Erre vigyáztam :-) Szép óvatosan kisoroltam, hagytam elmenni minden 206-ost mellettem, majd angolosan leléceltem, figyeltem nehogy valaki kövessen mert aztán nézelődhet, hogy mit keres az árpád hídnál :-)
Egyébként egy ezüst 206 búvármatricával, a talin meg én bóklásztam a kék peugeot sport-os sapában.
Én felteszem őket, ha tudsz ftp-zni, adok egy felhasználót és egy jelszót is, ahová fel tudod tölteni. A képek jöhetnek akár nagyobb méretben is, én majd átalakítgatok és optimalizálok mindent.
Az újonnan regisztrált tulajdonosok nem akarnak aktivitást kifejteni a fórumon?
Esetleg képeket csinálni magukról meg a kocsijukról? Következő talin eccerűbb lenne az élet (meg a lorijan által javasolt kitűző sem árt).
Ha mondjuk nem jelentkeznek be 12 órán :) belül, akkor írjunk nekik emilt, jó?
Most elég gázos volt hogy szét volt repedve a matrica és egy kér helyen megy feljőve, sajnos a hideg betett neki. De a következő talira igérem szép lesz.
A következőre ha nektek jo és volna kedvetek legalább 2 napra kéne elmenni valahova.
Én hova tegyem a képeket. Már átkonvertáltam 800x600ra mert alapból 1600x1200as fotok lettek.
Ki tudja felrakni a netre?
Össze kellene gyüjteni az összes képet.
Én szépen lemaradtam a dolgokról, sajnálom, hogy nem tudtam elmenni... :-(
Szerintem nagyon jók lettek a képek is, feltettem őket a p206.fw.hu oldalra. A képekhez lehet kommenteket és bármilyen szöveget is írni, írjátok meg, hogy hová mit írjak! Ezer köszönet a totalcar.hu -nak is a reklámért, a regisztrált 206-tulajdonosok száma elég szépen gyarapodott a honlapon.
A kocsimat ma bejelentem a fél év utáni átnézésre. Ilyenkor lecserélik az olajat is? Meg is kérdezem, talán nem ártana, biztosan sok fémforgács és egyéb kosz lehet benne, bár a nívópálcán szép feketés-átlátszós az olaj.
Hát, már sajnálom, hogy puha voltam, és nem mentem le Agárdra:-((( Én is csináltam képeket, csak nálam kicsit hosszabb a procedúra, előbb hivatni, majd scannelni kell...:) De ha jók lettek, akkor felrakom valahova.
Nekem csak egy, de mostanában láttam néhányat az utakon; pld HSD-100; szürke - ezt nyúzták az újságírók Karottával az élen, Gregor Bernadett - szintén szürke; fekete narancssárga belsővel - kb 50-s pasié-OFF ő volt az, akinek, kb 0,5 l-benzint adtak a kocsijához, és leállt a hungárián, mert a benzinkútig nem tudott vele elmenni:-( ON.
Hali ! Hallom jól sikerült, én csak kinéztem, megnézni mégis ki kicsoda, de aztán a felvonulás közepénél szép angolosan távoztam :-) Bocs, dolgom volt. Csináltam pár képet én is, de kb. olyanok mint Alien-é, nem hiszem hogy túl érdekesek lennének.
Ami számomra érdekes volt, hogy minden 206-osnál a váltó mellett ott van egy szellőző nyilás, az enyémen viszont csak a helye ! Ott is jön nektek a fűtés ? Mert akkor már tudom, miért fázott a lábam télen :-(
A másik, hogy láttam alu tanksapkát illetve matricát. Nekem a matrica is tetszett, akinek az autóján volt mondja már meg hol vette !
Miller, ne bántsd 206wrc-t, nagyon szépen tartotta a lépést az autópályán az ugyanakkora motorú dízel traktorommal :)))
206wrc: egyébként tényleg gratulálok, a társaságomban érkező hölgynek a te kocsid volt az _első_ (!) gép, amire azt mondta, hogy széééép. :) De tényleg. Meg is lepődtem rendesen.
(Amik kiestek: OFF Nissan SX, 300ZX, Integra, GSi, Celica, Eclipse, stb. On ) :)))
Lógó orral nézem a képeket a taliról, és közben anyázok, hogy miért nem tudtam elmenni!
Biztos k-jó lehetett! Sebaj, a következőre mi is megyünk (én meg a cc - a bordó, mert már egyre több van).
Jo reggelt mindenkinek!
Azt hiszem hogy jol sikerült a találkozó, elég jo képek készűltek, Én már várom a következő talit akkor már jó idő lesz remélem.
Ja egyébként a Catalunya Rallyn a Peugeot győzött igy már 52 pontal vezet a csapat, a Fordnak 25 pontja van.
Na feldobtam a képeket ide jól. A nagyobbakat lekicsinyítettem a felére, most így pont jó szerintem, van sok minden szépség, felnik, spoilerek, matricák, kék motorfedél, rikítózöld rögzítőbigyó, és még az offos xantia is felemelt, illetve leeresztett állapotban. Csekkoljátok:
http://pga.hu/alien/talipics/ (fotóművésznek sem megyek asszem:)
Miller
megkérdezed akkor az üzemanyagot nekem hogy mi kell
Ja és az előgyujtást is mert az szerintem sokat számit ahogy láttam a tiedet.
Megy mit a veszedelem.
wrc---
azert valoban nyomtuk....de le kell cserelni a mocidat mert ez nem állapot hogy nem tudsz ellepni tolem...
csak vicc volt....
hetfon csorrenj mar ram vagy en fogok aztan megnezzuk egy kicsit a mocit atalakitgatjuk...
tudok meg par trukkot...
miller
Soki ha lehet kuld mar el a mail cimre a tel szamod mert akkor megkereslek a valto ugyeben ...es ha lehet akkor a cd miatt az arakat meg majd megmondod mindent koszi elore is...
miller
na hali itthon vagyok egyben....nagyon jo volt csak a fene a Szilárd belébe...igaz nem esett de hideg az volt bőven...legközelebb csak strandnaciba vagyok hajlando menni ergo nyáron addig is mindenkinek jo pug ozást csak ovatossan...
Szilárdnak ismét nem jött be.
Süt a nap.
Ö meg záport mondott.
Az országom meterologia intézet weblapján mára változó időjárást mondanak, egész héten záport irtak, ezek is csak a fizetés felvételéhez értenek, meg hogy reggel felkelnek kinéznek az ablakon ,hm milyen idő is lesz ma és ezt beirják a lapra. De hogy előre tényleg kegmondják a frankót az már nem megy nekik.