hófehér mangalica szalonnát ettem, harsogó zöldpaprikával s hozzá mézes fütyülős barackkal gargalizáltam.. így inditottam a jézuskát.. majd rögtön jó husos disznósajttal folytattam, hogy tökéletesen körbe érjenek az ízek a számban
Ha azt hinnétek, hogy a Szépítészet topicban folyton csak kencékről, pakolásokról és saláta, meg léböjtökről van szó, akkor tévedtek. :))) Ezt a szép képet - Zitka engedélyével - most mentettem le onnan.
Na. Tegnap, este, valamikor 9 és fél 10 között, egy ropogós, kemencében pirosra sült, illatozó disznólábbal néztem farkasszemet farkaséhesen. 2 percig csodáltam, majd egy hirtelen mozdulattal belémerítettem a kést. Rövid tusa után győzelmet arattam felette. 20 perc alatt csak a hűlt helye maradt. Még mindig nincs dokumentációt segítő fényképmasinám, ezért csak azt tudom mondani, hogy kb. ahhoz a gyönyörűséghez lehetett fogni, amit az első zsírtalin pusztítottunk el.