Nekem a Megane-ben teszkós gumiszőnyeg volt, tökéletesen bevált. Pont tegnap jutott nekem is eszembe, hogy télre veszek ebbe is. Megaztán abba nem ragad bele a rágó úgy, mint a gyári ceed feliratosba :(
Infó illetve segítség kellene! Pancelos ha tudsz infót megköszönném!
Tél közeledtével szeretnék venni a gépbe méretpontos gumiszőnyeg garnitúrát! Mivel az autó fekete, nekem tökéletesen megfelelő a fekete színű gumiszőnyeg, mert azt tudom, hogy a szürke kb. dupla annyi mint a fekete!
Engem tehát így lehet momentán meglelni (mert lehet, holnap már más találatok jönnek ki, Wiw-nél semmi sem kizárt):
egyszerű keresésben beírom, hogy Ivánka a névhez, akkor kidob párat, de én nem vagyok, viszont kidob egy Zsófiát... Ő a nővérem, az Ő ismerősei közt megtalálsz az I betűnél... vagy kiodbja az alapítvány, ott én vagyok a meghívó küldője...
ha egyszerűben beírom csak hogy Ivánka a névhez, akkor kidob párat, de én nem vagyok, és az Éva is egy másik Éva, viszont kidob egy Zsófiát... Ő a nővérem, az Ő ismerősei közt megtalálsz az I betűnél...
Nagyon béna a kereső. Most rákerestem a nevedre, nincs találat. Mondom OK, akkor cselezzünk. Rákeresek a vezeték nevedre, erre kidob 6 találatot, 1 se Te vagy... OK, akkor vezetéknév, rengeteg találat de semmi... Mondom akkor a kidobott Ivánka Évát megnézem, hátha rokoni szálak vagy hasonló..., de erre látok még az ismerősei között 2 Ivánka vezetéknevűt, akit az előbbi keresésekkor ki se dobott. Hát kb ennyit az iwiwi keresőjéről. Pedig informatikus lévén elhiheted hogy nem én vok a hülye. :)
Azért remélem most adódnak is olyan körülmények hogy lehessen teszteleni a téligumit! Tavaly télen simán lehetett volna járni nyári gumival én meg koptattam a télit! :(((((((((
Noja, és itteni Nick-en se sokan nyomulnak... Doki már megtalált, persze engem könnyű, ki nem találjátok milyen becenévre kell rákereseni... :)))))))))))))))))))))))
Keresd, és kérdezd a gumis fórumon DiabloCorsa -t :) Ő mindent tud a Pirelliről... LINK Egyébként goodyear-dunlop-michelin-pirelli-conti gumik végeznek az első 4 helyen általában, szóval szinte mind jó.
Tanusithatom, hogy az M3 vizes úton rosszul fékez, rámhozta a szivbajt párszor :( Viszont a 3D-ről már nem hallottam ilyen gondokat, szerintem jó vétel lesz :) sok sikert! majd várom a beszámolókat télen....
Felnőtt védelem 23 pont, gyalogosvédelem: 10 pont. Az ötcsillagosak felnőtt védelem terén 33-35 pontosak. Érdekes, hogy a felnőtt utas (anyósülésen ülő) hasa és mellkasa, feje elvileg nem sérül, szegény Kati nem úszta meg ilyen könnyen. Lehet hogy a testmagasság számított a nyakisérüléseknél. Viszont a hasi fájdalmat nem értem :(
Talán tegnap volt szó a törés tesztről. Nemtudom a Twingó hány csilalgos, de a szememben nagyot nőt. Frontális ütközés egy Mercivel, a Twingó vezetője nem volt bekötve, az utasa igen. Mindketten meguszták ,lényegében karcolás nélkül. Vagyis pontossabban a biztonsági őv nyomai, illetve a vezető itt-ott leverődött. A két kép. Hol a motor, mert a motorháztető az szépen elfogyott. A másik kép, őv nélkül egy jó kondicióben lévő ember is bizony tarol maga előtt, és még örüljön hogy ennyivel meguszta. Mert pl. ha borulnak, (szép nagy üveg tetős volt a gép) lehet hogy kizuhan és akkor finitó is lehetett volna az eset vége.
Még annyit a balesetről, a Mercis , erősen ittas állapotban szabálytalanul előzött szembe, és már nem lehetett kivédeni.:-(((