Keresés

Részletes keresés

Albertinka Creative Commons License 2008.08.26 0 0 617

"Bizonyítsd be, hogy nem azok..."

Bocsi, de a logika szabályai szerint nem egy állítás tagadását kell bizonyítani, hanem az állítást. (A törvény előtt sem azt kell bizonyítani, hogy valaki nem követett el valamit, hanem az ügyésznek, a bíróságnak kell bizonyítani, hogy elkövette.)

 

Azért én egy átlagos vállalkozás és egy hálózatépítési munka között sok lényeges különbségeket látok, és csak nagyon kevés hasonlóságot. De nem is ez a lényeg. Nekem az a legnagyobb aggályom, hogy az MLM-es értékesítés sokkal kevesebb embert érdekel Magyarországon, mint amennyi ahhoz kellene, hogy a hálózatok ne egy helyben toporogjanak, hanem valóban növekedjenek.

 

Egyetlen olyan MLM-es rendszerről sem tudok, amely öt évnél tovább felszálló ágban lett volna hazánkban. Ha ezzel nem értesz egyet, kérem azoknak a hálózatoknak a megnevezését, melyekre nem igaz, hogy hosszú távon nem növekednek, hanem egy helyben totyorognak nálunk.

Előzmény: sparturbo (615)
sparturbo Creative Commons License 2008.08.25 0 0 616

Egyszoval piramis és egyforma mind a kettö

Köszönöm szépen

Előzmény: Albertinka (614)
sparturbo Creative Commons License 2008.08.25 0 0 615

Igen igy van,bizonyitsd be hogy nem azok

Értem tehát akkor egyforma,végre egy normális gondolkodásu

Ez a bajuk nekik hogy a pénzér lépnek be,itt tévednek

Előzmény: Albertinka (614)
Albertinka Creative Commons License 2008.08.25 0 0 614

Ha a 100 leggazdagabb magyart egytől egyig hálózatépítőnek tartod, akkor nincs több érvem. :)))

 

Az MLM-et azért vélem "csak" pénzkeresti lehetőségnek, mert hasonlóan jó minőségű termékeket a boltokban is kapok. Ott a reklámok árát kell megfizetnem, a hálózatoktól vásárolt termékeknél meg a tagok jutalékát.

 

(Az MLM-rendszerekhez a belélők zöme a nagy pénz reményében lép be, nem pedig a termékek miatt. A marketingtervekben mindig azt hangsúlyozzák, hogy heti pár órai munkával is hálózatot lehet építeni, komoly pénzt lehet keresni. Ez viszont hazugság, a hálózatépítés kőkemény munka, és csak az lehet benne sikeres, aki teljes energiabedobással csinálja. De annak is csak esélye van a sikerre, a teljes erőbedobással dolgozóknak is csak egy pici töredéke válik sikeressé. Ez, sajnos, statisztika.  – Persze, ez sok más munkával is így van, nem csak az MLM-ben...)

Előzmény: sparturbo (613)
sparturbo Creative Commons License 2008.08.25 0 0 613
Pedig mind egytöl egyig hálozatépitök
Előzmény: Albertinka (610)
sparturbo Creative Commons License 2008.08.25 0 0 612

Értem mit akarsz ezzel mondani

Szerintem tévedsz

Az egyik az hogy miért látsz az MLM be csak pénz kereseti  lehetöséget?

A másik az hogy szerintem minden egyes ismerösöd vásárol mostanában is valami formán terméket minimum havonta ilyen cégektöl

 

Előzmény: Albertinka (611)
Albertinka Creative Commons License 2008.08.25 0 0 611
Másik aggályom, amit az Amway-topicban már alaposan körbejártunk. Az ország felnőtt lakosságának igen jelentős százalékát egyáltanám nem érdekli ez ez értékesítési módszer. Akiket érdekel, azok egy részre egyszerűen nem alkalmas rá, mert nem akar, eseleg nem is tud hatni az emberekre. A maradék többsége már megjárta a különféle MLM-rendszerek bugyrait, ide-oda vándorolnak a hálózatok között. (Legalább 10 ilyen ismerősöm van.) Mindezt röviden úgy is megfogalmazhatnám, hogy telített a piac. Nem termékekkel, hanem az erre alkalmas, és ehhez kedvet érző emberekkel.
Albertinka Creative Commons License 2008.08.25 0 0 610

A 100 leggazdagabb magyar állampolgár névsora, életútja évek óta megjenik Magyarországon különféle évkönyvekben, kiadványokban. Ezek között én még egyetlen hálózatépítőt sem találtam. Kik kerülik el ennyire a figyelmemet?

 

De kérdezhetem fordítva is: szerinted kik azok a legsikeresebb hálózatépítők (név szerint), akik ma egészen biztosan ott vannak a 100 leggazdagabb magyar között?

 

Én még az Amway magyarországi hőskorában ismertem egy-két hazai gyémántot személyesen is. Hát... mit mondjak... nem nagyon akartam hasonlítani hozzájuk. Szenvedélybetegek voltak, ádáz munkamániások, akik szerelmet, barátságot, szórakozást, szabadidőt, családot... mindent alárendeltek a szenvedélyüknek. Ráadául a megkeresett pénzük zömét el is költötték a szenvedélyükre.

sparturbo Creative Commons License 2008.08.24 0 0 609

Nem rolad volt szo hanem aki irta a könyvet

Gondolom nem te irtad

Szerintem meglehet élni hisz senki sem halt meg azért mert nem MLM es

Nem csak a magyar hanem a világ leggazdagabbjai mind hálozatbol lett kivétel aki örökölte

Gondolom ezt a kérdést nem gondoltad komolyan,8 orai munkával még nyugaton is 40 év alatt max 500 ezer eurot kereshet nemhogy megsporoljon

 

Előzmény: Albertinka (608)
Albertinka Creative Commons License 2008.08.24 0 0 608

Ki mondta, hogy én kínlódok? Vagy azt, hogy elégedetlen vagyok a keresetemmel, az életemmel?

 

A hálózatépítőknek az a fixa ideájuk, hogy másféle munkával, vállalkozással nem lehet jól élni, jól keresni. Ennek éppen az ellenkezője igaz. A 100 leggazdagabb magyar között hány hálózatépítő van?

Előzmény: sparturbo (607)
sparturbo Creative Commons License 2008.08.24 0 0 607

Ja igy van

 

A kérdés az hogy mit akarsz elérni

 

Meglévö kapcsolatokat édesgetni és tovább kinlodni, vagy változtatni

 

Amig nem tudja valaki hogy mit akar addig ne is fogjon neki

 

 

Előzmény: Albertinka (606)
Albertinka Creative Commons License 2008.08.23 0 0 606

Olvastátok?

http://www.mlmrabszolgai.net/

 

Sajnos sok igazság van benne. Főként arról, hogy ebben az üzletben sikeresnek csak teljes erőbedobással lehet lenni, az viszont szétzilálja a már meglévő emberi kapcsolatokat.

galvagin Creative Commons License 2008.08.22 0 0 605

Probáljátok meg nem berángatni valakit az üzletbe hanem csak a lehetöséget megadni

Ki fog derülni hogy sokkal sikeresebbek lesztek és sok boldog ember fog körülvenni titeket

Igaz ehez sokkal többnek kell szoljatok de megéri,perszee ha jo a termék és szükségük van rá

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.23 0 0 603
Igen pontosan nekem is ez a gondom az mlm-es fórumokkal. Nagyon jól meg lehetne tárgyalni az mlm előnyeit, hátrányait, de sokan akik feljönnek a fórumra csak szídják az mlm-et. Pl. Az agymosást szokták emlegetni, ami igaz is. De mi van, ha valaki másképp csinálja? Én pl. soha nem írtam névlistát. Én azt vettem észre, hogy háromféle ember van. Az egyik észre veszi, hogy az mlm-ben nagyon nagy lehetőség van, főleg, ha mostani trendek szerint a netet felhasználva dolgozol. A másik hülyeségnek tartaj, és minden hülyének elhord. A harmadik, aki már próbálta az mlm-et, de vagy elavult módszerek miatt nem jött össze neki, vagy nem volt elég kitartó és szorgalmas és most terjeszti a rossz híreket. Sajnos olyannal is találkoztam már, aki "csinálgatja" az ő elmondása szerint. De pl. feliratkoztam a hírlevelére, és összesen 3 hírlevelet kaptam tőle, a levelemre se válaszolt. Sajnos az ilyenek miatt vannak nagyon rossz vélemények. Én személy szerint mindig, ha tehetem még aznak válaszolok minden levélre, de legkésőbb másnap. Ha megadja a telefonszámát felhívom. De nem házalok. Nem erőltetek semmit. Az is nagyon nagy hiba, hogy ha valaki elekezdi az mlm-et, mindig arról beszél, és mindenkit be akar szervezni. Ez egy nagyon nagy hiba. Én pl. a közvetlen környezetemben munkatársak, családtagok stb., nem is próbáltam őket "beszervezni". Ezért is nevezik "agymosásnak", mert ha elkezdted, nagyon sokan utána csak erről hajlandóak beszélni.
Előzmény: Venice974 (597)
galvagin Creative Commons License 2008.06.27 0 0 601

:))))))))

 

Igy van

Egyböl letámadnának,ha meg valami olyasmit irsz ami nem teszik nekik,ki is tiltanak mind a másik topikbol

Előzmény: Venice974 (600)
Venice974 Creative Commons License 2008.06.26 0 0 600
JObban is jársz:-) , csak magadat bosszantod fel vele. Inkább kimegyek a teraszra napozni és közben dógozok':-)
Előzmény: galvagin (598)
galvagin Creative Commons License 2008.06.11 0 0 599

Sziasztok

Uj üzlet nyilik szeptembertöl
Elöregisztrálni lehet 20 napja
Addig is jön a termék meg a jutalék,csak jelentéktelen elakadások vannak egyszer egyszer de ki lehet birni
Ötszöri kifizetési terv
Példa: csak a matching bonus 100% amiért én elkezdtem

Ha valakit érdekel privátba dumcsizhatunk rola

Üdv Albert

galvagin Creative Commons License 2008.06.10 0 0 598

Szia

 

Hát igen sajnos igy van,én már szolni sem merek mert azonnal letámadnak meg ha valami roszat irsz ami nem tetszik nekik akkor kitiltanak mind engem a másik szobábol

De hát már ez van,ezzel kell éljunk

Előzmény: Venice974 (597)
Venice974 Creative Commons License 2008.06.09 0 0 597
Ez komoly? :-DDDDDDDD

Kár, hogy ez a topik ahelyett, hogy ellátná a feladatát, és érdemben lehetne beszélni MLM-ről, feltörekvő vadiújmilliókatnomunkával hazug reklámokból, vagy olyanok cinikus véleményéből áll, akik már hallottak róla valamit, sőt egyszer egy ilyen Miss vagy Mr. Arrogancia már elvitte egy képzésnek álcázott népi hurálra is. Amiért egy valag pénzt is kellett fizetnie. Megértem a csalódottságot.

Higgyétek el, lehet ezt másképp is. És mielőtt átharapnátok a torkom, senkit sem akarok megtériteni, főleg nem "beszervezni". Ez is milyen szó. Beszervezni a TSZ-be kellett. Aki értelmes, azt nem lehet beszervezni. Ha meg igen, azzal úgysem megyek semmire, ergo nem teszem. Aki pedig azt választja, hogy ilyen munkát végez, ami szerintem semmivel sem rosszabb, mint az állam (aófizetők) pénzén munkanélkülin linkelni, vagy pl. naponta hitelekkel bombázni az embereket ismeretlenül telefonon. A hitel jó? Bizonyos mértékig igen. Ház, autó, vállalkozás stb. De gusztustalan, amikor a szerencsétlen nyomorult azt már tudja, miből vesz karácsonyi ajándékot.
Szuper, akkor már csak azt kell kitalálni, miből veszünk jövőre kaját. Vagy elmegyünk hitelből Spanyolországba nyaralni, mert az olyan trendi. Haggyámá'! Mucika inkább maradj a seggeden, abból nem lehet baj. Itthon is süt a Nap.

Én MLM-ezek. De soha egy ajtón nem csengettem be, hogy veddmámegesztaszartamitárulok. Főleg, mert nem árulok szart. Ja, semmit sem árulok. De mint mondtam, nem célom, hogy magyarázkodjak a munkám miatt. Bankigazgatóból is van seggfej, sikkasztós, egy forintot sem érő mocsok ember stb, mint ahogy MLM-esből is. Kár általánosítani. Egyébként meg azért mert egy csaj vagy pasi átvág, nem hiszem, hogy nem lesz több kapcsolatod. Vagy kilépsz, kirúgnak a munahelyedről, mész és keresel másikat. Ami lehet, hogy pont ugyanolyan szar. MÉgsem nyit senki topikot azzal, hogy kurvaszarmunkahelyendolgozókide. Pedig biztosan van egy pár. Azokhoz képest az MLM bocs, de egy Kánaán.

Csak csalódott vagyok, mert azt gondoltam, itt érdemben lehet beszélni az MLM-ről. Tapasztalatokról olyanokkal, akik benne dolgoznak. Értelmesen. Nem pusztán ostobán, érvek nélkül vagdalkozni. Kár.
Előzmény: laroche (585)
Joseph Bunko Creative Commons License 2008.05.20 0 0 596
Előzmény: Joseph Bunko (595)
Joseph Bunko Creative Commons License 2008.05.20 0 0 595
Előzmény: Otto Normalverbraucher (594)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.05.19 0 0 594
galvagin Creative Commons License 2008.05.19 0 0 593

Mennyi idő alatt lehetek milliomos euróban?

Amenyi idö alatt akarsz,töled függ menyi idöt áldozol magadnak

 

 

Nektek mennyit kell adnom?

Nekem semmit

 

 

 

Milyen hangosan kell majd üvöltenem a balektoborzón és minimum hány balekot kell beszerveznem magam alá?

 

Attol függ hogyan birod de szerintem neked nem lessz elég  ha az öszes haverodat beszervezed meg a haveraid haverjainak a haverjait se

 

 

 

 

Előzmény: Joseph Bunko (592)
Joseph Bunko Creative Commons License 2008.05.19 0 0 592
Mennyi idő alatt lehetek milliomos euróban?
Nektek mennyit kell adnom?
Milyen hangosan kell majd üvöltenem a balektoborzón és minimum hány balekot kell beszerveznem magam alá?
Előzmény: galvagin (588)
rali Creative Commons License 2008.05.18 0 0 591
Tudod, mit?nem akarok.
Előzmény: galvagin (590)
galvagin Creative Commons License 2008.05.18 0 0 590

A kérdés nem az hogy melyik mese

A kérdés az hogy menyit akarsz keresni és légyszi ne fárassz a párszáz ezerrel

A kérdés az hogy akarsz e milliomos lenni vagy nem

Előzmény: rali (589)
rali Creative Commons License 2008.05.18 0 0 589
Ez melyik mese?
Előzmény: galvagin (588)
galvagin Creative Commons License 2008.05.18 0 0 588

Sziasztok

 

Figyelem uj üzlet indul Magyarországon,pár hét alatt töbszöri milliokat kereshetsz meg,sürgösen keressetek milliomos jelöltek

 

Üdv Galvagin

rali Creative Commons License 2008.04.11 0 0 587
Dehogynem.

Nem.
Előzmény: Otto Normalverbraucher (586)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.04.10 0 0 586

Ez itten nem véletlenül egy REKLÁM??????

Vagy errefelé nem szántogatnak békésen? ;-)

Előzmény: laroche (585)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!