Na, jól megkavartok itten... Épp fel akartam rakni a nyári garnitúrát. Hmmm... azért csak felrakom szombatig, nem igazán mutatós a téli acélkerék dísztárcsa nélkül :-)
A kanyarban a kicsuszás azért van mert nincs elég meleg és a nyári gumi ilyen időben nem tapad még. A nyári az kb 12-14fok körül kezd jol tapadni.
3hete én is megcsosztam egy kanyarba 110Km/h-val
utánna 3-4 napra sütött 1000 a nap melegebb volt joval és akkor ott már ugy vette a kanyart ahogy kell.
Sajnos meleg kell.
Jaaa, akkor te dudáltál rám piros kadettből. Egy pillanatra átvillant az agyamon, hogy esetleg te lehetsz... Mentem éppen a Tilos Rádióba, a műsorunkba behívtuk a BSA jogi képviselőjét és jól kifaggattuk, hogy mit tehetnek és mit nem és mire lehet számítani tőlük. Hajrá 92.1 ideiglenes frekvencija! :)
Amúgy ma reggel felszereltettem a hgl005-től vásárolt felniket + gumikat és hát borzasztó a különbség a 175/65r14 (Michelinmxt/CEATArctic2) -> 195/55r15 (Conti PremiumContact) átmenetben. Iszonyat stabil lett a kocsi, ma nyomultam esőben és nem tudtam erős fékezéssel megcsúsztatni, pedig a régiekkel simán ment. Kipörgetni is nagyon nehezen bírtam az 1.4-es motorral, igazából nem is pörgött ki úgy, mint a régik, hanem el-el pattogott az úttól. Ja és hát nem csak fizikailag, hanem optikailag is nagyon frankó a sirocco felni, majd szombaton megmutizom.
Kérdés: pontosan hol találkozunk? Gondolom a Felvonulási térre gondoltatok, mert a Hősök terén pont nem nagyon lehet megállni :-) A múzeum mellett, vagy távolabb?
Most ott tartok hogy a tapétákat is megvettem mult hónapban akciósan. Itt áll és nincs pénzem hogy felrakják. De a bank igéri a hitelt és ha az megjön akkor sinen leszek. :-)))
Én nem tudok weblapot csinálni csak a tárhelyet tudnám adni és a domaint. Most van bejegyzés alatt a www.wrcsystems.hu név erre lehet rakni képeket hireket, meg amit akarunk, ha kell korlátlan tárhelyet is tudok intézni.
A szórólapot és a matricát most a talin meg tudnánk beszélni. De én benne lennék, ha kell meg is tervezem.
Csak anyag, 5 let, és időpont kell hogy mi legyen rajta.
Felmerült itt néhány dolog régebben ami aztán elhalt:
-szórólap, amit 206-osok szélvédőjére lehetne tűzögetni
-hirdetés a Totalcar-on
Foglalkozik ezekkel valaki?
Semmiho, szerintem nem muszáj Neked sem bejönni pestre, Agárd mégiscsak közelebb van Sopronhoz. Gondolom a "Nádas" parkolója ilyenkor üres, azt könnyű megtalálni, lehetne az az Agárdi gyülekező hely.
Beszéltem vele ,de nem jön mert a Gablinibe divatbemutató meg külömböző programok lesznek azért nem tud eljönni!!
Más nem akartam versenyezni csak vicceltem.
Sikerült elintézni a lakás vásárlást ??
Egy kicsit
De szerintem jobban néz ki ha egymás után libasorba haladnak az oroszlánok.
Az autósok meg csak néznek hogy mi ez a sok Peugeot.
De addig még egy bal első gumit kell cserélnem mert ez ami most van szálszakadásos.
Ja Soki beszéltél a Zolival?
Ö is jönni akar azt mondta.