Pom akartam mondani, hogy én hallottam egyik kolleginától, hogy a gyermekei már szerda óta otthonvannak. De így már minden világos.
Igen, kedves tomajer, biztos sűrűbben van hóesés, mint én itt, és ez már így is lesz...Szépen folyamatosan építem le magam, hogy nektek ne okozzak túl nagy fájdalmat! ;))
Ehhez a rendkívüli halálhoz má' rencergizda kell (vírus vagy vinyóhiba, a múltkor is szenvedett egy sort szegény ürge, azt mondta, ilyet még nem látott), na meg azért fizetik, hogy rendben tartsa a gépeinket, akkor miért mi görcsöljünk vele?! :)) De köszi a felajánlást, eccer gyere el órát látogatni hozzám ;)))
Most búcsúzom, mék aludni - néha azt is kell.
Jóccakát
pussz :)
Meg vagyok hatva!
Az enyimeknek már mától szünet van, igaz már szerdán mennek suliba.
Télleg rendszergazda köll egy windózhoz?:-))) szójjáá mekcsinázom!
Áá, mit nagyképűsködöm itt, egyszerűen van szabad netes gép... :))
Holnap ne is várjatok, mert nem leszek gépközelben. A kerületi pedagógiai nap kapcsán fogunk sok-sok szép okosságot hallgatni előadás címén, és megpróbálunk ébren maradni. :)))
Egyest?? Ezeknek a drága, ügyes gyerekeknek??
Osztályoztam ma (elmaradásom volt régebbi munkáikkal), de szinte mind 4-es, 5-ös lett :))
Vagy csak lágyszívű vónék??
A tanári gép csak csökkentett módban hajlandó elindulni, szóval nagyon beteg, halálán van. Nem is igen leszek ma délután netközelben, hacsak nem rablom el a gyerekektől a netes gépek egyikét... de nem vagyok ilyen gonosz :))
Ne is említs engem 1 mondatban az "aktív" szóval...! :)))
Igen punnyadtan ébredtem ma, majd' elaludtam a zuhany alatt, pedig igazából ott szoktam felébredni :) Kíváncsi vagyok a mai munkateljesítményemre!
Itten vagyok, de csak úgy lótifutiban.
Mék haza, csak töltődjenek le a leveleim...
Ahhoz képest, hogy ma délután lett volna egy félórás értekezletünk, lett egy másfél órás :(