azt már nem, úgy csüngök a kéjdorongján, mint állandóan szomjas és vággyal teli élőszövetes fejőgép, Ő az én Magnumom, adni belőle, soha.
citromfű,
kérhetném nagyobb megbánással, bár így is érezhető volt és tudom, hasonló helyzetben én is ugyanígy, szóval hahhahhahhhihihihi, én is röhögtem, csak jó egy kicsit feszültködni.
Nem tehetek róla, széles vigyorra ugrott a szám.... de belül nagyon sajnáltam, hogy áldozattá lettél... :o) (surrog a szalag? igazán? jaaaaj, lelki fülemmel már hallom is: surrrr, olyan jó....)
Vapiti tudja jól, hogy ahol ott vagyok, az offtopic lesz hamarosan, főleg, ha rizsa nevű nőszemély is a közelben tartózkodik, bár cfű se panaszkodhat, szépen fejlődik §:-))))
No, ezzel a leitatással nem érdemes porbálkozni! Voltak már többen, akik megporbálták, aztán jóóóól meglepődtek. Már fogadásom is volt ezzel kapcsolatban.... és nyertem! Szeretem a jó italokat, de csak mértékkel. Amúgy bőbeszédű vagyok én mindenféle alkoholos mámor nélkül is! Majd nem győzöl lelőni! (úgyhogy hozzál puskát, vagy csúzlit)