Lancer evo egy nagyon jól eltalált széria, nem is nagyon volt más ütőkártyája a cégnek. Én tudom hogy egy japán szilent, vill kapcsoló 30 évig jó, de nem erről mondtam a véleményt.
Egyszerű kivitelű, jól kipróbált dolgokat gyártani sosem olyan kihívás,stb.
Terepjáró,Lancer Evo . . . , de nem ezekre értettem, fogsz egy harminc éves japán autót és minden elektromos kütyü megy benne , egy e36 . . .mondom úgy hogy használtam toyotát új kora óta ,ilyen téren az e36 nulla.
A rádió kódot megmondtam volna ingyen is.Ha benne ülsz az autóban,becsukod az ajtót és elalszik a belsőtér világítás akkor már lehet is programozni.Pofon egyszerű ha egyszer rájössz a metódusra.
Az elobb nezegettem a Mitsu Outlanderem fenyezett gyari alufelnijet, szebb-e mint a most porfestett-lakkozott Alpina kerekem. Szerintem semmivel sem szebb, egy arnyalattal talan sotetebb ezust es kevesebb csillogo szemcse lehet benne. Komolyan nem tudom mire gondolsz, legyszi mondd el mit kell neznem rajta.
De ne az legyen a valaszod, hogy szar japan auto es meg kereket sem tudnak fenyezni, hanem komolyan kerdezem!
De ebben a videóban pl ráadja a gyújtást, az nem derül ki zárva vagy csak csukva van az ajtó.
A német használati utasításban ha jól fordítottam az van, hogy nyisd ki kulcsal az ajtót hisz a távirányító nem működik és várj 15 percet mert addig nem lehet a programozást elkezdeni. Ezt még nem próbáltam. A rendszer elég bonyolult és összetett, 2 ajtó 4 mikrokapcsoló, jöjj rá melyik rossz. Van egy a zárban de lehet kettő is és van a zár azon részén is ami fixen a kasznin van. Jó lenne tudni, hogy ezek hibája befolyásolja- e a kulcs tanítást.
A gyári magnót sem volt egyszerű életre kelteni bár így utólag úgy tűnik. Beírtam a rossz kódot hátha sikerül alapon háromszor majd codewait felirat. Internet: hagyd 1 órát gyújtáson és újra kéri a kódot...voálá és tényleg. 8 dollárért megvettem a kódot és működik, szuper. Így is olcsóbb volt mint a leggagyibb rádió.
Igaz,nem nekem címezted a kérdéseket.Az ajtónak csak zárva kell lennie.
Az egymás után ötszöri 1 állás, legyen viszonylag gyors.Ami viszont fontos,amikor kiveszed a kulcsot,gyorsan kezd el a nyitó és a záró gombbal a művelet mert szűk az idő rá.(néhány másodperc)Különben nem fogadja el programozást.
Hail! 3 kerdes a tagoknak! Zarfutest hogyan kell aktivalni, elfelejtettem?! Illetve M-es tukrot hogyan lehet szetszedni, egeszen pontosan az aluminium resz hogyan jon le? (Festes celjabol) Mivel hogyan fessem le? (Bocsi az ekezetek miatt, telefonrol irok!)
Beszeltem vele, annyit mondott meg, hogy a tornyoknal is van rozsda, kert ra arajanlatot barati alapon 150k mondtak neki, mondta hogy ha nincs ismerosom akkor lehet tobb egy kicsit, de hala istennek van ismeros :) Teljesen korrekt volt az elado egyebkent, delutan kuld kepeket, mindenrol amit javitani kell. Tesomat elkuldom holnap, hogy nezze meg, bar ma megy egy srac hozza, ugyhogy meg kiderul mi lesz. De van hozza hardtop ami nem baj ha van, meg a gyari felnik nem replika, eleg jo kis kocsit lehet ebbol faragni szerintem.
Kipróbáltam, de sajnos nem működik egyik kulcsal sem. A kulcson a led villan tizet, mind a kettőn. Az egyes állás értelemszerűen a gyújtás előtti állást gondolom ahol csak a km jelenik meg. Az ajtó csukva, de zárva is legyen? Vagy mindegy? Az egymás után ötször az gyors legyen vagy olyan komótos? A ground modul felől egy reléhang kattanása hallatszik még mielőtt a kulcs befejezné a 10 villanást. Tanácstalan vagyok:(
Én tanítottam, nekem ez a változat működött mindig:
1. gyújtáskapcsoló egyes állásba egymás után ötször, 2. kulcs kihúz, 3. lenyomva tartott kinyit (nyíl) gombnál lenyomod háromszor a lezár gombot a kulcson (embléma), kinyit gombot felengeded. Sikeres tanítás esetén a központi zár lezár, majd kinyit. 4. Ha van másik ilyen kulcsod, akkor feltanítod azt is, megismételve a 3. pontot. 5. Ráadod a gyújtás a véglegesítés miatt.
Ha nyomom a napi számláló gombot és közben a gyújtás kulcsonnegyet fordítok majd elengedem a gombot akkor szépen teszteli a műszerfalat illetve 1-12- ig mindenféle számokat ír ki. Ha pedig újra megismétlem és én léptetek a gombbal akkor meg szintén 1-15- ig csíkok meg left on felirat...nem todom mik ezek. Valaki tudja? Köszi. 98- as 316 compact. Különben jó kis gép:)
Van olyan a fórumon aki tanított kulcsot? (Aki saját maga csinálta és nem hallotta meg stb):)
Mert van 5 féle verzióm hogy kellene de nem akar működni. 2 kulcs is van de semmi, led világít, kínomba elemet is cseréltem, de így sem. Talán ground modul? A vevő a tükörbe? Mikrokapcsoló a zárba? Én már nem tudom. Gyári riasztós de belül nincsenek mozgás érzékelők, lehet gyárilag. A kulcson van egy felkelő nap, egy ház vagy nyíl meg az embléma. Ha jobbra fordítom a kulcsot zárás irányba akkor felhúzza az ablakokat bezárja a tolótetőt és villan az index.