Sziasztok !
206wrc neked mennyivel van leültetve a kocsid eleje ?
Mert tegnap rendeltem meg az ültető rugókat előre.Ez a tipus amit veszek az -40mm-ret ültet.
206wrc: Tegnap ott áltam melletted a Gablini-nél. Gondolkoztam is, hogy rádköszönjek-e, de mivel Te nem emlékszel rám nem volt kedvem magyarázkodni ki vagyok, meg gyorsan el is húztál miután beadtad a gumit. Szóval így utólag üdv !
Amiért bentjártam, megnézettem a kopogó hangot jobb elölről. Nos nem generátor. Nem ékszíj lazulás. bűnöst valami calister szelepnek híjják, vagy ilyesmi. A lényege, hogy egy rohadék mágneskapcsoló, nem életveszély a kattogás de engem halálra idegesített. Fél óra alatt kicserélték, most végre már csak a ventilátor zajong, nem az szerintük nem bug hanem feauture :-) 15.000 ft-omba fájt az a rohadék 4 cm-es kis vacak szelep. Rablók !
És közeleg a 30.000-res szervíz ...
Rákérdeztem mennyibe kerül a könyöklő 206-oshoz. 27.000 ft ! no comment.
MZN: nyomd már át a totalcaros haveroknak a tali képeinek url-jét, hadd hozzák le hírbe is, hogy milyen fasza lett, esetleg ha kell írhatunk hozzá cikket is.
WRC: a spoiler ajánlat jó, csak pont az a fájó benne, hogy újra kéne fényezni. Szerintem tartogasd még egy picit, amíg valaki összetör valamit, egyből kelleni fog :)
206wrc: nemrég írtad, hogy eladóak az első és a hátsó eredeti szpoilereid. Én találtam hozzájuk árat a neten a www.luxdesign.hu címen.
Első szpoiler: 63.900,- Ft. Hátsó: 59.400,- Ft.
Arról nem regélnek, hogy fényezéssel-e vagy anélkül (gondolom utóbbi) ill. ködlámpástól-e, de ha esetleg meg szeretnéd hirdetni, talán ezek az árak segítenek, hogy mennyiért megy egy-egy ilyesmi szerkó.
Ha valakit pedig WRC-design árak érdekelnek: katt ide, az árlista megtekinthető Excel-formátumban.
Én is elmennék egy két bulira, de ha időben tud az ember készülni akkor jó, de 130 kilóméter nem szaladok egy 2-3 órás duncsiért... :( me ugye V6 3.0 azért csak szopogassa a benyát, pláne ha tolom neki... :-)) Végignéztem a 206 tali képeit, voltatok szépen. Kb mint bogácson mikor összeszaladt a társoság.. csakhát ott is a pesti lustákkal volt a gond, mert sokan a távolság miatt nem jöttek, pedig volt olyan aki 400 km-et autózott a 3 napos buli kedvéért.
hát ha szépen kérsz akkor elcserélhetjük! :-)))
Nemtom egyébiránt mert, minden nyamvadt talit pestre szerveznek, mintha a pesttől 50 km-re nem is lenne élet. Igyhát mindég lemaradok, és nem csak én... :(
Bár a következő psa talit tán orrfűre tervezzük oda szerintem a 406, 206, citro, 307, 607-es topiclakókat is el kéne hííni! Nem? :-)) Mekkora buli lenne 50-100 taliga.. annak már hirverést is lehetne csinálni!
jaj meg nemirtam a soki fele valtorol
hat most megteszem : "hanyatbasz es olyan tepsivel ver kekre lilara amiben kolbaszt sutottek!" khmm azt hiszem elragadtattam magam szoval nekem tetszik a valto es amint lesz penzem/meg tukrom bepalyazok(azaz 5-6 ev :DD) egy ilyenre eletveszely
206wrc: ecu-t atirja az ATC chiptuning - roluk lehet a legjobbakat hallani Mo.-n, en ott csinaltatnam az tuti, nem elore gyartott (superchip) chipekkel dolgoznak hanom ok irjak meg rendesen!!!
miller milyen valtoztatasokat csinaltal a riherongyodon??
Egy kis autótesztelés.
Vasárnap alkalmam volt kipróbálni az autómat 5 személlyel úgy, hogy számításaim szerint a terhelés kb. 390kg volt. :-)
Marhára lecsüccsent az aszfaltra és amikor kiszálltunk, akkor a hátsó rugók kb. 25-30 mm-t összementek. :-)
Azóta használtam már 1 és 2 személlyel, nagyjából visszatért az eredeti magasságra, de elég érdekes volt. Ami viszont lényegesebb, hogy az autó útfekvése így leterhelve fantasztikusan jó, viharos oldalszélben közlekedtem, meg se moccant. Az úton a hepehupákat úgy vette fel, mint valami luxuslimuzin - ezért úgy gondolom, hogy a rugók azok, amik nagyon kemények ebben az autóban, a lengéscsillapítói nagyon jók. 1 és 2 személlyel gyakran üt a futóművön egy-egy úthibánál.
A másik a motor. 5 személlyel olyan, mint valami villanymotor, szerintem egészen nyomatékos, most már érzem, hogy nyomatékosabb, mint haverom IV-es 1.6 16v Golfja, amit én az első próbautam alkalmával simán lefullasztottam - 2 személlyel. Egy olyan dombon, amin a régi autómban ('96 Polo 1.4 60LE) 1 személlyel vissza kellett váltanom 5-ből 4-be, hogy felmenjen, a 206-tal 5 személlyel 5-ödikben gázadásra 80-ról simán gyorsul. Azt is megfigyeltem, hogy 1 személlyel érezni egy-egy helyen apró teljesítmény- vagy nyomatékugrásokat (pl. 2900-as fordulat körül és talán 4500-as fordulatnál jobban beerősödik), 5 személlyel viszont ezek eltűnnek, tényleg olyan, mint egy villanymotor. A fogyasztásom viszont az utóbbi napok hajtásai miatt kétlem, hogy 7.5-8l/100km alá menne... ;-)
Millernek a fekete 1.6 16v van wrc dizájnnal ugye? Na, az engem is érdekelne, hogy hol, mit és mennyiért csináltak a gépén, hogy közelébe férkőzzön egy GTi-nek. Tényleg "megszorongatta" a GTi-det?
AlieN: az 1.4-esek szelepállításról már hallottam valahol, állítólag könnyen elállítódnak maguktól !?
Szépen alakul a fotógaléria, mindenkinek gratula, aki dolgozik rajta! Én úgy látom az én képeim már semmi újat nem mutatnak meg, most lekéstem a hírnévről :)
Voltam már megint szervízben, a motortartó gumibakokat lecserélték, most szemmel láthatóan teljesen más kialakításúak, és nem zsírozták össze, mint múltkor. Remélem ez a harmadik próbálkozás már bejön. Viszont sajnos közölték, hogy a jobb első lengőkar fáradozik (18000km után!) és hamarosan ki kell cserélni.
Éppen akartam írni, hogy IV-es népautóra haverom elektromos tükre fényezetlenül 40e HUF volt, de megelőztél :-)
Neki sógoréknél levitte egy traktor (Burgenland rulez :-), de szerencsére az elektronika nem károsodott (fűtött és elektromos mozgatású volt az is), ezért csak a műanyag tokot kellett megvennie. 206-ra nem lehet külön venni csak tokot? Úgy olcsóbb lehetne...
Öcsi azaz Müncler István egy kincs szerintem. Én csak jót tudok rola roluk elmondani.
A rácsot most rendeltem. Millernek is kell mivel neki beszakadt. A héten még szólnak nekem Győrböl hogy mennyi lesz a rács. Ha tényleg kell neked akkor ha megyünk érte akkor hozok többet. Az árát még nem tudom.
nahat tyuha :)))
39716Ft a tukor mert elektromos mozgatasu :)) es ezt meg fenyezni is kene, szoval nemecceru, (206WRC sajna az embered nemtudott segiteni mert azt rendelnie kene)
Dehamar itttartunk remelem nem gaz hogyha megadom a szamat ennek a szerviznek 206wrc?
Ellegge szinpatikusnak talaltam az embert a telefonban.
Obudan a Ladik utcaban egy peugeot szervizben dolgozik(vagy o a gore mittomen nemtom 2x beszeltem vele), elegge rendes volt megkerdeztem hogy vihetem-e hozzajuk a 30000es szervizre mondta hogy persze csak ok abban kulonboznek a tobbitol hogy rendesen elvegzik es olcsobbak mint a NAAAGY szervizek. 206wrc is oda jar allitasa szerint a nem garis munkakra.
Mivel hogy ugy szolt be a telefonba most hogy Peugeot szerviz ezert gondolom hogy nem privat szam ergo beirom : Münczler István - 06309311683
Honnan lehetne szerezni olyan racsot mint ami nektek van(wrckitesek ;D) a kocsi elejen???
Epp amire soki akar firkalni ...?
of course a memoriakartyat megint otthonhagytam (nemmenek ezek a reggel6os kelesek...) igy csusznak az en kepeim ismet, de igerem karacsony elott meglesznek :)))