sín szerinted peco vagy atlas?(peco könnyebben hozzáférhető de mondjuk N-be elég erős külömbség volt a kettő között,kinézetre atlas de a peco viszont strapabirobb mert a sin majdnemhogy dupla I és nele van öntve a talpfákba)
néztem a trainworld-öt is ott alap 30dodo a posta de nem tudom valójában mennyi lenne úgyhogy lehet maradok a stuffnál ott van atlas bethgon is talán azt is csapok hozzá hogy legyen mit toligálni! Amugy én is meghallgattam párszor,remélem a csatolo az tényleg a működtethető!Néztem még az intermountain sd-40-et is mert az is tetszik meg a hangja is csak az nem tud ennyit!
Igen , az MTH az a csúcs ! A hangja gyönyörű , én először vagy 10 percig ültem és hallgattam az alapjáratát .Szép volt az N-es gyűjteményed is . A stufftól én mostanában biztos nem vásárolók de később vagon ügyben tudok segíteni a normális árú új megjelenésekből szándékozom vásárolni. Például lesz gabonás http://www.aat-net.de/index.php?main_page=product_train_info&products_id=197566 az Accurailtól .
Lakásfelújításhoz kellene a gyüjtemény ára!és úgy gondoltam hogyha már meg kell válnom tőle meg talán később helyem is nagyobb lesz (a muszájköltözés miatt) akkor hogy mégis legyen valami akkor az legyen kidolgozottabb és tudjon többet mint az N ,meg a mostani asszony (nagyon remélem a végleges :-) ) beleegyezett hogy a betegségem miatt visszaigényelhető 5 évnyi adóbol egy évnyit erre áldozzak igy arra gondoltam hogy meglepem magam egy ilyennel:http://www.modeltrainstuff.com/MTH-HO-80-2300-1-GE-Dash-9-Diesel-Engine-NS-p/mth-80-2300-1.htm
Ez szerintem szinte a seggkinyalós kategória legallábbis ahhoz képest amit N-bemeg lehet valósítani!
Szóval elég nagy áldozat megválnom a flottámtol de az árábol sokmindent meg lehetne csinálni a ház körül!
Igaz nem kevés pénz átlagember viszonylatba az a dash 9 de a költözés miatt kimaradt a szülinap meg a karácsony is szal így már kicsit jár ez nekem úgy érzem!
Lényegébe megválok a flottától de mégis lesz valamim ami azért nekem már úgymond az álom kategória!
Gyűjtemény nem lesz belőle mostanába de megelégszem egy mozdonnyal meg pár kocsival és pár méter sinnel amin lehet tilitolizni!
A SET matricalágyító. íves, gömbös, osztott felületekre könnyebb vele felhelyezni a matricát. Sík felületeken nem sok értelme van.
A matrica alá mindig kell fényes lakk, mert az ad neki szép egyenletes alapot. És matricázás után is kell fényes lakkréteg, hogy egységes fényt hozzon létre.
Végül pedig pár réteg matt lakk, a kívánt fény beállításáig.
A hordozófilm akkor fehéredik ki, ha levegőbuborékok maradnak alatta.
Ez vagy a brutál vastag anyag miatt van, vagy mert nem elég sima a felület alatta.
Mint ahogy manta66 írta , látszik a matrica hordozó film rétege . Azt gondoltam a MICRO SET használatával nem fog látszani de ezek szerint más a feladata , szükséges lakkozni .
[...] a festés után , most először a Microscale Micro Set-et hordtam fel a matricák helyére . A többi már festés után megkapta a szokásos lakk réteget . Kicsit félreértettem a MICRO SET funkcióját ! :)
Most átfestve 2x6-os Walthers NS az 12db , + W. Mainline 2db 3bay NS és Conrail , 2db 4bay NS , + 5db Bachman NS ebből 3db-ot majd át kell számozni , + 7db Bowser PPLX sajnos csak az utolsó sorozatot kaptam el és már pár éve nem adnak ki PPLX-et . Az összesen 28 db coal hopper.
TopGon gondolából ősszel meg lesz a 25000. is ! :)
Köszi ! A 275 az első 4db-os sorozatból van , a festés után , most először a Microscale Micro Set-et hordtam fel a matricák helyére . A többi már festés után megkapta a szokásos lakk réteget . Kicsit félreértettem a MICRO SET funkcióját ! :) A matrica tökéletes minőségű , innét valósi http://www.shellscale.com/index.html
Végül is bármilyen Trirail mozdony jó, de a képen lévo lenne a leg jobb. A szerelvényt most sikerult megvennem, de hozzá való mozdonyt nem tudtak adni hozzá a boltban.