Nem sikerült időpontot egyeztetni velük ,de arra gondoltam hogy ha jövünk vissza Agárdról szombaton beugorhatnánk budaörsre és ott ki tudnánk cserélni,evégre 20perc alatt megvan.
Persze ha Neked is jó.
De majd meglátjuk,hogy alakul a Szombat.
Agárd egy nyugis hely ilyenkor lehet ökörködni és jokat fényképezkedni ami persze felkerül a netre.
Felhivlak és emlondom hogy hova menj és persze hogy hogy.
Sziasztok !
Tegnap végre megcsinálták a futómüvet a kocsimon,most megszünt a kopogás .
Teljesen szét volt szakadva a lengőkarba szilen, azért nem semmi ,hogy 21000km alatt tönkremennek a lengőkarok, az a szerencse hogy gariba megcsinálták még.
Remélem nem lesz ilyen idő szombaton a találkozón!!!!
Végülis én sem vagyok mindig naprakész mondjuk linuxból :)
Csak mondjuk én nem egy kereskedelmi tévében osztom az észt. Bár egy csomó léért szívesen :)))
Tényleg, akkor most nem lesz 206 SWRC?
Én abban utaznék :)
Ez egy időszerü kérdés, ugy nézki a dolog hogy péntek estém hosszú lesz mert akkor lesz lefényezve a lökös a szárny és még aznap fel is kéne tennem őket.
Remélem szombat reggelig kész lesz hogy a talin már patent legyen a verda.
Röviden ennyi.
Szia 206wrc !
Ne idegeskedj nem olyan mint a Tiéd teljesen más ,igazából olyan "foszlányok "vannak rajta össz visza,de összeségében jól nézett ki , már amennyire láttam !!
Óriási, mekkora egy balf@x...egyébként a hétvégén voltam oroszlánhonban és ott anyyi cc van mint a nyű. Szegény riporter vagy nagyon hülye, vagy lelkes pug 206 rajongó . Nem lehet, hogy a kombival tévesztette össze:-)