Köszönöm szépen az infot sokat segitettek biztos h beleugrottam volna vmi szar vásárlásába de még jo hogy ti itt vagytok nekem,nekónk:DDDKöszi mégegyszer,ha megvan a gép majd irok még h honna tudok leszedni hozzá igot:))))
Még fent vagyunk a régi helyünkön, ha minden igaz, akkor október végén lesz költözés (ennek örömére nem is nagyon lakom be az asztalomat).
Amúgy tök furi, hogy ahol egykor várakoztunk-káromkodtunk, szépen sorjában bebocsájtásra várva a diszpécserekhez, most ott is vezénylés lesz...
Meg mittudomén a mosó mellé került a könyvtár, a tartozékraktár is átköltözött (igaz csak kb. 25 m-el arrébb), tachográfosok is, szinte minden meg lett bolygatva egy kicsit.
Szóljak Ádámnál pár szót az érdekedben? Mostanában úgyis elég sokat jön be a főnökéhez + faterjáért. :-))
Sziasztok segitséget szeretnék kérni msot vagyok gps vásárlás előtt és érdeklődnék hogy mi lenne a legjobb vásárlás nemzetközihez kellene!köszi a segitséget előre is!
Egyik ilyen kedvenc "sürgős" fuvar a Caldicott - Ettringen közötti hulladékpapír. Mikor jön egy kis csúszás, akkor rögtön kapom sorba a kereskedőtől a telefont/e-mailt, hogy mikor ér már oda az áru??? Mert sürgős, nagyon várják, leáll a gyár, meg hasonlók.
Nem akarom neki megjegyezni, hogy nem az a 30-35 papírkocka fog hiányozni az ilyen helyekről...
Te, aki eleve alkohol helyett tejet és kólát iszol? Egészségesebb életmód? Csapjad neki!
Majd jelentkezz feltétlenül, ha a Nagykőrösit érinted! ;)
Hazafelé már nem szoktam sietni, elég reggel lerakodnom.
Meg szoktam állni a visszaúton egy kis kajálás-bevásárlás miatt, de mint kiderült, Hessenben nem volt ünnep ( ezért volt is fuvar aznap Fuldaba ), viszont Bayernben még a fű se nőtt aznap, mert valami egyházi ünnep volt, és ezért minden be volt zárva :)
Én meg persze erről nem tudtam, és átverettem Hessenből Bayernbe, hogy majd ott jól megállok :)
Van amikor sietni kell, Kisunoka. Te, mint vezető flottaoperátor igazán tudhatod. ;)
Már sokszor mértem, kettőből bármikor megütöm a kikötőt, csak legyen elég sósmogyi nálam. Mostanában azzal doppingolok. Rágyúrtam az egészséges életmódra. :))
Tankolás az nincs benne, csak a reggeli 10 perc, meg 2 amit a Transmarck bejáratánál vártam. :))))) Viszont van benne Köln, Brüsszel, meg a Dunkerque előtti építkezés.