Lehet újat venni az" olaszautobonto.hu" lapról. Kiválasztod melyik oldali kell. 17500Ft. Javítani nem tudod, mert kihúzni a tengelyt nem igazán tudod. A benne lévő lemezrugó el szokott törni, aztán lógós lesz.
Ez ilyen direkt,igen az ajtóba is kerül víz és ez az összesre igaz (kivéve a csomagtér) az ajtók alján lévő lyukakon,kivágott réseken folyik ki a víz---erre azért néha jó mindig ránézni mert az ajtók alján lévő gumicsíkok eltakarják ezeket a kivágásokat és el is tömítődhetnek és akkor már lötyöghet is a víz az ajtóban :)
A múltkor szabad ég alatt ejszakazott a verda es reggel azt vettem észre, hogy a harmatos oldalablak leengedése majd felhúzása után is épp olyan vizcseppes maradt az üveg. A gumi nem húzta le a cseppeket. Jobban megnézve kb 2mm hézag van az üveg és a gumi között. Igy viszont az eső vagy autó mosáskor a víz simán befolyik az ajtóba. Hátsó ajtónál nincs ilyen gond. Másnak volt már ilyen gondja? Lehet ilyet kapni normális minőségben?
Igen mindkettő H1es (hacsak nem xenonod van akkor csak a távolsági H1) --a ködlámpába H11 való Azt a másik izzót így nem ismerem,bravonál nincs olyan szerintem--de ne is azt nézd hogy néz ki a képen,amelyik oldalt megjelöltem neked ott autó típusra kiadja mi van benne.
Valószínűleg kiégett mind két tompított fényszóró izzója. ( 1.4 T-Jet ) A kézikönyv szerint a tompítotthoz és a távolságihoz is H1-es, 55W-os égő kell. Viszont az ábrán az egyiknek egy, a másiknak két lába van. Akkor a két lábas nem H1 vagy olyan a foglalat, hogy mind két fajta belemegy?
Korra ősszel raktam fel mindig. Tehát esőben, illetve havas úton is megállta a helyét. Volt hogy májusig fent volt. Olyankor azért márt ha melegebb volt nyikorgott. A meleget nem nagyon szerette
Én 6 éven keresztül 4 évszakos Matador 16-os gumikat használtam. Most lettek kukák elkoptak. Én teljesen meg voltam vele elégedve télen. Sőt meglepően jó volt az a Matador 4 évszakos gumi. Szerettem, nem csúszót, nem kapart el, a gumi mintázata is jól volt kiképezve..