Keresés

Részletes keresés

Monccssii1985 Creative Commons License 2008.05.03 0 0 14447

Na elveszett a szöveg amit írtam:(

Randy nagyon aranyos a képeken:) És köszönöm Trevisana, megnyugtattál hogy egy-egy tolltól nem lesz bajuk, főleg ugye nem nyelték le csak fogták a szájukban. Amúgy a neved jelent valamit? Nagyon olaszos hangzású, amúgy én is imádom Olaszországot, és mindent ami olasz (ország, kaja, fiúkák:D, foci stb) Mi is töbször voltunk már ott.

Képzeljétek ma Zokni volt kozmetikában, fürdés, nyírás stb. hazahoztuk, ő ment oda Ropihoz, Ropi meg olyan éktelen visításban tört ki, a szívbaj rájött az egész családra. Azt hittük Zokni megkapta (bár sosem szokott ilyen történni, de másra nem tudtunk gondolni). Felvettem Ropit, tartottam oda Zoknihoz, de visított, komolyan mint egy kismalac. Aztán rájöttünk hogy valószínűleg nem ismeri meg Zoknit, új illat, új szőr. Aztán kb 10 perc kellett neki mire rájött hogy ez Zokni, megszagolgatta, és jött a kötöszködés:D Hát nekünk nagyon furi volt, remélem ezt nem fogja 2-3 havonta minden kozmetika után előadni:(

Kriszti1977 Creative Commons License 2008.05.03 0 0 14446

Hát igen, a hazafelé majd biztos izgi lesz.

Ma reggel Randy összeverekedett egy másik kutyussal:-(( Összefutottunk Buksival (a kopasz frisével) és kimentünk a flórián térre játszani. Aztán jött egy Hava-Uszkár keverék kutyus és beakart szállni a játékba. Randy meg annyira szereti a Buksit, hogy elakarta zavarni a másikat az meg nem hagyta magát és szó szerint összeverekedtek. Leteperték egymást és tök morogtak egymásra meg harapták egymást. Az a szerencse, hogy mind a kettő jó szőrős úgyhogy nem történt semmi baj. Nagyon meglepődtem, randy még sosem csinált ilyet.

Előzmény: trevisana (14445)
trevisana Creative Commons License 2008.05.03 0 0 14445
Vasárnap is megyünk :-) Csak más irányba, remélhetőleg nem keveredünk bele a négynapos ünnepről hazatérők iszonyú csordájába :-)
Előzmény: Kriszti1977 (14444)
Kriszti1977 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14444
Akkor Mi jól jártunk, hogy a telket választottuk:-) Mi vasárnapra tervezünk kirándulást, remélem addigra megnyugszik az ország.
Előzmény: trevisana (14443)
trevisana Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14443

Mintha Pöszit látnám a kertünkben, ugyanezt csinálja egész nap :-) Már az M7 lehajtótól nyüszög-makog, mert tudja, hogy egész nap vadászhat :-) Nagyon édes Randy :-)

Hát nem lett jobb, de túl vagyunk rajta, ilyen tömeges ratyi-napunk régen volt :-))

Előzmény: Kriszti1977 (14440)
Kriszti1977 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14442
Jaj, nagyon Pasi:-) Rajta volt az új kendője? Mert abban érezheti is Magát nagycsávónak:-)
Előzmény: Gusztigazdi (14433)
Kriszti1977 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14441
Lehet, hogy híre ment a családban, hogy jobban járnak ha kedvesek a kutyáitokkal?:-) Ki az aki ellen tudna állni 2 ilyen kedves teremtésnek?
Előzmény: Monccssii1985 (14434)
Kriszti1977 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14440
Remélem  a folytatás jobb volt:-) Ilyenkor úgy szokott lenni ha valami szarul indul:-))
Előzmény: trevisana (14432)
Kriszti1977 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14439

A nárcisz gyilkos:-)

Bocsi a sok képért, de nem tudtam a 40 képből (amit ma készítette Őfelségéről) kevesebbet választani.

trevisana Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14438

Sose nagyobb bajunk ne legyen, de azért elég hervasztó volt dekkolni a kocsiban úgy, hogy nem látod a végét :-) Volt egy pasi, folyton kipattogott a kocsiból, előhúzott egy messzelátót, és azzal kémlelt előre :-)

Az Acana ugyanannak a gyártónak a terméke, mint az Orijen. Azért majd megkérdezem a dokinkat, hogy ő mit gondol erről a fehérjedologról.

Egy-egy tollpihétől semmi bajuk se lesz, mindent nem tudsz felkapkodni előlük, legalább jobb lesz a védekezőképességük. (Én is vettem már ki a telken Pöszi szájából kismadárfejet, azt hittem, hátast dobok :-( Utálom a galambokat, gondolom, azok fészkeltek be hozzátok is. A cinkék meg a fecskék oké, a rigók is, ők nem csinálnak disznóólat maguk körül, de a galamb egy igénytelen teremtés, folyton zajong, tojik, meg kurrog. Egyszer volt egy galambpárunk, a klíma kültéri egységének a tartójára fészkelt (a hatodikon lakom :-)), mire észrevettem, már ült a tojásán, nem volt szívem elzavarni. (A barom februárban csinálta, ott ült, és verte a hó a hátát.) Albinnak kereszteltük el, mert fehér volt. Felnevelte a fiókáját, aztán mikor kirepült, leszedtük a fészket. Következő évben visszajött :-) Újabb kis galamb, de úgy összetojt mindent, hogy azóta elbarikádoztuk a helyét, elegem volt abból, hogy még aggódnom is kellett érte. Úgy megszokott minket, hogy ha kinyitottam az ablakot, csak ült a fészkén, és nézett velünk szembe, meg se moccant :-))

Előzmény: Monccssii1985 (14434)
Kriszti1977 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14437

Röhögés:-)

Száguldozás:-)

Koszos Randy vigyorog:-)
Kriszti1977 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14436

Sziasztok Csajok! Mi is hazaértünk:-) Nagykovácsiban voltunk a telken. Idén most voltunk előszőr és Randy olyan boldog volt, hogy már a kocsiban se volt hajlandó lefeküdni végig ült, hogy kiláthasson. Aztán amíg a Tesóm nyitotta a kaput, hogy beálljunk már türelmetlenül ugatott. Amikor meg kiszálhatott végre annyira örült, hogy hangosan ugatva rohangált körbe és köszönt Mindenkinek. Egésznap 1 percet sem aludt, ha elfáradt és lefeküdt akkor tuti történt valami fontos amit megkellett néznie vagy ugatnia:-)) Nagyon édes és boldog volt egésznap:-) Állandóan vigyorgott és hempergett:-)) Ha valaki a kertben elindult felé már hozta a játékát, hogy dobja el Neki. Van egy 5 és fél éves keresztfiam úgyhogy nyúzásból sem volt hiány. Most bevacsizott és alszik. Hoztam pár képet ha érdekel Titeket:-)

Szaladgálás:-)

kinyúlás:-)
trevisana Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14435

M3-ason, olyan 10 óra felé dugultunk be, de addig semmi sem volt kiírva esküszöm, aztán a hírekben mondták, hogy hajnalban (!!!!) felborult egy kamion és tart a helyszínelés, a nyomorult pont a hatvani lehajtó előtt két tyúklépéssel dobta el az agyát, 10 km-t tettünk meg másfél óra alatt, már azon voltam, hogy kiszállok, és a középső elválasztó sávon megsétáltatom Pöszit, olyat még úgyse látott :-) Csak féltem, hogy jön egy motor és elkaszál minket. Pont azért dühöngtem, hogy ha Aszód előtt kiírják, hogy mi van, akkor lemegyünk a hármasra, ugye aszód és hatvan között nincs lehajtás :-( (Ausztriában néhány km-ként megbontható az autópályán a korlát, és le tudják vezetni a forgalmat akár a szántóföldön a traktorok útján keresztül ... Mentünk már mi is át a vetésen libasorban a többiekkel. De legalább nem kellett órákig állni. Ott úgy látszik tudnak gondolkodni, amikor építkeznek.)

Gusztiból komoly macsó pasi lesz, bár nehezen fog tiszteletet parancsolni két varkoccsal, meg örökké fülig érő szájjal :-))) Pöszi ma egy négy hónapos németjuhászt akart megnevelni, pedig ő nem is pasi :-) Túlteng benne az önbizalom, szeretnék én is ilyen magabiztos lenni, mint a kutyám :-)

Előzmény: Gusztigazdi (14433)
Monccssii1985 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14434

Oh szegények, akkor elég rossz napotok volt. Mi ősszel megyünk majd el a kutyusokkal kirándulni, meg reméljük nyáron is, csak félek hogy nagyon melegük lenne.

Ez az Orijen tényleg nagyon jó táp lehet ha ez mind igaz! Zokninak beválik az Acana is, szereti is, nem habzsolja, de azért megeszi. Ropinak meg remélem hogy 1 héten belül tényleg megérkezik a kajcsija.

Szegénynek a lábánál jól össze volt gubancolódva a szőrének a töve, pedig én igyekszem mindig jól kifésülni. Ma csak a 2 hátsó lábának a fésülésénél egy kisebb marok szőr jött ki:(

Ma elvittem Zoknit séltálni, először mióta Ropi itt van (azért mert félek nehogy Zokni a lábával valamit behordjon a utcáról, és Ropi meglenyalja róla, ráadául itt a hatalmas kert, mozgásban nem szenvedett hiányt). Szóval elvittem ma és anya mondta hogy miután elmentünk Zoknival, Ropi ott feküdt a papucsomon és sírt. Egyem meg azt a kis drága szívét:)

Borzalmas mennyi madár költzött be a háztetőre. Tele van tollal az udvar, sajna Ropi és Zokni is bevett egyet a szájába:( De nem tudunk eléggé figyelni, olyan fürge ez a kis rosszcsont. Ráadásul egy döglött madárfiókát is találtam a kertben, ami valószínű a fészekből pottyant ki, még toll sem volt rajta. Remek...

Ma voltak vendégek, anya nagybátjya, a felesége és a 2 felnőtt gyerekük, hát körberajongták a kutyákat mind a négyen:) Az ilyen vendégeket szeretem:D

Zokni ma a séta végén jött kb 150 métert póráz nélkül, ez azért  nagy szám mert nem merem elengedni, sok itt a bolond kutya, Zoknit már megharapta egy kutya ,mert odament a kerítéshez, az meg megharapta az orrát. De ez már a séta végén volt, mársem lett volna kedve, elszaladni  így elengedtem. Okosan jött:) Ez a baj a kertes résszel hogy egyrészt séta alatt az összes kutya ugat aki kint van a kertben, elég idegesítő, másrészt sosem tudni kinek milyen sz@r a kerítése, honnan szalad ki éppen egy kutya. Háromszor megtörtént ez velünk hogy zárt kerítés közül kimászott a kutya, de csak az egyik akarta bántani, egy pincsi, az odakapott.

Na én is jó sokat írtam:)

Előzmény: trevisana (14432)
Gusztigazdi Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14433

Ó, nálunk is hány uzsizacsi kimosásra került már:))) És persze nem az uzsi miatt volt a zsebünkben:)

Mi az M3-ason utaztunk ma, de ott írták, hogy hajts le mittomén hol, mert karambol volt. Ma ilyen nap volt mindenütt, vagy Ti is arra mentetek?

Guszti odáig jutott a férfiasságában, hogyha találkozik egy másik kutyával, nem áll le egyből játszani, hanem körbeszalad, az éppen aktuális játszóplaccot körbepisili, és utána mehet a játék:) de addig nem áll le egy percre sem spanolni, amíg be nem biztosította a felségterületét:))

trevisana Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14432

Sziasztok, mindenki!

Jöttem sajnáltatni magam :-) Elindultunk kirándulni, és kezdésnek másfél órát álltunk az autópályán, mert egy kamion szétesett valahol :-( Természetesen az infotáblákon nem írták ki, csak olyan baromságokat, hogy jobbra tarts, meg a leállósávon állni veszélyes (ezt amúgy se értem). Odaérvén az uticélhoz akkora eső kerekedett, hogy ki se bírtunk szállni a kocsiból, visszafelé szinte az orrunk előtt rongyolt össze két kocsi (szerencsére senkinek semmi baja nem lett), újabb állás. Hazaérve pedig bekapcsoltam a mosógépet, és mikor kinyitottam, láttam, hogy kimostam egy egész tekercs kakigyűjtő zacskót :-( Vajh kinek a zsebében maradt benne? Most ott szárad a ruhák mellett, jó dolga van Pöszinek, még a kakáját is fertőtlenített zacskóba gyűjtjük :-))

Örülök, hogy megoldódott a tápdolog, közben elolvastam az Orijent és az alábbiakat tudtam meg róla:

- a csirkés tápjaikban lévő csirkék nem kapnak hormonokat és antibiotikumokat, szabad tartásban neveltek, ezt a kanadai kormány szavatolja (nehogy írjak a kanadai nagykövetségnek, hogy tudnak-e róla, hogy szavatolják :-)), de hát csak nem mernének ilyet írni, ha nem lenne igaz)

- minden cucc, ami belekerül a tápokba (hús, hal, növény, moszat), frissen jön (nem fagyasztott, sütött, akármi), emberi fogyasztásra alkalmas és aznap feldolgozásra kerül

- azért magas a fehérjetartalom, mert szerintük ez a természetes, a kutyák emésztőrendszere erre a kombóra van kitalálva (rövid és savas, mint megtudtam), viszont a civilizációs hatásokat is figyelembe vették, ezért alacsony kalóriatartalmú

- a halas tápja hipoallergén (ez jó!)

- nincs benne gabona, ami állítólag nagyon jó, mert gabonaszármazékot nem kéne enni a kutyáknak, mert cukorbetegséget kaphatnak tőle, a fehérjét viszont feldolgozza a szervezet energiának.

Ha ez mind igaz, akkor a kutyánk különb kaját eszik, mint mi, bár én is nagyon megválogatom, hogy mit eszünk meg :-) Nem vagyok állatorvos, és ez persze egy reklámfüzet, de elég meggyőző volt elolvasva. Jó sokat írtam, de mentségemre legyen mondva, ma egész nap itt se voltam :-))))

zsuzsa Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14431
Igen, én is most olvastam , hogy valami Gyömrői úti festékraktár.

Na azért 1 tampont meg két mentolos cukrot szétszedett. Csak azt mély kussban csinálja. Nem szeret tétlenül ülni a drága. Ilyen kis munkálkodós.
Előzmény: Gusztigazdi (14430)
Gusztigazdi Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14430

:)))))

Ügyes vagy:) Legközelebb már a gondolatot is megérzed majd:)

Azt nem csoda, hogy meg akarja enni, jó drága.

(off:"csak" egy 5 ös erősségű gyártűz:S, megnéztem)

Előzmény: zsuzsa (14429)
zsuzsa Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14429

Na akkor arrafele nem megyek ma.

Történelmi győzelmet arattam ma ! Az első reccsenésre  felfigyeltem és kiszedtema  szájából egy neutrogéna norvég formula ápolóajakirt ! Csak egy pici fognyom van rajta.

Előzmény: Gusztigazdi (14428)
Gusztigazdi Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14428
Erzsébet és környékén egész pest áll a füstben, figyeljétek a híreket, remélem nem repülő zuhant le...most mondta a párom, onnan jön haza.
Monccssii1985 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14427
Rendben, köszönöm:)
Előzmény: longhaired (14426)
longhaired Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14426
Alaposan megfőzött natur rizst és reszelt nyers sárgarépát is lehet hozzá keverni.
Előzmény: Monccssii1985 (14418)
Monccssii1985 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14425
Kis kutya, de nagy erő:D
Előzmény: Kriszti1977 (14423)
Monccssii1985 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14424
Ohh szegényke. Pedig én is azt hinném hogy jól esik neki a spriccelő víz. De ezek szerint inkább rémisztő:)
Előzmény: Kriszti1977 (14422)
Kriszti1977 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14423

Ezt találtuk ma reggel:

Mondanom se kell nagy sikert arattunk a járókelők között, mindenki mosolygott aki szembejött:-))
Kriszti1977 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14422
Egyszer tavaly pont a kertben voltunk amikor bekapcsolt a rendszer, na azt az ugrást bármelyik artista megirigyelné:-)) Aztán Ő is támadta a vízsugarat. Viszont a Párom lent velencén amikor új locsoló fejet vettünk kipróbálta és gondolta a Randynek jól esne egy kis friss víz és lespriccelte. Azóta menekül a spriccelő víz elől egy ideig a fűrdőből is kiszaladt ha zuhanyoztunk:-((
Előzmény: Monccssii1985 (14419)
Monccssii1985 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14421
:) Mi is:) Köszi mindekinek a javaslatokat a tápokra:)
Előzmény: Kriszti1977 (14420)
Kriszti1977 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14420
Na, örülök, hogy megnyugodtatok:-)
Előzmény: Monccssii1985 (14418)
Monccssii1985 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14419
Nekünk is ezt csinálja Zokni, Ropit még nem érdekli. Ha Zokni kint van a kertben mindig odamegy, betámadja, és természetesen csurom víz lesz a pofija:D Ilyenkor még idegesebb lesz és annál jobban megy neki:D
Előzmény: Kriszti1977 (14417)
Monccssii1985 Creative Commons License 2008.05.02 0 0 14418

Igen azaz. Mi is szeretjük azt a boltot és ráadásul közel is van hozzánk.

Anya most beszélt a Bozitásokkal, pontosabban azzal az emberrel aki eladta a céget, és ő is azt mondta mint Longhaired (gondolom ugyanazzal a személlyel beszélt mint anya:) hogy 1 héten belül kb meg fog hozzánk érkezni. Szóval most megnyugodtam, még jó hogy nem mentünk el gyorsan új kajáért:) Addig meg beosztjuk, keverve kapja konzervvel. Hallom ahogy a nagy kő lepottyant a szívemről:)

Előzmény: Kriszti1977 (14415)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!