The North Face Terra 60 túrahátizsák eladó, olajzöld színben, teljesen újszerű állapotban. Csak néhány utazás alkalmával használtam. Szeretem ezt a zsákot, de be kellett látnom, hogy túlzottan nagy az én rövid felsőtestemhez és keskeny csípőmhöz. Én 168 cm vagyok; úgy 180 cm körüli magasságtól ajánlanám.
Arcteryx Envoy, high-end prémiumkategória, könnyű, elasztikus, nagyon lélegző, gyorsan száradó, antibakteriális, origi, a bolti ár feléért. I: nmk@gportal.hu
Eladó egy Suunto Core Black yallow karóra. Kiasználatlanság miatt válnék meg tőle, saját dobozában, és az abban lévő eredeti leírásokkal együtt. Bővebb infokat ezen a linken találtok az óráról:
Eladó egy Suunto Core Black yallow karóra. Kiasználatlanság miatt válnék meg tőle, saját dobozában, és az abban lévő eredeti leírásokkal együtt. Bővebb infokat ezen a linken találtok az óráról:
Fényvisszavero mellény/szalag - outdoor sportokhoz, biciklizéshez ideális fényvisszaveros keresztpánt, vadonatúj, tépozárral állítható a mérete (kb. M-XXL között). Irányár: 2700 Ft
Fém kulacs + elsosegély, lecsavarozható alsó része használható bögreként, de alapból jár hozzá egy több darabos elsosegély készlet. A kulacs 7 dl-es (fekete vagy piros színben), a bögre kb. 2,5 dl-es. Irányár: 3300 Ft
Salewa Chevadale 32 hátizsák: Kék, 1 fő rekeszes, air chanel: 4000Ft
Rp Outdoor Bora softshell: Fekte-fehér, XL-es méret (L-es-nek mondanám, 180cm/80kg-ra OK), nikwax-al mosva (elfogyott, így piszkosan adom): 5000Ft
RP MiniPack széldzseki: Narancssárga, extra apróra csomagolható, XL-es méret (ez már tényleg XL, böhöm nagy rám), alig használt, újszerű - a szütyője megvan, de azt varrni kell (kicsit alul van méretezve): 6000Ft
Az ilyen kérdésekre általában a teljesítménytúra topikban bővebb infót tudnak adni. Én amit ajánlani tudok az Szlovákia. Mégpedig a Szlovák paradicsom. Vannak kiránduló utak könnyű és nehezebb. Viszonylag kalandosnak is mondható és nincs is olyan messze.
igaz,hogy kevésbé vág témába a dolog,de remélem nem gond,hogy ide írok.szeretném egy igazi túrázós-kirándulós nyaralással meglepni a páromat,viszont nem sok rutinom van ilyen téren,ezért szeretném a segítségeteket kérni!előre is nagyon köszönöm!
Régóta akarok ilyen háromnegyedes mászónadrágot... Hogy menne a vétel? Meg kéne pontosan mondanom, hogy milyet szeretnék milyen méretben, és te behozod? Esetleg meg tudok nálad próbálni párat?
Tudsz küldeni terméklistát kifejezetten mászónadrág ügyben?
Fém kulacs + elsősegély, lecsavarozható alsó része használható bögreként, de alapból jár hozzá egy több darabos elsősegély készlet. A kulacs 7 dl-es (fekete vagy piros színben), a bögre kb. 2,5 dl-es. Irányár: 3300 Ft