Nem kellene ennyire elszállni magadtól! ;)))
Azóta "csak" 4 új tulajdonos regisztráltatta magát, és "csak" hárman iratkoztak fel a holnapi találkozóra. :)))
PR-tevékenységetekre csillagos ötös, most láttam a totálkáron hogy talitok lesz...:-)
Sajna vidéken vagyok a 7végén (nem Agárdon), pedig szivesen megtekintettem volna az oroszlánfalkát.
Sebaj, élvezzétek a talit, remélem szép idötök lesz!
Szerencsére nincsenek messze egymástól, én magamban a Felvonulás térre gondoltam végig, mert ott több hely van és elég feltűnő egy csapat 206-os. De majd korzózunk, és előbb-utóbb megtaláljuk egymást :)
AlieN: a guminyomást inkább fordítva kellene alkalmaznod, autópályán egy kicsit puhábbal lehet menni. Persze ez csak melegben igaz, mert akkor jelentősen nő a nyomás a hő hatására. A guminyomást hidegen kell mérni, lehetőleg a reggeli indulás előtt. Nekem az a tapasztalatom, hogy nyáron 1-2 hetente, télen havonta érdemes ellenőrizni a gumikat.
Sajnos már nem tudom lemosni a kocsimat, így Rozsdás holnap mocskosan jelenik meg :(
Tényleg, pedig akkor fel is töltöttem a weboldalt és ki is próbáltam. Aztán valamit elszúrhattam, mert kitiltott a rendszeretek az ftp-mel együtt és rá néhány napra sem működött.
Most nézem, okés minden! Egyébként köszi a tárhelyet, én benn vagyok egy költözésben, így PHP4-gyel már nagyon szuper a rendszer! :-)
semmiho!
multkor nem reagaltal, irtam hogy a infornax-on van mar PHP4, ha gondolod atpakolhatod ide a cuccokat, itt biztos kevesebb megkotes van mint freeweb-en...
De ha freeweb megfelel ugy ahogy van akkor maradhat ott...
mondjuk infornax kulfoldrol is gyors...
Neem, nem, tényleg nagyon köszönöm, ha megyek, akkor egyenesen Agárdra, mert ugye hazafelé valamerre Székesfehérvár felé kell majd mennem, így elfelé már megismerném az utat, ezért nem akarok Bp.-re bemenni, legalábbis részben. A másik ok az az, hogy nagy forgalomban ha dudálnak rám, hajlamos vagyok kiszállni az autóból és eldanolni egy "ejnye-bejnyét", függetlenül attól, hogy ki volt a hibás. :-)
Délután kiderül, hogy lesz-e navigátorom, Magyarország térképét már megszereztem.
Jah tényleg, mondtam már, hogy van ötletem a p206.fw.hu új dizájnjára és készen van egy hírlevél szolgáltatás motorja is? ;-)
Hát ha minden jol megy akkor 10:30körül el tudunk indulni és ha minden jol megy 30-40perc alatt le lehet érni Agárdra.
Tudod hol van Agárdon a kertmozi?
Ott lehet lemenni a partra az az utca visz lefelé és a vasuti sineken át.
Egyébként szeretek gurigázni, ha nem találsz senkit a j1-re, akkor továbbra is áll az ajánlatom :) Akár Győrben is találkozhatunk. És szerintem jó lenne, ha a Hősök terénél is ott lennél a csoportképen :) Persze nem akarok programot csinálni neked :)
Ohh, köszi, nagyon rendes vagy de nem fogadhatom ezt el, így is ég a pofám, hogy nem merek elmenni Budapestre... Lehet, hogy összejön egy navigátor.
A röfiket nem akarom én bántani szegényeket, csak asszony felé félúton, át egy erdőn tele van minden őzekkel, szarvasokkal és vaddisznókkal (mióta lecsukták "Pubit" és társait "többszörösen visszaeső" vadgarázdaság miatt, ez van, bár alapvetően örülni kell neki - a TV is sokat foglalkozott vele egy időben, több tízmilliót zsebeltek) és bizony vigyázni kell. Tegnap szakadt az eső és siettem is, majdnem megjártam. Általában 50-60-nal megyek csak azon a 3-4 km-es szakaszon.
Én a napokban nem nagyon tudtam webezni, nem intéztem semmit a totalcar.hu -n megjelentetendő talis hírrel kapcsolatban, MZN megpróbálsz értekezni Winklerrel?