Ha valaki csomagtér csomagot is rendel az nagyon figyeljen arra ,hogy ebben az esetben nagyon nehéz még 1 bőröndöt is beerőszakolni a csomagtérbe.A fiók sokat elvesz a fenti térből.
Sajnos rájöttem, hogy nekem a Business kivitelhez való DVD lemez kellene, akinek van ilyen, az ne tartsa magában. Az E60, E87, E90-hez való lemez kellene.
Gratula!
Jótanács Ha valaki újat vesz mindenképpen rendelje bele a rossz út csomagot mert ingyenes és azzal nem ráz a rossz utakon sem
320i nél persze hogy jobban megy de vezettél már hathengeres benzinest?
Mert az a húdejajde megy kategória 330i t vezettem 11 liter volt az átlag állatkodva
A tapadást an block értettem.Egyenesen is fut.Az olajfogyasztás ennél is meg a többi bömbinél is teljesen üzemszerű velejárója.Csak az M5- nél nagyon kell vigyázni az olajszintre.Nincs is bedugós nívópálcája,hanem a computer mutatja.
Közi az infot, mondjuk attól hogy tapad, még az egyenesfutása lehet rossz (tehát hogy kóvályog).
M5-el kapcsolatban nemtudom mennyi idős a tiéd, de szerintem meg inkább hajtsad amíg nem lesz 2 éves, mert addig garanciális. Utána meg add el :)
Amúgy M5-ről még nem írták hogy beállt volna, inkább a vezérlő elektronika hibázgat elég sűrűn. Meg némi olajfogyasztás, de azt meg állítólag a megfelelő bejáratással el lehet kerülni.
Itt a topic: http://forum.netmania.hu/topicmuta.xyz?topicid=817
Xs barátom tippje is bejött az M5 olajozási problémáival kapcsolatban, itt a beszkennelt cikk: http://forum.netmania.hu/kepek/904338001120882250.kep
Némi részlet a magyarázatból (robbantott ábra alapján):
"Szerintem azért csinálják így, mert az 1500-2000-el való poroszkálásra a hagyományos olajozás jobb ( én ha poroszkálok akkor is 4000 körül forog a motor)! Mivel az autót döntően ilyen használatra szánják ( gondolom végeztek piackutatást) ilyen öszvérmegoldást csináltak ( ez látszik a felépítésen). Ez önmagában talán nem is lenne baj, viszont elektromos segédkütyük nélkül ezt a problémát nem lehet megoldani , azok meg olyanok amilyenek...ld. a hírt ( a nem elektromos meghajtású szivattyú elhelyezése problémás, kettő kell belőle a két oldalra, elektromos kuplung kell hozzá, mert a szivattyú nem járhat üresen stb..) a nagyon széles és lapos "karterből" azonnal oldalra szorul az olaj nagyon kis oldalgyorsulás esetén is! Mélyebb kartert nem lehet alkalmazni mert nem férne el, vagy nagyon emelné a súlypontot!!
Nomármost! Az M3-asoknál is csak minden második motorral volt probléma:)), tehát aki finoman poroszkált vele, meg csak autópályán ment gyorsan , akkor is állandó sebességgel az megúszta kisebb javításokkal, akik pedig előzgették a Diablot a leállósávon azok időnként ráfáztak! Az M5-6-ot ugyanaz a közönség veszi, így meghibásodási statisztika előre borítékolható!:))"
látom "elment" egy kicsit ez a topic a 3-as BMW-től, ezért én is folytatná az offot :)
Szóval olvasgattam német fórumokat, és többen írták, hogy az E39-ből átülve az E60-ba visszaesést tapasztaltak a futómű terén. Elsősorban a nagysebességnél való szélérzékenysége, illetve nem megfelelő egyenesfutása miatt (180-200 felett) némelyik tulaj már-már idegesítőnek, fárasztónak nevezte, mivel állandóan korrigálni kell, míg az E39-el nem volt ilyen gond. Van erről valami tapaszatalata valakinek ? Mert én is megpályáznék egy E60-ast, mondjuk nem most, hanem egy kicsit később. Mondjuk ez nem egy átlagos sebesség ahol jön ez a probléma, de azért ne felejtsük el, hogy 525i-től felfelé már mindegyik viszi a 250-et.
Kedves Fijugg! Biztos igazatok van a statisztikákkal kapcsolatban.De nem elfelejtendő,hogy ennek a V10-nek az olajozási rendszere egyedülálló.Persze mindent ki lehet nyírni.Biztos nem véletlenül az olajhőmérsékletet mutatja a műszerfal