Hát végig pálya volt, max. 140-el mentem, soha nem ment 3000 fölé a fordulat, átlagban inkább 2500-2800 volt. Szerintem nem volt vészes, remélem nem volt hátrányos a motorra nézve ez a pályás bejáratás.
Idáig a cliót hajtotta.Azért ez a kocsi más, sokkal nagyobb a tengelytávja, szélesebb is, nehezebb is.Tehát nagyautós az előző kocsijához képest.És persze nem dobálja az orrát úgy, mint a pici.
Alapból a bejáratás miatt említettem meg, hogy biztosan tolva lett, és nem annyira odafigyelve, hogy az első 1500 km kíméletes tempóval teljen.
De ezzel valszeg Vumenke lelkiismeret furdalását ébresztem fel, pedig azt nem akarom.
Tavaly nyáron voltam Debrecenben, végig ótópályán 130-as tempóval.
Előtte volt kb 500 km normális használattal.És így jött ki az átlagfogyim 4,8 L/100 km-re.Ez összetételben úgy nézett ki, hogy kb 500 km volt az autópályás 130-as tempó.(klímával, 4 személlyel, tele csomitartóval)
Még nem bontottam meg. Várok egy jelesebb alkalomra, ha felénk járnál az már komoly oknak számítana. Na megyek szervezkedni szilveszter ügyileg, majd ügyi leszek.:-)
Ja azt megkaptam még az út előtt! De kaptál a citromailes címre egy meghívást a képtáramba (a kóddal megnézheted az út alatt káészített fotókat), azt hittem arra reagáltál
Bazaltka nagyon jól muzsikált, az út abszolút nem volt fárasztó! A 4 órási megérkezés után lazán császkáltunk még 3-4 órát a közontban :) nagyon kényelmes, halk, a 6 sebességes váltónak köszönhetően már most az elején is alacsony a fogyija. Na és a csomagtartó mérete lenyűgöző! Nem volt kevés cuccunk, de a hátsó ülésre csak plédet és egy párnát tettünk :)