, rádugják a kompútert, és seperc alatt kiiktatják a 40-nél bezár "felnőttzár" opciót...
Milyen érdekes! A hivatkozott népítélet is remek példája "az ízlések és pofonok", illetve a nem vagyunk egyformák kategóriának! Hiszen sokan sokszor leírták már (és az általam olvasott tesztek és népítéletek többsége ilyen) hogy a Ceed futóműve a magyar utakra igen csak kemény. Az biztos a hivatkozott márkatárssal ellentétben én nem vágynék pl. a Suzuki Ignis hátsó merevhidas vesekőrázására futómű szempontból!
Kis ízelítő, persze a képek jobb minőségben is rendelkezésre állnak... :)
A menyétet az erőszekos módon turbótlanított kollégák miatt hoztuk össze, mellesleg a képen látható plüss a beige színű autókhoz (kötelezően) ajánlott, színben harmonizáló tartozék... :))
Megnyugodhat mindenki, a tali jó volt elsőnek, és mindenki nagyon megnyugodott, amikor egy OFF régi boci Mégane beállt a parklóba a csoportosulásunk közelébe... :)
Nagyon köszi, hogy vártatok rám is, még teloszámot sem tudtam, hogy jelezzem nem tudok menni. A szülővárosomban egy pizzéria-étterem-ben dolgozom felszolgálóként hétvégente.Sajna beúsztunk a rendezvények miatt (keresztelő, eljegyzés, házassági évforduló).Már most kész vok, de még fel kell vezetnem ma Óbudára. :(
De most ünnepélyesen megígérem, ha a következő tali úgy sikerül, hogy talán egész v. félnapos és még főzési v. sütögetési lehetőség lenne akkor a "konyhatündérkedést" is bevállalom! Az iwiw-en fent vagyok, ez is egy lehetőség, hogy ne csak nick nevek alapján ismerjük meg egymást.
Nagyon sajnálom ,hogy illyen keves invitálásnak nem tudtam eleget tenni. Sajnos csak most értem haza, gondoltam biztos nem vártok rám. 16-kor még a világ végén voltam, és igaz hogy nem Cee'd-el , de azért jól haladtam hazafelé.:-)))) Azán közbe jött valami és kicsusztam az időből. Így sajnos ez most kimaradt.:-)))
Na nembaj , még edzetek, és a következőre igyekszem eljutni.:-))))
Én minden tankolásnál nullázom (mindig tele tankolom, és minig szinte üreig járok vele) Nem tudom hányszor tankoltam már, de az első ezer kilométer óta mindig 5.4-re áll be a fedcom.