Érdemes ezt a figyelő net-en megjelent írást is tanulmányozni. Még egy ilyen oldalon is sok-sok kérdőjellel kezelik ezt a benkő féle kamut . Na aztán természetesen amolyan ballibsisen jól belehúznak és a jövő hetet is Budaházy Gyuri nyakába varrnák, ha tehetnék. Ezeknél már meg van a legépetl ítélet egyik változata is, az tuti. Na nézzük csak:
Eszemben sincs szóba állni, mindössze nem tűröm, hogy egy ilyen hazug kis senki miatt valaki súlyos éveket töltsön börtönben. Mert Budaházy Gyuri olyan amilyen. Forrófejű, néha meggondolatlan is lehet akár, de igaz hazafi és soha senkinek nem törne az életére!!!
Azért álljon már meg a menet! Milyen országban élünk mi itt??? Mert ha ilyen egyszerű valakiről ilyen súlyos vádat akár megalapozott gyanúvá is tenni, akkor egyikőnk sincs biztonságban. Csak egy ilyen benkő féle "jóakaró" kell hozzá és máris visznek az áristomba. Még az sem boldogít, hogy ha ez ilyen egyszerű, akkor bizony a fagyi bármikor vissza is nyalhat.
De mondjuk Gyuri esetében ez nem ilyen egyszerű, hisz a saját maga által is bevallott "bűneiért" már megkapta a büntetését, viszont a hatalom mocskainak ez még mindig kevés. Simán el tehették volna láb alól, ami amúgy meg is fordult a fejükben, de végül ezt elvetették, nem akartak belőle mártírt faragni. Inkább ezt a mocskos forgatókönyvet eszelték ki, mert így sokáig láthatják, hogy szenved . A tipikus komcsi-bolsi tempó, ezek ennyit tudnak, soha sem változnak.
Kedves Égigérőfa!
Sajnos ez nem lehetséges, mivel Benkő György jegyes. De ha egyszer mégis mi kelnénk egybe, téged feltétlenül meghívunk az esküvőre, megígérem. De szigorúan csak egy biztonsági ember kíséretében vehetsz részt rajta, nehogy vm galibát csinálj.
A viccet félretéve, ne nézz akkora balgának, hogy csupán azért hiszek ennek az embernek, mert vonzó férfinak tartom. (Általában amúgy a férfiak szoktak leragadni a külsőnél, nem a nők.) Tudom, hogy nem hazudik. Majd egyszer azt is elmondom, hogy honnan tudom.
Ezzel az a gond, hogy azért neveznek hazugnak, mert nem beszéltem pl. Lapajról.
De azt meg sem említik, hogy ők nem követtek el semmit, hanem inkább megbocsátható, hazafias cselekedetnek állítják be amit a haza népéért tettek csak azt tudnám , hogy a pár ezer birkán kívül ki kérte meg rá őket?
( a kommentekből:Bizony kell a hülyéknek a cirkusz. Mint az UD ügyben. Itt is kezd borulni minden. A hangfelvétel tanusága szerint - amugy semmit nem bizonyít, hogy két ember beszélget másokról, ez legfeljebb kamaradráma lehetne egy színházban - R.Krisztián jobbikos is részt vett Hiller házlövésénél. Az ügyészség nyílvánosan cáfolta. Nem is tudott mást tenni. R.Krisztiánt abban az időben szoros figyelés alatt tartották a "szervek" és minden percében volt rajta valaki.tehát hivatalos papír van arról, hogy máshol járt. Na ennyit a hangfelvétel megbízhatóságáról! )
Kamu ez az egész, bizony nagyon gusztustalan kamu. Remélem kemény jogi következményei lesznek annak, hogy ez a beépített vamzer valakit ilyen súlyos vádakkal bemocskolt!!!
Ugye neked van kivel beszélgetni "emberi életekről", meg egyéb benkői hazugságokról? Na akkor tedd azt, legyetek boldogok egymással. Bár egy ilyennel én nem kötnék szorosabb "barátságot", mert a gazdáinak minden lépéséről be kell számolnia, aztán hogy az éppen aktuális balhéi után mentse a bőrét, egy ilyen bárkiről bármit kitálalhat, ha éppen nincs más a tarsolyában.
De még egyszer legyetek boldogok egymással! ( ja és nyugi, normális ember egy ilyennel nem piszkítja be a kezét, max. köp egy hegyeset, amúgy betyárosan :)) ) Na bakfitty.
Ha te így, én is így.
Kedves Égigérőfa! Nem Ablonczy Bálintnak akarom feltenni a kérdést, hanem neked.
Hiszen azért tetted ide fel ezt a hivatkozást, mert egyetértesz vele. Nem?
Köszi, de a SoDI interjút már hallottam anno. Nekem egy kicsit fárasztó volt a srác. Minden elismerésem Benkő Györgyé, hogy mindenféle emberrel türelmesen leül és elbeszélget, fogadja a hülyébbnél hülyébb hívásokat, és türelmesen újra és újra elmondja, amiket már százszor elmondott. Szinte nagyobb az „utómunka” ezzel a lebuktatási üggyel, mint maga a lebuktatás volt. És a tárgyalások még csak most jönnek.
Az Ellenkultúrás írásra csak annyit:
Mit is mondanak magukról a betyárok a honlapjukon:
„Hiszünk Istenben és a legősibb íratlan törvényekben, tiszteljük a betyárbecsület-kódexet, soha egymást el nem áruljuk. Szeretünk élni, szeretjük a jó bort, pálinkát, a szép nőket, de a harcot, a férfias küzdelmet is. S mindenekelőtt szeretjük a hazánkat, gyönyörű, nagy Magyarországot.”
A betyárbecsületbe beletartozik az is, hogy ha bűnt követ el a barátod, elfedezed, mert a barátod? Milyen betyár az, aki ilyet tesz? Mi a fontosabb? Az igazság vagy a barátod?
Főleg, ha emberi életekről van szó.
Hány meg hány bűncselekményt meg lehetne akadályozni, vagy fényt lehetne rá deríteni, ha a bűnt elkövetők környezetében nem asszisztálnának hozzá mások, vagy nem néznék végig közömbösen. Nos, Benkő György nem volt közömbös.
De állítom neked, ha ez a bizonyos S. József egy idő után abbahagyta volna az edzéseken való dumálást (most azért fáj a vállam, mert a legutóbbi tüntetésen nekem jött egy rendőr stb.), Benkő György sem foglalkozott volna tovább az üggyel. De ezt is elmondta már egy párszor (nem akarok a magyarhangja lenni), hogy mivel elkezdte idegesíteni a dolog, elkezdte felvenni a beszélgetéseket. És aztán derült ki számára, hogy itt komolyabb dolgokról van szó. Amúgy egy ilyen bárgyú barmot, mint az S. József, be lehetett venni a Magyarok Nyilai közé?, aki kibeszél mindenféle dolgot. Elég amatőr.
És nem borjúfejű! Határozottan tiltakozom! Tök jó, ha valaki jóképű, meg az is tök jó, ha valaki helyes, de a kettő együtt az igazi! :) Szóval, szerény véleményem szerint, ez a srác nemcsak hogy jóképű, de még kedves is az arca. Ok, ok, tudom, én női szemmel nézem. De akkor is! Természetesen egy férfitől nem várom el, hogy így lássa, gyanús is lenne, ha így látná …
Amúgy Magyarnyilas harcos csak baltaarcú ember lehet? Én mondjuk, nem ismerem őket, de betyárokat ismerek. Itt vannak pl. ezek a híres mai bátyárok (forrás: betyarsereg.hu): Budaházy, Toroczkai és Tyirityán. Ha megengedsz nekem egy rendhagyó női elemzést:
Tudod, mikor először láttam Budaházyt, ledöbbentem, hogy milyen szelíd szemei vannak. Aztán megszólalt. Bár ne tette volna. Ha Tyirityán Zsoltot nézem, hát nekem nem jön be. Bár az egyik kedvenc nevem a Zsolt, bevallom őszintén. Aztán itt van ez a Toroczkai. Ő még talán jól is nézne ki (hármójuk közül amúgy neki áll legjobban a betyáröltözet), de hát ugye neki meg felesége van. És hát tisztességes magyar lyány házas emberre nem tekint.
A viccet félretéve, természetesen a külső csak egy dolog: akár betyár az illető, akár superman.
Amúgy az, hogy ennyi ember hitetlen atekintetben, hogy Benkő György tényleg hazaszeretetből és emberbaráti szeretetből tette, amit tett, és nem elmebetegség miatt vállalta a nyilvánosságot, az csak őket minősíti. Ők valószínűleg sosem tették volna meg ezt.
Abba pedig végképp bele se gondolnak, hogy mit kockáztat ezzel, napi 24 órában kell figyelnie a biztonságára (ez valóban nem ajánlott gyenge idegzetűeknek), vagy hogy pl. hogy fog így családot alapítani stb. stb. stb. Nem lehet, hogy tényleg igazat mond?
Amúgy egyetértek a szerzővel: Ne bántsuk/bántsátok Benkő Györgyöt, mert pórul jártok! (vagy ezt a betyárok szokták mondani?)
De én is küldök neked egy ajándékot, ugyanonnan:
http://ellenkultura.info/betyarhumor.html
"Magyarországon, bárki bármi rosszat szól a Jobbikra, vagy törekvéseire, automatikusan zsidónak lesz titulálva, vagy legalább egy olyan elvetemült kommunistának, akinek a pénzéhség miatt, a szívében burjánzani kezdett a liberalista téveszmék gazvirágának csírája. Akárhányszor keveredik az ember "vitába" egy jobboldalival, végeredményben mindig zsidóvá válik, aki mint mocskos féreg, épp elárulja a hazáját a láthatatlan zsidó vezetőréteg által felkínált aranymennyiségért. Ezen axiómák tudatában, KÉREK MINDEN ZSIDÓT, HOGY ADJON NEKEM A PÉNZÉBŐL! KÉREM, ÉN NEM VAGYOK ZSIDÓ ÉS NAGYON SZEGÉNYEN ÉLÜNK, A SZÜLEIM IS SZEGÉNYEK ÉS MÁR UNJUK! SZERETNÉM ELADNI ÉS KIZSIGERELNI AZ ORSZÁGOT ÉS A LELKEMET, AHOGY A JOBBIK MONDJA, MERT MÁR UNOM A NÉLKÜLÖZÉST! HA ÖN EGY, A TITKOS VILÁGURALMI ZSIDÓSÁGBÓL VAN ÉS ÉPP OLVASSA EZT ÉS ÉRDEKLI AZ AJÁNLATOM, AKKOR ÍRJA MEG ÉS MEGADOM A CÍMET, HOGY HOVA UTALHATJA A PÉNZT NEKEM, AMIÉRT TÖNKRETESZEM A SZÜLŐHAZÁMAT! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!"
Na akkor még egyszer, mert hm... szóval mondjuk nem olvasol figyelmesen. A cikk írója Ablonczy Bálint - Heti Válasz X. évfolyam, 34. szám 2010. augusztus 26. A kérdéseidet tehát tedd fel neki!
csak jelzem... szinte az összes Tv-nek és újságnak odaadtam a felvételeket(ingyé)
és ők is megmondhatják, hogy az eredeti elég rossz minőségű mert megy a kocsi, jár a motor sőt van olyan ahol hallható ahogy a telefont pakolom.
Egyébként meg a poloskázásról annyit, hogy S.J-nek nincs kocsija és nem is volt, mert nem lehet jogsija.Meg ha volt is lehalgatás nekem aról miért kéne tudnom? Nem én kértem és nem én írtam alá az engedélyt tudtommal és mivel nem vagyok se rendőr, sem egyéb be sem avattak volna.
Szerintem el kéne fogadni, hogy én felvettem telefonnal az én felvételeimet S.J meg imdott hencegni... én meg átvertem őt is meg az egész bandát. Megérdemelték.
Az hogy nyomoztak ellenük ők nagyon jól tudták. Már legalább 2006 óta nyomoztak ellenük és ezt ők is mondták... elöbb utóbb eljutottak hozzájuk és tt az eredmény.