Nem mondom, hogy vegyél egy kartonnal, de gondoljunk csak bele : az AdBlue 1:30 arányban használva Euró5-öst csinál az Euró3-asból. Nagy dolog a kémia Apukám! ;)
/mondjuk én se rendelek, mert kijövök a normából.../ :)
XXI.században szerinted mennyi ideig tart egy ilyen tesztet összeállítani??Kb. 1 nap és akkor nagyon körültekintően, finoman van megcsinálva.
Az e-mail címem publikus látod erre nem vagy képes,hogy megnézd ott írhatsz nekem nyugodtan,de ha nagyon ügyi bügyi vagy akkor elég hamar akár a telszámom is kidertheted :))))) és várom a postást a kis fiolával.Ja meg persze a szerződéssel amiben te garanciát válalsz ,hogy nem lesz baja a teherautóm motorjának. Ha mégis akkor te állod a számlát.Ami megsúgom nem lesz olcsó.
Az a botulin vagy mijatök lehet elég belőle 90nanóbaszás,de az nem a 70kg-ot teríti be.Hanem gondolom megtámadja az idegrendszert ott blokkol valamit és ezáltal összedől még a 100kg-os ember is.Szóval hagyjuk Hófehérkét pihenni mert nem ugyanaz a kettő.
Biztos kerdeztem mar, de most nem tudom visszakeresni, telorol irok angolbol. Vasarnap este 22hkor kezdtem a hetet akkor szombat este 22hig mehetek, ugye? Allando negykez, 7.5tvel. Eddig nem nagyon volt gond mert max 4 nap Volt a kintlet... Koszi elore is.
Andersen már nincs köztünk 5gramm 400literhez,gondolkodj már mire elég?Körülbelül olyan lehet mikor fingsz egyet a sport csarnokba!!Mindjárt 450ft lesz egy liter gázolaj te meg ilyen faxságokat akarsz rátukmálni emberekre,mikor lassan üzemanyagot alig lehe majd kifizteni.Told a bicajt odébb,szédíts mást!!!!!
ha a keresőbe beütöd, hogy waberer's akkor a fórum sztem 50%-a erről a cégről szól/t..... minden kérdésedre megvan a válasz itt kicsit visszább..... felvételik, élmények, stb.
vesz fel a rudi is, meg a wabi is kezdőket! én azt mondom aki mostanában kamionozna s a "napnál" vagy a "pöttyösnél" kezdene s véleményt kér, hogy van akinek bejön, van akinek nem!
Több az olyan ember aki álomvilágban él, s azthiszi, hogy felkészült! Nekem volt két olyan tanítványom, aki az első kimenetelnél visszafordult volna és köszi szépen...... Nem erre számított...... Pedig hidd el a vezénylőm is olyan volt, hogy jó volt! Az a kevés szívás amit ad a meló (egyhétig folyamatosan naponta gatyázni a pótot, s tetőig rakni) ez is bennevan a folyamatosan hátulról raknak s csak egy félkesztű kell-ig.....
Tanácsom cégválasztáshoz, az hogy előbb a munka miylenségével légy tisztában, aztán menj el dolgozni!
nekem ezekről a segítő nyálakról/grancsikról mindíg az a véleményem, hogy ha ez tényleg így van, akkor miért nem hangoztatja mindneki, miért nincs léptennyomon kirakva mindenhová, s miért nem harcol egykét nyálgyártó ezellen?????
tenne a franc ilyen dolgokat a motorba, elég egykét ülepített s*arminőségű benzint/gázolajat tankolni,s máris odavágtad a motorod.....
én egyet tudok, hogy tudnám a 6,8 literes átlagogyimat csökkenteni a kicsikocsin, hogy a 16-os helyett felrakok egy 15-ös kereket, s máris fél litert spóroltam..... (ez a tapasztalat, mert volt egy évig egy ilyen 15-ös kerékkel szerelt kocsi a családba)
kamionnál meg elég, ha egy normális országban tankolsz gázolajat, nem pedig itt a balkánon! s máris érezhetően javulnak a dolgok.... egy kis francia vagy oszrák gázolaj és máris jobb a kamionnak egy magyar, vagy egy spanyolhoz képest......
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Készülök kamionozni, ehhez kellenének tanácsok, sajnos nincs olyan ismerős akitől tudnék kérni. Már mindenem megvan hozzá (ADR-t leszámítva), de tapasztalt az még nincs. A wáberernél úgy tűnik lenne munkám, már szóltak, hogy lehetne menni, de kicsit tartok tőle. Első kérdésem az lenne, kinek mi a véleménye a wabiról? (mindenhonnan csak rosszat hallok róla). Kezdésnek, 0 gyakorlattal érdemes oda menni? Vagy ha nem akkor hova lehetne még menni tapasztalat nélkül? Igaz, hogy ha az első 1 évben eljövök, akkor 100 ezer forintot le kell tennem, azért, hogy betanítottak? Hosszabb kinttartózkodás esetén miket érdemes elvinni az útra? Ti mit visztek magatokkal? A 24 voltos (szivargyújtóba dugható) inverter minden kamionban használható? Sajnos olyat nem találtam ami egyben 12 és 24 voltról is tud 220V-ra alakítani. Előre is köszi a segítséget! Tomi
a varázslatos kelet, már csak ilyen... ugyebár nyugaton minden szép és jó :D
amúgy azon *zatál volna be, mikor vágtatok hazafelé az M3-on s elhagyom az Eger-Tiszafüred lehajtót, (innen megszűnik a világ...) s egyszercsak azt látom, hogy megy előttem egy kocsi elég gyorsan, s nem ég a hátsó lámpája.... jah, mondanom sem kell, hogy esőcske, stb... mivel világított a se**arc??? a beltér világítással..... jah közbe elhagyott egy trafit,, s egy mattrinya ellenőrt.....