van esélyed rá hogy ha gyári a szij akkor van rajta renault felirat, az osztrákoknál és nálunk megszünt a renault raktár,emiatt nem igazán kapsz eredeti alkatrészt, max rendelésre és az kb egy hét mire megjön,de akkor sem biztos hogy renault felirat lesz rajta
Ezeknél a tárcsáknál felejtős a szabályzás. Egy fogásmélységet vesz rajta az esztergályos, és már alatta is vagy a méretnek. Megy, ameddig megy, aztán úgy is kuka.
...mondjuk Zoli úgy is azt mondta a hátsó tárcsáimra, hogy ezek már inkább alátétek.. :-)
Ma hazafelé kanyarodás közben egy kattanást pattanást hallottam. Először azt gondoltam egy kavics koppant a kasznin. De nem.
Következő kanyarban a kormány tekerése közben hallottam a recsegő ropogó hangot.
Nincs semmi hibajelzés a műszerfalon, a kormány és a kerekek is tekerdenek, csak tekerés közben ez az idegesítő hang jön a kormánytól. Leállításnál a kormányzár működik..
2003-as 0,6 06V-s az autó.
Mi lehet ez?
Valamelyik kormánykapcsoló adta meg magát?
Vagy nagy a baj? Lehet így járni vele? Legalább szerelőig?
Tőle vettem, magasan a legjobb árat adta. Lpr betéteket, és előre lpr tárcsákat vettem nála. Kellett neki pár km, mire bejáródott, de azóta szépen fog. Nem olyan szélvédőnyalós, mint a gyári, de jól adagolható, és jól fog.
K9K motoros 1.5 dCi vezérlésével kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy tudtok -e infót adni arról, hogy milyen vezérlés van benne, tehát mi a szíj és egyéb cserélendő alkatrészek eredeti gyári márkája, gyártója?
Egy nissan qashqaiban van, és szeretném megtudni, hogy volt e cserélve.