Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Ha az Exhi mond valamit, azt nem minden alap nélkül teszi! Ha ismernéd személyesen, ezt tudnád!Tudsz arról valamit,hogy valamikor milyen körökben mozgott?-Elcsodálkoznál!!!!!! Egyébként a Mosad sok mindent megtesz egy bizonyos cél érdekében,ha szükséges!Ezért tartoznak a legjobbak közé,-ha nem a legjobbak!
Te meg egyszerűen hülye vagy. Gvass egy másik fórumon mozog, és ott sem ő a moderátor.
A lobotómia pedig a prefrontális cortex sebészeti beavatkozás útján való leválasztását jelenti az agyról, és nagyon régen elmebetegek kezelésére használták. Megszünteti a szabad akaratot, és az ember a műtét után leginkább önálló akarat nélküli, könnyen irányítható bábu lesz, de semmi köze nincs a "két különböző célra való lövéshez"...
Egy Gvass nevű elmebeteg moderál arrafelé. természetesen ő a moderátor is, csak valamiféle álnéven. Engem azért tiltott ki, mert megírtam, hogy aki az izraeli titkosszolgálatnál kap kiképzést azokon elvégzik a lobotómia nevű műtétet, ami lehetővé teszi, hogy az illető a két kezével egyidőben két különböző célra is tudjon lőni, mivel szétkapcsolja az agyféltekéket.
Az elmebeteg barom meg erre azt mondta, hogy ez zsi.....ás.
Ó, igen. Én például láttam. Be is regisztráltam. Természetesen az itteni nevemmel, mert nincs takargatnivalóm. Erre kedves hydra, (aki a Gumilövedékes topikban előadta, hogy milyen nagyszerű, hogy megszűnik a gumilövedékes muzeális kategória, ő már rég engedélyhez kötötte volna... Talán emlékeztek, a napokban történt.) ezt írta és minden ok nélkül kitiltatott:
Az ottani akárki "moderátor" sem mailben nem figyelmeztetett (nem is lett volna miért), hanem a parancsnak engedelmeskedve végleg törölt. :)
Csak gratulálni tudok ehhez a színvonalhoz!
Mellékesen vissza lehet keresni, hogy sem én, sem senki más nem kérte a kitiltását:
"Közúti veszélyeztetés miatt indított eljárást a rendőrség az ellen az autós ellen, aki csütörtökön, egy közlekedési affér miatt rálőtt egy másik sofőrre. A férfi szabadlábon védekezhet.
A lövés a Pesti alsó rakparton, a parlament és a Lánchíd között dördült el. Az elsődleges információk szerint egy autóból valaki egy gázpisztollyal átlőtt egy másik kocsiba, amelynek sofőrje állítólag nem engedte besorolni. Végül akciósok fogták el, miután több autós is keresztbe állt meg úton, hogy a lövöldöző ne tudjon melekülni. A férfi egyébként egy gázriasztó fegyvert használt, amelyet engedéllyel tartott. A meglőtt sofőrt a vállán érte találat, könnyű sérüléseket szenvedett."
Gázpisztollyal -és az illetőt a vállán érte a találat.
Magyarország a béke szigete a változó világban,a rendőrségnek sincs más dolga mint az adófizetők pénzét ilyesmire költeni: üldözni egy illetőt aki gázpityuval durrantott bele a levegőbe.
Ez minek minősül, illegális szellentésnek?
"Elfogták a Mercedesből lövöldöző férfit"
"Családi problémák miatt zavarodott meg, és ezért lövöldözött - vallotta az a férfi, aki szerdán a Ferencvárosban egy fekete Mercedesből kihajolva háromszor is a levegőbe lőtt. A BRFK másfél nap alatt elfogta.
Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki szerdán egy fekete Mercedesből a levegőbe lövöldözött a IX. kerületben. Az incidens február 29-én délben történt a Thaly Kálmán és a Mester utca sarkán: valaki gázpisztolyból három lövést adott le a levegőbe. Senki nem sérült meg. A rendőrséget a járókelők hívták ki, de mire a helyszínre értek a járőrök, a fekete Mercedes eltűnt."
Volt tavaly hogy Debrecenben valami diákszáló ablakában kiszúrtak egy csókát valami air-soft csúzlival,
ráküldték a rendőrséget, persze ahelyett hogy egy figyelmeztették volna hogy az iskolai lövöldözések után nem illik fegyvert kidugni az ablakon és hátsón rúgták volna, elkezdtek hatóságot játszani.
Sajnos ebben teljesen igazad van... ha az XY Józsika(9-10éves forma) aki az apuci otthon tartott hobbi légpuskájával "apucival csak mert a gyerek kiváncsi"(a saját kertjükben nem veszélyeztetve vele senkit...betonkerítés stb...) lövöldözik és feldobja egy "kedves" szomszéd rögtön úgy jön vissza a médiából,hogy a gyerek az apja FEGYVERÉVEL lövöldözött...sőt ha aszomszéd a bejelentésnél még "kozmetikázza" is a dolgot akkor jó esélyel apucit és a kisfiát a TEK teszi ártalmatlanná...
Sajnos ez van...persze most lehetne mondani,hogy senki nem fegyverszakértő,hogy megállapítsa egy adott fegyverrő,hogy az most milyen"kategóriába"tartozik,vagy mi iz az valójában...csak azt látják,hogy fegyver és úristen és miazhogy és különbenis és nehogymán és a ku..a anyját a szomszénak meg a büdős kölkének...
Nálunk mindenre azt írják hogy lövöldöztek. Arra is ha önvédelem céljából figyelmeztetőleg a levegőbe lőtt valaki, vagy a rendőr célzott lövésekkel kilőtte egy menekülő autó kerekét.
Ez nem lehet véletlen, folyik a néphülyítés.
Civilek kampányokat indítanak, hogy ne legyenek erőszakot képviselő játékok, még a vízipisztolyt is kiszedik a gyerekek kezéből, hogy lila macit adjanak a markukba.